DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
na az 'fasza'! akkor talán szerencse, hogy még nem jutottam odáig. most ugrott a lé mindenkinek.

#24183 azért remélem nem vagy világvége hangulatban, csak csömöröd van, vagy csak egyszerûen nincs a meló / család mellett se idõd, se kedved, mint nekem sem olyan dolgokhoz,amik évekkel ezelõtt hosszabb ideig is le tudtak kötni.

mflex

What about the forests?

Musachy
Honnan ez az info?

imo :) science fiction is science fact

mflex
Felesleges volt "életfogytig" tartó premiumot vásárolni a MU-n. Tegnap az FBI mindenkit ARRESTED.
Talán követi a többi szerver üzemeltetõt is a hadjárat?

What about the forests?

mflex
Az ED egy nagy szemét, a számok 80%-ka kegyetlen szar, nagyobb versenyeken, ahol énekelni is tudnak, mind elvérezne ez a százalék, ami meg jó, arról a politikai hovatartozás dönt, tehát igen, szerintem jól látod. <#nyes>

What about the forests?

mflex
Ó bammeg, már a fél világ tudja, hogy mész abba a kibaxott Kanadába, a helyedben én ezt nem vertem volna nagydobra! Kérdés, ez most dicsekvés, vagy sajnáljunk érte, vagy mi a picsnak ennyiszer bejelenteni. Én, most is külföldrõl szakadtam haza, de ezt a páromon kívül senki nem tudta 😊)

What about the forests?

mflex
B+ én dolgozok is, 😄DD illetve valami olyasmit csinálok, de ha van szabadidõm, akkor inkább a családdal vagyok, mint, hogy (a legtöbb SG buzihoz hasonlóan) itt verjem a farkam egész nap, majd késõbb rájön(nek), hogy van fontosabb dolog is annál, hogy itt basszák el az életüket.

Te nagyon jól tudod ezt Lackó, már párszor elmondtam, ha valamivel tele a tököm, az net és "agymosottaknak" való tv mûsorok. Az ipad-ról intézek szinte már mindent, e-mailek, üzenetek, de csak azt, ami az életben fontos lehet, a többi faszság, pl ez a fórum is, néha elolvasom ugyan, de kibaszottul felesleges idõpazarlásnak tartom, a többi idióta szarsággal együtt, ahova manapság a magyar átlag "feljárkál", fõleg a jövõre nézve.

What about the forests?

Dióka
Lacibá!

Ha észrevetted, nem írtam és nem raktam semmit sem a topikodba bõ egy éve.... okkal. Talán emlékszel még, volt egy idõ,amikor egyszerûen töröltél olyan dolgokat,amik neked nem 'tetszettek' (részemrõl ez mindössze két szimpla youtube link volt) a hozzászólások közt, ez nekem sem tetszett, mert simán a szólásszabadság megsértésének, gondolatszabályozásnak tartottam, hogy csak 'egyezõ' véleményt akarsz, engedsz látni magadnál, és akkor megfogadtam, minek írjak olyan témakörbe bármit is, amit a házigazda aktuális kedve szerint bármikor kitörölhet, ahelyett, hogy 'lekommunikálna' a vélt vagy valós problémáját az érintettel....ez nekem akkor sem tetszett nagyon, bár szerencsére azóta picit konszolidáltabb lettél a del gombbal, de akkor eldöntöttem, részemrõl nem asszisztálok semmi hasonló megnyilvánuláshoz,mert csak fel@aszom vele az agyam, mint ahogy azzal is, ha blõd hülyeséget látok a 'szomszédban'.<#kacsint>

kaposi1
És mindezeket miért nem nálam fejted ki?<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
és így születnek a legendák....<#wow1>

ezt a netrõl összekarmolt nyilvánvaló hülyeséget meg felejtsétek e

83-ban még nagyonbõven nem létezett ez a hangzásvilág,már ha ugyanerrõl a dj verzióról van szó a hivatkozott 'valamiben', az alap miko mission dal is 84-es....<#falbav>

Dióka
ja, hogy nem tudtok róla? gondolom, ezzel nem vagytok egyedül... <#nevetes1>

mivel nemtomminek, de érdeklõdést láttam,picit segítek,mert azért ez még bõven nem tartozik a ritkaságok közé:
a discogs nem hivatalos, hisz elsõsorban magánszemélyek, gyûjtõk, rajongók építik, ergo,ha ott nem leled,az semmit sem jelent, de tényleg semmit.

