DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
ezt én is elvetném......a sok kép miatt......akkor már inkább a cicikböl legyen több.....<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
www.magnokazetta.hu
köszi....
www.magnokazetta.hu
Cimbi nekem nincs meg, mert elfelejtettem letölteni, csak a tracklistát szúrtam be, fordulj Claud-hoz.
Jaja, egy-egy arc mindig benézhetne a nagyok közül😊
Aztán a végén behajol az italokedvelõ néni😊)
Aztán a végén behajol az italokedvelõ néni😊)
Mondjuk mostanában egyre többet hallgatom és nagyon tuti zenék mennek itt
Radio Den Haag... 128-ban 😞
Radio Den Haag... 128-ban 😞
What about the forests?
NA KEZDJÜK : KEN LASZLO DUET WITH JENNY : LOVE THINGS....FOLYT KÖV
Ja persze, azért mondom, hogy mindenki mondjon valamit, aztán csak össze lesz hozva valami..
Addig meg jó ez is,sõt..
Addig meg jó ez is,sõt..
What about the forests?
What about the forests?
pl ha csak igy nézne ki egy banner, azt tök hülyén mutat, ezért kellene gigfként folyamatosan mejelenõben megcsinálni, ahogy lentebb írtam...

What about the forests?
What about the forests?
mondjuk a bannert , nem akartam túl csicsázni, de szeretném ha olyan lenne, hogy a nagy elõadók képei folyamatosan váltakozzanak, néha bevillanjon egy két szintetizátor, persze az ûr megmaradna és nem tudom, hogy itt az SG-én meglehet-e oldani, hogy legyen egy bevezetõ dallam is amikor megjelenik a topik..
Azonkivül linkeket és szavazásokat , számkeresõt, bemutatókat szeretnék rábiggyeszteni, persze ez nem kis meló, de elõtte konzultálnom kell egy moddal, hogy ezekbõl mit lehet megvalósítani, mert feleslegesen nem akarom az idõmet rá pocsékolni, de ha olyan lesz mint ahogy elgondoltam, akkor az egyik legszuperebb banner lesz itt fent..
persze azonkivül várom a Ti ötleteiteket is... 😊)
Azonkivül linkeket és szavazásokat , számkeresõt, bemutatókat szeretnék rábiggyeszteni, persze ez nem kis meló, de elõtte konzultálnom kell egy moddal, hogy ezekbõl mit lehet megvalósítani, mert feleslegesen nem akarom az idõmet rá pocsékolni, de ha olyan lesz mint ahogy elgondoltam, akkor az egyik legszuperebb banner lesz itt fent..
persze azonkivül várom a Ti ötleteiteket is... 😊)
What about the forests?
Na szóval, ha nincs kedvem már a gép elõtt gubbasztani ,akkor az SE W900-ról az opera mini álltal szoktam netezni, ami úgyan kurva lassú(egy pc-hez képest), de igy az ágyból fekve is nyomhatom..😊)))
Viszont a hsz-ket azon bepötyögni kínszenvedés és nem müködik a válasz erre funkció és a privát üzeneteket is csak elolvasni tudom vele...
Tehát inkább kényelmi szempontból használom...
Viszont a hsz-ket azon bepötyögni kínszenvedés és nem müködik a válasz erre funkció és a privát üzeneteket is csak elolvasni tudom vele...
Tehát inkább kényelmi szempontból használom...
What about the forests?
Hali Trend cimbi!
Lehet, de az 400+áfa, ugyanis vip-két lehet...
Tudom, hogy ez más fórumon mindenhol ingyenes, amiért itt fizetni kell, sõt máshol több szolgáltatás is van, csak reg. kell hozzá...<#szomoru1>#szomoru1>
Itt ez a modi😞
Lehet, de az 400+áfa, ugyanis vip-két lehet...
Tudom, hogy ez más fórumon mindenhol ingyenes, amiért itt fizetni kell, sõt máshol több szolgáltatás is van, csak reg. kell hozzá...<#szomoru1>#szomoru1>
Itt ez a modi😞
What about the forests?