DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.magnokazetta.hu
Szimi, Ken Laszlo - Dr Ken & Mr Laszlo eredetiben figyel a polcon !<#wink>#wink>...Mindjárt elkezdem feltenni valahova !
www.magnokazetta.hu
meg szewa shirak.....
www.magnokazetta.hu
No de mindegy is..
Lassan, de biztosan megy a cucc...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
www.magnokazetta.hu
Megragatak nálam pár kivánságok, és megigértem, hogy megkapják az emberkék akik kérték. Ugyhogy ma lehet figyelni és húzzni az anyagot.
Sisley Ferré - Please Stay With Me 0:06:03 Hotsound - Best of 2 / 7
Sisley Ferré - Give Me Your Love 0:04:22 Hotsound - Best of 1 / 6
Scotch - Master Mix (Euro Club Mix) 0:10:54 80's 118 / 10
Bruce & Bongo - Hi Ho (Extended Mix) 0:05:40 80's 92 / 4
David Lyme - Bambina (Extended Mix) 0:05:30 David Lyme - Like A Star 12
David Lyme - Let's Go To Stiges (Extended Mix) 0:06:06 80's 21 / 6
Magazine 60 - Don Quichote (Extended Mix) 0:05:07 80's 33 / 4
Albert One - Turbo Disel (Extended Mix) 0:06:00 Mix Collection - 1
Samantha Fox - I Surrender 0:03:58 Samanta Fox 2
Jovanotti - Gimme 5 (Extended Mix) 0:05:37 New York 23 / 9
Chicano - Tengo Tengo (Extended Club Mix) 0:06:40 80's 213 / 2
Paul Rein - Show Me Tonight (Radio Edit) 0:03:48 80's 150 / 3
Elton John - I Don't Wanna Go On With You Like That (Album Edit) 0:04:32 80's 49 / 15
Bad Boys Blue - A Train To Heartache (Extended Version) 0:06:44 Maxi Hist cd1 / 5
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
www.magnokazetta.hu
jo a logo!!!!
mikor meglattam, egy vicc jutott eszembe:
roma este megy kolbaszt lopni.
javaban tomi a zsakot mikor jon a tulaj es szemebe vilagitva a lampaval ,kerdi, hogy te cigany mi a faxomat csinalsz itt?
mire a cigany ijedten korulnez es azt modja: na dikk hun jarok almomba!?
Play it loud!!
OFF : Nem tudom az adottságokat de nem lenne egyszerübb wifi n routerral?
Én is ugy nyomom a konyhában és stabil,gyors,egyszerü.
Üdv:Big
(Csak hátha erre nem gondoltál még)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Wan egy angol haverom, Õ azt mondaná erre, hogy "useless comment", illetve azt, hogy "hihetetlen bazdmeg" (mert ezt egybõl megtanulta.
De ma mMmMmMmagyarországon köcsögnek lenni nagy divat... és ebben faszán az élen is járunk!<#wilting>#wilting>
Gratulálok!
Jó éjt. Van valaki még, mert akkor én is lelépek innen <#wilting>#wilting>
Már most adjam fel??? Áááá, nem olyan fából faragtak.
Én meg azon, hogy a fakkba tudok grabbelni a hifivel a számítógépen. Már összekötöttem faxa optikai kábellal, de itt megállt a tudomány 😞
Szóval kellene egy Top 20 Space... Egy alapja lehetne egy újabb játéknak, ha bárkit is érdekel. Kíváncsi lennék.
Vegyem úgy, hogy kurva jó üzletet csináltam? <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Cool.
mobiltelefonos szervizes barátom állandó szlogenje......
kliens : az van irva a leirásba ......akár 100 óra készenléti idö???!!!!
válasz.....akár nem.....
www.magnokazetta.hu
Megjelenik a könyv, aztán Mflex-el vagy Joe-val megyünk vásárolni. Gondolom addigra Mike is beizzít vmit <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Wazze írta a tonline, hogy 1M net akár 4M-ig felmehet a sebességnövelés miatt...
Csak már látnám.
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu