DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo4ever

ejj,nagyon szep film bar M83 zeneit nem ismerem,de ez nagyon illett a vidihez

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever

Hello mindenki,ezen jot rohogtunk <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
A nõknek tetszett <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Abban az idõben ez egy csúcs klippnek számított...

What about the forests?

mflex
Ja igen...

Az "úgy éltem, mint James Bond" szövegnél pedig röhögés kapott el, azért az a rész durva, mármint a kaszinós, szerintem ez nem kellett volna bele, többet kilehetett volna hozni ebbõl a videóból, mert mégiscsak egy rossz fiúról szól, persze a szöveg és a videó nálam nincs összhangban, mert egy majd 30 éves sláger akkor nem errõl szólt, mint amit ez a videó mutat. Tulajdonképpen, Tom Hooker-t "önfényezése" jön le nekem ebbõl végig. Na mindegy, a BAD BOY ettõl függetlenül az õ hangjával, még ma is az egyik legjobb italo zene.

What about the forests?

mflex
Nekem ez az hangszerelés nem jött be (át), az egész olyannak tûnik, mintha Tom bácsi lelke még mindig nem nyugodott bele, hogy mindenki tudtára adja, hogy õ bizony Den hangja volt, és ez a sláger is csak miatta volt sláger, azt pedig, hogy õ énekelte, már a jó nénikém picsája is tudja! Olybá tûnik ez a Tom gyerek egyre jobban hasonlít egy rinya pinára, kezdem egyre jobban úgy érezni.

A képrõl ez jutott eszembe:

Kopasz gyerek: Ez a éneklõ ...csöög me ki?? 😄

What about the forests?

Dióka
emlékszem még egy képre, hosszú lobogó hajjal! <#kacsint>

Dióka
gyönyörû,megfogó szépségû helyszínek, fantasztikus 'tájmlapsz' video....mindehhez illõ kellemes, 'nagyzenekari' zene, jó volt így együtt nézni és hallgatni <#eljen>

Dióka
Most, hogy nem is oly rég (már a szomszédban is) megjelent Tom Hooker 'No Elevation' számának tényleg jó 80-as remixe, így én ezt ajánlanám,mely nyilván enyhe célzás akart lenni a korai eredeti számra, de attól sokkal jobban sikerült és felfrissített, kellemes alapütemet is kapott.

szerintem jó lett, na (a kamera és sugómikrofon bakikkal együtt) <#nevetes1> végülis önerõbõl készítették a klippett...

Tom Hooker - Bad Boy 2011

mflex
Ami szép az szép, remélem a közeljövõben eljutok majd ide, de most inkább M83 zenéje miatt raktam be, manapság sokat hallgatom, amióta megszereztem az albumát.

What about the forests?

mflex
A 80-as évek frizurái mai szemmel idiótának tûnnek, viszont akkoriban a mai sérókat félórás röhögés kísérné. Nekem is volt pár, mikor még diszkópatkány voltam. 😄

What about the forests?

Musachy
Nem könnyû neki sem frizurát gyártani már... Akkoriban milyen jóképû fazonnak tûnt, így visszatekintve már nem annyira. De azok az idõk voltak a legnagyobbak, most is azt mondom.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Ettõl függetlenül, ilyen "korban" Limahl hangja még mindig kib*szott jó!

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Dióka
hát lehet, én sem! még egy kört?!<#nevetes1>

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Ezzel a dallal mostanság nem tudok betelni <#vigyor2>

Dióka
hát ez tényleg fasza és ritka is. <#eljen> sajnos mostanában nem tudok hasonlókon élvezkedni.<#szomoru2>

mflex
Szeretnék gratulálni a magyar hangmérnöknek, aki " A következõ három nap" film felett ügyködött, mert mint a képen is látható a 7.1-es DTS MA keverés, magyar nyelven ritka, mint a fehér holló, illetve a szinkron hozzáadásával nem lett rosszabb a feldolgozatlan kódolás, sõt szinte ugyanaz, mint az angol. Ettõl függetlenül a szinkron egy nagy szar, én eredeti nyelven nézek mindent, ezt is csak azért néztem meg magyarul, mert vendégeim voltak és nagyon pozitívan csalódtam. Gyönyörû, dinamikus hangzás, mind a 8 hangfalon.

Jó látni, mikor az erõsítõ az alábbi infókat "okádja" ki a képernyõjére! 😄

What about the forests?

mflex
Nem szeretnék ebbe belefolyni, de nagyon sok igazság van abban, amit az ismerõsöd állít. (csak az van)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem kedvelem az összeesküvés-elméleteket, de épp ma jártam Pécsett, és egy megbízható ismerõsöm mesélte, hogy a barátnõje kedvese a munaktársa annak a felszámoltatási cégnek , és elhihetjük, hogy az EU keze van a dologban - közvetve.
Az Állam nem tudta volna kifizetni azt az összeget, amit az EU az állami beavatkozás esetén KÖVETELT volna.

Mondom, fenntartásokkal fogadok minden összeesküvés-elméletet, de félek belegondolni is, mi van ha ennek a fele igaz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Autópályára való zene 😊

What about the forests?

mflex
Kimerítõ válasz, kb én is ennyit tudtam róla, nem is találkoztam még hifi cuccon ilyen bemenettel, már ami nálam volt. Egyébként pü ment.

What about the forests?

