DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Great snakes-t, nem is lehetett volna élvezhetõen fordítani, szerintem sem.
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gondolom azért nem a 'szintis' nevén akarta ezt publikálni,mert ez alapvetõen más, kifejezetten italodiszkós irányzat, de egyébként marha jó és még az is lehet, ebben jobban fog érvényesülni, anyagilag.
Ehhez pedig fontos, hogy ki hajol a billentyûzet fölé. Ezért volt élvezet olvasni a Tintint is.
"Great snakes" stb. helyett a magyarok jobban tetszettek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más.
Még egy kis infó ami talán másokat is megkímél esetleges rendelésnél, az utólagos bosszúságtól.
Ez a Dal bizony Vanello barátunk alkotása ami az I Venti d'Azzurro Records – VAM 20.11 lemezén lesz megtalálható B1 Parisienne Girl (Original Vocal Mix)címmel. Azért írom ezt le mert bizony párhuzamosan kiadja ez a nótát a Five4it Records – FIVE4IT0007 is egy maxin de ezen bizony nem Vanello féle verzió lesz. ): Szóval vásárlásnál figyeljetek oda honnan rendeltek.
Amúgy jó hogy feltüntették hogy az original version producere RAZVAN DUMITRU VOICU, de szerintem úgy mindenki jobban felkapná a fejét ha Vanello-t írtak volna.
Discogs
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egyébként amikor fordítottam az "idegenek és cowboyok" filmet, abban többet is "átírtam" a saját szövegemre, emiatt aztán pár fórumon írták is, hogy a szöveg nagyon jó és humoros is 😄
Pl, mikor a sheriff mondja Craig-nek, "ha megpróbál megszökni, akkor nem fél meghúzni majd a ravaszt", eredetileg így van ,ha jól emlékszem.
Én meg így fordítottam, és szerintem sokkal élvezhetõbb így, mert nem olyan MÛ az egész.

What about the forests?
Az elgépelések nekem is mumusaim, azok nem rontanak az összképen.
Kösz, de a mestermû erõs 😄, próbáltam saját szavakkal is néha helyettesíteni a fordítást, nem csak egy az egyben. Egyébként az elsõ felét én, a film második felét pedig a párom gépelte.
Gondoltam egyszer megtanulom, hogy jó picsba lehet így gépelni, ahogy õ. Szerintem átlagként én is gyorsan gépelek, de ha neki, pl diktálok, akkor 1 sec-re nem marad le, persze oda sem néz.
What about the forests?
What about the forests?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki kell hoznom ezt az összeget EGYENLÕRE, de sajnos EGYELÕRE nincs enni pénzem.
Hát én is többed magammal ott tanultam meg vezetni, ugye ilyen-olyan engedéllyel már 16-dik évem végén megvolt a jogsim (😎, 18-nál a nagy motor (A), 20-nál a teherautó (C), majd a lakó kocsi miatt 25 körül meg az (E) is, vagyis nehézpótkocsi.
What about the forests?
What about the forests?
Köszönöm az információt! <#worship>#worship>
Amúgy nem csak Mo-n megy ez a rohadtkodás, hiszen ezeket a baromságokat máshonnan veszik át. Ott van pl. a nagy nyugati francia, akinél bevezették az internetes letöltéses három csapást... De Amerika sem éppen a szabadságról tesz manapság tanúbizonyságot.
imo :) science fiction is science fact
Vannak ezek a faxok, akiknek más dolguk sincs az irodában az asztal fölött fikázás közben, mint újabb és újabb képtelen adókat az agyukból kiszaratni.
What about the forests?
Ráadásul így még azt is "látjuk" majd, hogy mikor mész nyilvános budiba szarni, ha otthon az eldugult klotyót sem tudod kifizetni, hogy megjavíttasd, de autózni van pénzed!
Azt én nem gondoltam még jó pár éve, hogy a HARMADIK ÉVEZREDBEN az átlagembereknek Magyarországon az autó nem szükséges tárgy lesz, hanem LUXUS.
Gestapo? Ez már lassan egy modern kori ÁVH, mert már jobban megvagyunk figyelve, mint anno, csak itt még egyelõre nem verik ki a szart az emberekbõl, mert akkor nem lenne kitõl beszedni a 'percenként" kitalált népsarcolgató adóikat.
What about the forests?
Ami Wescone topikjában volt esedékes, illetve oda írtak, az itt is megjelent, kitöröltem, de képet csináltam róla.

