DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ez a Donna, anno biztos jól mozgott a farkakon! 😄

What about the forests?

mflex
Szép darab, meg Gyuri lemezjátszója is.<#papakacsint>

What about the forests?

ismerõsnek van egy ilyenje:

erõsítõ,de évtizedek óta hibátlanul üzemel.Szerintem a lemezjátszója sem lehet kifogásolható--
mflex
A Sansui-k jók, sõt...de amit kérdezel, az csak Te tudod eldönteni, hogy jó-e...

Ha a gép rendben van, nem nyávog, jó a tû, nincs alapzaja, rendesen le van földelve, jó az ékszíj, már ha nem DD, stb, akkor biztos jó gép, egyéb esetben a hibát el kell hárítani, mert a felvétel szar lesz.

What about the forests?

gyorgy74
Most vettem egy ilyen lemezjátszót! Sansui - SR-838. Valakitõl vélemény jó vétel dilitagizásra.<#fejvakaras>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
Nincs mit, most éppen ráértem és volt hozzá kedvem és legfõképpen idõm is, mert abból nem sok van manapság...
Jah, és a tökön rúgást is megkaptam, amiért vettem ezt a tût, de majdnem félárban volt. (erdeetileg:160k), de a pénzt nagyon is megérte. Nagyon szépen szól, szinte alázza a gyárit...

What about the forests?

Musachy
Múlt héten pont ezt a számot akartam én is bedobni, nekem egy válogatáslemezen van meg. Persze ennyire jó nem lett volna, mivel a technikai hátterem sokkal szerényebb és annyit nem is tökörésznék az utómunkálatokkal, mint te. Tehát köszi, meghalgattam, szép munka!

imo :) science fiction is science fact

mflex
Azt hiszem a végeredmény kiszabott jó lett, legalábbis nálam a nagy rendszeren nagyon szépen és dinamikusan szól, jól eltököltem vele, hallani csak a zenét lehet szinte, ezért jelszavas lett zárójelben.

Donna Summer - I Feel Love
WAV 5:50 ( vinyl greatest hits)

Download (DS)

What about the forests?

mflex
Vettem egy 100 ezres AT tût a yamahába, az elõbb digiztem be az I feel love címû Donna Summer számot, majd hamarosan feltöltöm, még "retusálom", hogy teljesen eltûnjön róla minden "szemét", bár jó állpotú a lemez nagyon. A tû valami elképesztõ szépen bír szólni.

What about the forests?

mflex
mflex
A Pio még csinál ilyeneket is? ár: 1 millió környékén, per pár...

Pioneer S-4EX

Folyamatos terhelhetõség (Watt):160
Frekvenciaátvitel (Hz):34 - 100 000
Érzékenység (dB/1W@1m):85.5
Impedancia (Ohm):6
Hangszórók
Magassugárzó átmérõje (mm):30
Középsugárzó átmérõje (mm):140
Mélysugárzó átmérõje (mm):160
Konstrukció
Kabinet:Fa
Kabinetburkolat anyaga:Fafurnér
Rendszer:3-utas
Felépítés:elsõ bass-reflex
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):263 x 490 x 387
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db):20

What about the forests?

mflex
<#nevetes1>

What about the forests?

Megint egy kékség.<#smile>

Dióka
izgalmas korszak volt (még a P2-es P3-as pécék korában), anno 92-tõl tûkön ülve vártam, hogy végre itthon hozzájussak egy csúcsmodellhez (akkor még aranyáron), meg a szinte elsõ autós változathoz is.
Y2k-ig MD-éztem. Sajnos a Sony saját (idióta üzletpolitikája miatt) maga gyilkolta ki a köztudatból és közkedveltségbõl a minidiscet, pedig egy nagyon jó digitális alternatíva volt és lehetett volna akár a mai napig is...sajnos mára csak szép korszak emléke, pedig rengeteg jó készülék volt attól a tucatnyi gyártótól.

Anno de szerettem volna egy ilyet, csak nagyon drága volt. Mára meg kihalt ez a kazettapótló rendszer is.
Dióka
85ért volt hírdetve, hogy végülis mennyiért ment el (85-75),azt max. az eladó és a vevõ tudja.....<#kacsint> bár kétségtelenül különleges darab, így nyilván egy nagyon gyûjtõ lehetett a vevõ, a hasonlóan szép és alapvetõen fiatalabb deckek manapság 8-15 között mennek.

kaposi1
Biztos nem olyan vette meg aki csak egy egyszerû decket keresett.<#nevetes1>
Tudta mire teszi rá a kezét.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

És tegyük hozzá, hogy pár órán belül, ami manapság nagy szó.<#papakacsint>
kaposi1
Februárban 85ezerért ment el egy ilyen.
Ami szép az szép.
Sõt gyönyörû.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Az egyik legjobb hangú 40W-os sugártetróda. Idehaza egy válogatott 4-es belõle 50-60 ezer forint.
Amit linkeltem Gold Lion Orosz Genelex csõ is az.
mflex

Bladelius Gondul

What about the forests?

mflex
és az jó? 😄

What about the forests?

mflex
A mottó lehetne a következõ: ELEGANCIA ÉS KÉNYELEM (súlyos pénzért)

Bladelius Beowulf 2x450w 8 ohm

What about the forests?

Ebben a PP-ben is KT 88-as csövek vannak. :-)
mflex
nagyon szép...

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Dióka
ez még most is gyönyörû és azóta is bármikor megállná a helyét, bár 80-as években egy ilyen csak a kiskirályoknak volt, az tui.de hogy már akkor volt ilyen gyönyörû színes kijelzõ, nem semmi.

AKAI GX-R99 1984 ben már ilyeneket tudtak.
Ghetto blaster.
mflex
szép!

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Felsõ közép, az a bordó-fekete a legszebb, talán mert a LS 80as párt is ezek miatt (is) tartom gyönyörûeknek. <#papakacsint>

What about the forests?

mflex
Ha bekötött szemmel kellene hallgatnom, rögtön rávágnám, hogy wharfedale diamond, vagyis az angolok szeretik a meleg hangzást. 😊

What about the forests?

Dióka
portable multimedia center <#nevetes1>

Azt hiszed dipó szatyor,

közbe meg hifi compact. :-)
Dióka
hát pont ezt vagy egy ilyen állapotút még akkor is megvennék, ha amúgy semmire sem használom....

Dióka
pedig egyébként a dizájn nagyon jó, csak hááát

Dióka
ja aaaaz, akkor azt jól tetted!<#nevetes1>

Dióka
MISSION 704

Az az ívelt oldalú kecsesség, bordós színben, oldalt mély-hangszóróval.
Dióka
az melyik volt? (ezeknek csak a felét ismerem)

FI-EX-em volt, de eladtam. :-)
Dióka
ötletek

Dióka
ma kiváncsiságból leugrottam a helyi bizományiba, aszonták nagy a szegénység meg a kereslet is, hoznak mindent az emberek, nekem is van pár felesleges kacatom, megnéztem hogyé megy a dinnye, a használt fogpiszkálótól a másfél millás limlomokon át minden vót.... <#nevetes1>

ezeket lõttem deck kategóriában, 5-7 ezerért bárkibõl lehet kezdõ retro fan<#nevetes1>

AKAI HX-1 DENON DRS-640 deck

TECHNICS RS-X901 deck

Dióka
cuki!<#lama>

http://i453.photobucket.com/albums/qq255/jdandy_photos/GoldLionTube.jpg
Õk inkább a kiváló (drága) csöveikrõl híresek, amit a nagy nevû Hí-End gyártmányokon elõszeretettel tüntetnek fel. :-)