26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#24775 Jah, pci-e csatlakozással :) -
#24774 Ocz agility 3
Ezt akkor csináltam, mikor a gépet összeraktam neki, azóta mint írtam a boot idő 11 alá csökkent. Én már ilyen csiga lassó HDD-t régóta nem használok, főleg nem rendszernek.
-
#24773 Sárgulok... :)
A revo drive ugye az a kártya alakú SSD "merevlemez"?
500 MB/sec-es olvasás... álmaim netovábbja :)
Majd ha egyszer nekem is jut ilyen, már az 1,5 GB/sec-es sebesség lesz az elérhetetlen... -
#24772 Pont a délelőtt szereltem be a gépbe 2 db 240GB OCZ REVODRIVE X3-at, gyorsnak gyors, de csak 2 sec-el veri meg az agility-t pl boot alatt, sőt amikor az agility-t beszereltem az öcsém gépébe, akkor a Jmicron és MARVEL vezérlő lekapcsolásával a 11 sec alatti boot is megvolt, azóta is így van.
Sokan "bántják" az agility 3-at, mert nem jó???!!! Baxxa meg, semmi más dolguk nincs, mint rögtön firmware csere, intel sata 6GB slot-ba kell dugni, nem a marvell-be, már ha van rajta, mehet rá a windows és a legújabb intel vezérlővel kell használni, aztán ilyen 500/490 MB (olvasás/írás) eredmény minden zokszó nélkül kiokádja magából. Szóval ehhez képest a revodrive a dupláját is tudja, de a gyakorlatban én ezt nem tapasztaltam.
-
#24771 Köszi a választ. Rájuk nézek. -
#24770 Pl, az indára, ott szarnak az egészbe :) (INDEX)
Vagy a videa (ez meg az ORIGOÉ)
-
#24769 Őszintén tudtalanul kérdezem: hova tudnám feltölteni még a videóimat úgy, mint a YT-ra, csak mindenféle "szívatások" nélkül? Tényleg nem tudom.
[Tisztelem a szerzői jogokat, de amit a YT művel az már kivágja a biztosítékot, erősen.] -
#24768 Nem csak a YT van a világon, egyébként is egyre jobban kezd a tkm tele lenni a guglival és annak minden faszságaival, amit nem olyan rég és mostanában szabályokként hoznak. -
#24767 Várjuk a fejleményeket. -
#24766 Na, jól "kiszúrtam" velük - feltöltöttem egy újabb anyagot :) -
#24765 Ehh... de mégis... :( -
#24764 Illetve - mégsem, mert a lejátszási listámban benne van :) -
#24763 Ja, és kitörölték a fiókomból az ominózus 192 perces mixet :( -
#24762 WOW! Hamarosan vége a fiókomnak... :)
-
#24761 Ádám mintái-ból elég sok megvan (szerintem mind), meglehetősen profi a srác! Adam Van Baker néven gyárt különböző vsti-khez hangokat.
A Zebra 2 sem rossz, persze vannak sokkal jobb cuccok.
A Live abban is jó, hogy "mindenevő", annak idején, amikor sokat nyúztam nem volt olyan vsti, amit ne tudott volna kezelni.
Ez nem mindegyik host-ról mondható el.. -
#24760 ASZ-t nem ismertem, de tényleg profi a srác. Sound Designer ezen a szinten már el lehet mondani
használj te is Zebra2-őt vegyél tőle pár hangmintacsomagot és olálálá, már majdnem minden kész a tényleg szuper zenékhez. ha az ableton már megy, Z2 is hamar menne.
lenyűgözően meggyőzőek a mintái.
-
#24759 Én még keresem az utam.
Részben, mert xart se értek a zeneszerzéshez, részben, mert még tapasztalatlan vagyok, és "saját hangom" sincs még :)
Irigylem azokat, akik már tini korukban olyan helyzetbe kerültek, hogy a felnőttkori hobbijuknak / szakmájuknak tudtak, vagy kezdtek hódolni.
Mai eszemmel, mennyire örültem volna annak idején mondjuk egy kitartó zenetanárnak, vagy énektanárnak általános iskolában... mondjuk, nem jártam volna zeneakadémiára, mert más érdeklődésem volt [építészmérnök, és képzőművészet], de legalább kiteljesedhettem volna.
Just for records: akkor 'botfülem' van, mint egy ház. Akkordok, hangok, kotta? Mik azok?
Ha mindehhez értenék is akkor kábé ilyen lelkesedéssel "gyártanék": Adam Szabo
Az ő neve lassan etalon lesz a VSTi-k között, és a saját zenéinek hangzásvilága is közel áll hozzám.
Persze, a sok "HA" okán mindenki Nobel-díjas lehetne akár... de jó ilyenkor fanyalogni :)
-
#24758 Imyke!
Megtisztelsz, de ne azért vegyél figyelmebe bármit is,mert én vagy mi mondtuk....hanem csak azt,amit átgondolva Te is úgy érzel, hisz az Alkotó az Te vagy!
én 3 típusban gondolom a dolgokat.
-van, aki magának szerez zenét, és szarik a környezetére, ez vagy bejön a közönségnek vagy nem
-van,aki (a stlusán belül) a közönségnek szerez zenét, ő figyel minden zördülésre és igényre, persze mindent ő sem tud kielégíteni
-van, aki meg a 2 között próbál egy optimálisabb szálon ide-oda ingázni. ebből is egy pici meg abból is...
de végülis mindig csak a végeredmény számít!
-
#24757 Nem véletlenül írtam: adok az itteni fórumtársaim, a lakók véleményére - pszt: csakis ezért készült el belőle rövidebb és Vocal verzió. Én "szerettem" a 9+ perces szövegnélkülit. -, és ígérem, bármit is készítek a jövőben, odafigyelek az általad írtakra.
A BG-vel kapcsolatban kifejezetten örülök, ha nem "ment át" a különbség - ez furán hangozhat, de tényleg így van. Hiszen ez azt jelzi, hogy jól végeztem a dolgom, egységes lett a hangzás.
:) -
#24756 B.G. lehet, hogy több, de nekem nem tűnt annak, pontosabban nem éreztem a többletet. na. így éreztem, ennyi.
A Faithless-nél ,megértem, hogy min. 8 percre jön ki minden lépés, de én inkább megerőszakoltam volna. :) főleg 6 és 8 perc között.
A lényeg, az alap dob-bass részt több dologgal megspékelve,mint ahogyan van, ez a hiányérzet nyilván csökkene, de mivel nagyon hosszú a fel és kivezetés az egyes részek között, így kicsit monotonnak tűnik, de ez nyilván nem negatívum, csak egy észrevétel, hisz a hasonlóan hosszú számoknál egy gyakran előfordul. DE SZUMMA JÓ és ez a léyneg! Ez maradjon meg benned! :)
-
#24755 Jah, azért írtam, hogy aki szereti a stílust, annek biztos jó, mert jók a remixeid.
-
#24754 A Faithless-remix 6 percben... hát, szerintem, az kevés lenne - tekintve, hogy ezeket a trance számokat 7-8 percre tervezik [a fel és lekeverésekhez szükséges 45 mp ill. 1 perces intervallum miatt], és mert a "leépítés" (ezt már írtam az előző, félkész verziónál is) a 4/4-es felépítéssel nyakon öntve egyszerűen nem teszi lehetővé az ilyen rövidséget.
Lehetne erőszakosan rövidebbet készíteni belőle - hiszen léteznek 2 és fél perces Radio mixek is a mai trance EP-ken, de az suta lenne az én fülemnek :)
Örülök, hogy tetszik, valamiképp, a szám. -
#24753 Azért a BG-Remix kicsit több annál, mint ami írtál :) -
#24752 nekem tetszik! a stíluson belüli koncepció bármilyen hasonló kategóriában simán állja a helyét. egy a gondom, mint a múlkorinál is, ezt max. 6 percben tudnám úgy hallgatni, hogy ne érezzem a 'történés' hiányát. így picit monoton (monotonabb,mint a hasonló trance-es opuszok), de hangban szerintem hozza az élményt!
más:
ha már lehetek egy picit kritikus, és miért ne , belefutottam a 'this is beat is hot' remixedbe is (a számot és B.G.-t is egyébnként töviről hegyire imádom minden változatában,amióta csak 91körül megjelent! nálam már akkor hatalmasat ütött), ennél a remixnél viszont nem éreztem a többletet,amitől remix lenne, a Snap-et belekeverni két mp-ig és ezért a videórészhez is belecsapni, meg majdnemhogy feleslegesenek éreztem, még akkor is, ha TiBi-t imádom. -
#24751 Ó, értem. Így már értem. -
#24750 Természetesen meghallgattam, ezért írtam, hogy én ezt nem bírom hallgatni, nekem ez már túl kemény. -
#24749 Ez nem "olyan" progressive trance - szerintem, tehetsz egy próbát vele.
Már csak azért is, mert Dióka, Musachy és a többiek mellett a Te véleményedre is kíváncsi vagyok és adok. -
#24748 Lehet, hogy jó, de a P. trance-t egyáltalán nem bírom hallgatni. -
#24747 látom azért rendkívüli hatással lett rád
-elírták, ami azt jelenti nekik megvan fullhd-ben,neked meg nincs
-hogy nem látszik, én örülök neki +
-ennek is +
elég lett volna egy nagy PLUSZ jelet raknod az egészhez!
miért bonyoítod túl?!
-
#24746 Azért ennyire nem merültem el benne :D -
#24745 RvB2: Ryan vs. Brandon 2 már jobb - a korábbi negatívumok közül a "bevilágítás" már megvan. -
#24744 Tudom, nem kötekszünk, meg ilyenek... de...
Ryan vs. Dorkman 2
- először is nem Full HD, ahogy a "description"-ben van :)
- szemüveges vagyok, ezért kicsit ilyenre jobban odafigyelek: a kard (szablya) fénye végig nem látszik a lencséken
- ahogy máshol is alig
+ rendkívüli koreográfia (SW filmekben nem látni ilyet - a környezethez mérten)
+ jó ötletek -
#24743 Amatőrhöz képest nagyon ott van. -
#24742 Tudom, hogy már volt a projekt linkelve, de ez RÖVIDEBB, átdolgozott, és vokál is van benne - kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Faithless...Insomnia (i2k'012's Progressive Trance Remix - Vocal)
08:27 / 141 BPM -
#24741 Hát ezek már nem kispályán játszanak. -
#24740 tudom, hogy ez nem S-W klub, de érdemes megnézni, amatőrben (nem HW) ilyen profi kivitelezés ritkaság.
nagyon jó koreográfia és effektek + csattanó :) a srácok szerintem bravúrosak...
-
#24739 -
#24738 Meg van egy ilyen is:
Blue Tente feat Stine Grove - Heading Home (New Mixes) 2011
innen -
#24737 ITT van a link, letitbit, tehát nem gyors free-ben... -
egy kis bázisugrás látványosan