What about the forests?
Egyébként meg, törlésre kerülnek ezek a szösszenetek, mert még spoilerként sincs itt a helye.
What about the forests?
Ha ezek elõjönnek, akkor egy 56 van kialakulóbán, csak éppen itt nem lesz ruszki seggnyalás általi segítség. Egy biztos, ennek az országnak így semmiképpen nincs jövõje. Amíg a kommunista eszméket folytató "bábkormányok" vannak hatalmon és amikor valaki kiöregedik, akkor kitanítja a fiatalabbat, hogyan kell a "birkákat" kordában tartani, még ha annak nem is ez volt a célja, hanem tenni is akart valamit, de nem engedik már régóta.
Sokkal nagyobb itt a gond már régóta, mint azt az emberek hiszik, de amíg népbutító rtl, tv2 mûsorokkal le lehet "szerelni" a magyart, addig fent vígan élnek és persze röhögnek.
What about the forests?
Jó, nem olyan nagy, de akkor is (fél öklömnyi kb a seb) nyár végére el is tûnik :/ Alapból 388kg a motor, minden felrakva rá meg 420 felett. Most mégis elcsesztem a megtartását, lehetett volna nagyobb is a seb, most már mindegy...<#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Mike, kérlek, miután visszatértél a motorozásból és lesz erõd hozzá, töröld az elõzõ hozzászólásomat.
bye
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Egyébként hinnéd azt, hogy a mecseki házamtól a belvárosi lakásomig, ami ugye kb 3 km gyalog, azt kb 1 hónapja úgy is teszem meg, vagy kocogva? Bár tegnap inkább futottam és már sokkal jobban hiányzik aséta, vagy futás, mint az autó.
Megtehetném azt, hogy a klotyóra is autóval menjek, de tudom, hogy ez az több, mint 1 hónap alatt legalább tõlem kevesebb pénzt loptak el gázolaj címén. Hacsak az emberek 30%-ka hasonlóképpen letenné az autóját néha, már nem emelkedne ilyen arányban a kibaszott üzemanyag, de én azt szûrtem le, hogy ez olyan, mint a bagó. A csillagos égik emelhetik, inkább éhen döglik, de akkor is használja a szaros roncs autóját, mert a drága benzin miatt javíttatni nem tudja, inkább bele tankolja azt a kevés pénzét.
Én meg ilyenkor szidom õket, meg közben röhögök, hogy a dúgóban ott cseszik meg a k anyjukat. Barmok.
Ilyen az ország, a legtöbb embernek nincs esze, hogy felmérje egy ilyen kis dolog miatt elérhet nagyobbat is. A telefonadó is egy elterelés, mégpedig egy olyan, amivel a legtöbb ember foglakozik, de a háttérben ilyenkor lehet "nagy dolgokat véghezvinni".
Na jó, a tkm tele van az egésszel, idáig vigyáztam a házra, most jött meg a párom én meg elmegyek motorozni, most bár biztosan.
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Igen, arra értettem, hogy õt is és egyáltalán mindent, mert kilóra megvettük titeket, ha fizetni nem tudtok, bár már most is rabszolgaként él a legtöbb ember, még egy érdekes infó:

What about the forests?
pont ezek miatt dobbantottam abbol szemet helyrol,villanyszerelokent 5 eve 15 eves munkaviszonnyal nem kaptam 100 ezer forintot a kezembe. az ado mindent elvitt itt 4 es fel alatt olyan szintre jutottam ami egy szegeny atlag magyar eves fizeteset is tulszarnyalja havonta.
persze dolgozni is kellde tudom,hogy 5-en mennyi penz lesz a szamlamon ez oriasi tuning hogy nem ehberert dolgozom. hamarosan a csaladomat is kihozhatom ide vegleg.
ez marcsak erofitogtatas utalom a gyorsulasi verseyeket,viszont o meg az miatt tartja a es tuningolja allandoan a kocsijat.
Azt talán nem sokan tudják, hogy 100 milliárd usd felett, nálunk jobb helyzetben lévõ országok is csõdöt jelentettek már, mert ennyit nem lehet visszafizetni, akkor miért? Az elõzõ hsz-ben már célozgattam rá, szóval ennyit NEM LEHET visszafizetni, fõleg Magyarországon nem, (abból a kölcsönbõl, amibõl az átlag ember természetesen egy fillért sem lát), ezért amikor eljön az ideje, akkor ott fent kitalálnak majd olyan adókat, amibe a lakosság nagy százaléka végképp belerokkan, fizetni senki nem fog tudni és akkor lépnek majd színre a nagyokosok jó pár seggnyalóval karöltve, hogy akkor kérem a tavakat, földeket, bányákat, ásványvíz forrásaitokat, meg egyébként a jó qrva anyucikátokat is....
Kb ebbe az irányba tartunk, de ha valakinek más a véleménye, szívesen meghallgatom!
What about the forests?
What about the forests?
Most mar tudom, hogy egy ismeros - aki volt olyan piszok szerencses, hogy hallhatta mar tavaly - miert mondta, hogy nagyon jo ez a zene. Jol ossze van gyurva, kellemes, dallamos, jok az osszetevok.<#nyes>#nyes>
Play it loud!!