DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Egy HP-t sem láttam, illetve egyszer valamelyik részbõl kb 20 percet, mert a párom nézte, de szörnyû volt O_o

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Brutálisan szólhat - a JBL-ekkel persze. Imi most irigy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg: nagyon jó képek - nem hiszem, hogy mobillal készültek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tisztítsd meg szegényt 😞

Musachy
Fotóztam egy AT tût, csak úgy.

imo :) science fiction is science fact

Dióka
tény, sok dolog nem mindegy, vagy nem egyenlõ mással. <#nevetes1>

'No de Józsi bácsi, nem székletbõl sormintát végig AZ ajtóra, hanem székletmintával a sor végére AZ ajtóhoz!'

Musachy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg nem kötözködöm, ez az utolsó (gondolom) megjegyzésem. Láttam többektõl az utóbbi években ezerszer is, de egyszer még csak elmondom:

az egyeNlõre az mást jelent. Amire te és még sokan gondolnak így helyes: EGYELÕRE. "N" nélkül!

kaposi1
Nekem is megvan mind a hét , de a negyediknél leragadtam egyenlõre.
Akárcsak a Harry Potter esetében.<#crazya>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Ezek a mondatok a moderátortól származnak.<#wink>

Musachy
Az elsõ még jónak mondható volt, de ez is úgy jár, mint a többi 3-4-5-stb. folytatást elszenvedett film. Sok bõrt húznak le egy témáról, aztán egy idõ után már csak az erõlködést látod benne.

mflex
Azért találtam egy filmet, ami ráadásul magyar DTS HD MA hangot is tartalmaz, nevetséges 1100.-!! forintért, nevezetesen a Fûrész 3.
Idáig nem néztem meg, csak az elsõ kettõt láttam, emiatt viszont a hetedikig végig néztem az egészet. Amire rájöttem, hogy ez a film mindig ugyanarról szól. Emberke felébred- csapdában van- 30, vagy 60 sec ideje van kimenteni magát, különben minimum a belei folynak ki- mire mindent kitép magából és ömlik a vér, hogy végre megmeneküljön, vagy adott esetben egy másik embert kell menteni, addigra az idõ pont lejár, tehát emberünk is úszik a vérben meg a másik is, közben szörnyû halált hal premier plánban. A lényeg, hogy minél undorítóbban és keserves kínnal dögöljön meg.
Ennyi tud a film, a többi lagymatag baromság, idióta történettel.

What about the forests?

Musachy
Azért összezavarni az embereket nem ér! <#ravasz1>

mflex
Meg a légy szíves <#nyes>

What about the forests?

Musachy
na ide meg az off a helyes, mindegy <#nyes>

mflex
A marantz szerintem már életem végéig kitart, (vagy valami hasonló 😄) hacsak nem találnak ki egy vadiúj hangrendszert, ami keresztbe lenyeli ezt a gépet. Nem olyan rég még árultam, mert "olcsón" hozzájutottam volna egy nagy DENON szörnyhöz, amibõl aztán végül nem lett semmi, ezért megtartottam, de meg is marad, imádom. és...lehet, hogy a denon nem is jött volna be hangra, mint ez, a fene tudja.

Errõl van szó, igaz ez csak egy elõerõsítõ....

http://hardverapro.hu/apro/marantz_av8003_7_1_2_honapos/hsz_1-50.html

What about the forests?

mflex
Jah, persze mindenki tudja szerintem, hogy õ az, ez még nem is lenne baj, csak feltöltései 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Jobb, ha a Kedvesek nem tudnak bizonyos dolgokat, jobb a békesség 😊

mflex
Voltam ma délelõtt ott, kiadtak több 2000 elõtti filmeket (érted, 2000 elõtti), volt amelyik épphogy átlépte a 1990-es évet, nos ez mind 6990 forint volt, ami meg fémdobozos az 9990.-, a benne lévõ extrákra a kutya nem kíváncsi.
A legtöbb film magyar stereo 2.0 hanggal. Akkor mi a faszért csodálkoznak, hogy nem veszem meg, hanem lekapom a filmet. A legtöbb film manapság DTS HD MA kódolással kerül fel, igaz, hogy 30-50 GB között van a mérete, de még így is hamar lent van 120-as sebességgel. Emiatt, bár megtehetném, hogy havonta kettõt veszek, de a lószart, ezek barmok.
A THOR címû filmet vettem meg 7.1-es master audio hang miatt, hát néha tátva maradt a szám a minõségtõl, elképesztõ.

Mondjuk már rég nem a philips rendszert használom, hanem marantz., a párom úgy tudja, hogy pénzileg nem került többe, a philips ment, a marantz jött (kurva drágán), de jobb, ha nem is tudja meg, mert akkor már csak egy golyóm lenne! 😄

What about the forests?

kaposi1
Of
2011. 07. 07. 23:35
A modi topicban jelezd legközelebb légyszíves.
Egyébként ha tényleg olyan hülye, hogy nekiáll regeket gyártani, akkor egybõl megállapítható, hogy õ az. Hiába ADSL-es, a tartománya ugyanaz marad, márpedig ebbõl a tartományból csak Nastar regelt az elmúlt három napban. Szóval messze van õ még az igazán komoly reggyártó trolloktól. 😊
<#hehe>

Musachy
Na ennyire nem néztem utána, de sejtettem...

