DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Talán, mert béta még, várd meg a rendes kiadást.

What about the forests?

mflex
Mint írtam, nem is értem, hogy régebben mi volt abban jó, hogy így kommunikáltam több ismerõssel is. Mostanában meg mindegyik megvan sértõdve, hogy biztos nem akarok velük beszélni, félreértik, én gép elõtt nem akarom elbaszni az idõmet, ráadásul pötyögni sincs kedvem,.

A telefonszámlám így is havonta 40k felett van mindig, alatta nem igazán tudok kijönni belõle, ráadásul úgy, hogy van 1000 percnyi free a csomagban, de sokkal többre tartom, hogy azonnal "élõben" beszéljünk. Persze a havidíj alapból 20000 körül van, vagy valami ilyesmi 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr: húsom ---> húgom -

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Italo4ever
Akkor nem tudom,hogy nalam miert szarakodik mert mindig lefagy.
a telefon szerintem jo,de ezt embere valogatja.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Én is utálom az instant messenger cuccokat - chat-eltem 2 évig, egyetem alatt, bõven elég volt -, telefont sem használom, SMS-t egy évben kétszer küldök csak ha hívnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Jah, egyébként milyen a nokia? Nagyon szép készülék.

What about the forests?

mflex
Szia Lacibá!

A skype-ot, meg minden ilyen köcsög programot úgy utálom, mint a szart, csak macbook-ra van felnyomva, de ott is csak azért, ha éppen a páromnak olyan kedven van, hogy látni akar, mindenki más le van tiltva, egyszerûen nincs kedvem senkivel cseverészgetni, komolyan nem értem, hogy tudtam régen ilyen dedós szarságokkal foglalkozni, mert ehelyett minden más csak fontosabb lehet. A kérdésedre válaszolva pedig, dehogy rakom fel, sms-t is utálok küldeni, inkább felhívom akit akarok.

Õszintén szólva, ha jól belegondolok semmi szükségem nincs smart telefonra, fõleg nem kettõre, hiszen majdnem mindent laptopon intézek, néha még a telefonhívásokat is. <#fejvakaras>

What about the forests?

Italo4ever
Hello Mike testver!

Kerdezem toled hogy a win7 mobilodra feltetted mar a skypeot? en most vettem egy lumia 800-at es nem igazan mukodik jol :s

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Na, itt egy szépség:

Sansui G-5700

What about the forests?

mflex
Klassz! 😊

What about the forests?

Musachy
Tû a hangszedõben, együtt betéve a mikroszkóp alá, megvilágítás, kamera a lencsék fölött és katt.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Hogy raktad oda a tût?

What about the forests?

Musachy
A gép nem épp a legmodernebb, a képtárhely is butít rajta. Amúgy meg a felbontás azért sem baj, hogy nem olyan nagy, mert eleve mikroszkópon keresztül fotóztam. Tehát így is jó a nagyítás. Elképesztõ, hogy mennyi por van, ami nem is látszik.

mflex
Mivel csinálod ezeket a képeket? Ahhoz, hogy még jobb legyen, itt már sok megapixel-re van szükség, mert gondolom úgy készül, hogy makróban lefényképezed, aztán utánna addig nagyítod, míg elviselhetõ a kép. Ezért hiányzik a sok MP, mert akkor még faszább lenne.

Egyébként, érdekes és jó kép! 😊

What about the forests?

Musachy
Hopp, s egy rég hallott zeném, a Brothers a DAF-tól!

Dióka
fújd ki magad! <#eljen> majdnem vért izzadtál. <#nevetes1>

Musachy
Siker! <#worship>

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Musachy
Egy Ortofon gyémánt:

Musachy
Nahát, az Opera folytatja onnan, ahol megszakadt tegnap. Ez jó, más böngészõkkel ez még nem ment.

Musachy
Régebben használtam dl managert, de már jó ideje nem használtam ilyesmit, mert nem volt rá szükség, sõt most meg fel kellene telepítenem egyet, mert nincs a gépemen.

