DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Simán elképzelhetõ, hogy van rokon "fenn" és a rendõrséggel is pariban van...
Volt az a sötétbõrû srác is, a sárga Countach-al vagy Diablo-val, aki a Dr. Veress Endre úton nyomta neki ezerrel... a rendszerváltást követõ években.
Mi meg, földmérõ tanoncokként ott lófráltunk a teniszpálya-jégpálya között és tátott szájjal néztük és hallgattuk az öblös hanggal elszáguldó csodát.
Õt sem nyomták fel soha.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Egyébként itt Pécsen valaki már legújabb Ferrari-val járkál (458 Italia), az Aradi vértanúk úton, ami ugye kb max 500 méter lehet, vagy annyi sem, ott felnyomta 200 körülire, az alagútnál meg gyõzött fékezni. Ugye az útszakasz jól belátható, ezért tippelem ezt a sebességet és egy több, mint 700 lovas könnyû, baromi erõs ferrarival ez nem gond.

Tehát, összeköttetés biztos van, mert én ilyet nem mernék csinálni még akkor sem, a ha picsám alá nyomnának egy ilyen autót.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
"én úgy szeretném ezeket, hogy nincs mibõl, csak vágyom rá." - DETTÓ! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
a számokat konvertálva elég drága hobby! <#nevetes1> de megértem a szenvedélyt, ha van mibõl.
én úgy szeretném ezeket, hogy nincs mibõl, csak vágyom rá.<#nevetes1>

Italo4ever
mindig is ez volt az alairasom,meg par eve kopiztam be mikor valahol meglattam XDD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Engem régen nem érdekelt a PC tuning, sõt idióták baromságának tartottam, aztán egyszer rákaptam az "izére", azóta szeretek szerelni, ismerkedni, tanulni, tuningolni.

Most valószínûleg más mondja rám, hogy idióta barom vagyok emiatt, vállalom 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az aláírásod eddig is ott volt? Halálos 😊)))

Italo4ever
Dioka,azert nekem tenyleg csak ez a hobbim van es reszletre vettem ezt az auto meg 15 ezer euroval tartozom osszesen,ebbe benne van tuning a 19 es kerekek is. a tobbi penz a csalade.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Hát igen, a Porsche hazájában el is várható, hogy engedjék a tempót az autobahnon.

Annak idején, 1992-ben jó kis 'tuningolt' Ikarus 255-össel <130 km/h-ra volt képes a dög> 'száguldott' a csapatunk Dortmund-Witten felé. Autópályán. Jobb oldali sávban.
Balra meg húztak el a Porschék, Ferrárik, BMW-k 200-300+ km/h-val, de még a 'kisebb' autók sem mentek nagyon 1xx-el 😊
Csak kapkodtuk a fejünket, és a kisgyerekek ujjongva, sikoltozva integettek a nyitottetejû, cabrió tulajoknak 😊

Régi szép idõk 😊

Dióka
végülis mezei halandó szemmel (aki nem értheti meg ennek szenvedélyét) mindegyik beteges,akár pécé,akár kocsi, de ha lenne annyi pénzem, hogy mindezeket megvegyem, akkor nagyívben szarnék rá, hogy ez most beteges, perverz vagy csak hobbysta hóbort.<#nevetes1> gondolom ti is ezt teszitek!<#vigyor><#hehe>

Italo4ever
imyke,azert akkor megyek ilyen tempoba ha erzem hogy felkeszultem ra es nagyjabol ures a palya is.

mflex
Ez így van, mester vagy autószerelésben (is).

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Németeknél valóban így van. <És igen, most ugrott, be hogy írta is korábban a 300 körüli tempót!>
De, addig jár a korsó a kútra, míg el nem kapják a vízhordólányt... én nem erõltetném azért azt a sebességet mindig 😊

Italo4ever
varosba itt se lehet jobban menni 50-nel lol

Italo4ever
ok ertem,csak erdelkelt hogy megis mire jo,te ertesz a pc-hez en nem nagyon,en viszont barmilyen autot megszerelek,ha meg halalba is van XD

mflex
De õ kint él a fritzeknél, ott meg lehet tolni neki, ami a csövön kifér! 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Semmi közöm hozzá, meg ilyenek... de...
...azért Komáromban sem hajthatsz 50-nél többel, tuning ide vagy oda... 😊

Egy 4.3 GHz-re felhúzott prockó sokat segít viszont mondjuk a játékokon, videó rendereléskor, vagy hardverigényesebb mûvelet esetében... nem mellesleg, jó teszt végeredményeket produkál 😊

mflex
Tehát ha bömbimbe rakatok még annyi LE-t, hogy ne 4.6 körül legyen 100-on, hanem 4 alatt, akkor az normális, ugye? De, hogy a kapható legjobb processzort, amit kimondottan tuningra dobtak piacra, feljebb húzom, az meg beteges?

<#wave><#falbav><#taps><#gonosz3><#bohoc><#idiota><#vigyor5><#falbav><#circling><#ijedt>

What about the forests?

mflex
Egy 5.2 literes audi s6-ról.

What about the forests?

mflex
<#wow3>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ööö... milyen autóról beszélünk? Subaru? Audi? BMW?

