DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
'No de Józsi bácsi, nem székletbõl sormintát végig AZ ajtóra, hanem székletmintával a sor végére AZ ajtóhoz!'
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az egyeNlõre az mást jelent. Amire te és még sokan gondolnak így helyes: EGYELÕRE. "N" nélkül!
imo :) science fiction is science fact
Akárcsak a Harry Potter esetében.<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Idáig nem néztem meg, csak az elsõ kettõt láttam, emiatt viszont a hetedikig végig néztem az egészet. Amire rájöttem, hogy ez a film mindig ugyanarról szól. Emberke felébred- csapdában van- 30, vagy 60 sec ideje van kimenteni magát, különben minimum a belei folynak ki- mire mindent kitép magából és ömlik a vér, hogy végre megmeneküljön, vagy adott esetben egy másik embert kell menteni, addigra az idõ pont lejár, tehát emberünk is úszik a vérben meg a másik is, közben szörnyû halált hal premier plánban. A lényeg, hogy minél undorítóbban és keserves kínnal dögöljön meg.
Ennyi tud a film, a többi lagymatag baromság, idióta történettel.
What about the forests?
Errõl van szó, igaz ez csak egy elõerõsítõ....
http://hardverapro.hu/apro/marantz_av8003_7_1_2_honapos/hsz_1-50.html
What about the forests?
What about the forests?
A legtöbb film magyar stereo 2.0 hanggal. Akkor mi a faszért csodálkoznak, hogy nem veszem meg, hanem lekapom a filmet. A legtöbb film manapság DTS HD MA kódolással kerül fel, igaz, hogy 30-50 GB között van a mérete, de még így is hamar lent van 120-as sebességgel. Emiatt, bár megtehetném, hogy havonta kettõt veszek, de a lószart, ezek barmok.
A THOR címû filmet vettem meg 7.1-es master audio hang miatt, hát néha tátva maradt a szám a minõségtõl, elképesztõ.
Mondjuk már rég nem a philips rendszert használom, hanem marantz., a párom úgy tudja, hogy pénzileg nem került többe, a philips ment, a marantz jött (kurva drágán), de jobb, ha nem is tudja meg, mert akkor már csak egy golyóm lenne! 😄
What about the forests?
2011. 07. 07. 23:35
Egyébként ha tényleg olyan hülye, hogy nekiáll regeket gyártani, akkor egybõl megállapítható, hogy õ az. Hiába ADSL-es, a tartománya ugyanaz marad, márpedig ebbõl a tartományból csak Nastar regelt az elmúlt három napban. Szóval messze van õ még az igazán komoly reggyártó trolloktól. 😊
ebben nincs semmi meglelpõ, mint ahogy csak véletlen lehet az is, hogy pont mióta nincs user2,azóta van nastar....napra,percre pontosan. hogy a fórumos stílusazonosságot megtartotta, az már csak lényegtelen gyerekbetegsége, de biztos van még sok neki. <#nyes>#nyes>
Lehet, hogy csak a szuggesztív címe miatt, de mintha egy szeplõs kölköt láttam volna magam
Emlékek
Bocsi ha esetleg vol már.
<#wave>#wave>
Play it loud!!
Holott ha tudná, hogy itt a fórumon a legtöbb ember rendszere mellett labdába sem rúghat, akkor inkább befogná a száját.
What about the forests?
Mehet!
Amúgy meg Mflex-nek jelen esetben igaza van.
Nagyon unom már nastar szemét feltöltéseit.
Szóval annyit tanácsolnék neked hogy jól gondold meg mit töltesz le tõle.
Ez az ember azzal szórakozik hogy ha lát, hall valami nagy új zenét akkor leszedi a youtube-ról és lossless-ként konvertálja.
Igaz nem állította hogy lossless, de talán te is jól tudod hogy ha megnyitod a letöltõ linket és a kiterjesztés .wav akkor annak veszteségmentesnek kellene lennie ahogy írva van.
