26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Nálunk szerencsére megoldottuk a dolgot. Majdnem mindenkinek külön gépe van. (4:3) De meglátszik a villanyszámlán is. -
E.G. Daily - Mind Over Matter(euro mix) 320 -
valakinek dolgozni is kell -
dioba,
a lenyeg a lenyeg: ha az egyeszeru kod kiszivarog akkor kiszivarog a komplikaltabb is.(amig meg nem lesz, hogy ki a tegla)
mint mondtam, dontsenek errol az alapemberek akik a legtobb ertekes, minosegi (qrva jo)zenet toltik ide.
nehogy ma' pipa legyel ram
-
pazo #9452 Wind kolléga......köszöntem a zenét..... 

1x erröl lehetne szó :
Shy Rose - I cry for you Club (bakelit 7:05 cd 6:54 -ben van valamelyik amelyik a jobb.......

-
Fritz is érdekelne egy album erejéig -
fel kelett volna venned időben a telót a multhéten ÖÖöööreg ! ott volt nálam -
Dj-k Hajrá Hajrá..... -
Van néked Supermax - African Blood c. nótád?
-
2plus1 felnyomhatná valaki wav-ba
Lp megjelent különben tőlük /lengyel brigád/
-
Segga Pazozo!
-
pazo #9445 Szewasztok, az asszony melozott a gépen azt kiszorultam pár órára..... -
nembánom beszállok a buliba keresek valamit -
Na Erről beszélek így kellene nekünk is ,aki itt van bejelentkezve jelenjen + a neve , és csak akkor tudna tőlteni
-
megy fel..wav A 'La Carte - Doctor Doctor /5:40/
kis türelmet egyik nagy kedvencem a sok közül -
-
most olvastam......holnap csörgök mindenképp
zene tárgytalan 320 megvan nékem is -
Hozzatok légyszi jelenbe!! mi a pálya a koddal, kiadom-nemadom akció ? -
A Supermax - African Blood c. nótája nagyon kellen..Help Me!! -
Hali Atomtesvíír !!
Reggeli üzit megkaptad ?
-
erre írtam lentebb,hogy a kódkiadást is meg lehet teljesen szüntetni úgy, hogy csak tagnak regisztráltak tölthetnek le egy adott helyről akár kód használata nélkül is, és hogy ne tudjon tölteni más is róla mondjuk akárhonnan,azt is k. egyszerű megoldani,hisz erre jó az ip cím(tartomány) azonosítás és a dinamikus dns azonosítás stb...tehát technikailag teljesen biztonságosan megoldható,hogy kizárólag tag jusson hozzá valamihez és csak a saját gépéről!
persze ez a szigor nem érdekünk,csak reagáltam a kódkiadásra....
na....erről enyit.....
-
Sajna nincs,de körülnézek a régi kollégáknál. -
egyet fel is teszek régi szép korszakból....
-
[IMG]http://s1.fotoupload.be/141/rhythm.jpg [/IMG]
Max Deejay - Rhythm Is A Dancer 320 (Extented Dancer 6:00) -
megvolt az egész maxi cd-m
-
Double You - Please Don't Go (maxi) -
Köszi, konkrétan ez a két mix érdekel...
Ha esetleg ez megvolna... -
EGYETÉRTEK!! -
Persze szerintem is! De azt, hogy van a csapatban olyan, aki esetleg más fórumon fasza gyereknek akar feltűnni, mint ahogy itt is úgy gondoljuk, aztán lazán benyomja a pass-t másnak, szóval azt nem tudod kikerülni, akármilyen passkombinációval jövünk elő... Ez itt becsület dolga, de tudjuk, hogy a moho sapiens miféle állatfajta.
-
-
Köszi!Rendes vagy, de 320k-ban megvan, origban keresném -
La Bouche - Be My Lover (6:29, wav)
klikk -
Storung #9424 http://www.sendspace.com/file/1eyskw -
egy kódnak akkor van értelme,ha az KÓD-ként be tudja tölteni a szerepét....és senki nem akart 13 karaktereset!ne ess pánikba! 
de szerintem legyen a jelszó mától 1234 vagy abcd ,de pszt...senkinek ne mondjátok el!!
én értem és átérzem Szimi gondolatait,ami csupán arról szól,hogy itt HQ van,ami főleg gondosan és áldozattal dédelgetett gyűjteményekből való(többnyire pénzért vásárolt!),nem mindenfajta gagyi ömlesztett tömegcikk és ez nem önzés abból a szempontból,hogy fűnek-fának tálcán kínálgasd!ennyi erővel foghatnám és felrakhatnám egy helyre a megagigányi vagy terányi exkluzív zenét,oszt "tőccsed wazze vakegér" ,amiért eddig szenvedtem,amiért sokat szoptam,de neked adom 2 perc alatt jeligével oszthatnám a jónépnek és mindenki boldog lenne.
hozzáteszem,itt senki sem önző,de ha már önzetlenül ad,akor szeretne kapni is!és nem fost vagy akár wav-nek hívott,de gagyin szóló zenéket.
persze csak szerintem.... -
Elképzelhető, de csak wav-ban ezeket...
Be My Lover (Hi NRG Mix) 5:45 La Bouche 256 kbps 100 MPEG audio file 1 10.6 MB 2006.12.19. 18:48 SzimiStyle Best Rated '90s Eurodance
Be my lover (Euro Dane Mix) 6:13 La Bouche Unknown Album 320 kbps 100 MPEG audio file 3 14.3 MB 2006.12.19. 23:08 SzimiStyle Best Rated '90s Eurodance
Sweet dreams (House Mix) 6:38 La Bouche Sweet dreams CDM 1994 3 of 5 320 kbps 100 MPEG audio file 3 15.3 MB 2006.12.13. 13:45 SzimiStyle Best Rated '90s Dance
-
Azt hittem a Házigazdánk új tagokat vett fel, akiket legfelül mutat be, és a zene sem rossz.
http://tagok.hotdog.hu/Eperillat -
Hali! Nincs meg neked véletlenül a Double You Kérlekdongó maxi? -
hi Pocimix....
nekem is ezekből az évekből vannak a kedvenceim (amiket te is irtál)
-
Bocsika mindenkitől,ez már a februári pass-al lett kódolva.
-
Jó estét Mindenkinek!
Ezt a pass-os témát teljesen jónak tartom,főleg azért mert ide mindenki csak jó minőségü anyagot pakol fel,ami nem kis időbe tellik.(én már csak tudom)Bevallom,nem díjaznám,ha valamelyik feltöltésem ott vigyorogna egy másik oldalon hisz ebben a minőségben csak ide pakolgatok fel. Nekem is van oldalam(tudom ez nem a reklám helye)de oda is csak 192-ben pakolgatok fel.
Na közben egy kis muzsika:
Double You - Because I'm Loving You 320 (Euro Mix 6:10)
Egyébként ki jön szombaton a buliba pécsre? Az asszonyt előbb fűztem meg,ha egypáran jöttök,akkor mi is lemegyünk győrből ,hogy megismerjelek Benneteket.