DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Sztahanov vagy te is? 😊))

What about the forests?

Italo4ever
Kosz foldi a kioktatast,de mint tervezo hazimozis jo tudni az ilyeneket,sajnos egyre ritkabban tudok hazamenni.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Amíg nem hallod, addig nem fog hiányozni, amint 7.1-re váltasz az 5.1 gagyinak tûnik mellette, tehát óriási kiegészítés. A másik az, hogy sokan elcseszik, hogy hátra már nem olyan minõségi hangfalakat raknak be, mint sztereóba. nagyon eltudja kefélni az összképet. Hiszen hátul is, illetve az összes hangszórón ugyanazt a minõséget kapjuk, mint az elsõkön.

What about the forests?

Italo4ever

mekkora kulonbseg az 5.1 es a 7.1 kozott?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Nem, nálam jobb oldalon van a subwoofer B+! <#hehe>
Igen így, kivéve, hogy a center a tv felett van rögtön a falra erõsítve és kissé elõredöntve, jó nagy dög, ezért 8 tipli tartja. (biztos, ami biztos)

What about the forests?

Italo4ever
Es nalad is igy vannak elhelyezve?

mflex
FRONT: L (bal stereo) C (center) R (jobb stereo)
SIDE: (ezek azok a hangszorók, amik a füledtõl balra és jobbra helyezkednek el, ez az 5.1 normál esetben, ha nincs több) tehát L: (bal oldalra tõled) R (jobb oldalra tõled)
BACK: (7.1-nél kell alkalmazni és kimondottan mögéd kell elhelyezned a két párt)
L (hátsó bal) R (hátsó jobb)
LFE: mélynyomó

What about the forests?

mflex
Igen, mert mi a gondod vele baszki? 😄DDD

What about the forests?

Italo4ever

most ennel a kepnel nem vagom a kiemelest,hogy van az,hogy oldal meg hatso? hogy jon ki itt a 7 hang?

Italo4ever
Ez az UNLIKE tenyleg baromi mjuzik.

Italo4ever

Ennyi tarhelyre van premium elofizetesed? <#wilting>

Italo4ever

nekem meg olyan almaim vannak,ha ide leirnam,akkor elsulnel <#nyes>

Italo4ever

Mike bameg,te sem panaszkodhatsz 6 7 ilyen nagymeretu Hd film es nekem annyi volna <#nevetes1>

Italo4ever

Te jo Isten ha hozzavesszuk,hogy osszvissz 320Gb tarolohelyme van akkor jobb ha kussba maradok <#nevetes1>

mflex
Köszi szépen, de én voltam a fasz, nem írtam oda, hogy az extended kell. A lemez nekem is megvan.

Szóval a 4:18-as változat kell, mert az diszkósabb. <#papakacsint>

What about the forests?

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Egyébként nem rossz próbálkozás, de tény, hogy amilyen "amatõrprofi" videók készülgetnek, ahhoz képest ez gagyi, bár örülnék, ha egy ilyet unalmamban összetudnék dobni 😊

What about the forests?

mflex
Hova a picsba tûnt az elõzõ hsz-m? Az sg motor megint szarakodik?

Mindegy, ez volt, kb 10 perce írtam...

Vision talk - unlike

Valakinek lossless megvan? Ha igen, rakja már fel nekem a lenti tárhelyek valamelyikére, attól hogy az rspremium.hu megszûnt a számlám mûködik rendesen...

What about the forests?

mflex
A háttérben, Mimmikri... Azt a csajt nem olyan régen láttam valami rendezvényre felöltözve normális szexi kosztümben, sminkelve. Állati szép csaj és még a hangja is jó, az énekesnek is egyre jobb...

What about the forests?

