DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#24183 azért remélem nem vagy világvége hangulatban, csak csömöröd van, vagy csak egyszerûen nincs a meló / család mellett se idõd, se kedved, mint nekem sem olyan dolgokhoz,amik évekkel ezelõtt hosszabb ideig is le tudtak kötni.
What about the forests?
Talán követi a többi szerver üzemeltetõt is a hadjárat?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Te nagyon jól tudod ezt Lackó, már párszor elmondtam, ha valamivel tele a tököm, az net és "agymosottaknak" való tv mûsorok. Az ipad-ról intézek szinte már mindent, e-mailek, üzenetek, de csak azt, ami az életben fontos lehet, a többi faszság, pl ez a fórum is, néha elolvasom ugyan, de kibaszottul felesleges idõpazarlásnak tartom, a többi idióta szarsággal együtt, ahova manapság a magyar átlag "feljárkál", fõleg a jövõre nézve.
What about the forests?
Ha észrevetted, nem írtam és nem raktam semmit sem a topikodba bõ egy éve.... okkal. Talán emlékszel még, volt egy idõ,amikor egyszerûen töröltél olyan dolgokat,amik neked nem 'tetszettek' (részemrõl ez mindössze két szimpla youtube link volt) a hozzászólások közt, ez nekem sem tetszett, mert simán a szólásszabadság megsértésének, gondolatszabályozásnak tartottam, hogy csak 'egyezõ' véleményt akarsz, engedsz látni magadnál, és akkor megfogadtam, minek írjak olyan témakörbe bármit is, amit a házigazda aktuális kedve szerint bármikor kitörölhet, ahelyett, hogy 'lekommunikálna' a vélt vagy valós problémáját az érintettel....ez nekem akkor sem tetszett nagyon, bár szerencsére azóta picit konszolidáltabb lettél a del gombbal, de akkor eldöntöttem, részemrõl nem asszisztálok semmi hasonló megnyilvánuláshoz,mert csak fel@aszom vele az agyam, mint ahogy azzal is, ha blõd hülyeséget látok a 'szomszédban'.<#kacsint>#kacsint>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ezt a netrõl összekarmolt nyilvánvaló hülyeséget meg felejtsétek e
83-ban még nagyonbõven nem létezett ez a hangzásvilág,már ha ugyanerrõl a dj verzióról van szó a hivatkozott 'valamiben', az alap miko mission dal is 84-es....<#falbav>#falbav>
mivel nemtomminek, de érdeklõdést láttam,picit segítek,mert azért ez még bõven nem tartozik a ritkaságok közé:
a discogs nem hivatalos, hisz elsõsorban magánszemélyek, gyûjtõk, rajongók építik, ergo,ha ott nem leled,az semmit sem jelent, de tényleg semmit.
Digital Toy-Your Love Tonight
1998
PolyGram kiadás, a rokon Polystar és késõbb a ZYX is átvette (katalógus számokkal nem fárasztalak)
többek között mixben ezen jelent meg hivatalosan, aztán vagy egyidejûleg vagy késõbb kijött maxiban is.
SWG Mix Production
nyilván nem együttesrõl van szó, csak egy stúdió mashup mixrõl (DJ XY), úgyhogy albumokat ne keressetek ezen a néven. <#kacsint>#kacsint>
az infó persze nem onnan van, de egyébként a discogs is ismeri!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
az mh-t kerestem elõ, mert emlékeztem hogy megvan valahol..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Azt tudtad hogy ok kepviselik az orszagot az ED-on? Viszont amennyire utalja mindenki mo-t,ezert a tavalyi esetbol kindulva szerinttem orulunk ha bejutunk,talan meg 4-5 pontunk is lesz Xd
vagy rosszul gondolom?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
(majd röhöghetsz, ha megjöttem..)
ad 2: várható "elsõ" bejelentkezésem külhonból: húsvét környéke<#vigyor5>#vigyor5>
ad 3: azért ne túlozzunk. sok kincsem nincs....még...
cakom-púder 26-27 hi-fi ketyere meg cirka 3-4 hq hangfal...asszem..
(utána kellene számolnom, de lesz...rom<#nevetes1>#nevetes1>)
ad 4: várható indulásom itt 😊
(bár azóta 5 és fél óra eltelt..)
és (végezetül?) ad 5: nem hagyom egyedül a "kincseimet"..
a párom kõsziklaként fogja vigyázni<#vigyor>#vigyor>
Igen, nekem is az tetszik. Ez egy maxi CD, errõl a három ütõsebb track-et raktam ki, többek közt ami a videódban is szól.
#24162: Ja! Akkor elhúztam mellette. <#miaz>#miaz><#idiota>#idiota>
Késõn érõ típus vagyok, így közel az ötvenhez....<#vigyor>#vigyor>
szerintem inkább <#wave>#wave><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
csak hogy érezd, Te is hiányozni fogsz, de azért remélem túléled a kiküldetést és majd lesz idõd alkalmanként fárasztani engem (minket) is <#kacsint>#kacsint>
mikor mész már?! <#falbav>#falbav>
nem félsz itthon gazdátlanul hagyni a sok 'kincsed'?!
ja, ez inkább szomorú<#rinya>#rinya>
bocs<#vigyor>#vigyor>
hiányozni fogsz dióka..
(most röhögjek, vagy sírjak wazze)<#falbav>#falbav>
már már azt hittem, mégiscsak kell a cavinton, de aztán
csak meglett wazze 😊
viszont a csók x csók -nak csak a borítóját találtam meg.
az úgy látszik másnak is tetszett <#hehe>#hehe>
ezeken a dual-okon 😊 is hallgattam már õket.
most, mint látható ezek is felkerültek a vendégszoba szekrényének a tetejére.
a családban csak én vagyok betegesen vinyl és hájgend fan<#eplus2>#eplus2>
Ezt ismeritek? Egész jó dal...szerintem. Nekem ez is új, a Petõfin hallottam.
<#eljen>#eljen><#wave>#wave>A párom nagyon fog neki örülni végre jó minõségben lesz meg!!
te meg koravénként leszel érett<#nevetes1>#nevetes1>
csak a zene kortalan..
dollár, nem forint<#nyes>#nyes>
nekem ugyanis akad 1960-as felvétel is a fekete korongjaim között<#whatever>#whatever>
(mondjuk nem egy italodisco lemezrõl beszélek)
de kétségtelenül korabelirõl<#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm a lehetõséget.
What about the forests?
Köszönöm szépen.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
part 1
part 2
part 3
isd&retro
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Ezért vettem 910-est, attól függetlenül, hogy a 920-ast nem hallottam szólni, de elhittem a sok fórumozónak a válaszát, a döntõ a válasz az audiokarma.org oldalon kaptam egy eléggé hozzáértõ hifistától.
What about the forests?