DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Peters az, aki manapság is az egyik legjobb hanggal büszkélkedhet, felõlem lehet akármekkora homár, meg öltözhet egy nap 50 változatban nõnek, az egyik legjobb énekesnek tartom.
PS: Michal Bedford számát is annyiszor lenyomták, hogy a tököm tele volt vele.
What about the forests?
Viszont amikor folyton ezt hallod egy diszkóban, mikor ettõl sokkal jobbak is voltak, akkor felesleges olyat állítani, hogy ez a szám maga az italodiszkó.
Én, nem is tudom mire mondanám azt, hogy maga az italodiszkó egy szám.
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igazi buli zene.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
C C Catch
Modern T.
Fancy
Timerider, ugye emögött is Fancy van...
Mozzart- meg emögött is.
Ken Laszlo
Scotch
Jules
Grant Miller- meg emögött is Fancy áll, csak éppen a "buzihaverja" énekel. 😄
Latin Lover
Miko Mission
Joe Yellow
Fun Fun
Silent Circle - már rosszul voltam tõlük 😄
Trans-x
Bad boys blue - a hányingerig játszották
New Baccara
Mr zivago- csak a kis ruszki ment öklendezésig
Radiorama - utáltam mindig a stílusukat!
Patty Ryan, ezt meg aztán "agybafõbe", mert állítólag erre a számra lehetett azt mondani, hogy maga az italódiszkó, ezt akkor is, és most is egy agyatlan faszságnak tartom.
Laserdance-tõl ment pár bejáratott nóta.
Biztos volt más, de ezekre emlékszem fõleg, mert õk minden hétvégén terítékre kerültek. Ilyen lady lady, meg a többi az szinte ismeretlen volt, és ugyanerre emlékszem a német diszkóban is, mikor kint voltam 87-ben. Viszont az OBI-WAN-t meg ott hallottam elõször, na az milyen "RARE KERESÉS" lett elõször itt, aztán a neten a világ minden tájáról hajtották. Végül, Shirak cimbi pár év után befutott egy lossless vinyl rippel. <#nyes>#nyes><#worship>#worship>
What about the forests?
Sõt ezeket a zenéket anno nem is játszották a diszkókban.
What about the forests?
Ennek a számnak a REFRÉNJE melyik angol nyelvû dalra hajaz? Több napja ezen gondolkozom, de nekem nincs akkora zenei kultúrám, mint Nektek. Azt tudom, hogy kegyetlenül ismerõs!
Talán valami Disney vagy más rajzfilm betétdal...?
Ha arra célzol hogy 2 Euros a vinyl, azzal én is tisztában vagyok.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
igen, a borítókat kölcsönvette....<#kacsint>#kacsint>
Aki kedveli ezt a stílust annak biztos csemege a srác albumai.<#eljen>#eljen>
És a borítók is elég jók szerintem.
A srác még nincs tán 20 éves sem, de ajánlom mindazoknak akik kedvelik az
'Epic Fantasy Symphonic Instrumental Metal' zenéket!
minden online hallgatható és letölthetõ az oldaláról!
Hát igen,mivel ez elég kevert stílus, így érdekes dolgok tudnak születni belõle...a játékok ún. 8 bites zenéi jutnak róla eszembe, de zeneileg ebben vannak olyan megoldások is,amik tehetségre utalnak. Bár a minõség még messze van, van egy elég fárasztó búgás minden számban és némelyik sávja hallgathatatlanul torzít (nyilván egy középkorú Beethoven veszett el a srácban, hogy nem hallja).....de a zenék jópofa kirándulást nyújthatnak egy nyugodt napunk felzakalatására.
Manuel Franjo - Tear By Tear (italo disco)'85
Fülcsimanónak kellene aki nagyon megérdemelné, amennyit segített már másoknak.
Pedig ez nem is létezik 12"-es verzióban .
Fene tudja miért ilyen ritka?<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
What about the forests?
Ha meg egyszer lenne is biztos olyan árba ami nekem már nem megfizethetõ.<#szomoru1>#szomoru1>
Na megpróbálom felvenni a kapcsolatot, mert szar minõségû lemez 1 fillérért sem kell.
<#worship>#worship>
What about the forests?
Arról van szó, hogy a sztrádára és tisztelet a kivételnek, tudod, hogy kikrõl beszélek...