Dióka
okés, majd jössz. 😊

mflex
Azért ezen gondolkozok, mert nem olyan rég láttam egy ismerõsnél szintén 4 méteres vászonra vetítve és az állam padlón volt. Persze igaz, csak is sötét szobában szép a képe, ettõl még akár lehet majd egy bazi nagy tv is lesz majd, ha úgy alakul. A BD-re visszatérve az LG írom tegnap beszart, ezért most elmegyek megvenni ezt, már eltettem, csak 1-ig oda kell érnem, vagyis most lépek érte, Aztán majd tesztelem...

What about the forests?

Dióka
ha kész a tied, én az elsõ sorba kérek egy páholy koktéllokkal és felvezetõ csajokkal!<#nevetes1>

Dióka
kellemes darab, bár az ára is az (3-3,5milla), viszont 'csak' projektor....a színek biztos szépek lesznek, a moziélmény is meglesz, de csak töksötét szobában szerintem, mert a fényereje átlagos (450-700lumen), a kontrasztarány sem brutális (max. projektorok közt) és minél nagyobb lesz a vetítési méret (te 4 m-t mondtál, de ezt a gyártó 3mig ajánlja),annál lágyabb lesz a kép,ne felejtsük el, olyan élességet (véleményem szerint) nem fogsz ezzel látni, mint egy csúcs plazmával vagy ledlcd-vel, persze ezt nézheted 6 m-rõl is. csak az ára miatt én kompromisszumot kötnék egy 65-80''-os top plazmával vagy ledlcd-vel. ha az ár nem számít, ez is beférne abba a szobába.<#nevetes1>

mflex
Ezen az oldalon az egyik legszebb moziszoba, mindjárt az elsõ 10 kép.

Jamo thx ultra 2 hangszórókkal telebaszarintva, vöröszönyeg, bõrfotel, etc..

klikk

What about the forests?

mflex
Itt van pár otthoni profi moziszoba, némelyik nagyon szép, már a drága kütyük miatt érdemes végig nézni.

homecinema

What about the forests?

mflex
ok 😄

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Ezt itt elírtam, ha 1500 lenne már megrendeltem volna, de sajnos 1 kiszabott nullával több, vagyis 15000USD A Runco QuantumColor Q-750i lenne állítólag erre a legalkalmasabb. Hát majd kitalálom. Mindenesetre tervek már készültek és abban a helyiségben úgy hallgathatnám, ahogy akarom.

What about the forests?

Dióka
álmodozni jó, álmodozni lehet, de a legtöbbünk egyszer felébred belõle.<#kacsint> és eszébve jut a száraz valóság. sajnos tudom, neked ez tényleg csak egy álom.

IMYke2.0.0.0
Én is mindig olyan szentélyrõl álmodoztam/om, ahol szabadon engedhetem a decibeleket <és az álomba ugye belefér> a több milliós cuccon.
Végre rendesen élvezhetném a zenéket, filmeket. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
jósolni nem akarok, szóval addig gyûjtsed,amig van 'hogyan'. <#kacsint>

Dióka
gyakorlatilag komplett cserén elmélkedem, de még elég képlékeny, az biztos, hogy a sztereó részleget külön szeretném választani a HM-erõsítõtõl. én is gondolkodtam külön mozi és hifi szobán, de sajnos elakadtam ott, hogy nincs külön helyem rá, szóval irigyellek és ha bent erre nincs egy szelektált min. 25-40m2-es helyed,akkor bíztatlak, hogy ha tudod, csináld meg a melléképületben, bár oda majd át kell baktatni,ergo nem a legkényelmesebb, de legalább a párodnak nem megy majd az agyára a 9.1 full hangerõn. <#nevetes1>

mflex
Gyûjtöm igen, csak mint írtam nem tudom, hogy ezzel az egész warezz lófasszal most mi van. Leírhatnám szebben is, meg tudálékosabban, de minek 😄DD

What about the forests?

mflex
Milyen átalakításokat csinálsz mostanában?

A házam melletti kisebb épületben és is gondolkodom egy moziszobán, de a projektor amit kinéztem máris 1500 usd-vel rövidítene meg. Egy 4méter átmérõjû vászonra pedig akármilyent nem vehetek, ha kiváló képminõséget szeretnék.

