26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#24493 Sajnos (vagy nem sajnos?), a Youtube megteheti.
Nem tudom mennyire sértenek jogokat ezek a videók - némelyik persze 100%-osan /pl. full filmek userek által feltöltve, akár darabolva, egészben/ -, de azt tapasztalom, hogy egyre inkább pofázik a cucc. -
#24492 Úgy látszik ez is védett volt... Az android figura képe eltűnt. -
#24491 Sőt, két videómat két országban le is tiltották :) :) :) -
#24490 Engem a remixeim, mixeim miatt szoktak figyelmeztetni, hogy "Harmadik féltől származó..."...
Az érdekessége, hogy 1-2 kivételtől eltekintve 10+ éves számok a remixeim áldozatai :)
Ja, és a saját szerzeményemre is rinyált kezdetben (i2k'011...Trance Whistle (Full mix)), de aztán szépen levetettem velük a jelzést.
Talán a cím előfordulhatott már valahol, valakinél. Mindenesetre, most már tisztázva a dolog, de akad azért még pár, ami jogos is meg nem is :) -
#24489 Ez így is brutálisan jól néz ki! -
#24488 Na, itt meglehet figyelni, hogy mennyire aprólékos a kidolgozása, a hangot azért nem adtam ,hozzá, mert a YT egyből letiltaná, így viszont még engedik a megnézését, de úgy is a grafika a lényeg, bár már emiatt a kis részlet miatt is figyelmeztettek o_O
A lenti kép alapján tehát nyilvánvaló, hogy Haddock kapitány az nagy valószínűséggel, Jackson-ról lett formálzva :DD
[nagy]...és attól független, hogy full HD a részlet, a minősége eszméletlen sokat romlott egy full 40GB blu ray minőséghez képest...
-
#24487 Tényleg. :) -
#24486 Az egész mozi CGI és/vagy motion capture, a lehető legélethűbb amit idáig láttam, idáig az "Őrzők legendája" vitte a pálmát ilyen téren, de azt is ürebeli lenyeli a (képi)világával. (számomra). a 7.1 es lossless hang meg egyenesen mellbevágó!
A két ász, egyébként eme kép alapján most azt mondom , hogy Jackson-t is fel lehet ismerni a filmben.
-
#24485 Nem láttam a Tintint - amúgy hasonlít valóban az "öregre" - ez egy full CGI film?
Azaz, MINDEN digitálisan készült, vagy élőszereplős + hajmeresztően sok CGI? -
#24484 Persze a fehér az "nem fehér"... csak kis kommentet akartam a képekhez fűzni. -
#24483 Nagyon szépek, te jó ég!
Egyébként milyen volt a Tintin?
Erről jut eszembe, szerintem itt Spielberg "fiatalabb" képmását láthatjuk a bal oldali úr személyében, vagy?
-
#24482 Ez egy nagyon jó videó! -
#24481 A "...nem is fehérek:"-re reagálva....
Egy ismerősömnek egy régi dzsuva tévéje van a padláson, amit bekapcsolt és a képernyő zöldes, sárgás, pirosas színek keverékéből állt, nem lehetett beállítani a fehért színt rajta, vagyis kurvára látszott, hogy a tv képcső elszállt, vagyis a három főszínből a kék, ezáltal nem tudott rendes fehér színben megjelenni, ami fehér, vagy világos színű volt, hanem ilyen piros, zöld keverékből lett a sárga.
-
#24480 "de fogyasztani is"
Hát jah, valamit valamiért, egy 5,2 lityis erőmű van a segged alatt, még jó, hogy éhes, ha kinyomod a szemét, viszont a dízelemnek ha közelről is, de csak a seggét bámulnád egy sprinten :)) -
#24479 Tegnap kitaláltuk, hogy mégis elmegyünk valamerre, a vége az lett, hogy csak éjfél tájt értünk haza. -
#24478 Tovább offolok a fotóimmal... érdekes még a mobil kijelző is.
ugyanez erősebb nagyítással:
A fehér számok...