Dióka
mondjuk ki nyugodtan, hogy a hájend világmegváltó, fiatal, agilis, de butuska, majd végül kitiltott user2 skizofrén transzformációja új szerepében Nastar lett?!! <#nyes><#nevetes1>

ebben nincs semmi meglelpõ, mint ahogy csak véletlen lehet az is, hogy pont mióta nincs user2,azóta van nastar....napra,percre pontosan. hogy a fórumos stílusazonosságot megtartotta, az már csak lényegtelen gyerekbetegsége, de biztos van még sok neki. <#nyes>

Musachy
Ez a tag emlékeztet egy másikra, aki lehet, hogy ugyanaz... Szintén azt a topicot favorizálta a marhaságaival, amíg ki nem utálták. Pont ugyanezekkel a faszságokkal jött akkor is.

IMYke2.0.0.0
Mennyire egyetértek a linken zárójelben írtakkal! <#eljen>

shirak
magam elõtt

Play it loud!!

shirak
Egy kis lágyabb szösszenet régi ismerõsünktõl.
Lehet, hogy csak a szuggesztív címe miatt, de mintha egy szeplõs kölköt láttam volna magam
Emlékek
Bocsi ha esetleg vol már.
<#wave>

Play it loud!!

mflex
Már rég nem töltök le zenét, erre feljövök 1 hét után és rögtön átbasznak kbps ügyileg. Persze, hogy szóvá teszem, ráadásul úgy próbálja meg eladni magát, mintha a másik lenne a hülye, de én ebbõl kinõttem, a srác simán dedó szinten van, önfényezési efektussal keverve.
Holott ha tudná, hogy itt a fórumon a legtöbb ember rendszere mellett labdába sem rúghat, akkor inkább befogná a száját.

What about the forests?

kaposi1
Név és cím nélkül egy Pm-üzenetem valakinek amiben talán benne van a lényeg.

"Szia!

Mehet!

Amúgy meg Mflex-nek jelen esetben igaza van.
Nagyon unom már nastar szemét feltöltéseit.
Szóval annyit tanácsolnék neked hogy jól gondold meg mit töltesz le tõle.
Ez az ember azzal szórakozik hogy ha lát, hall valami nagy új zenét akkor leszedi a youtube-ról és lossless-ként konvertálja.

Igaz nem állította hogy lossless, de talán te is jól tudod hogy ha megnyitod a letöltõ linket és a kiterjesztés .wav akkor annak veszteségmentesnek kellene lennie ahogy írva van.
Márpedig nastar feltöltései minden csak nem VM.
De én már nem erõlködöm mindenki azt szed le amit akar .

üdv : Laci"

mflex
Beszéltem Daniel bácsival elég sokat, el vagyok maradva wazze, legalább fél éve be sem kapcsoltam a skype-ot, nem is tudtam, hogy a faszbukra is felkapcsolódik már. Ebbõl látszik, milyen net undorom van mostanában. Ezért így könnyû volt több "spaceguru"val is beszélnem. Nem sokára lesz egy kis szabadidõm, nos akkor megújulva a spacesynth.hu-n a legfaszább hírek, nem úgy mint egyesek, akik beszélnek a nagyvilágba, jó nagyokat! 😄

Arra azért kíváncsi voltam PM-en kivûl, hogy marco miért nem szerepelt a klipben, a válasz inkább kitérõ" volt, mint mérvadó 😊)

Daniel

What about the forests?

mflex
Off:

Van egy ilyenem, elképesztõ képminõség, meg sötöbö, de nekem nincs szükségem rá.

Shrek

akit érdekel, pü...

What about the forests?

mflex
Láttam, hogy Nastar egy kibúvó választ adott, de most nincs kedvem megkontrázni, mert ebbõl már kinõttem, csak annyit tennék hozzá, ha valami wav-ként van feltöltve, az bizony lossless, függetlenül attól, hogy fel volt-e tüntetve, vagy sem.

Ez az egész faszság nem lenne, ha amikor letöltöm, ez maximum 160 kbps bitrátán szólal meg. A másik nevetséges dolog, "az én rendszerem olyan fasza" megnyilvánulás volt, kurva jót röhögtünk, fõleg a helyesíráson és a fogalmazáson, mint egy dedó b+! 😄DD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

mflex
Egyesek wav-ként próbálják a napokban felkerült videót "eladni" nekünk. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Egyébként mutattam neki a pozitív visszajelzéseket, mert Laci (italofotevör) üzent, nagyon örült neki.

What about the forests?

mflex
itt van...

