DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
AFTER MIDNIGHT-DISCO LIGHT
320 ST 4:33
Nekem van, wav-ban kb 90mb, ha kell...
És sajna idõ lesz mig felér...
Mehet ?
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
What about the forests?
What about the forests?
Szimi Bá'''''!Töccsssed a zenéket me regge nem tom leszedni
Asszem inkább jóccakáttt me nem nem tok rendirni!
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
karacsony elott par nappal kotottek be a mostani netemet.
valamelyik ejjel raszabadultam es a speedy azt irta ki, hogy "too many connections within one hour, please try again later" vagy valami ilyesmi.
azt hittem orok bant kapok 😊))
Play it loud!!
karacsony elott par nappal kotottek be a mostani netemet.
valamelyik ejjel raszabadultam es a speedy azt irta ki, hogy "too many connections within one hour, please try again later" vagy valami ilyesmi.
azt hittem orok bant kapok 😊))
Play it loud!!
mondjuk eddig is orankent toltottem onnan valamit...😞
Play it loud!!
embeer, honnan szedted ezt? szetrohogtem magam.
asszonypajtas nezte, hogy mi a bajom, mert foltettem az uj fulest es rohogtem vele mit allat, kozben meg dobtam a ha'tasokat😊
ha ezt megmutatom a bennszulott kollegaknak....
Play it loud!!
a rapid nagyon nehezen toltodik es amikor odaer, hogy bekeri a kodot akkor osszecsinalja magat.
par oldallal hatrabb mflex nyomatott feketebetus linkeket egy oldalra(nem tom melyik az es nem merek visszakeresni), na onnan is jott rendesen.
bizom benne, hogy a geppel van a baj, azert is akarok telepiteni xpt.
remelem lesz ra ido holnap.
Play it loud!!
sajnalom a sok jo cuccot ami a rapidra ment. meg be sem tolti rendesen az oldalt az atokfajzat!
Play it loud!!
itt naluk mindenki "banyasz" mivel a telepulesen van egy szenba'nya 😊
nezd, 40m evi zseert az ember probalkozik 😊
member ugye nincs harag !?
Play it loud!!
tudom nem kifogas de el voltam eresztve meloval.
meg a netem is gagyi mostanaban, asszem holnap atkozni fogom gates urat es xpt instalalok.
a letoltesem megy, de a navigalas nulla. meg szmajlit sem tok betenni.
a speedy ugy varat mintha nem lennek torzsvendeg nala😊
azert be-be neztem hozzatok, de hat ilyen tempot kovetni....a ma ejszakat arra szantam, hogy folzarkozzam egy kicsit.
mit mondjak, a forum kiraly, a zene kiraly, a tagok zsiiir...de hat ezt te is tudod.
ird mar meg lecci a Maywood albumok cimet, tudom mar leirtad de ha visszamegyek, megint varhatok 😞
mflex, a mark vera nagyon jooo, koszi(persze a tobbi is!)
valahol lattam egy allasajanlatot, member gyemantcsiszolot keres...szenfejtorol konnyen atkepeznem magam.
Play it loud!!
tudom nem kifogas de el voltam eresztve meloval.
meg a netem is gagyi mostanaban, asszem holnap atkozni fogom gates urat es xpt instalalok.
a letoltesem megy, de a navigalas nulla. meg szmajlit sem tok betenni.
a speedy ugy varat mintha nem lennek torzsvendeg nala😊
azert be-be neztem hozzatok, de hat ilyen tempot kovetni....a ma ejszakat arra szantam, hogy folzarkozzam egy kicsit.
mit mondjak, a forum kiraly, a zene kiraly, a tagok zsiiir...de hat ezt te is tudod.
ird mar meg lecci a Maywood albumok cimet, tudom mar leirtad de ha visszamegyek, megint varhatok 😞
mflex, a mark vera nagyon jooo, koszi(persze a tobbi is!)
valahol lattam egy allasajanlatot, member gyemantcsiszolot keres...szenfejtorol konnyen atkepeznem magam.
Play it loud!!
K2 - Der Berg Ruft(Radio Cut).m4a
http://www.speedyshare.com/509173682.html