DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Akkor aludj wazze, majd holnap eszmét cserélünk! <#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
elaludtam..

What about the forests?

Szimistyle
Szewaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy jöttél. A többiek leléptek, mint a kurva a sezlonyról😞

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

bigalexander
Szimistyle
Most ezzel le is léptél wazze? Mindenki? A pics... nesze itt egy célzott lövés <#gun>

Szimistyle
Te csak ne iszogass semmit, csak a vizedet wazze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szimistyle
De honnan a tökömbõl, mikor nem adott ki lemezt <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Szimistyle

mflex
Holnap feltolom a többi MV-t,van vagy 15.

What about the forests?

mflex
Wazze,ha meleg kakaót kellene most innom,nekem annyi lenne :-)

What about the forests?

Szimistyle

Szimistyle
Azért azok a piano részek/betétek kurva jók benne...

Szimistyle
Igen, most is ez történt a 3 azonos track hasonlításánál. Persze egyikõtöket sem ismerem, max a legendák hatnak rám, de tudat alatt ott van, hogy melyiket ki követte el.
Mindazonáltal én sem sorrendet állítok fel... Mint ahogy mondtad is, ízlések és pofonok különbözõek. Egyelõre van olyan, hogy jobb a szájízemnek valamelyik. A 320 már nincs köztük <#hehe><#hehe>
De az engem is érdekel, hogy hogyan lesz valami 445 AAC? <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Dióka
nekem is nagyon bejön!mingyá iszom mellé 1 nagy kakót!😊))

Dióka
holnap lesz még 1 waved is a 448as helyett!😊)
semmiképp se "kitkedvelszjobban" alapon dönts,én sem szeretném,sõt azt se kértem,hogy dönts bármirõl<#nyes>,egyszerûen mondjuk majd holnap rakd egymás után a lejátszóba min2 ReMaszi wavet,és idõkódban ugyanott nézve több helyen kapcsolgass az egyikrõl a másikra....a többit maximálisan rád bízom!ez a "játék" lényege....<#kacsint>
v14-nél mondjuk már nehezebb lesz.....<#eplus2>

Szimistyle
Na lejött wazze... Eléggé italo-s az eleje. Kimondottan tetszik. Méghogy nincs ihlet wazze... ezt írta a napokban egy e-mailben. Röhögnöm kell. Szedd össze magad Mark!<#hehe><#hehe>

mflex
Hámé'nem ? :-)

What about the forests?

Szimistyle
Még le sem tudtam tölteni😞

Szimistyle

Szimistyle
No ez van akkor mikor úgy beszélünk valamirõl, hogy nincsenek referenciák, összehasonlítási alapok...
Most van egy 320, egy 445 és egy 1411 kbps-es verzió...
Hogy melyik szól jobban? Nem nyilatkozom, mert még részrehajlónak titulálna valaki. Úgy kellene ezt is csinálni, mint a bórkostolásnál a vakteszet, mert valaki jobban kedvel valakit és máris az szól jobban.
Szóval csak annyit, hogy akkor permanently delete a 320-at <#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
De hülye vagy Pazo,miért utálnánk wazze? :-)
inkább zenéljünk. 😊

What about the forests?

mflex
Ez a MARK VERA is tud valamit azé' :-)
egyfolytában õ szól.

What about the forests?

oké....azt hittem utáltok vagy mi.....amugy tényleg jó lett az intro....

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Pazo, wazze... Katt a dióbá ikonjára, majd ott van egy link és indítsd el. Nekem sem mondták meg, de megkerestem!

Dióka
...utolsó sorom 😊

mflex
PAZO!
MI A GOND?

What about the forests?

oké wazze, ne is szóljatok hozzám....<#szomoru2><#szomoru2>...lépek valami xart nézek a tvben.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Wazze!
qurva jól szól,hogy lehet 400 feletti AAC kreálni?

What about the forests?

Dióka
most mééér röhögsz??!azt még meg bírom inni,de sajnos nem volt itthon vodka!😊

mflex
MELEG KAKAÓÓÓÓ
😄DDDDD
Én inkább iszok egy vodkanarancsot :-)

What about the forests?