Digital Toy-Your Love Tonight
1998
PolyGram kiadás, a rokon Polystar és késõbb a ZYX is átvette (katalógus számokkal nem fárasztalak)
többek között mixben ezen jelent meg hivatalosan, aztán vagy egyidejûleg vagy késõbb kijött maxiban is.
SWG Mix Production

nyilván nem együttesrõl van szó, csak egy stúdió mashup mixrõl (DJ XY), úgyhogy albumokat ne keressetek ezen a néven. <#kacsint>

az infó persze nem onnan van, de egyébként a discogs is ismeri!<#kacsint><#nevetes1>

Zephyr Retiring
természetesen saját..
az mh-t kerestem elõ, mert emlékeztem hogy megvan valahol..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

johnlennon
Hali! <#integet2>

Igen, hallottam, kíváncsi vagyok melyik produkció lesz a befutó.

Italo4ever
Mike mar megint lelepett rendesen,lassan 10 napja ide se bagozott,bar a multkor mondta nekem,hogy kiseb gondja is nagyobb hogy itt tokoljon. A Yamaha tornya eszmeletlen szep nagyon igaz ra a torony kifejezes XD,a hangja fenomenalis levoltam dobbenve tole. <#wow1>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Hello Lennon!

Azt tudtad hogy ok kepviselik az orszagot az ED-on? Viszont amennyire utalja mindenki mo-t,ezert a tavalyi esetbol kindulva szerinttem orulunk ha bejutunk,talan meg 4-5 pontunk is lesz Xd

vagy rosszul gondolom?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
#24166-ra ment

Italo4ever
Ezek most sajat lemezek,vagy valakiet lefenykepezted? nem vagom xD

Zephyr Retiring
ad 1: sírjál<#nevetes1>
(majd röhöghetsz, ha megjöttem..)
ad 2: várható "elsõ" bejelentkezésem külhonból: húsvét környéke<#vigyor5>

ad 3: azért ne túlozzunk. sok kincsem nincs....még...
cakom-púder 26-27 hi-fi ketyere meg cirka 3-4 hq hangfal...asszem..
(utána kellene számolnom, de lesz...rom<#nevetes1>)

ad 4: várható indulásom itt 😊

(bár azóta 5 és fél óra eltelt..)

és (végezetül?) ad 5: nem hagyom egyedül a "kincseimet"..
a párom kõsziklaként fogja vigyázni<#vigyor>

johnlennon
Hajrá! <#integet2>

Igen, nekem is az tetszik. Ez egy maxi CD, errõl a három ütõsebb track-et raktam ki, többek közt ami a videódban is szól.

#24162: Ja! Akkor elhúztam mellette. <#miaz><#idiota>

Késõn érõ típus vagyok, így közel az ötvenhez....<#vigyor>

Dióka
jaj, ez olyan szentimentálisan hangzott, hogy most hirtelen én sem tudom, sírjak vagy röhögjek!

szerintem inkább <#wave><#eplus2><#nevetes1>
csak hogy érezd, Te is hiányozni fogsz, de azért remélem túléled a kiküldetést és majd lesz idõd alkalmanként fárasztani engem (minket) is <#kacsint>

mikor mész már?! <#falbav>
nem félsz itthon gazdátlanul hagyni a sok 'kincsed'?!

Zephyr Retiring
a régi kék strandpapucsot már rongyosra hordtam<#nevetes1>

ja, ez inkább szomorú<#rinya>

bocs<#vigyor>

hiányozni fogsz dióka..
(most röhögjek, vagy sírjak wazze)<#falbav>

Dióka
papucs nélkül egyik sem hiteles!<#nevetes1>

Dióka
nekem az eredeti album verzió (2000-es) jön be (ez nekem picit lagymatag), de a 99-es remix alaptéma talán ebben volt a legjobb

Zephyr Retiring
épp pakolászgatok..
már már azt hittem, mégiscsak kell a cavinton, de aztán

csak meglett wazze 😊

viszont a csók x csók -nak csak a borítóját találtam meg.
az úgy látszik másnak is tetszett <#hehe>

ezeken a dual-okon 😊 is hallgattam már õket.

most, mint látható ezek is felkerültek a vendégszoba szekrényének a tetejére.
a családban csak én vagyok betegesen vinyl és hájgend fan<#eplus2>

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Hoztam egy zenét:

PISTOLERO wav

shirak
koszi mike, elvittem.<#worship>
<#wave>

Play it loud!!

