DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
A vinyl még is csak megjelenik szerencsére.<#taps>

INFO

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Én decemberben vég törlesztettem.
Visszamenõleg is érdemes vajon erõlködni?<#fejvakaras><#nemtudom>

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretem a különleges dolgokat....

Engem elvarázsolt....<#eljen>

mflex
Egy - pontosan - 1001 lóerõs Bugatti Veyron az ellenfele!
Ahhoz képest meg nagyon nem kente el a száját, mert negyedmérföldön kapott 3 tízedet, egy mérföld alatt meg 1.3-at.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az lett volna a furcsa, ha nem kenik el...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pityu0718
Miért nem sikerül a videóbeillesztés? <#falbav>

pityu0718
Itt azért kicsit elkenik a száját...

mflex
<#csodalk>

What about the forests?

mflex
Na megtaláltam közben, bár van egy rakás...

What about the forests?

mflex
Szép idõk voltak azok.

Az a gazdag és eszement 😄 SWITZER "porsés németruszki' haverodat nem olyan rég láttam youtube-on, szinte agyonverte a többieket a gyorsulási versenyeken. A világon mindenhol elismerik, bõdületesen erõs az autója.

Persze most direkt nem találom sehol.

What about the forests?

mflex
Dióka
még elég friss az oldalon, az album intro dalából született egy kiterjeszett változat

Ernesto - Overture (extended edit) (2012)

lossless wav 4'59"

online hallgatható, letölthetõ vagy mindkettõ az ingyenes részlegbõl a 'more free' könyvtárból

IMYke2.0.0.0
Ajánlom figyelmetekbe ez ta srácot: Milo Coello - Film & TV Composer
Tegnap iratkozott fel a csatornámra, ránéztem a videóira/zenéire: nagyon tud a srác, ÉRZI a zenét!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Ez tényleg jó, én csak lentrõl láttam õket, igaz már nem egyszer volt szerencsém ott lenni. <#eljen>

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
A War of the Arrows (2011) c. filmrõl talán már írtam itt.

iMDB

Elsõ 29 perc kedvcisnálónak (a minõség itt hulladék, én BD-ripet néztem, angol felirattal)

Trailer: Youtube

Koreai film. Számomra hatalmas élmény volt. Kétszer (!) néztem meg.

kaposi1
Majd írj róla egy rövid élménybeszámolót, hátha én is kedvet kapok hozzá.<#wave><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
tudnák = tudnék

IMYke2.0.0.0
Ez többnyire azért ennyi, mert napközben nem nagyon tõtikézek a géppel, hisz akkor nem tudnák mást csinálni, másrészt, mert torrentrõl van szó, ami ugye változó sebességû -a feltöltõktõl függõen - és ez a film sem kis példány.

kaposi1
<#wow1><#szomoru1>

IMYke2.0.0.0
Én is vagyok vele - de azt hiszem, azért beteszem letöltésbe a BD-t verziót, és 1-1,5 hónap alatt azért csak lejön 😊

kaposi1
Ismerve a lehetõségeidet net terén, én elõbb egy DVDrip-et szednék le a helyedben.<#wink>

IMYke2.0.0.0
Gyerekek, ez a film nagyon felcsigázott!

Warriors Of The Rainbow Seediq Bale - <2011> - iMDB

276 perces - a legkisebb BD minõségû verzió is 20+ GB-os.

IMYke2.0.0.0
B.R.U.T.Á.L.I.S.A.N.-J.Ó.K.!
<#worship>

A zene meg aztán végképp!

Dióka
nem leszek genya! ezt mindenkinek látnia kell, ha ott volt, ha nem, mert így biztos nem látta....<#kacsint>

százkörüli fantasztikus helyszín, fantasztikus látványban!

kellemes nézelõdést!

World of PANORAMA

Italo4ever
Hello Shirak!

egyenlore semmilyen pm-et nem latok,viszont igaza van diokanak ha 300zal csapodsz be valahova lehet az akarmilyen super auto csak kiskanllal szednek ossze,talan a fele lehetett mikor az utkozest megkezdte.
vezettem en mar 300 korul es vittek 750 PS! porsche-val pontosan 347-tel,de akkor tudtam,ha most igy utkoznek az rogton fajdalomentes halal lenne.
amikor 230 fole megyek mar erzem,hogy egyre jobban a torkomban dobog a szivem 300-nal meg szerintem olyan 200 korul lehet a pulzus es nagyon figyelsz mert ha nem,akkor meghaltal de pont ez benne a jo. az en audimnal lehet erezni,hogy 300 korul is ugy tapad az uton mintha odaszegeztek volna kulonben nem mennek igy vele.
egy nagy hobbim van,a gyors es eros autok es szerintem nagyon jo vezeto vagyok.

Mike es en nagyon sokat versenyeztunk es naponta tortuk ossze a tuning zsigulinkat a pecs-orfu-abaliget kozott. ott tanultunk meg igazan vezetni.

emlekszem egyszer Mike mondta,hogy a 86ban a 40 ezer forintert vett zsigulijara 2 even belul 100 ezer forintott fizetett ki neki a bizosito onresszel XDDD

tenyleg ott nagyon meglehetett tanulni vezteni,sokan jartunk oda tok jo buli volt.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Dióka
Srácok!