Dióka
mflex
FAGYTAM
GRRRRR!
:-(

What about the forests?

dió-ba , szimi -- most vagy én vagyok sivár de nem vágom mi a pöccsröl folyik a szó.....milyen intro.....<#fejvakaras><#fejvakaras>

www.magnokazetta.hu

Dióka
hazudnék, ha azt mondanám igen, de beledolgoztam én is! azért egy ilyen mega k.nagy meló!!

Dióka
Minden tiszteletem Trendboynak a kitartó remaszterért (14 óra?wazze!),de .....
valóban túl lett vezérleve,illetve nagyon meg lett nyomva a dinamika....szerintem...emiatt kicsit puffog a mély meg nem annyira "természetes" a hangzás....persze ízlések és pofonok.<#nevetes1>

nos "játszásiból" én is csináltam egyet ugyanabból az empéháromból, melyet Trendboybá 14 óráig nyúzott,meg alakítgatott....az enyémnek az a "különlegessége", hogy 2(kettõ) perc alatt elkészült egy pohár meleg kakaó és egy 1400Ft-os fejhallgató mellett (a többit "titkos" összetevõt nem is mondom,mert még rákaptok!<#nyes>)....és sehová semmit nem pótoltam vissza,nem ment se gigahertzre le-fel,se bitre le-fel...mivel csak játszottam....Persze wav-ben van,de azt most pillanatnyi sebeséghiány miatt nem tudom produkálni,emiatt egyelõre a lehetõ legjobb hasonlóság megõrzése miatt 448AAC formban megyeget fel még pár percig, bár még így is elég sok kimaradt az "én eredeti remaszter hangzásomból" belõle. Ezt (igazából ennek wav változatát) és a TB féle verzsönt egymás mellé téve érdemes "játszadozni"...

jó bulit!

Szimistyle
Wazze, Diobá ezt Te csináltad???

Szimistyle
Mi a tököm introról beszéltek???

Szimistyle

Mflex.....átmenetileg /amig jobb nincs / befogadja a hallójáratod a venus zenét??<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

www.magnokazetta.hu

mflex
Nahát wazze, remélem sokáig eltart az az orgazmus <#vigyor>,aztán utánna nefelejts el ,minnél gyakrabban ide jönni..

komolyan tök állat az intro,megnéztem 3x egymás után <#eljen>

techgond? Akkor azért volt, hogy megsem nyitotta a lapot, mert töbször oda akartam nézni..

Márkanevesítés....godolkodom rajta <#nyes>

What about the forests?

Dióka
szewa mflex-m!!!!<#eljen><#nyes>

wazze alig 6 nap alatt 17xx hsz????!!! nem semmi vagy!!!!!

lassan el kéne gondolkodnod a "márkanevesítésen"!!!idõben tedd bejegyzett védjeggyé,mert lenyúlom!!!<#worship>

na,lassan úgy néz ki még lesz hol laknom is pár napon belül!orgazmusom is lesz aznap vagy egy pár órás legalább!

Köszi a viszaigazolást az intróra!Ha neked tetszik,akkor már megérte!!!!<#integet2><#kacsint>
Ahogy lesz idõm, szépen cserélem is a dizájnt(hogy menjen az intróhoz<#nyes>),meg a tárhelyet is,mert mostanában több techgond is volt.....

mflex
Wazze ,engem állandóan "kibax" az sg ,ma vagy 30x "fagytam" <#levele>

What about the forests?

mflex
Tetszik az INTROD 😊)))) <#eljen>

What about the forests?

mflex
Szewa Dióbá! <#integet2>

What about the forests?

Dióka
privi ment,hogy ne csesszük már szét párbajjal ezt a jó fórumot!<#kacsint>

mflex
Joe-tól loptam <#hehe>

What about the forests?

mflex
BAXOTT NAGY ZENE, EGY KIS "ÚJ STÍLUS" BEÜTÉSSEL, DE BELEVALÓ SPACESYNTH...
Sajna csak igy van meg. 😞

What about the forests?

Szimistyle
jah, 160-ban volt meg, míg ki nem baxtam<#hehe><#hehe>