Petka
Köszi az infót!

Dióka
mivel ez a téma sem fog nagyon elõjönni mostanában, még azt elárulom, hogy ebben az esetben a DAD a 'Digital Audio Delivery' digitális (vezérlésû) hangkézbesítés szabvány, amely elég sokrétû és a televíziózásban is használják, de a régi cuccokban annyi haszna volt, mint mondjuk itthon 15-20 éve a VHS videómagnók showview (reklámmentes felvételek) funkciójának. <#kacsint>

Dióka
az általános használatban gyakorlatilag nem, bár ez egy speciális, vezérelhetõ bemenet, ahol a különbözõ rákötött és DAD-kompatibilis eszközök parancsokat küldhetnek másik eszköznek (play, stop, next stb....)

Petka
Ezekszerint semmiben sem különbözik az AUX-tól?

Dióka
ez a szinte 'bármit' ráköthetsz bemenet jelölése <#nyes>, volt egy idõ,amikor a marketing kitalálta ezt a fogalmat, de végülis egy sokrétû analóg bemenetrõl van szó
Video / CD / DVD / VCR / DAT / MP3 satöbbi.

Dióka
hát AZ!<#wave>

Dióka
a nem is túl régi eredeti után, melyet lírai stílusban énekel a még ifjúnak mondható szilikonszájú amerikai énekesnõ, Elizabeth (a weboldala egyébként elég frankó), máris itt egy kiváló feldolgozása szintipop stílusban

The Young Professionals - Video Games

Petka
Üdv néktek!

Van egy JVC A-X400 típusú erõsítõm. Az lenne a kérdésem, hogy milyen bemenet a DAD? Ha valaki tudna pár szót mondani errõl, azt nagyon megköszönném. Sajnos a Google nem a barátom 😞

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Ez a kislány fantasztikus tehetség!

Italo4ever
Sajnos a filesonicrol sem lehet letolteni 😞

mflex
Úgy néz ki, hogy az FBI megadta kezdõ löketet.

What about the forests?

mflex
Na jó, ezt itt fejezzétek be, ezután kitörlök minden faszságot, ami a SAW-al kapcsolatos!

What about the forests?

Musachy

Musachy
Az a baj, hogy sok bolond még példát is vehet a trükkös "igazságosztó" gyilkológéptõl. Ideológiát a gyilkoláshoz mindig lehet találni.

Italo4ever
Szerintem csak okosat akartal mondani,amibe belekerverdtel,ezek egyaltalan nem komoly uzenetek,ugyanis barmelyik zs k,ategorias filmnek is ez az uzenete,vagyis a bargyu oldokles,ha szerinted ez komoly mondani valo,akkor nezz meg egy muvesz filmet,annak van mondanivaloja,de szerintem azt meg te nem ertened,ha egyszeru semmkitmondo horror komoly tartalommal bir, szerinte xD

en is befejeztem.

Wescone

Szemet - szemért, fogat - fogért, mindörökké - ki mint vet, úgy arat!
...És ami leginkább találó erre a történetre a "Hetedik"-ben hangzik el (szintén remek alkotás):
"Manapság nem elegendõ megveregetni az ember vállát - oda kell csapni, hogy végre figyeljen rád!"
...

Ezennel viszont be is fejeztem - ott a film, csak értelmezni kell.

In Lak\'ech Ala K\'in

Italo4ever
am egyebkent meg nagyon jok a macro fotok Muchacy mester. <#eljen>

kaposi1
Részemrõl azért bosszantóak ezek a 5-6-7 részes sorozatok mert az elsõre már nem is emlékszem.
Ha most a nem látott részeknek neki állok ,akkor elõtte meg kell néznem az elõzõeket is.
Hogy tudjam ki kivel van.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Italo4ever
Nem is lehetne rola vitazni,mert semmilyen komoly uzente nincs a filmnek,egyszeru veres blockbusternek indult,aztan az lett belole ami. Kivancsi lennek,hogy mi az a komoly uzenet <#nevetes1>

Wescone
Errõl most inkább ne nyissunk vitát! Mindenki maradjon annál amit értett-, vagy nem értett belõle. <#papakacsint>

In Lak\'ech Ala K\'in

Italo4ever

A furesz sorozatnak komoly uzenete van? Szerintem meg te nem erted,ha ebbol komoly uzenet vettel magadhoz.

Musachy
Az ilyen pici por már nehezen távolítható el, hiszen szabad szemmel nem is látszik.

Musachy
Háromig jutottam vele.

Wescone
Ha megnézted az elsõt, nézd végig az összeset! Más "sorozattal" ellentétben ennek az utolsó része a legjobb - abban teljesedik ki a történet.
És igenis komoly üzenete van a sorozatnak, bár sokan nem értik.

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Talán az egyik legvéresebb és undorítóbb horror, ami ennyire premierben mutatja a kivégzéseket. A lagymatag történetet így kompenzálják, csak ez már szadistáknak való film, jobban szeretem, amitõl meg is lehet ijedni és a félelem faktor folyamatosan fent van. Talán ilyen a, Paranormal Activity sorozat. A DTS hangok is odavernek!

What about the forests?

mflex
Ez épp ugyanolyan, mint MUSZÁLY, meg MINDÍG 😄

What about the forests?

mflex
Canon EOS 350D

What about the forests?

mflex
<#eljen> k jó!

What about the forests?