Nem vagyok autista, el tudom képzelni, hogy egy autóval lehet menni 300-al vagy afölött is (én is jártam közelében), ezzel is mehettek annyival,már miért ne, ....csak azt vontam kétségbe, hogy amikor félrerántott vagy kicsúszott,akkor az 300-nál volt.....hisz a fáma nem arról szól, hogy pont a végsebesség próbálgatásánál jöttek be elé, arról szól, hogy 'úgy emlékszik'...na most mivel 300-nál elég gyorsan történnek az események, így az emlékek is kophatnak...autó jött, csávesz beijedt, félrerántott, közben nyomott satut is nyilván reflexbõl, megpörödült, tovább lassult....stb....tehát mire az útszéli füves részen bukfecenzett párat már négyzetgyök alatt volt 300-tól, tehát ha annyival is ment még elõtte, akkor sem ott szállt el, hanem jóval lejjebb....

shirak
szia Dióbá,

Teljesen véletlenül bukantam erre a hírre és eszembe jutott italo4ever sorait olvasva. Nem tudom mennyi igaz a több mint 300-ból, de ha kiiktatjak az elektronikát akkor egy M5 szép tempóra képes.
Én nem dobom a lovak közé a gyeplõt ehhyire<#vigyor><#wave>

Play it loud!!

kaposi1
"A BMW M5 volánja mögött ülõ 60 év körüli férfi úgy érzete, itt a megfelelõ alkalom, hogy kipróbálja, mit tud az 560 lóerõs, limitertõl megszabadított bajor gép, padlógázon"
INFO

Dióka
ez egy cuki videó, ami elég jól szimulálja,mi lenne ha..., bármilyen kocsival....és ez még csak 200!<#nevetes1> igaz abból a legdurvább frontális....

2' 30"-nél kezdõdik a lényeg!

Dióka
Szia Shirakom! <#wave>

hát igen, ezek a mûújságírók bármire képesek. 😊) hogy a 300-at honnan vették azt elég nehéz megállapítani (nem mondom, hogy enm, csak ezt egy balesetnél max. saccolni lehet), gondolom nem az volt az elsõ, hogy a BMW szervizcsapat azonnal kiment a helyszínre, hogy kiolvassa a computer adatokat. <#kacsint>

az adatot biztos "úgy mondták", vagy a márkahû 'követõk', esetleg túlélõk akartak egy kis felhajtást a márkának, de mindenesetre 100-150 felett bárhol is bõven mázlija volt, hogy nem csapodott szilárd tárgynak fixen,mert akkor még abból a BMW-bõl és teljes tartalmából is csak részecskék maradványait söpörhették volna össze...

shirak
csak lassan a lovakkal cimbora.
tegnap olvastam, hogy egy 60 eves muki tobb mint 300km/h-val szaguldott egy M5-el. kicsuszot, parat pordult, de tulelte. sot az autoban volt az unokaja es egy kutya is. mindenki meguszta.
kuldok privit<#wave>

Play it loud!!

Italo4ever
Mike

a telfonszamom nem valtozott,de en sem tudlak hivni pu-t kuldtem olvasd el.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever

En is Munchen kulvarosban lakom,de melozni Heidemheimben mellett dolgozom a BOSCH gyarban tehat idoben fel kell kelni bar az autobahnon hamar odaerek,mert az 5.2 literes audival ami a csovon kifer ugy szoktam menni, mentem mar vel 290 felett,mert a leszabajzo ki van iktatva es kapott meg plussz 57 PS-t is.

te merre laksz Shirak?

shirak
Sajnos nem tudok többet a megjelenésrõl, Vanello eléggé pesszimista.
A törtenet valamikor tavaly elõtt nyáron kezdõdött a Vanello dallal, aztán Ryan Paris tavaly januárban Bukarestben járt valami fellépés végett és akkor fûzték szorosabbra az egészet, közös fotó, stb.
Nem ismerem a dalt, de ismerek valakit aki hallotta és állította, hogy jó. Mondjuk eddig is csak jó Vanello dalokat hallottam, de ez már ízlés kérdése.<#wave>

Play it loud!!

shirak
Aranyba a kezét.
Jó forróba!<#eplus2>

Play it loud!!

IMYke2.0.0.0
A húsz és fél perces videóklipet nem is mertem beszúrni... 😊
A történet alatt megszólal számos dal a "Funky Town" - <2012> - mini albumról.

kaposi1
Hello!

Akkor szerinted már ez sem valósul meg a késõbbiekben?<#nemtudom>

"Ryan has been very busy lately and his song Parisienne Girl is being released on vinyl in Holland later this month (March). Another version of this song is also being released in Spain. It's sure to be a great hit and is for all the 80s fans."
Info

shirak
A RP zene cime Parisienne Girl es az Iventi kellene kiadja.