...nem is fehérek:
mail
és még egy kép:
-
#24477 -
#24476 Jó az is, tudom. -
#24475 #24468
amiota az eszemet tudom mindig audim volt,na nem a legdurvabb es legujjabb tipusra kell gondolni,most eppen ehgy 2006-os s6-os jarkalok,elg jo allapotban vettem tavaly es az ara is barati volt aranylag,menni ez is tud mint,de fogyasztani is -
#24474 mit men lehte ezne men etremni?! -
#24473 Ne kapkodj! -
#24472 Szimplán mázli :)
Sajnos, miótan me vagyok VIP, az elgépeléseimet - lejjebb is van pár - nem tudom javítani :( -
#24471 És mégis értelmes szó lett! -
#24470 Ez tény, csak hogy én nem tíz újjal gépelek, hanem 2-3-al és kapkodva :)
-
#24469 Ez az 550xd sztori azért nem kellett volna! olyan 'durva, de finom' érzésem van!
ma én is zenéltem picit, szeánszot tartottunk vegyes párosításokkal néhány, a maga kategóriájában legendás és nem olcsó darabbal, érdekes tapasztalatokkal a hi-end és audiofil világból.
nos, az apropó nem maradt el.
a sorban indultak:
egykori újkori árukon jónéhány ezer dollár értékben
egy 'megnemnevezett' (stúdió) DAC
egy 'megnemnevezett' (stúdió) végfok
Marantz SR-4021 (előfokként)
Krell KST-100 végfok
Rotel RB-960BX végfok
Rotel RC-972 előfok
-
#24468 Ott élsz Münchenben és nem lettél BMW-s? -
#24467 Az S és a G nincs épp egymás mellett. -
#24466 Ez tényleg csodaszép! Analóg és digital egyben, nem semmi. -
#24465 Jó, majd mindjárt keresek valamit, ami ide illik. -
#24464 Igen, el tudom képzelni milyen számlákat adnak az ilyen javításokhoz a szakszervizek :)
Én őrjöngenék, ha a Drága Porsche Babámnak bármi baja esne :) -
#24463 Azt irtad,hogy digizel,nyomjal mar fel par szamot,hanem nagy keres -
#24462 Ja, hogy leléptem :DD
Az minden volt, csak nem lelépni szó. -
#24461 Emlékszem JOE a lányának vett egy Porsche Cayenne-t, aztán egyszer kivitt a tescoba és az alig 500km ment autót, a tesco parkolójábban legyalulta a hátsó sárvédőt, mikor nekiment a másik autónak, pedig a tolatóradar üvöltött, ráadásul egy nagy képernyőn az ember pofájába mutatja a képet, hát így sem jött neki össze. Gondolhatod, hogy egy ilyen autóhoz a javítás, majdnem egy olcsóbb autó árával ér fel :)) -
#24460 Semmi gond :) -
#24459 de hulye vagy,azt irtam,hogy leleptel mar xdddd
hat nem dizeel hang ez az biztos -
#24458 Na igen, ez videó pont egy jó példa arra amit írtam, csak közel sem adja vissza azt amit a valóságban érzel.
A hangrendszer keverése és az akusztikus ketyerék miatt (szönyeg stb)pont egy sportos v8-as hangjával duruzsol mikor a faszi nyomja neki, holott ha azt a hangot hallanánk, ami a motortérben akkor egy kopogós dízelt lehetne hallani, de úgy meg a kutya sem venné meg. Bár a motorerő miatt lehet még ezt is leszarnák, ha jól látom ez is pont 257-nél akadt ki.
-
#24457 Lepetéztem, vagy mi van? Hát ettől az ékezet nélküli írásodtól le is fogok wazze :DDD
Igen sokat ettem, de én azt le is dolgozom, mindig 90kg körül érzem jól magam, most meg 85 vagyok, az egyetlen jó hely a családon kívül az edzőterem a barátaimmal. Stressz oldásnak a legjobb. Erre mindig szakítok időt. Ma reggel is voltam már. -
#24456 hat ez nem jo na megegyszer
-
#24455 most mar tudom ezekelni hogy gyorsulhat ez az allat!
-
#24454 bocs,azert nem tudok a valasz erre nyomni,mert a hulye telefonom nem engedi