Musachy
Nekem is tetszik, hallottam már sokszor.

Dióka
ja <#kacsint>

egészen jó...

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Ezt ismeritek? Egész jó dal...szerintem. Nekem ez is új, a Petõfin hallottam.

Köszönöm a lehetõséget !

<#eljen><#wave>A párom nagyon fog neki örülni végre jó minõségben lesz meg!!

Zephyr Retiring
a jó a bor, a szivar és a nõ a korral érik..
te meg koravénként leszel érett<#nevetes1>

csak a zene kortalan..

Zephyr Retiring
akkoriban még 3.50-be került egy lp és 98 centbe egy 45-ös maxi single..
dollár, nem forint<#nyes>

Zephyr Retiring
kérdés az, hogy kinek mi a korabeli..
nekem ugyanis akad 1960-as felvétel is a fekete korongjaim között<#whatever>
(mondjuk nem egy italodisco lemezrõl beszélek)
de kétségtelenül korabelirõl<#nevetes1>

Köszönöm<#integet2><#integet2><#integet2><#worship><#worship><#worship>

Szia!
Köszönöm a lehetõséget.
Italo4ever
kosz Mike,szerintem jol szol a lemez.

mflex
Nincs mit, talán az úgynevezett, Bohlen féle Orchestra Hit koppintás miatt, a léghajós szám kiemelkedik a többi együttes disco száma közül is.

What about the forests?

kaposi1
Tényleg nem kiemelkedõ szám a többi,de nekem így egyben nagyon kellemes emlékeket idéz az album.
Köszönöm szépen.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Akkor jó 😊

What about the forests?

Musachy
A korabeli zenei felveteleken ilyen a stereo hangzas.

mflex
Kérésre feltettem a MODERN HUNGÁRIA - SZÍV ZENE SZERELEM LP-T, ugyan wav-ban töltöttem fel, de sajnos pár szám az én fülemet nagyon bántotta, ahogyan szólt, majd TI eldöntitek, sajnos ezek szerint romlott a minõsége a lemeznek, de mint írtam, rajtatok áll, illetve a fületeken, hogy kit mennyire zavar. A rar-ban vannak képek a vinyl-rõl. Annyit még a lemezrõl, hogy az italo disco rajongóknak, csak két szám, ami megüti ama bizonyos mércét (nálam legalábbis így van), az az ELFÚJJA A SZÉL, illetve a SZÁLL A LÉGHAJÓ, a többi elmegy szódával.

part 1
part 2
part 3

isd&retro

What about the forests?

mflex
Hank Marwin (shadows)az tud valamit, az már biztos, 1994-ben Németországban voltam egy koncertjén, akkor ilyen tetszik, de unott szájjal végig néztem, most meg ölni tudnék érte, én barom, nem tudtam mi a jó! 😄

What about the forests?

mflex
Ez eredetileg nem ilyen, ugye? Mármint értem arra, hogy a feltöltõ "szedte szét" ilyen STEREO hangzásra...

What about the forests?

mflex
Na most, kellene nekem SHADOWS zenék, kizárólag lossless!

Kösz

What about the forests?

mflex
PM...

What about the forests?

mflex
Igen, de én direkt a 910-es lejátszót kerestem, mert ez az egyik legszebben szóló CD a világon. Eszméletlen tényleg a hangzás, köszönhetõen a belsõ alkatrészeknek is. A CD ajtó szinte hangtalanul nyit és zár a beolvasás és az olvasás is hangtalan, a súlya meg hát majd 9 kg. A 920-as már sárga, de persze elõtte utána kérdeztem,és olvasgattam, hogy a 910-es közelébe sem ér. Hiába mindig voltak kitûnõ, majd rosszabb konstrukciók.

Ezért vettem 910-est, attól függetlenül, hogy a 920-ast nem hallottam szólni, de elhittem a sok fórumozónak a válaszát, a döntõ a válasz az audiokarma.org oldalon kaptam egy eléggé hozzáértõ hifistától.

What about the forests?

Musachy
Szep, csak kar, hogy a cd display nem sarga.

mflex
Az vasárnap, majd keress meg.

What about the forests?

Italo4ever
8-an