26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#25479 Szia!
Sajnos nem tudok segíteni ebben, mert soha nem használtam ilyet, de majd oszd meg a tapasztaltaidat, ha kipróbálod, mert kíváncsi lettem :) -
#25478 Bakelitezik itt még valaki?
Milyen protraktort használtok a hangszedő beállításához? Mondjuk Technics SL1200 sorozat esetén mit ajánlotok? A gyári műanyaggal van most odamérve, de sokan ajánlják a Baerwald protraktort, de eléggé macerás a beállítás. Valaki próbálta már? -
#25477 Azt mondják jön a lehűlés, ahhoz képest meg 37 fok van itt árnyékban. -
#25476 kösz a kritikát, érdekes nekem meg pont az a dallam jön be -
#25475 akkor kezdem én: zenét nem tudok szerezni, sem így, sem úgy, egyelőre, úgyhogy mindig elismerésem,ha valaki létrehoz egy számot. szóval csak az élményeimet és érzéseimet tudom közvetíteni 'tetszik vagy nem' alapon....,az 'eredeti' továbbra is favorit marad, de ez nekem szumma nem jön be, gyakorlatilag érzésében alig-alig néhány ponton tudom a másikhoz kötni, hasonlót nem ad (bár tényleg vannak benne olyan részek,amik újak és tetszenek), de összhatásban totál más szám és az 1'34" -nél megjelenő és menet közben sokszor visszatérő hang engem kínoz, szerintem ebből a számból egyáltalán nem hiányozna! de kiváncsian várom mások véleményét, ha van.
-
#25474 Mivel még Ernesto cimbinek is tetszett nagyon, ezért 60-70%-ban újra komponáltam pár érdekesebb hanggal. Nyugodtan kritizáljátok :D
-
#25473 Digimax-nak mindig is jó dolgai voltak.
Nagyon tud a srác. -
#25472 Múltkor nem is mondtam, de egy gondolat erejéig visszaugrok a témához a Living On Video mixekhez,remixekhez, így mindenképpen idevaló a rengeteg közül talán az egyetlen valóban újragondolt és ütős space remix, ami nekem nagyon bejön, melyet a mexikói szuper-remixer Digimax követett el még 2010 második felében, igaz azóta néhányan felvértezték mindenfajta hülye kiegészítéssel a szám címét és korát is (lásd pl. video), de ez akkor is csak a
Digimax vs Trans-X - Living on Video (digimax remix 2010)
és pont.
-
#25471 Off, hát ezek csajszik tudtak valamit...
-
#25470 Ott suttognak a háttérben, le sem vakarhatja magáról a Fancy stílust, anno rongyosra hallgattam, de csak a refrént, mert a többi egy kalap szar. -
#25469 Nem gyenge zenei páros. -
#25468 írta: Fancy és Elvin! whooa! -
#25467 Akkor valószínűleg csak az emlékek játszadoztak velem, mert nekem szövegelés nem, de a "Ferrari" elem nagyon is derengett a számból.
S mint most kiderült, a Spencer-féle az. De azt nem is tudtam, hogy "rappelnek" is benne... illetve, elfelejtettem :) -
#25466 Három kiadványomon van rajta de mindegyiken ez az 5:32-es. -
#25465 Csak egy érdekesség:
"A(z) "Modern Talking...You're My Heart You're My Soul (i2k'010's Re-Mastered-mix)" című videódban olyan tartalom lehet, amelynek licencével vagy tulajdonjogával Muyap rendelkezik, ám továbbra is elérhető a YouTube-on! Egyes esetekben hirdetések jelenhetnek meg mellette."
Na most, a Modern Talking adott lemezét a Hansa adta ki. Mi van akkor voltaképpen most? -
#25464 Szóval, a Spencer...Ferrari az :)
Rövid verzió nincs ebből? -
#25463 Váu... Ez az Extended mix csalóka volt! Nem ez szólt a Kívánságműsorban akkoriban!!!!
Most hallgatom teljesen végig a Spencer-t és ott van a mély hang - 3:40 környékén!!!!
Beszarok :) -
#25462 Egy élő lexikon elhiheted nekem.
Ha valaki hát ő tudja. -
#25461 Hát, bízom benne, hogy a druszám tudja a választ :) -
#25460 Most írtam Haluska Iminek kérdéseddel kapcsolatban .
Nem sokára okosabbak leszünk. -
#25459 Sajnos, közelebbit nem tudok :(
Azt tudom, hogy nem T. Spencer, és nem Mara Nell.
Bár, a T. Spencer nagyon jó, és nagyon gyanús, de azt tudom, hogy a mély hangú "Ferrrrari" benne van a számban, amit keresek... -
#25458 Leírásod alapján az is megvan , de kellene a cím hogy rá tudjak keresni a katalógusomban.
Mert nem biztos hogy a címében is benne van a márkanév. -
#25457 Sajnos, nem ez az...
Amit én keresek, az pörgősebb, és a szám bizonyos részein egy nagyon mély hang ezt mondja: "Ferrraaari!" - és természetesen motorhang meg ilyenek...
Ez a szám sem rossz azonban :) -
#25456 Tom Spenser - Ferrari
Valószínűleg ezt keresed.