Dióka
ha megállt, folytasd a letöltést (nem kell újrakezdeni elölrõl), ehhez jó pl. egy letöltés menedzser.
sajnos nem tudom mi az oka, hogy hol gyorsabb, hol lassabb valakinek, de elindíthatsz egyszerre többszálon is, és azt tartod meg,amelyik gyorsabb.
vagy mond valaki egy tárhelyet,ahová egyben és viszonylag gyorsan feltölthetem és akkor átrakom oda is.
ennyit tudok tenni.

Musachy
Ezt innen leszedni kínszenvedés... Pár óra alatt eljutott 64,2%-ig, aztán megállt. <#szomoru2>

Dióka
a szomszédban dobtam fel a témát, de persze itt a helye <#kacsint>

ma próbáltam felrakni több helyre is kifejezetten egyben, de csak elment az idõm vele és nem sikerült (megszakad, ledobott, csordogált...stb.), emiatt egyelõre innen lehet csorgatni,akit érdekel...(lehetõleg 'cél mentése másként'tel), aztán talán majd felrakom én vagy valaki egy másik gyorsabb tárhelyre

a szükséges karakterek hozzá: asdf-fdsa <#nevetes1>

High Master Audio Vol.1

ezen belül most hirtelen az 'audiophile' könyvtárba raktam

remélhetõleg nem tréfálnak meg minket és végre megjelenik!!!

1 Páran már nagyon várják!!<#eljen><#eljen><#eljen>

kaposi1
Sajnos nem annyira amennyire szeretnék.<#szomoru1>
Nem láttam még a filmet sem, csak láttam hogy fent van már ugyan ez a verzió a torrenten.
Ezért adtam be a linket.
Nem néztem bele a fordításba.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Musachy
Én értem, ha érted. <#nyes>

mflex
Miért csüggednék?

Azért kérdeztem, mert átnéztem a fordítást és nem értem, hogy több szöveget, honnan "vett" át az illetõ, mert nem egyezik a fordítandó szöveggel.
Illetve egyezik, csak éppen másképpen, ez teljesen olyan, mint amikor a magyar szinkronnak egyeznie kell a karakter szájával, vagyis néha semmi köze hozzá. Mintha csak "átírták volna". Azért tudom, mert az elsõ 500 sor már megvolt és ilyenkor szinte ismerem a sorokat.
Mindegy, utána úgy csináltam(tuk), hogy az asszony (rávettem), én fordítottam, õ meg gépelte, mert rohadt gyorsan gépel odanézés nélkül, szóval írta az idõpontokat, amit diktáltam neki, hogy mettõl meddig, eleinte nem érdekelte, de aztán néha már õ javított ki. 😄 Hát õ Kanadai állampolgár (is), Angol, francia perfekt. Itthon a legtöbbször angolul beszélünk egymással. Így nem felejtünk. Szóval már kész lett az srt. Most pedig csomagolok, mert elutazom hamarosan.

Üdv

What about the forests?

Musachy
Szerintem ez bíztatás volt, hogy ne csüggedj. <#hehe>

mflex
"De ettõl még a tied lehet jobb lesz."

Te tudsz angolul?

What about the forests?

mflex
Most tölthették fel, mert reggel még nem volt, mindegy most már megcsinálom.

What about the forests?

kaposi1
Elméletileg van már hozzá.
The Adventures of Tintin 2011 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 7.1 - KRaLiMaRKo
Magyar felirat: http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/4478175/the-adventures-of-tintin-hu
De ettõl még a tied lehet jobb lesz.

mflex
Elkezdtem a fordítást, most pár napig itthon vagyok, ha van idõm és kedvem, akkor holnapra kész vagyok vele. A fordítás gyorsan megy, az idõzítés és a gépelés kerül idõbe inkább. ha jól láttam, akkor az 1080p HD filmhez az elsõ magyar felirat az enyém lesz. Jah, csináltam egy 10 gigás mkv-t a blu-ray-bõl dts 5.1 hangsávval.

Tehát az SRT hamarosan elérhetõ lesz...

link
link

What about the forests?

mflex
Na erre kíváncsi leszek.

What about the forests?

kaposi1
Nehéz szülés volt.
De talán most már csak napok kérdése.