Akik folyton osztják az észt, a gép mögött nagy a pofájuk és úgy egyébként semmihez nem értenek.
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Ez létezik lossless-ben egyáltalán? Ugye, a Svéd, Ulf Söderberb az énekes, viszont ez a szám nálam a top 10-ben benne van, igazi nyári italodisco sláger és marad az is örökké.
What about the forests?
A régi "motorosok" biztosan értik, hogy mirõl zagyválok. 99-tõl van netem és kb 2008-ig nagyjából ok, de utána beszabadultak ide az agymosott barmok, mikor már fillérekért lehetett netezni és pár ezer forintos pc alkalmas volt erre.
Inkább a család, mint ez.
What about the forests?

What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Olyan zenék, meg ami szex közben szóltak, nálam túl sok volt, mivel aki ismer, az tudja, hogy én tényleg kurafi voltam, nem is kicsit, ezért aztán nem emlékszem, hogy éppen milyen zene ment a háttérben, semmi nem érdekelt csak sok pina. 😄
Ma visszagondolva rá, azon csodálkozom, hogy semmit nem kaptam el 😮
What about the forests?
A space zenék közt nálam az abszolút No.1. már majdnem 30 éve a Goody's Space Dream. Persze ennek lehet oka egy kellemes éjszaka egy csajjal 14 éves koromban, akit sosem láttam többet, mert egy táborban találkoztunk. A zene megmaradt kedvencemnek.
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
What about the forests?
Laci!
A szám 2006-os és soha sem jelent meg 192-nél jobb minõségben :/
What about the forests?
Ezt soha se hallottam,tejo Isten ez mekkora zene!!!!!!!!!!!!!!!
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
ez letezik 128-nal jobba?
mindenesetre a lista tényleg remek zenéket tartalmaz, és hát Ernesto szerintem végtelenül le van hengerelve, hogy az egyébként általam is 'elképzelt' baziszoros -mondjuk- elsõ 300 spacesynth-bõl Te oda raktad,ahová....hisz Õ alapvetõen picit kilóg ebbõl a sorból stílusban.
Pl a top 10 spacesynth nálam így alakul, viszont aki ebben benne van, az már DURVA, mert space terén is szart, szarra halmoznak manapság.
1. Marco Rochowski - Cosmic Renaissance
2. The Digital Jupiter - Starship Troopers
3. Spacebot - Travelling Through Dimensions
4. Laserdance - Excitation
5. Proxyon - Space Hopper
6. Rygar - Star Tracks
7. Galaxion - Adventure
8. Ernesto - Starry Night
9. Galaxy Hunter - Children Of Planet Earth
10.Mark Vera - Star Orion
Annyit még, hogy ez a lista évek óta így áll, egyedül csak Ernesto-nak sikerült és csak ezzel az egy, egyedülállóan szép zenéjével tudott beférkõznie ide, mert gyönyörû és egyedi, dallamos, etc.. tehát tovább ezen az úton, és ezzel a letaszítani a a Macrocosm - Secret Universe-t 10-ik helyrõl, de azt biztosan tudom, hogy az elsõ hétbe beférkõzni valakinek, ahhoz akkorát kell durrantania, ami nálam felér egy elélvezéssel.
What about the forests?
Azokban a zenekben amit akkoriban keszitettek, benne van a 80-as evek ugy ahogy volt(vagy voltak). Reszemrol nagyon sajnalom, de olyan zenek mar szerintem nem lesznek. En azert orulok neki, hogy a "nagy oregek" meg elorukkolnak egy-egy dallamos muzsikaval.
Play it loud!!
illetve jól jön egy ilyen is <#vigyor>#vigyor>

What about the forests?
nekem már rutinból meg, de igazából csak kettõig vagyok kompatibilis.<#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
Meghallgattam, nem rossz, de ebbõl nem lesz sláger, vagyis hallatszik a new érrzés, nyomába sem érhet egy 80-as években készült italodiszkó slágernek. Egy, pl FABIAN NESTI - HEIGH HO megeszi reggelire, hogy csak egy ismertet említsek a rengetegbõl.
Ezért írtam, hogy a mostaniak felejthetõek, kivéve Marco és Daniel ami jó, de õk meg nem italodiszkót játszanak, hanem vocal spacesynth, ha lehet így nevezni.
What about the forests?