DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shirak
hamvas csoportosulas?

Play it loud!!

Musachy
Ez jó kis történet. Mellesleg nyugtáztam, hogy azóta jobban ügyel a helyesírásra is, sõt nagyon helyesen ki is osztja azokat, akik nem. <#papakacsint>

imo :) science fiction is science fact

Dióka
elég jó a klipp, nekem tetszik, a középsõ 'hamvas csoportosulást' bevállalnám én is!<#nevetes1>
a zene is elég dance-es, de az túlzás lenne, hogy ezt dúdolászgatnám, viszont bármilyen dizsi partihoz jó egynyári 'sláger'!<#kacsint>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Más - tudjátok, Ázsia-buzi vagyok.
BÍRJÁTOK KI az elejét, és egyrészt kuncogni fogtok, másrészt garantáltan a fületekbe csúszik a zene.

Tudom-tudom, az átkozott vámpír téma mellett a zombi a másik, amit Ti is utáltok, velem együtt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt ráadásul mén még nem is olvastam - nem volt netem - így most én is jót nevettem 😊

IMYke2.0.0.0
Profi módon tálalt bizalmas információk 😊
Ha találkozol vele, (így ismeretlenül is) húzkodd meg finoman a fülét a nevemben is! <#nyes>

Italo4ever
A hetvegen elmeletileg talakozok vele,mert ugy tudom mar itt kint van a fritzeknel es szulinapjat is itt tartja,ami holnap lesz xDDDD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever

ahogy elnezem eleg sokan elveztek Mike forditasat,koztuk en is.

https://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=The+Adventures+Of+Tintin.+1080p.DTS.HUN.byMFLEX.srt

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Most sikerült beszereznem a 8.3 GB-os Tintin-t, Az elsõ feliratokat is terjesztõ oldalon pedig mire bukkantam?

"The Adventures Of Tintin. 1080p.DTS.HUN.byMFLEX.srt"

mflex
Nekem egyébként elsõ hallgatáskor feltûnt már, hogy nagyon ismerõs, de egyszerûen nem tudtam hova tenni, mármint nem jutott eszembe a DJ´s Project, viszont elég sokszor hallgatom Örni albumát és most addig dúdoltam magamban, míg végre beugrott a How are you. Illetve csak az a kis részlet belõle.

Ne is mond B+, hülye vagyok én is, hogy ugrottam rá. Csak épp pipa voltam, hogy Sumi már megint az elején önhibáján kívül kiesett, emiatt volt fõleg...

What about the forests?

Dióka
nekem eddig egyáltalán nem volt ilyen asszociációm, eszembe nem jutott volna kapcsolatba hozni a kettõt, de meghallgattam, és bár valóban van egy részlet,amire rá lehetne erõszakolni, hogy 'hasonlít', csak lassabb, de ha jobban megfigyeled, valójában semmi köze hozzá, a pontos dallamvezetés gyakorlatilag más....inkább egy részletkiemelt 'utánérzésed' lehet. de dobjuk vitára, hátha más mást hall-érez.<#kacsint>
részemrõl egyértelmûen nem a válasz.

látom pontgyûjtõ akciód volt az F1 okoska miatt.<#nevetes1>

mflex
Ernesto új albumának a második száma, van egy dallam, ami nagyon hasonlít , "DJ´s Project - How are you?" címû számára, esetleg onnét lett "ollózva", igaz itt gyorsabb a BPM...
Jól hallom? <#vigyor>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
B.r.rrrr.uuuuttttális!

mflex
A dell megvan, itt csak egy led tv-re van rákötve a gép, de komolyan már jobban tetszik ez a megoldás, mert szebb képe van!

Nézd meg ezt a videót, hogy indulnak a programok...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Most nézem az elõnézeti képen - mert eddig erre nem figyeltem fel - a Dell monitorral mi van?!

Elkelt a géped?

IMYke2.0.0.0
Akkor az is brutális gyors lehet.

Ahogy korábban írtam, én a programok mûködése alatti elõnyöket tudnám nagyra értékelni - a betöltõdéseket / betöltéseket, mentéseket.

A gép bekapcsolása és a Windows Asztal megjelenése között én gyakorta pakolászom a szobában, nekiveselkedek ennek-annak, eszem-iszom, s mikor mindennel végeztem, akkor kászálódom a székbe.
Így a bootolás gyorsasága nem izgat (annyira).

Tény, hogy amikor valakinek kell valami, és ehhez a gépemet be kell kapcsolnom, de csak egy okból - mondjuk egy fájl miatt -, akkor jól jönne ez a boot tempó is 😊

mflex
Onnét kell számolni, mikor a bios letudta az alaplapi infót, ha nekem ez most 30 másodpercre van állítva, hogy annyi ideig mutassa, akkor egy örökkévalóság lesz a boot idõ. A boot idõ utána kezdõdik, hiszen akkor tölti be a winfost.

