26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#9416 jó estét mindenkinek !! -
#9415 Kicsodát? -
#9414 Mármint Eperillat. -
#9413 Eltüntek -
#9412 ez így van!ha bárki körön kívül kiadja,akkor annyi...erről szól a bizalom,amit a klubtagok egymásba vetnek...és amit megszeghetnek...bár úgy gondolom a törzsgárda nem ilyen...
ennek a lehetőségnek a teljes kiszűrésére már csak az lehet a megoldás,ha belépős tárhelyről lehet csak letölteni,ahol mindenki loggolva van, mint amúgyis mindenfelé!:)) pl.itt is.... -
#9411 Ti is látjátok fent Stanecli-t és Eperillatot? -
#9410 1 ertek mflexel.
szerintem tulzas a 13 karakteres, ekezetes, spec karakteres pass.
en probaltam egyet feltorni a sajat szorakozasomra.
ha csak kisbetus karaktereket es szamokat hagytam bent es minimum 3 karaktert kertem valamint max 4-et akkor 37 perc volt a becsult szukseges ido(valami 17000 varians). biztos van ennel peformansabb is...
szerintem nem menjunk bele ennyire a kodokba, elrontana az egeszet.
egy egyszeru negynel tobb karakteres kod is megteszi.
de dontsenek errol az alapemberek akik a legtobb zenet toltik ide. -
#9409 Kicsit asszem lemaradtam a témában. Vlaki fakk kilinkelt innen pass-al együtt zenét? Vagy valaki összefoglalná miről van szó, mert kicsit elvesztem asszem... -
#9408 OK! -
#9407 Asszem csinálok egy kis popcornt. -
#9406 Hali Szimi Bácsi! Nem te kerestél vmi La Bouche számot korábban? -
#9405 Szerintem ha valaki komolyen veszi a tagságot és úgymond szereti ezt a fórumot nem kockáztat. -
#9404 kiderül! -
#9403 Az összes Media-t viszont nem könnyű bejárni. -
#9402 Na egy kis zene is:
MIKE HAMMER - HOT LOVE (EXTENDED VERSION)(5:51, flac)
klikk -
#9401 Sajnos nem mindegyikben van ugyanazon készlet, pl amit a multkor vett a Sanya az a Pécsibe nem volt... -
#9400 Lehetne büntetni. pl egy hónapig nem kap jelszót. Már ha kiderül, hogy ki volt. -
#9399 A Szegedi Media-ra gondoltam. -
#9398 Szewa Dióm!
Gondolod, hogy ez lenne a megoldás, nemtom már mi lenne a jó, mert ha valaki kiadja priviben akkor baxhatom a 13 karakteres passt is..vagy nem?
-
#9397 Melllyik az Te ... -
#9396 Meg és pl látom, hogy a teszvesz oldalon 1500-2000 dobálják, lehet nekem is felkellett volna vásárolnom anno a készletet -
#9395 Holnap legyemek, mrgnézem itt van-e! -
#9394 mindegy akkor is faxa mondat lett belőle -
#9393 Nagy Italo slágerek vannak rajt, amint látom.
Tutira megérte a pénzt!
-
#9392 pl itt van ez a válogatás ,mindegyik maxi verzió és 990.- volt a mediaba.. és qrva jól szól!
-
#9391 Szerintem megértjük. -
#9390 szasztok!
jelszótéma jogos és a lényegével egyetértek!
k.egyszerű a megoldás.
ha önmagunkban és a jelenlegi tagokban megbízunk és nem vagyunk falurádió,akkor példaként pl. jelszót azt kapjon az "újoncok" közül,aki legalább 3-5 HQ számot be tud dobni a közösbe....
a jelszót mindenkinek csak MFLEX adhatja ki!
gyakorlat és jótanács:
jelszófejtegetőprogramok elleni (tuti) legjobb orvosság,ha minimun 7-8 karakter és mindenképpen tartalmaz ékezetes (őóüö9áéíűŐŰÚÓÉÁÍ) és speckó karaktereket (&@#<>£ß¤×÷½),mivel az az agyrémük ezeknek a kommersz progiknak és úgy megnövelik a visszafejtési időt,hogy elmegy tőle a próbálkozó kedve!
(én mondjuk magánban és cégben is minimum 13 karakteres jelszavakat használok....de ez ide azért túlzás....)
-
#9389 Megfogadom a tanácsod. Köszi! -
#9388 Itt van média, kb hetente látogatom, de eddig nem vettem észre őket. -
#9387 Keresem:
Madarász Gábor: Light in your eyes -
#9386 a második ondatra szántam -
#9385 ezeket főleg a Media Markt forgalmazza-legalábbis úgy vettem észre-és csak is a 60-70-80-90-évek nagy slágereit dobálják ki, potom pénzért.. -
#9384 Ott leszek! -
#9383 Amit nem ismersz, azt le kell töltenei.
Ha jó akkor minden rendben, de ha nem tetszik akkor idő és sávszél.
Sokszor én is gondolkodom, ugyan mi lehet a név, dal mögött - olyanoknál amiről még életemben nem hallottam.
Itt van pld. 2 ami tudom, hogy jó, de sehol sem láttam eddig:
Sugar My Overdrive (LP van neki)
Macho Gang? - I'm man (egész oldalas döngölős zene volt, valami Mauro Malavasi keze is benne van - úgy tudom.) -
#9382 Ízlések és pofonok..
pl:nállam a gáré nem rúg a pöttyösbe
VISZONT,Pazo kérésére :[URL=http://rapidshare.com/files/14130076/02._People_Like_Us_-_Deliverance___Instrumental___B_-.zip.html]Deliverance(instr)wav -
#9381 Ez van valakinek origba:
MEZZOFORTE - GARDEN PARTY (6:06)? -
#9380 -
#9379 Ez van baszki, ez az igazság én bevallom és a kazettáim nagyrészét még le sem írtam ,amik itt elsem hangzottak... -
#9378 úgy, úgy Uram a zene a lényeg, szép lassan betoljuk az italo stílust is
a buliba! -
#9377 Csaó Old! A lényeg ugyis a zenén lesz:)