26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    mit lehet melózni éhbérért?! gondolom tescos rakodómunkás!
    te itthon mit melózol? és egyáltalán minek?
  • Musachy
    "1 heti munkaberem oda"

Mit melózol odakint?
  • Dióka
    A Tintin tényleg szuper, eszméletlen a CGI, eddig én sem láttam ennél jobbat....a hangot sajnos még nem tudom élvezni, egy darabig.
  • Dióka
    EZ TÉNYLEG NAGYON DURVA! b+
  • kaposi1
    Srácok tud valaki valami érdemlegeset erről a zenéről.
    Nagyon szívesen megvenném.
    De én nem találok róla sehol semmi infót.
  • mflex #24528
    Biztos nem dicsérte meg őket, szerintem káromkodott ezerrel. :-)
  • Italo4ever
    valaki aki tud oroszul lefordithana,hogy a vegen mit kiabal a szuuukakanak,bocs dezen csak rohogni tudtam XDDDDDDDDDDDDD
  • mflex #24526
    Egyébként meg, ahogy nézem a "car accident" alatt lévő videókat egyvalamire biztosan rájöttem, a ruszkik egy idióták autóvezetésben, mind a vezetők és mind a gyalogosok nem tudják felmérni, hogy milyen baleseteket okozhatnak, ha túl gyorsan mennek HAVAS úton. Ez kb a 30!-ik ilyen videó, hogy a gyorshajtás miatt az illető kicsúszik, persze nagy szerepe volt benne a két kurvának is, a vezető csúszás-borulás közben mondja is, de ebből nem lett volna semmi, ha nem 100km körüli sebességgel hajt, mint a többi vadmarha.

Link
  • Italo4ever
    megpropalom megkeresni,de nem emlekszem mar hol van
  • mflex #24524
    Mivel idáig egy nagy dög benzines volt a seggem alatt, addig nem érdekelt míg itthon kellett vele furikázni, azzal is betudtam tartani nagyjából a szabályokat, viszont nyár óta a munkám miatt sokat utazom főleg a németekhez, ergo ott meg a pályán nem kell betartani semmit, ráadásul ahhoz képest, hogy egy M5-ös szintjén áll alig zabál valamit, már ha nem tolom ki a szemét. Emiatt is volt főleg az autócsere. A másikat beszámolták, erre ráfizettem, elhoztam. Bár előbb megtettem volna, de az építkezés miatt sokat agyaltam rajta.
  • mflex #24523
    Küldd el pü-ben a linket, most már kíváncsi vagyok, bár nem szeretek ilyen durva baleseteket nézegetni, horror film lehet akármilyen durva, arról tudom, hogy csak film, de a valóság az más.
  • gyorgy74
    Igen de azzal a BMW-vel lehet majd lassan menni betartani a sebességhatárokat?

Egy haveromét vezetem és nagyon vissza kelet fognom magam... Egyszerűen az 50-en lakot területen

kiszállós kategória...Eladta vett egy 2-es golfot mert nem győzte kézhez kapni a sokk büntetést. Persze

nem fizette csak a sokk papírmunka, hogy egy külföldi állampolgár volt az elkövető. Egy évbe volt négy öt

gyorshajtássá és mindig ki tudta játszani a hatóságot. Mígnem már megunta aztán túladott rajta. Én éppen

így vagyok a motorral azzal sem lehet betartani, na de az más előröl hagy lőjenek.
  • Italo4ever
    azt nem tudom de tulelte
  • mflex #24520
    Régebben, ha jól tudom OGRISH volt a neve és sokkal durvább volt. Hogy a picsába élt túl egy kettészakadást?
  • Italo4ever
    a liveleakon meg egyebkent is durva dolgok szoktak lenni,mert egyszer lattam hogy egy faszi ketteszakadt nem halt meg,sot nagyon is maganal volt atment rajta egy teherauto a mednece csontja kilogott meg ilyenek es utan olvastam,hogy manapsag meg felemberkent is tovabb el.
  • Italo4ever
    A sok gyorshajtasos baleset miatt emeltek fel a csillagos egig a buntetest,nalam bejott a visszatarto ereje 1 heti munkaberem oda
  • mflex #24517
    Viszont akkor a tiedhez képest még olcsón megúsztam bammeg O_o
  • mflex #24516
    Engem Szent Pölten-nél kaptak le (Ausztria), 130 helyett 180, ott helyben nem vágtak meg, de itthon rá két hónapra, mikor azt hittem már nem lesz belőle semmi, kaptam egy 82000-es számlát, kiszabottul pipa voltam, de főleg magamra, mert tudom, hogy az Osztrákok 160-ig elnézik a balfaszságot, de afölött már bekeményítenek és akkor persze nem 160-tól mérik a szabálysértést, hanem 130-tól.