..és persze nem csak a boot idõ számít, amint látod, a PS4, DREAMW. meg a soundforge, hogy indulnak...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Wazzer - 12 mp... <#finom>

Jó, mondjuk én úgy tudtam, hogy emberkék a csippantástól számolnak... De ez nem szentírás, csak így emlékszem.

mflex
Jah, pci-e csatlakozással 😊

What about the forests?

mflex
Ocz agility 3

Ezt akkor csináltam, mikor a gépet összeraktam neki, azóta mint írtam a boot idõ 11 alá csökkent. Én már ilyen csiga lassó HDD-t régóta nem használok, fõleg nem rendszernek.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Sárgulok... 😊

A revo drive ugye az a kártya alakú SSD "merevlemez"?

500 MB/sec-es olvasás... álmaim netovábbja 😊

Majd ha egyszer nekem is jut ilyen, már az 1,5 GB/sec-es sebesség lesz az elérhetetlen... <#buck>

mflex
Pont a délelõtt szereltem be a gépbe 2 db 240GB OCZ REVODRIVE X3-at, gyorsnak gyors, de csak 2 sec-el veri meg az agility-t pl boot alatt, sõt amikor az agility-t beszereltem az öcsém gépébe, akkor a Jmicron és MARVEL vezérlõ lekapcsolásával a 11 sec alatti boot is megvolt, azóta is így van.

Sokan "bántják" az agility 3-at, mert nem jó???!!! Baxxa meg, semmi más dolguk nincs, mint rögtön firmware csere, intel sata 6GB slot-ba kell dugni, nem a marvell-be, már ha van rajta, mehet rá a windows és a legújabb intel vezérlõvel kell használni, aztán ilyen 500/490 MB (olvasás/írás) eredmény minden zokszó nélkül kiokádja magából. Szóval ehhez képest a revodrive a dupláját is tudja, de a gyakorlatban én ezt nem tapasztaltam.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Köszi a választ. Rájuk nézek.

mflex
Pl, az indára, ott szarnak az egészbe 😊 (INDEX)

Vagy a videa (ez meg az ORIGOÉ)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Õszintén tudtalanul kérdezem: hova tudnám feltölteni még a videóimat úgy, mint a YT-ra, csak mindenféle "szívatások" nélkül? Tényleg nem tudom.

mflex
Nem csak a YT van a világon, egyébként is egyre jobban kezd a tkm tele lenni a guglival és annak minden faszságaival, amit nem olyan rég és mostanában szabályokként hoznak.

What about the forests?

Musachy
Várjuk a fejleményeket. <#lookaround>

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Na, jól "kiszúrtam" velük - feltöltöttem egy újabb anyagot 😊

IMYke2.0.0.0
Ehh... de mégis... 😞

IMYke2.0.0.0
Illetve - mégsem, mert a lejátszási listámban benne van 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, és kitörölték a fiókomból az ominózus 192 perces mixet 😞

IMYke2.0.0.0
WOW! Hamarosan vége a fiókomnak... 😊

pityu0718
Ádám mintái-ból elég sok megvan (szerintem mind), meglehetõsen profi a srác! Adam Van Baker néven gyárt különbözõ vsti-khez hangokat.
A Zebra 2 sem rossz, persze vannak sokkal jobb cuccok.
A Live abban is jó, hogy "mindenevõ", annak idején, amikor sokat nyúztam nem volt olyan vsti, amit ne tudott volna kezelni.
Ez nem mindegyik host-ról mondható el.. <#wave>

Dióka
ASZ-t nem ismertem, de tényleg profi a srác. Sound Designer <#eljen><#taps> ezen a szinten már el lehet mondani

használj te is Zebra2-õt vegyél tõle pár hangmintacsomagot és olálálá, már majdnem minden kész a tényleg szuper zenékhez. <#nyes> ha az ableton már megy, Z2 is hamar menne.

lenyûgözõen meggyõzõek a mintái.

IMYke2.0.0.0
Én még keresem az utam.
Részben, mert xart se értek a zeneszerzéshez, részben, mert még tapasztalatlan vagyok, és "saját hangom" sincs még 😊

Irigylem azokat, akik már tini korukban olyan helyzetbe kerültek, hogy a felnõttkori hobbijuknak / szakmájuknak tudtak, vagy kezdtek hódolni.

Mai eszemmel, mennyire örültem volna annak idején mondjuk egy kitartó zenetanárnak, vagy énektanárnak általános iskolában... mondjuk, nem jártam volna zeneakadémiára, mert más érdeklõdésem volt <építészmérnök, és képzõmûvészet>, de legalább kiteljesedhettem volna.

Just for records: akkor 'botfülem' van, mint egy ház. Akkordok, hangok, kotta? Mik azok? <#hehe>

Ha mindehhez értenék is akkor kábé ilyen lelkesedéssel "gyártanék": Adam Szabo

Az õ neve lassan etalon lesz a VSTi-k között, és a saját zenéinek hangzásvilága is közel áll hozzám.