2012-02-26<#taps>
Retronic Voice - The Awakening

01. Awakening (intro) 2:03
02. Menace to Society 8:10
03. Feel the Night 4:28
04. Real People 4:17
05. I´m all Around 5:39
06. Fighter 4:37
07. Bessinia 5:25
08. Deciding the End 4:18
09. Dancing in my Dream 4:35
10. Shot Down 5:00
11. Counting Seconds 4:36
12. White Lies 4:53
13. The Awakening 5:47
14. Feel the night (extended call mix) 6:23

TT 70:10

Dióka
ez így van, marhára bosszantana engem is, ha mondjuk az usa-ból rendelt cuccról itthon kiderülne nem jó és csak ottani gari lenne rá....mondjuk azért van már néhány cég,akinek világgarija is van és nem kell földkörüli turnéra küldeni javítgani.ezt jobb elõtte körbejárni,mielõtt vesz bárki bármit.

azért engem az is rohadtul bosszant, hogy pl. míg egy kinézett erõsítõ-tv-mûszaki cucc az usa-ban max.120ezer, ingyenes kiszállítással bármelyik államba, addig itthon ugyanezt 340ért nyomják a pofánkba.

mflex
Ilyen drága dolgot még nem rendeltem külföldrõl, jobban szeretem helyben megvenni, mert mi van, ha nem is jó.

Van erre egy példa is. Kinéztem egy samsubg bd d 8900-as lejátszót, az árgépen a legolcsóbb helyen majdnem 10 ezerrel olcsóbb, mint itt a boltokban, aztán végül lealkudtam 4 ezret és megvettem itt. Hazaviszem, bekapcsolom erre üresen tölti a lemezt, illetve csak szerette volna, mert nem volt benne, ezt eljátszotta kb 50 másodpercig, addig semmit nem lehetett csinálni. Ha megállt, akkor úgy állt, meg, hogy nem lehetett betolni a neki a lemezt, csak akkor, mikor kikapcsoltam és újból elkezdte, akkor elkellet találni, hogy mikor szippantja be a lemezt.

Emiatt aztán még jobban bosszankodtam volna, ha vissza kell küldeni, stb stb. Itt meg helyben rögtön csere.

What about the forests?

Dióka
Nem, szerencsére még a dobozt sem szokták bontogatni, max. átszkennelik, de ha nincs feltüntetve a VTSZ a vámeljárásban, és senki sem mondja meg, milyen csoportba tartozik a projektor (õk még akkor sem hajlandóak ezt megadni,ha egyébként tudnák), akkor legvégsõ esetben belenéznek, hogy azonosítsák és majd nagy nyögvenyelések és don-kanyari áldozatok árán kitaláljanak neki egy termékcsoportot, amire végre kijön a fizetendõ....agyrém, de sajnos ilyen balfasz bürokratikusan megy. Múltkor a távolkeletrõl hozattam egy közepes 'dobozt', csak vagy 40db papír keletkezett az ügyben (emlékbe elraktam).....Magyarország!Én így szeretlek!<#falbav><#idiota>

mflex
Jah, hihetetlen sík agyú barmok. Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor mennyire turkálnak a dobozban, vagy esetleg a gépet is szét kapják?

What about the forests?

Dióka
az itteni képekre tekintve hirtelen azt hittem, annyira felbõszültél, hogy már meg is vetted! <#nevetes1>

"Ahelyett, hogy a plankton agyú vámosok a 2-2 mûanyag fogantyút kipattintva leemelték volna a felsõ dobozt kvázi a belsõrõl függõleges irányban, szétvágták középen." <#falbav><#kacsint>

mflex

What about the forests?

mflex
Neki már van, egyenesen az USA-ból...

What about the forests?

mflex
<#hehe>

What about the forests?

Dióka
2 ??! <#nevetes1><#nemtudom>

mflex
Jah, dél körül elindultam itthonról, aztán az autó nyivákolt naftáért, ott meg találkoztam egy régi ismerõssel és jól elpofáztam idõt. Szóval nem értem oda 1-ig, így marad a hétfõ.

What about the forests?

Italo4ever
Latom vettel pioneeer blu ray irot,tesztelted mar? milyen a gep?

Italo4ever
Kulonben nem is csinalanam,van itt is sok hulye.

mflex
Akkor legalább nem hiába gürcölsz, manapság ez is valami.

What about the forests?

Italo4ever
hat dolgozni kell,delegalabb jol megfizetnek,tenyleg jol.