Play it loud!!

IMYke2.0.0.0
A Galaxis utkalauz stopposok óta a 42-es szám nagy misztikumnak örvend. Tudod, a kérdésre, hogy "Mi az Élet értelme" a megépített számítógép 1,5 millió évig kereste a választ, végül az akkori generációnak kiköpte: 42.

Szóval, a misztikus szám csak szerencsét hozhat. 😊

A Tintin felirat fordítással kapcsolatban: a nagyon kevés elírástól eltekintve mestermû - tempós, lényegre törõ és számos helyen humorosabb*, mint az eredeti angol. <#eljen><#worship>
S ha jól emlékszem, Kedvesed volt az aki begépelte a fordítást - neki pedig leheletnyi angol csók a kezeire! 😊

* = ezt azért nehéz tetten érni a mai hobbi feliratfordításoknál, mert a készítõk 99%-a gyakorlatilag alap angol tudással (néha még azzal sem) áll neki - gyakorló angol kell hozzá, tudva, ismerve a napi fordulatokat.

IMYke2.0.0.0
Azért örülök, hogy tetszik (és a lányok is).
A Michel Telo-féle "zenénél" - úristen, zene??? - MINDEN JOBB.

Musachy
Aki ILYET csinál, azt agyon kéne verni.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Na, most lépek, mert indulunk valami étterembe, hogy hova az meglepetés állítólag, ebbõl mi lesz, azt nem tudom 😄D

Addig is a kedvencem, ami space fronton elõkelõ helyen tartja magát nálam, ami qrva ritka.<#integet2>

What about the forests?

mflex
Na, akkor tényleg el kell mennem oda, mert Laci is ott van már több éve (italo4ever), talán, talán összehozom, de nem ígérhetem 100%-ra.

Vanello-t meg sajnálom, mert nagyon jó zenéket csinál(t) a srác, a Ryan Paris féle szerzeményre meg különösen kíváncsi lettem, remélem egyszer hallhatjuk.

What about the forests?

shirak
Úgy legyen!

Romániában semmi különös nincs, mindenki rohan, elvan a dolgaival.

Vanello mesterrel beszélgettem múlt héten. Sajna egyelõre szögre akasztotta a lantot, egy ideig nem hallunk tõle a faszányosan megkomponált muzsikáiból. Egy ideig a SpaceSound bíztatta, hogy megjelenteti néhány zenéjét de nem lett belõle semmi, úgy hogy inkább olyasmit csinál amibõl pénzt is lát. Filózott rajta , hogy önerõbõl piacra dobja az NS2 projekt alatt született zenéket(tudod a Supersonic Machine, Fly Rocket, plant Synth), egy kicsit átdolgozva, egy kicsit kipofozva de aztán ez is elmaradt. Tavaly komponált egy faxa kis italo muzsikát és Ryan Paris adta hozzá a vocalt. Ez sem jelent meg különbözõ okok miatt. <#rinya>

Mellesleg majd egy éve Münchenben lakom, itt húzom (tovább) az igát.<#vigyor>
Ha erre jársz és nem leszel annyira betáblázva ihatnánk egy akármit.<#pias>

Play it loud!!

mflex
Remélem tetszett a fordítás wazze, elég sokat szórakoztam vele 😊
Egyébként azért lett így a megnevezése, mert a saját konvertálásom volt BD iso-ról a film, vagyis

The Adventures Of Tintin. 1080p.DTS.HUN.byMFLEX.mkv

Bár ezt csak egy "királycsávónak" töltöttem fel, <#vigyor> de minden 1080p HD verzióhoz stimmel.

What about the forests?

mflex
Kösz Cimbora!

Én, majd éjféltõl ünneplek, még az is lehet, hogy - már régóta nem volt ilyen - még be is nyakalok 1 üveg pezsgõt, most valahogy kívánom.

Hát majd kiderül, hogy a legszebb-e, szavadon foglak ám! <#nyes>
Egyébként mi újság Romániában?

What about the forests?

shirak
42, a legszebb kor: Isten eltessen Mike!<#wave>
iszom egy poharral az egeszsegedre fater vorosborabol 😊

Play it loud!!

mflex
Ilyen telefonszám nem létezik??? Ezt mondja. Adj másikat majd, vagy lehet én csesztem el valamit.

Nem ígérek semmit, nem biztos, hogy odaérek hozzád. Be vagyok táblázva rendesen.

@Musachy

Emlékszem arra, az egészet egy szaros kis telón pötyögtem be, már az is valami volt, hogy egyáltalán így sikerült.

@Dió

Jah, Szabó Tamást elküldtem a francba, persze ez akkor is így volt, meg ma is így van. Kb 30-40 cédényi anyagból oldják meg félévre a zenéket. Nem is hallgatok rádiót 😄

@Imyke

Elõre is kösz, a 42-ik jön, el sem hiszem... O_o

What about the forests?

shirak
<#nevetes1><#nevetes1>
ezek lemaradtak

Play it loud!!