What about the forests?

Dióka
hát igen, annyi tár sosem lesz,amennyire minden fullBD lemez ráférne.<#nevetes1> te meg kifejezetten gyûjtöd is ezeket.

Dióka
hát ha a hangot (a leírtak miatt) nem is tudom mostanában élvezni, de talán egy hónapon belül már a képben én is gyönyörködhetek <#eljen>

Dióka
'direkt' nincs! <#kacsint>

mflex
A HD filmek nálam is viszik rendesen a tárhelyet, persze nem az egyszerû konverziók, hanem az ilyen 30-40gb full BD iso-k. Bár kiírom lemezre, de jobb ha HDD-én is megvan. A 6990 amd vga simán tudja HDMI-n keresztül a 7.1-et, tehát pc-rõl rögtön az av erõsítõbe bedugva játszható, csak akkor az m2ts file-ra kell kattintani. A harmadik 2 TB HDD is már kezd megtelni. Ez csak HD movie.

What about the forests?

mflex
Most is csak azt tudom mondani, hogy elképesztõ, mind látvány (a legszebb animációs film, ami valaha készült), mind hangban. Pl a hajócsatánál elélvezel a gyönyörûségtõl, Eszméletlen dinamikus losslees hangokat kapsz az füleidbe, aztán a tengeren egy csónak tetején 7 hangfalból lehet tisztán hallani a víz csendes fodrozását. Meg ilyenek...<#papakacsint>

What about the forests?

mflex
Van valami világosabb képed errõl?

What about the forests?

Dióka
a brutális nem ez, hanem a hangfal, amit nemrég teszteltem. 😊
bár a sok ledet is szeretem. 😊

IMYke2.0.0.0
Brutális. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
nekem ebbõl 20T van egyben. a többi meg mellette (usb3+eSata dokkolóval). több gépet ebbe nem számoltam bele.<#kacsint>

Dióka
nekem saját szparkom nincs és nem is tervezek, ez csak a saját kis háttértár, a családi fotókkal és néhány szöveges dokumentummal <#nevetes1>, bár van 'park' is amit kezelek, de nem hagyományos értelemben vett szerverpark, inkább csak vállalati IT rendszer, persze szerverekkel is. 3.3TB is óriási magán szempontból, emlékszem még a 40MB HDD-ékre a 90-es évek elejérõl, meg az eslõ teljesen sajátra, ami egy 4,3GB Quantum HDD volt úgy 97 körül, akkor már az is hatalmasnak tûnt, azóta persze változtak a körülmények.

IMYke2.0.0.0
Na jó, végülis 2 számítógépházba is belefér 12 TB...

IMYke2.0.0.0
Mindenfajta pimaszkodás nélkül: szerverhálózatod van? 😊))
Hihetetlen tárkapacitás ez egy magamfajta 'halandó' számára.

Én csak 3.3 TB felett rendelkezem <összes szabad helyem ~ 50GB>.

Dióka
12288 GB, jó, lehet valamivel most épp több, nem pontos az adat <#nevetes1> viszont ellenben 14 tera már foglalt.<#falbav><#hehe> tudom ez fellengzõsen hangzik, de én csak tényszerûnek szánom-bánom. tárhelybõl, sávszélességbõl és teljesítménybõl szinte sosem elég....<#kuss> de mostanában a hifi-audiophile 'kérdések' jobban foglalkoztatnak.

IMYke2.0.0.0
12000 GB???? O.M.G.

Dióka
sajnos épp teljes átalakítás alatt áll a HM részem, így max. 2 csatornát tudok hallgatni, illetve összevonva, úgyhogy erre még egy darabig várnom kell. <#rinya><#wave>

mflex
A képminõség és a képi világ mellett, az audio rész a lényeg. Egy biztos, hogy Spielberg és Jackson hangmérnökei nem kispályásak. Az egyik legdinamikusabb film hangokban.

What about the forests?