IMYke2.0.0.0
Csak erre a határvidékre nem eszi õket a fene... minden hónapban kinyögném rá az összeget valahogy, de legalább nem lenne le/feltöltési problémám 😊

Italo4ever
de az egy auto XD

mflex
Hát ahol van UPC kiépítettség, ott bárhol. 90%-ban mindenhova beette õket már a fene.

What about the forests?

mflex
Laci!

Te beszélsz wazze, mi a lófaxnak tunigoltad fel a már gyárilag is versenyautóként viselkedõ autódat?

<#falbav><#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Estére nem lesz ott a folt, és húsbárddal kergetõzés sem lesz a nappaliban, ez tuti. 😊

IMYke2.0.0.0
Pécsett élnék, akkor ezt a 120-ast bárhol kérhetném?

Hogy mennyire visszasírom a városi életet, bizonyos szempontból.

Gyorsan teszem hozzá: nagyon sok jó dolog van a vidéki életben ám 😊

mflex
Tényleg segít, mert kipróbálom, sikálom itt közben 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az ecetes-ollón kívül most így hirtelen nem jut semmilyen megoldás az eszembe... 😊))

Na jó, állítólag a tej segít.

Italo4ever
heccbol? jol van akkor Xd

Dióka
akartam is már javasolni régebben is gasztronómiai rovatunk részeként, hogy céklát enni és céklásüveget törni imindenképpen hófehér perzsa vagy jó világos színû szõnyeg vagy világos bõrgarnitúra felett érdemes csak, mert anélkül nincs benne semmi élvezet!<#hehe><#vigyor>

mflex
mflex
Jah, csak úgy, meg miért ne, ha már bírja.

Na b+! Engem ma megölnek, tehát ha többet nem jelentkeznék, akkor emiatt van, mert céklát zabáltam és leejtettem az egész tányért a fehér szõnyegre.

Ebbõl mi lesz, a legjobb lenne kidobni a picsába és venni egy másikat, de ebbõl oltári lebaxás lesz 😞

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
5.000 Ft-ba kerül?!?!
Baszus, itt, a vezeték nélküli hozzáférés kerül haveromnak 6.500 Ft-ba és... 2 (kettõ!) Megabit.

mflex
De ha jól belegondolsz, ez is "csak" 5000 forintba kerül, az meg nem pénz érte szerintem, akkor meg miért lennék alacsonyabb csomagban? <#nemtudom>

What about the forests?

Dióka
okés, köszi a választ. <#nevetes1>

Dióka
egy 3,3-as procit 2 gigával felhúzni (azaz majd 60%-al), hát nem semmi! .....végülis magonként ~10%-al az teljesen rendben is van, de ezt csak heccbõl csinálod vagy kell is valamihez?

mflex
Ezt megmondani nem lehet, aki szeret tuningolni meg kísérletezni, az úgy is magasabb órajelen járatja, na meg az Intel nem véletlenül dobja piacra ezeket a nagyon jól tuningolható procikat.

What about the forests?

Italo4ever
bocs veletlenul elkudtem
en nem ertem hozza,de minek felhuzni a processzort?

Italo4ever
g

mflex
Tegnap este felhúztam a 3960-as procit 5.3ghz-re 1.480 volton volt csak stabil, a cinebench így adott rá 15.60 pontot, rettenetesen gyorsan készítette el a képet, viszont a hõmérséklete még vízhûtéssel is, igaz 30 fokos tetõtéri szobában így is 90 fok volt 100%-on.

Most visszavettem 4.3-ra, csak kíváncsi voltam, hogy mégis mit lehet belõle kihozni, de ilyen magas órajelen nem elég ez a hûtés sem.

What about the forests?

mflex
Az öcsém szerint nem mindig áll rendelkezésre ez a sebesség, majd kiderül.

What about the forests?

Dióka
szerintem szimmerikusban az nagyon jó. ezen a bagatell áron vennék is egybõl 10db-ot belõle és összefûzném. bár kétséges, hogy a gyakorlatban hogy lesz kiszolgálva ez a sebesség, ha tényleg ki is akarod használni, nem csak névlegesen pötyögni rajta....

Dióka
nekem már nem ilyen élesek az emlékeim, de ha így volt, üsse kõ...<#kacsint>

mflex
Hamarosan végleg Bólyba költözöm, ott viszont be kell érnem egy 25/25-ös bólyi kormányzat által adott sztrádával havi 1000 forintért.<#nevetes1> Azért nem semmi, hogy a feltöltés is ugyanannyi

What about the forests?

mflex
Igen így volt, nem volt áram! 😄DDD

What about the forests?

shirak
sok mindenre emlexem.
mikor foltettem Mikenal nem volt aram. mindenki hallgathatta csa Õ nem. Joe(RIP) irt, hogy koszoni Mike neveben is. az eredeti, ami t Grey baratomtol kaptam olyan mezei ripv volt es ezen Te meg javitottal. majd ha lesz vinylporgetom, akkor berippelem megen.

Play it loud!!

IMYke2.0.0.0
Spájz... akarom mondani: mázlista 😊 <#papakacsint>

mflex
Felõlem megszakíthatják, így is lekapom max 20 perc alatt. <#vigyor5>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Öööö... tényleg megszakítják?! Jézusom!
Akkor nekem ezzel a tanyasi nettel nagyon jó dolgom van, mert bár fél évig tart egy 20 GB-os anyag letöltése, de nem szakítják meg .