DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
köszönöm a véleményt!<#vigyor>#vigyor>de nem reagálok,mert hosszú lenne....illetve tegnap estefelé már részben megtettem.<#kacsint>#kacsint><#dumcsi>#dumcsi>
What about the forests?
What about the forests?
köszönöm a véleményt!<#vigyor>#vigyor>de nem reagálok,mert hosszú lenne....illetve tegnap estefelé már részben megtettem.<#kacsint>#kacsint><#dumcsi>#dumcsi>
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ<#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1> KÉSZ VOK, ETTÕL A MOTORTOL..
What about the forests?
What about the forests?
Szimi!
Remélem azért MARK V. nem hagyja abba,mert bár talán 1-2 számában tényleg nincs "ihlet"-ahogyan Õ írta, de a legtöbb az nagyon brutál sztem.. 😊
Remélem azért MARK V. nem hagyja abba,mert bár talán 1-2 számában tényleg nincs "ihlet"-ahogyan Õ írta, de a legtöbb az nagyon brutál sztem.. 😊
What about the forests?
Szimi!
Remélem azért MAK V. nem hagyja abba,mert bár talán 1-2 számában tényleg nincs "ihlet"-ahogyan Õ írta, de a legtöbb az nagyon brutál sztem.. 😊
Remélem azért MAK V. nem hagyja abba,mert bár talán 1-2 számában tényleg nincs "ihlet"-ahogyan Õ írta, de a legtöbb az nagyon brutál sztem.. 😊
What about the forests?
kész bákker szivat az sg ......<#boxer>#boxer><#phone>#phone><#gun>#gun>
www.magnokazetta.hu
Elindult felfelé...
Kb 4 óra és fent van...
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Kb 4 óra és fent van...
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
...akkor bizzunk a teremtöbe hátha felénk sodor egy wav - ot is egyszer....
www.magnokazetta.hu
...akkor bizzunk a teremtöbe hátha felénk sodor egy wav - ot is egyszer....
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Hali!
De leszedtem ,csak arra írtam, hogy egyenlõre jó ez is, amíg nincs meg jobb minõségben..
De leszedtem ,csak arra írtam, hogy egyenlõre jó ez is, amíg nincs meg jobb minõségben..
What about the forests?
Picikét hadd véleményezem eme remekmûvet...
(Természetesen ez csak az én szubjektiv véleményem, és fülem álltal hallot szegénységi bizonyitványom. Megbántani, illetve fikázni, vagy más munkáját ne makarom sértegetni.)
Hiányoságok:
1: Számomra közép tartomány elnyomot, és monoatikus hangzást produkál.
2: Mély hangok dinamika tartománya rendben volna, de lecsengési határ értéküket megint csak keveslem.
3: Valahogyan nem érzem igazán, hogy térben szólna az egész, ezért valahogy elveszetnek érzem, néha az egész zenei részeket.
4: Az elején amikor még nem jön be a dob, érdekes sistergést hallok, mintha nem lenne teljesen tiszta a dolog...
5: Igazán szép magasokat nem vélek felfedezni, mintha az egésznek nem lenne teteje.
(ez utobbi talán magában az alap cuccban is benne lenne? Megnézem... Hát az álltalam generált wav-ban ez picit eltüntetésre került.)
Érdemes tudni a fentiekhez:
Minden hangezközöm (Szám.gép, CD player, stb), elõerösitõ rendszeren keresztül jút el a végfokokhoz. Ál Quadban hallgatok zenét, alátámogatva 80 alatt egy aktiv mélynyomóval. A két pár hangfalat külön végfokok hajtját, és a lényeg: Minden nullán áll. Utközben nincsenek hangszinek, EQ-k és egyéb nyavaják. (lehet itt lehet a gond?)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
(Természetesen ez csak az én szubjektiv véleményem, és fülem álltal hallot szegénységi bizonyitványom. Megbántani, illetve fikázni, vagy más munkáját ne makarom sértegetni.)
Hiányoságok:
1: Számomra közép tartomány elnyomot, és monoatikus hangzást produkál.
2: Mély hangok dinamika tartománya rendben volna, de lecsengési határ értéküket megint csak keveslem.
3: Valahogyan nem érzem igazán, hogy térben szólna az egész, ezért valahogy elveszetnek érzem, néha az egész zenei részeket.
4: Az elején amikor még nem jön be a dob, érdekes sistergést hallok, mintha nem lenne teljesen tiszta a dolog...
5: Igazán szép magasokat nem vélek felfedezni, mintha az egésznek nem lenne teteje.
(ez utobbi talán magában az alap cuccban is benne lenne? Megnézem... Hát az álltalam generált wav-ban ez picit eltüntetésre került.)
Érdemes tudni a fentiekhez:
Minden hangezközöm (Szám.gép, CD player, stb), elõerösitõ rendszeren keresztül jút el a végfokokhoz. Ál Quadban hallgatok zenét, alátámogatva 80 alatt egy aktiv mélynyomóval. A két pár hangfalat külön végfokok hajtját, és a lényeg: Minden nullán áll. Utközben nincsenek hangszinek, EQ-k és egyéb nyavaják. (lehet itt lehet a gond?)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Szewa!<#wave>#wave>
Pont euz írtam az 1831-nél, bexarás amit mostanában csinál..
Pont euz írtam az 1831-nél, bexarás amit mostanában csinál..
What about the forests?
Hali -- jó reggelt, korán van, készittetek magamnak egy jó erös kakaót --ez lesz itt a trendi ital ....<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Mflex : sztem nem néztel korábbra egy picit, mert ott van wav - ba a venus - hot sound on video :HSZ 1722 ....persze egy vinylröl jobb lenne , de mindegy.....
TrendBoy - jöhet a wav......
Mflex : sztem nem néztel korábbra egy picit, mert ott van wav - ba a venus - hot sound on video :HSZ 1722 ....persze egy vinylröl jobb lenne , de mindegy.....
TrendBoy - jöhet a wav......
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
még jobb,csak nekem nem frissítette újra....bocs.
elég erõs és precíz ez az sg motor!<#nyes>#nyes>
elég erõs és precíz ez az sg motor!<#nyes>#nyes>
na fasza.nem rakta be a hsz-emet!
jó reggelt!csak a teljes káosz kedvéért...Dyva-My Love (Savino rmx) - gagyi remaster v2
jó reggelt!csak a teljes káosz kedvéért...Dyva-My Love (Savino rmx) - gagyi remaster v2
jó reggelt!
csak a teljes káosz kedvéért Dyva-My Love (Savino rmx) - gagyi remaster v2
csak a teljes káosz kedvéért Dyva-My Love (Savino rmx) - gagyi remaster v2
Wazze, milyen neted van, ahol 2-3m jön a cuccos?<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
What about the forests?