26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#9376 Nem rossze szemlélet. Van azért 1-2 lemez, amin a legtöbb szám jó.
A régiek és a space synth lemezek ilyenek.
1 nem túl régi is akad: Cher - Believe - jelenleg is egyik kedvencem az LP. -
#9375 -
#9374 Hát sok ritkaságot ismertem ,ismerek én is, de talán még több amit nem ismerek
Na ez egy faxa mondat lett... -
#9373 Szia Mflex!! -
#9372 Ezért inkább a maxikat szeretem ,soha nem voltam 1 nagy LP gyülytő pont azon okból mert ritka amin minden zene baresz.Inkább adok olyan zenéért lovettát amit bármikor meghallgatok szivesen mint azt a nagylemezt amit egyszer és beteszem a polcra a többi közé -
#9371 ...egész nap nyitva van az étterem, asztalt lehet foglalni, de a t.számot nem tudom (bocs) én csak a disco részét bonyolítom...!
A buli 22 órakor lekezdődik...és minden szombaton ekkor fog kezdődni!
A belépő 1000 Ft
Jó szórakozást!
(1976-1995, de legfőképpen a 80-as évek zenéivel) -
#9370 Itt az alföldön ezeket lehetetlen beszerezni, vagy nem nyitottam még ki eléggé a szemem. Mi van ezeken a lemezeken? -
#9369 Szia DjOld! -
#9368 Hát csak annyira mint más, de az Euro Trend lemezei tényleg jól szólnak és olcsók:) -
#9367 Sok függ attól is, hogy ki a zeneszerző!
Giorgio Moroder
A and C La Bionda
Vangarde - Kluger
T Hendrik - V Haaren
Frank Farian
Bobby Orlando
Dieter Bohlen
és még lehetne sorolni.
-
#9366 A buli 22-kor kezdődik, de nyitva már hamarabb is? Kell asztalt foglalni vagy ilyesmi? -
#9365 Ez abból a szempontból érdekes, hogy mi lett volna ha nem csak egy lemezt ad ki?
Meg van még egy érdekes kérdés, hogy hiába van valakinek több (sok)
felvétele, ha közüle csak 1 vagy 2 üti meg a mércét.
-
#9364 Igen, az is nagyon fontos! -
#9363 Nekem az Italo disco és az Euro disco egyaránt kedvenc!
76-82-ig inkább euro disco sztárok harsogtak a dizsikben,
később azonban előretört a kiváló Italo is, számtalan kellemes
slágerrel. -
#9362 Sziasztok! -
#9361 One for You , One for Me ...
Szasztok
És akkor még most kezdted el a felsorolást ugye ?
Nem is ez a balhé, hanem ez egylemezes előadóóók -
#9360 Hello Everybody!!! -
#9359 És az, hogy ebbe minél kevesebben kössenek bele! -
#9358 Kazettáimat néhány éve a kukába dobtam. Nem birtam hallgatni sajnos a
még a low noise-t sem. -
#9357 Én egy kicsit később -
#9356 Egyetértek Veled! Itt sok olyan zene található, amit eddig nem ismertem, vagy nem tudtam megszerezni.
Köszönet érte minden kedves feltöltőnek!
A cél az, hogy lehetőleg minél többen tudjuk hallgatni kedvenc nótáinkat, minél jobb minőségben! -
#9355 Igazad van. -
#9354 ja ez is az -
#9353 Én is régebben XLII-re vetettem fel zenét a bajai discossal. Gyűjtötem is őket, de suli után már elmaradt. Ja, és a kazettáim is valahogy eltüntek.
-
#9352 Arabesque - Hello Mr. Monkey.mp3 (8197 KB) MP3 320 Kbit
Download RS -
#9351 Zenével foglalkozni komolyan vagy nem komolyan két kategória, de szerintem nem az a lényeg. Hallgatni és közben jól érezni magad, visszagondolni a 80-as évekre amikor - ahogyan azt már előttem egynéhányan leírták - ment a "dizsi", hát azt hiszem ezért van értelme.
Ezért keresünk régebbi, a többség (és a lemezboltok) által már
elfeledett zenéket, és azért is mert a mostani zenék 95%-a egyszerűen
hallgathatatlan.
Abban az időben jártam discóba amikor nagyban szóltak a következők:
Chilly, Arabesque, Boney M, Snoopy, Cherry Laine, Eruption, Disco Bouzouki Band, Goombay Dance Band, Patrick Cowlay, Luisa Fernandez, Claudja Barry, Dee D Jackson, La Bionda, stb.
Hát tényleg szép idők voltak!
-
#9350 Cimbi, én 85 óta foglalkozom ezzel, és amióta meghallottam az Italo Boot Mix 7-est azóta Italo rajongó vagyok! -
#9349 Hát a "komolyan" elég relatív. Én egy rakat olyan zenét kaptam innen, amiről fingom nem volt. Most sincs, de legalább már hallgathatom őket. Köszönhetően még1x mindenkinek, aki segített!
Amúgy meg 20 éve, de úgy tűnik az szart sem ért, az utóbbi egy évhez képest. -
#9348 Sziasztok!
Amanda Lear - Queen Of China-Town.mp3 (9580 KB) MP3 320 Kbit
Download RS -
#9347 Mióta foglalkoztok ilyen komolyan a zenékkel? Én is szeretem a régi zenéket, de vannak olyan előadók, akikről még nem is hallottam. -
#9346 Na látod, te értesz hozá. -
#9345 ok:) -
#9344 Álltalában az olcsó lemezek mindig xarok, de ez a osztrák euro trendek elég jók.. -
#9343 Nagyon tud -
#9342 na lepek asszonypajtasert.
kesobb leszek. remelem! -
#9341 Én csak eggyel jártam így. Nem jelenti azt, hogy mindegyik ilyen. Lehet, hogy a kiadótól függ. Ti gyűjtők biztosan tudjátok mit érdemes megvenni és mit nem.
-
#9340 Nekem ez szépen szól! -
#9339 azt tesztelem, hogy milyen hamar lehet leutni rola a lakatot -
#9338 mflex, allat hogy szol a vocoderion wav!
az a bige ott van a szeren -
#9337 Ez még attól is függhet, hogy milyen elszánt az illető. Ha letöltés után látja, hogy kódot kér, lehet hogy nem foglalkozik vele tovább és megkeresi máshol. (ha megtalálja)