Márpedig nastar feltöltései minden csak nem VM.
De én már nem erõlködöm mindenki azt szed le amit akar .
üdv : Laci"
Arra azért kíváncsi voltam PM-en kivûl, hogy marco miért nem szerepelt a klipben, a válasz inkább kitérõ" volt, mint mérvadó 😊)
Daniel
What about the forests?
Shrek
akit érdekel, pü...
What about the forests?
Ez az egész faszság nem lenne, ha amikor letöltöm, ez maximum 160 kbps bitrátán szólal meg. A másik nevetséges dolog, "az én rendszerem olyan fasza" megnyilvánulás volt, kurva jót röhögtünk, fõleg a helyesíráson és a fogalmazáson, mint egy dedó b+! 😄DD
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Szóval a HÉLIUM SZÍV hamarosan nagyobb támogatást is kap tõlem, csak legyen egy kis idõm, ami nem nagyon van, ha meg van, akkor a inkább a család, mint a net 😄D
What about the forests?
Kevésszer olvadok el zenétõl, de ez tuti ott van a szeren (nálam). Na és a masina is tuti ...
Csak a WAV peregjen
Bár én több elképesztõt, vagy space-es stílusban kiemelkedõt MZ-tõl nem nagyon ismerek (nem is igazán ez a fõ profilja, inkább az electro-amibent-acid keveréke), de ha van, oszd meg nyugodtan,mert érdekel.<#kacsint>#kacsint>
Ez a változat is inkább a 2001-es Casio Samples formációban lévõ EPP utánérzésre alapul, bár kétségtelen, attól sokkal kiforrottabb, slágernek is kiváló.
A srac szinten Pecsi,de mar regota spanyolorszag az otthona.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Nekem azért a Ziggy & Men Of Time sokkal jobban bejön.Ezért ezt a két zenét elviszem.Ziggy egy régi kedvencem.
Köszönöm szépen<#worship>#worship>
Joe Yellow "elõzõ életérõl" nem hallottam még, de ez a zene nagyon is jó. Köszi.
Hajdanán, mielõtt még Joe Yellow úgy döntött, italo disco-ban utazik, elõtte még persze futott 1-2 kört más stílusban is, többek között pl. Delanuá néven. 1980-ban ez a próbálkozása egyáltalán nem számított rossznak.
Delanuá - Flood (80)
Aztán itt van egy valamiért szintén elfeledett kópia, Ziggy-tõl 1987-bõl, pedig szerintem nem csak én emlékszem rá, biztos hogy volt néhányszor valamelyik Komjáthy mûsorban ez a newbeat nóta.
Ziggy-Dance Dance Dance (In The Middle Of The Night) (87)
Zárjuk ezt a szórást ezzel a vidám hangulatú zenével 1985-bõl, atipikus korabeli italo jegyekkel.
Men Of Time - Time Time (85)
mindegyik ITT (Flac) az X menüben.
What about the forests?
What about the forests?
1. Az egyik, hogy folyamatosan szûnnek meg a szerverek letartóztatásokkal, hiszen minden a WAREZ-ról szól.
2. A másik, hogy az üzemeltetõk extra gyorsan kipucolnak minden warez tartalmat, majd egyidejüleg felhívják a figyelmet folyamatos figyelés mellett, hogy az illegális feltöltés esetén kiadják az adatokat a fbi-nak, vagy bárki fõbunkónak, emiatt aztán életbe lép az egyes pont. (megszûnés), mert a warez miatt látogatják az emberek a szervereket nagy százalékban.
Az utóbbira szavazok.
What about the forests?
What about the forests?
Jah, meg fõleg csömöröm is van! <#nevetes2>#nevetes2>
Ha jól emlékszem 200 dollár volt amikor befizettem, ez két éve volt már, ennyi a veszteségem.
What about the forests?