Szóval a HÉLIUM SZÍV hamarosan nagyobb támogatást is kap tõlem, csak legyen egy kis idõm, ami nem nagyon van, ha meg van, akkor a inkább a család, mint a net 😄D

What about the forests?

mflex
Aha, régebben már mutattam itt "maci" zenéjét, eszméletlen jó!

What about the forests?

Wind 67
Azangyalát,

Kevésszer olvadok el zenétõl, de ez tuti ott van a szeren (nálam). Na és a masina is tuti ...

Csak a WAV peregjen

Dióka
Csatlakoznék én is, ez egy rendkívül jó érzékkel eltalált dallam és hangszerelés, valóban remek!
Bár én több elképesztõt, vagy space-es stílusban kiemelkedõt MZ-tõl nem nagyon ismerek (nem is igazán ez a fõ profilja, inkább az electro-amibent-acid keveréke), de ha van, oszd meg nyugodtan,mert érdekel.<#kacsint>
Ez a változat is inkább a 2001-es Casio Samples formációban lévõ EPP utánérzésre alapul, bár kétségtelen, attól sokkal kiforrottabb, slágernek is kiváló.

Wescone
Ez egy... PISZOK JÓ ZENE!!!

In Lak\'ech Ala K\'in

ndmlovag
Söt a srácok régebbi együtese se elhanyagolható!! Itt egy kis interju velük,s egykis zenei egyveleg az interju alatt!Lehet,hogy ismerös lessz egy-két dallam!!

Italo4ever
Mike altal ismerem a sracot,talan mar mutatta a szamait,egyik masik nagyon elvont,viszont van egy jo par,ami elkepeszto spacesynth muzsika a legnagyobbak mellett van pl ez is

A srac szinten Pecsi,de mar regota spanyolorszag az otthona.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Szia Dióka!
Nekem azért a Ziggy & Men Of Time sokkal jobban bejön.Ezért ezt a két zenét elviszem.Ziggy egy régi kedvencem.
Köszönöm szépen<#worship>
Musachy
Emlékezni Ziggy-re? Miazhogy! Nekem kifejezetten kedvencem volt ez a zene annak idején.

Joe Yellow "elõzõ életérõl" nem hallottam még, de ez a zene nagyon is jó. Köszi.

Dióka
Hogy legyen ismét ZENE is, hoztam néhány ritkaságot, és olyat, ami nem azért ritka, mert a kutyának sem kéne...<#nevetes1><#kacsint> fõleg a máshol sem nagyon 'eldobált' minõségben (természetesen a saját archivumból).

Hajdanán, mielõtt még Joe Yellow úgy döntött, italo disco-ban utazik, elõtte még persze futott 1-2 kört más stílusban is, többek között pl. Delanuá néven. 1980-ban ez a próbálkozása egyáltalán nem számított rossznak.

Delanuá - Flood (80)

Aztán itt van egy valamiért szintén elfeledett kópia, Ziggy-tõl 1987-bõl, pedig szerintem nem csak én emlékszem rá, biztos hogy volt néhányszor valamelyik Komjáthy mûsorban ez a newbeat nóta.

Ziggy-Dance Dance Dance (In The Middle Of The Night) (87)

Zárjuk ezt a szórást ezzel a vidám hangulatú zenével 1985-bõl, atipikus korabeli italo jegyekkel.

Men Of Time - Time Time (85)

mindegyik ITT (Flac) az X menüben.

mflex
Az a módszer, hogy mindenbõl pénzt akartak csinálni nem jött be, ezért aztán minden engedélyezve van megint, rengeteg warez, lossless, ful hd tartalom virít ismét a szervereiken.

What about the forests?

Musachy
És itt nyert értelmet a rapid utóbbi idõkben alkalmazott módszere (persze ez megvalósítja a saját leépülését). Õk már tudtak valamit...

Musachy
Közben magam is ráakadtam...

mflex

What about the forests?

mflex
Szerintem, itt két forgatókönyv lesz a majd.

1. Az egyik, hogy folyamatosan szûnnek meg a szerverek letartóztatásokkal, hiszen minden a WAREZ-ról szól.
2. A másik, hogy az üzemeltetõk extra gyorsan kipucolnak minden warez tartalmat, majd egyidejüleg felhívják a figyelmet folyamatos figyelés mellett, hogy az illegális feltöltés esetén kiadják az adatokat a fbi-nak, vagy bárki fõbunkónak, emiatt aztán életbe lép az egyes pont. (megszûnés), mert a warez miatt látogatják az emberek a szervereket nagy százalékban.

Az utóbbira szavazok.

What about the forests?

mflex
Egyébként elég volt csak beírni két szót.

What about the forests?

mflex
A Dutyi diliben volt egy jó mondás, a SZÁNKIG ÉR A SZAR, most ez mondom én is, mind meló, mind család, mind az ország, mind mind mind...

Jah, meg fõleg csömöröm is van! <#nevetes2>

Ha jól emlékszem 200 dollár volt amikor befizettem, ez két éve volt már, ennyi a veszteségem.

What about the forests?