Persze, a sok "HA" okán mindenki Nobel-díjas lehetne akár... de jó ilyenkor fanyalogni 😊

Dióka
Imyke!

Megtisztelsz, de ne azért vegyél figyelmebe bármit is,mert én vagy mi mondtuk....hanem csak azt,amit átgondolva Te is úgy érzel, hisz az Alkotó az Te vagy!<#kacsint>

én 3 típusban gondolom a dolgokat.

-van, aki magának szerez zenét, és szarik a környezetére, ez vagy bejön a közönségnek vagy nem
-van,aki (a stlusán belül) a közönségnek szerez zenét, õ figyel minden zördülésre és igényre, persze mindent õ sem tud kielégíteni
-van, aki meg a 2 között próbál egy optimálisabb szálon ide-oda ingázni. ebbõl is egy pici meg abból is...

de végülis mindig csak a végeredmény számít! <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül írtam: adok az itteni fórumtársaim, a lakók véleményére - pszt: csakis ezért készült el belõle rövidebb és Vocal verzió. Én "szerettem" a 9+ perces szövegnélkülit. -, és ígérem, bármit is készítek a jövõben, odafigyelek az általad írtakra.

A BG-vel kapcsolatban kifejezetten örülök, ha nem "ment át" a különbség - ez furán hangozhat, de tényleg így van. Hiszen ez azt jelzi, hogy jól végeztem a dolgom, egységes lett a hangzás.

😊

Dióka
B.G. lehet, hogy több, de nekem nem tûnt annak, pontosabban nem éreztem a többletet. na. így éreztem, ennyi.<#nyes>

A Faithless-nél ,megértem, hogy min. 8 percre jön ki minden lépés, de én inkább megerõszakoltam volna. 😊 fõleg 6 és 8 perc között.
A lényeg, az alap dob-bass részt több dologgal megspékelve,mint ahogyan van, ez a hiányérzet nyilván csökkene, de mivel nagyon hosszú a fel és kivezetés az egyes részek között, így kicsit monotonnak tûnik, de ez nyilván nem negatívum, csak egy észrevétel, hisz a hasonlóan hosszú számoknál egy gyakran elõfordul. DE SZUMMA JÓ és ez a léyneg! Ez maradjon meg benned! 😊

mflex
Jah, azért írtam, hogy aki szereti a stílust, annek biztos jó, mert jók a remixeid.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A Faithless-remix 6 percben... hát, szerintem, az kevés lenne - tekintve, hogy ezeket a trance számokat 7-8 percre tervezik , és mert a "leépítés" (ezt már írtam az elõzõ, félkész verziónál is) a 4/4-es felépítéssel nyakon öntve egyszerûen nem teszi lehetõvé az ilyen rövidséget.

Lehetne erõszakosan rövidebbet készíteni belõle - hiszen léteznek 2 és fél perces Radio mixek is a mai trance EP-ken, de az suta lenne az én fülemnek 😊

Örülök, hogy tetszik, valamiképp, a szám.

IMYke2.0.0.0
Azért a BG-Remix kicsit több annál, mint ami írtál 😊

Dióka
nekem tetszik!<#wave> a stíluson belüli koncepció bármilyen hasonló kategóriában simán állja a helyét. egy a gondom, mint a múlkorinál is, ezt max. 6 percben tudnám úgy hallgatni, hogy ne érezzem a 'történés' hiányát. így picit monoton (monotonabb,mint a hasonló trance-es opuszok), de hangban szerintem hozza az élményt!

más:
ha már lehetek egy picit kritikus, és miért ne <#nyes>, belefutottam a 'this is beat is hot' remixedbe is (a számot és B.G.-t is egyébnként tövirõl hegyire imádom minden változatában,amióta csak 91körül megjelent! nálam már akkor hatalmasat ütött), ennél a remixnél viszont nem éreztem a többletet,amitõl remix lenne, a Snap-et belekeverni két mp-ig és ezért a videórészhez is belecsapni, meg majdnemhogy feleslegesenek éreztem, még akkor is, ha TiBi-t imádom.<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Ó, értem. Így már értem. <#nyes>

mflex
Természetesen meghallgattam, ezért írtam, hogy én ezt nem bírom hallgatni, nekem ez már túl kemény.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ez nem "olyan" progressive trance - szerintem, tehetsz egy próbát vele.
Már csak azért is, mert Dióka, Musachy és a többiek mellett a Te véleményedre is kíváncsi vagyok és adok.

mflex
Lehet, hogy jó, de a P. trance-t egyáltalán nem bírom hallgatni.

What about the forests?

Dióka
látom azért rendkívüli hatással lett rád

-elírták, ami azt jelenti nekik megvan fullhd-ben,neked meg nincs
-hogy nem látszik, én örülök neki +
-ennek is +
<#nevetes1>

elég lett volna egy nagy PLUSZ jelet raknod az egészhez! <#vigyor>
miért bonyoítod túl?!

mflex
Azért ennyire nem merültem el benne 😄

What about the forests?