DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryan vs. Dorkman 2
- elõször is nem Full HD, ahogy a "description"-ben van 😊
- szemüveges vagyok, ezért kicsit ilyenre jobban odafigyelek: a kard (szablya) fénye végig nem látszik a lencséken
- ahogy máshol is alig
+ rendkívüli koreográfia (SW filmekben nem látni ilyet - a környezethez mérten)
+ jó ötletek
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Faithless...Insomnia (i2k'012's Progressive Trance Remix - Vocal)
08:27 / 141 BPM
nagyon jó koreográfia és effektek + csattanó 😊 a srácok szerintem bravúrosak...
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
AUDIOCHECKER v2.0 beta (build 457) - by Dester - [email protected]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-=== НЕ РЕДАКТИРУЙТЕ ЭТОТ ФАЙЛ! ===-
Путь: ...\Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home
1 -=- 01.Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Original Mix).flac -=- CDDA (100%)
2 -=- 02.Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Mat Silver's Back In Paradise Remake).flac -=- CDDA (100%)
3 -=- 03.Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Vodka Remix).flac -=- CDDA (100%)
4 -=- 04.Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (ReOrder Remix).flac -=- CDDA (100%)
5 -=- 05.Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Mat Silver's Love and Light Mix).flac -=- CDDA (100%)
Сводка 100,00% CDDA
260625444
Performer: Blue Tente feat. Stine Grove
Album: Heading Home
Label: Diverted Music (Made In The UK)
Catalog #: DIVM 009
Style: Uplifting Trance
Year: 6 September, 2009
Format: FLAC (tracks)
Bitrate: lossless
Covers: Only Front
Amount of tracks: 5
Size RAR: ~ 299,19 mb
Upload: letitbit.net, vip-file.com, gigapeta.com
Recovery: 3%
Password: without a password
Tracklist:
-----------------
01. Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Original Mix) <07:38>07:38>
02. Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Mat Silver's Back In Paradise Remake) <09:35>09:35>
03. Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Vodka Remix) <08:16>08:16>
04. Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (ReOrder Remix) <07:32>07:32>
05. Blue Tente feat. Stine Grove - Heading Home (Mat Silver's Love and Light Mix) <07:45>07:45>
--------------------------
Total Time <00:40:47>00:40:47>
"WEB"
"Log Audiochecker"
A lenti brutálisan dallamos trance elõadója:
Blue Tente feat Stine Grove - Heading Home (reorder remix) 7:32
Sajnos csak 320-ban van meg már elég régóta, ha esetleg valaki megtalálná lossless-ben, máris kirakhatja a linket.
Letölt
What about the forests?
Zene: <#eljen>#eljen> - gondolom, már számítottál a kérdésre: Ki az elõadó, és mi a cím? 😊
Engem is érdekelne a videó alatti zene elõadója ill. címe, nagyon faxa. <#eljen>#eljen>
Imyke, a videó alatti zene neked biztos tetszeni fog! 😄
What about the forests?
és igen, most is felteszem a kérdést, hogy mi miért is kapjuk 40 ezerrel drágábban, mert megérdemeljük?
What about the forests?
a Ház tényleg ütõs, bár brutálisan nagy,és egyáltalán nem olcsó, akkor érdemes ilyet venni, ha 100kg vasat akarsz összepakolni!<#nevetes1>#nevetes1> mert ez tuti elbírja!
bár sok olyan különleges dolgot nem tartalmaz,amit a Te vagy az én házam (jelenlegi vagy korábbi) ne tudna (az én gigabyte-om ehhez belülrõl extrém hasonló), de van rajta erõs fogantyú, terminátoros a dizájn, általában véve nagyon szépen megcsinálva, gyönyörû kapcsolókkal, könnyen tisztíthatók a szûrõk, és úgy alapvetõen ultraerõs és strapabíró, sok-sok cuccnak kényelmes helyet biztosítva.
Ha leírnám, akkor kiverném pár agyament nem létezõ biztosítékát.
De nem is érdekel, remélem változik majd a helyzet, ha csak mindenki "némán" letölti és utána arra sem méltatja, hogy véleményt nyilvánítson, akkor Ernesto helyében abbahagynám a picsába egészet, illetve hobbi szinten folytatnám csak.
Cöhh B+...
What about the forests?
What about the forests?
Nem tudtam. Oldalt nem néztem.
Bezzeg "nagyotmondó szpécantoni" idióta mixeit csak ajnározzátok, holott olyat bárki összeránt 2 másodperc alatt, csak a zenéket kell kiválogatni. A nagyotmondást arra értettem, mikor kb 2 hónapja azt mondta, hogy mai napig meg nem jelent Retronic Voice albumot, õ már féléve unja kb.
Nagyjából tudom, hogy mi lehet a gond.
What about the forests?
What about the forests?
wav
http://data.hu/get/4954508/Cascada_-_Why_You_Had_To_Leave.wav
What about the forests?
E8400-as prockom nekem is volt,de nagyon szerettem a giga lap meg alatta tonkrement,utana a memoriak vegul mindent csereltem,de a procko maradt.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
En tok hulye vagyok ehhez az IT dolgokhoz :s
jo kozben mar rajottem Xd
What about the forests?