cöhh
  • Italo4ever
    azt nem,eszembe se jutoot de engem lefenykepeztek a rohadt eletbe.

palyan mentem tempomat 200km orankent aztan kijarat utan a 110 lassunak tunt ezert felgyorsitottam 150re es pont az arcombaj villant a voros feny. 1250 eurom banja most mar ezek sem szorakoznak kurvara megvagjak az ember foleg ha nem is nemet azota nagyon ugyelek erre
  • mflex #24514
    Nem csináltál képet?
  • Italo4ever
    igy mar ertheto nagyon durva

1 hete mentem frankfurtba aztan belefuttotam egy jo 1 oras dugoba mire a vegehez ertunk olyan volt mint a cobra 11

egy nagy kamion felborult es abba belerohant kb 10 auto,hogy ott mivolt azt latni kellett volna
  • mflex #24512
    Úgy értettem, hogy szerencsétlen sofőrnek minden összejött. Ha tegyük fel 2 másodperccel később csúszik meg, ha megcsúszás után és a korrigáláskor nem csapódik neki a kisteherautónak, ami mandinerből szinte átlökte a pálya szembejövő részére, ezáltal jobban kiszámítani sem lehetett, hogy (az egyébként havas úton nagy sebességgel érkező faszkalap) nagy kamion pont telibe trafálja.

Erre értettem, hogy szerencsétlen, mert ha nincs mellette a kisteherautó, mert mondjuk pár másodperccel később csúszik meg, vagy előbb, akkor csak kicsúszik a földes részre, de így csak egyszerűen szerencsétlen volt és minden "klappolt", ahhoz, hogy azon a napon az élete véget érjen.
  • Italo4ever

azalatt mit ertettel,hogy szerencsetlen mert inkabb szerencses ezt biztos nem elte tul azonnali szornyhalal volt ez.
  • mflex #24510
    Mese? Hát...valami olyasmi, inkább techdemo-nak mondanám.
    Ettől függetlenül nagyon jó történetvezetés és élvezetes kaland (mese, fantasy, etc...)
  • Italo4ever

ez tutko spielberg,jol eszrevetted
  • Italo4ever
    ez mese? allati brutalisan megvan csinalva!
  • Italo4ever

itt tobb embernek is tetszett mert meghallgattuk 3 szor is

gratulalok
  • mflex #24506
    Na b+, ennyire szerencsétlen nem lehet valaki, RIP....

[spoiler]
  • mflex #24505
    Ezek közül valamelyikre, ha kérhetném :)

• mflex #24504
    Ok, köszi :)
  • IMYke2.0.0.0
    Holnap fel tudom tölteni, WAV-ban.
    Sajnos, alaplapi ketyerével készült, így nem szabad extra magas minőséget várni.

• mflex #24502
    Mint írtam, majd 70 videóm van fent, ebből a fele nem tetszik a google-nek o_O
  • mflex #24501
    Sőt, ha egy jó minőségben feltudnád valahova nyomni, azt megköszönném :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát szép letiltási listád van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nagyon jól esik, tekintettel arra, hogy tudom, akármilyen videókat nem nézel, akármilyen zenéket nem hallgatsz meg.
    Köszönöm szépen.
  • mflex #24498
    Pl a FANCY-vel évek óta semmi baj nem volt, a nézettsége rohamosan növekedett, aztán féléve letiltották egész nyugat Európában, azóta csigalépéssel halad előre.

• mflex #24497
    itt, pl a majd 70 feltöltött videómból a fele ilyen szarságokat kapott, sőt még a saját tulajdonu YAMAHA tornyomnál is nyomták a faszságaikat!

Ez itt egy jó sorozat :D

• mflex #24496
    "i2k'011...Trance Whistle (Full mix) - HD"

Ez viszont nagyon tetszik!
  • mflex #24495
    A "jobb félni, mint megijedni" teóriát alkalmazzák, ergo mindent szart letiltanak, ha egy kicsit is úgy néz ki, hogy a későbbiekben esetleg majd zsebbe kellene nyúlniuk.
  • Musachy
    Az enyém tinypic volt. Korábban is voltak ilyenek a YT-on meg 4shareden is, hogy figyelmeztettek feltöltőket, de itt egyértelmű, hogy a megauploados történet óta teljesen beszartak.