Ha ez az és kell feltolom neked. -
#25455 Csak azért írtam, mert tudom (sejtem, érzem stb.), hogy a többiek az Italo/Euro alatt nem a Modern Talking-ot értik, és/vagy nem annyira kedvelik azt, amit ők műveltek...
Ahogy már párszor, korábban írtam, bár ugyanaz a korosztály vagyok mint Ti (talán picit fiatalabb), nekem nem állt módomban egészen a 2000-es évekig saját "gyűjteményt" létrehozni, és a régieket sem pótolni - így, számomra az akkoriban, a Magyar Rádióban hallgathatók jelentették a slágereket... :)
Pl. azóta is keresek is "Ferrari" c. italo számot, de fogalmam sincs, hogy ki az előadója... -
#25454 Ne mentegetőzz Imi!
A Modern Talking nagyon is jó zenét játszott.
Nekem a sorlemezeivel nincs is bajom.
Egyedül az nem tetszik hogy Bolen bácsi is 100 lemezen ugyan azt akarja eladni kisebb nagyobb változtatásokkal már évek óta.
Ez már csak egyszerű "rókabőr lehúzás". -
#25453 Tudom ,sejtem, érzem (jól emlékszem), hogy sokatok szívében nem nagyon bérelt magának állandó helyet a csapat, de nekem bejön néhány számuk. S tudja mindenki, hogy rohadt nagy hatása volt az együttesnek a kilencvenes évekbeli [sőt a mai] zenék hangzására.
Ez még akkoriban - 2010 december - készült, amikor az Ableton és én csak barátkoztunk.
Modern Talking...You're My Heart You're My Soul (i2k'010's Re-Mastered-mix) - 08:41, 121 BPM
Original release date: 1984
Remastered remix release date: 2010
Total Time: 08:41
BPM: 121 (original: 117)
Sound source(s): WAV
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop
Copyrights: Dieter Bohlen & Thomas Anders (Hansa label)
Website: http://www.discogs.com/artist/Modern+Talking - http://www.modern-talking-online.de/
-
#25452 hello Mike
most nagyon meglepodtem mert a szamod nagyon jo es egyedi ha van idod ra mindenkep folytasd -
#25451 Az üvegnek extrém hőmérsékletet kell(ene) kibírnia, csakúgy, mint a többinek, de talán ez tényleg megadta magát az évek során... -
#25450 Á, értem... :)
Akkor marad az anyag elfáradás - nem bírta a főtágulást. -
#25449 Igaz ezt nem írtam, de ide nem lehet dobni semmit, hacsak nem tud dobni 70 métert (telek hosszúság), hogy az 15 méter magasan nyílegyenesen bebassza az ablakot, ami pont az égre néz :D -
#25448 Szerintem, egy lurkó odadobott valamit, amitől "szerencsésen" nem tört ki teljesen... -
#25447 Itthon a még a meleg is szarabb, biztos szmogosabb a levegő, mert 37 helyett legalább 40-nek érzem, klíma megy ezerrel. A házat most néztem meg tüzetesebben meg, erre a padláson a hőszigetelt ablak külső üvege simán kitörve, a belső ép. A kérdés, hogy mi a faxtól?!!! Ennek az üvegnek egy dió nagyságú jeget is ki kell bírnia, ráadásul tudtommal, nemhogy jég, vagy eső, de még felhő sem volt mostanában.
-
#25446 Majd iparkodom -
#25445 de azért várjuk,mert tényleg kellemes meglepi volt így! -
#25444 mit? hogy a 93ban elővették 83at? ezt már akkor gyakorlatilag mindenkinek feltűnt,aki ismerete a rans-x-et is, de már akkor sem kellett rajta meglepődni, hisz nem újdonság, sőt bevett gyakorlat, hogy egy számnak egy másik korábbi az alapja....még akkor sem, ha akkoriban az U96 ezt nem verte nagy dobra. -
#25443 Szia Cimbi!
Hát, hogy lesz-e folytatása, azt nem tudom, mert kotta ismeret hiányában elég nehéz komponálni, de össze lehet azért rakni sok idő alatt, na az meg nekem nincs :) -
#25442 Szia Májki!
Örülök,hogy előkerültél!!!
Az élményeidre átlag magyar halandóként (jó értelemben) csak nagyon irigykedni tudok és remélem lesz még élménybeszámolód!
A zeneszerzői pályafutásod első momentumához is nagy grat, nekem is tetszik, és nagyon kíváncsi voltam már, hogy ki van mögötte, de így már nagyon várjuk a folytatást!
Örni meg biztos jó néven fogja venni a véleményed! A számcím igen, talán, sugallhat némi irányvonal kitérést vagy váltást....inkább a változás szelét, de ez persze majd elválik.
-
#25441 A bootlegben meg a Version 1-2 elemei vannak felhasználva. S mindkettő ugyanúgy a Trans-X-en alapszik. A Version 2 kicsit arcátlanabbul, a Version 1 kevésbé úgy. -
#25440 Nekem ez a verzió van meg: Discogs - Nem látok rajta "remixet", csak két verziót.