DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejj,nagyon szep film bar M83 zeneit nem ismerem,de ez nagyon illett a vidihez
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Hello mindenki,ezen jot rohogtunk <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Az "úgy éltem, mint James Bond" szövegnél pedig röhögés kapott el, azért az a rész durva, mármint a kaszinós, szerintem ez nem kellett volna bele, többet kilehetett volna hozni ebbõl a videóból, mert mégiscsak egy rossz fiúról szól, persze a szöveg és a videó nálam nincs összhangban, mert egy majd 30 éves sláger akkor nem errõl szólt, mint amit ez a videó mutat. Tulajdonképpen, Tom Hooker-t "önfényezése" jön le nekem ebbõl végig. Na mindegy, a BAD BOY ettõl függetlenül az õ hangjával, még ma is az egyik legjobb italo zene.
What about the forests?
A képrõl ez jutott eszembe:
Kopasz gyerek: Ez a éneklõ ...csöög me ki?? 😄
What about the forests?
szerintem jó lett, na (a kamera és sugómikrofon bakikkal együtt) <#nevetes1>#nevetes1> végülis önerõbõl készítették a klippett...
Tom Hooker - Bad Boy 2011
What about the forests?
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
Ezzel a dallal mostanság nem tudok betelni <#vigyor2>#vigyor2>
Jó látni, mikor az erõsítõ az alábbi infókat "okádja" ki a képernyõjére! 😄
What about the forests?
What about the forests?
Az Állam nem tudta volna kifizetni azt az összeget, amit az EU az állami beavatkozás esetén KÖVETELT volna.
Mondom, fenntartásokkal fogadok minden összeesküvés-elméletet, de félek belegondolni is, mi van ha ennek a fele igaz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Video / CD / DVD / VCR / DAT / MP3 satöbbi.
The Young Professionals - Video Games
Van egy JVC A-X400 típusú erõsítõm. Az lenne a kérdésem, hogy milyen bemenet a DAD? Ha valaki tudna pár szót mondani errõl, azt nagyon megköszönném. Sajnos a Google nem a barátom 😞
What about the forests?
en is befejeztem.
Szemet - szemért, fogat - fogért, mindörökké - ki mint vet, úgy arat!
...És ami leginkább találó erre a történetre a "Hetedik"-ben hangzik el (szintén remek alkotás):
"Manapság nem elegendõ megveregetni az ember vállát - oda kell csapni, hogy végre figyeljen rád!"
...
Ezennel viszont be is fejeztem - ott a film, csak értelmezni kell.
In Lak\'ech Ala K\'in
Ha most a nem látott részeknek neki állok ,akkor elõtte meg kell néznem az elõzõeket is.
Hogy tudjam ki kivel van.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
In Lak\'ech Ala K\'in
A furesz sorozatnak komoly uzenete van? Szerintem meg te nem erted,ha ebbol komoly uzenet vettel magadhoz.
És igenis komoly üzenete van a sorozatnak, bár sokan nem értik.
In Lak\'ech Ala K\'in
What about the forests?