26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#25520 Neked, bármit! :)
Szerintem is remek mix - tucatszor jobb, mint az eredeti. -
#25519 nagyon nagy remix. -
#25518 Ezt a verziód keresed:
Orjan Nilsen feat. Neev Kennedy...Anywhere But Here (Björn Akesson Remix) - 09:31, 22,1 MB, 320 kbit/s
Bocs, ha időközben meglett :) -
beva02 #25517 Köszönöm szépen -
#25516 Orjan Nilsen Feat Neev Kennedy - Anywhere But Here
kb 1:04:00-től kezdődik, de rögtön toplistás trance lett nálam, CSAK ebben a változatban kellene, ha valaki tud linket.
Nagyon szép, dallamos trance , a csaj hangja is állat!
-
#25515 a többség véleménye a lényeg, legalábbis ha közönségről van szó mindenképp. :) én meg csak 1 kritikus voltam.
(a reggeli hiba oka: a honlapot kiszolgáló szervereknél volt egy kis hardver hiba,de már megcsinálták.) -
#25514 Ment pü... -
#25513 Rendben, köszi! Majd elválik :) -
#25512 Ableton-témában, a Youtube és a net majdnem végeláthatatlan tutorial-áradatán felül, ha kell és ha tudok, állok a rendelkezésedre :) -
#25511 Nekem sem, ennyire nem merültem bele. Nekem jobban tetszik az ableton, ha a későbbiekben még rászánom magam valamire, akkor az a program lesz. -
#25510 Nincs kedved MIDI-be dolgozni ezt a dallamot és elküldeni nekem :)
[Fogalmam sincs, hogy MAC-en megoldható-e ez valahogy...] -
#25509 Nem, ez teljesen alapról készült. A dallam megvolt már rég a fejemben, csak hangokkal kellett helyettesíteni -
#25508 Ááááá...
Azt hittem, hogy kész hangminták azért voltak... Így viszont egy remix lehetősége kizárt :==( -
#25507 Semmilyen zenei alap nem volt, minden hangot én találtam és kevertem ki, a szinte egy-két hangot tartalmazó house mintákból, majd fokozatosan az fx, delay stb funkciókkal teljesen egyedivé tettem. A house szekcióban lévő keverőpulton készült minden a garageband programmal. Szakértők szerint ez jobb az ableton-nál is. -
#25506 Csak azért pofátlankodtam megkérdezni, mert tényleg izgat a lehetősége egy remixelésnek... -
#25505 Milyen zenei alapokból készült amúgy az első verzió?
Valamiféle "csomag" elemeiből, vagy speckó, MAC-es dologból? -
#25504 nm :) -
#25503 Neked csinálok egy olyat, amiben nincs benne :D, a többségnek egyelőre tetszik, és én hallgatok mindenkire. -
#25502 Mega-giga-hála. Már csorog is lefelé az első, superior verzió :))) -
#25501 Imyke és Beva02!
Nektek is köszönöm a kritikát, komolyan elgondolkoztam rajta, hogy TANULNOM kell a zenei részét, kották, ütemek, etc...
Az oldal betöltése meg azért lassú, mert a css script a spacesynth.hu oldalamról töltődik be, ami jelenleg a tkm tudja miért, de egyáltalán nem működik, mármint a spacesynth.hu sem, ha megjavul, akkor gyors lesz és megint a régi lesz a dizájn, de addig folyamatosan keresi a script-tet a motor, majd mikor megunja, akkor így töltődik be, addig kitörlöm az egészet alapra.
http://data.hu/get/5330939/Mflex_-_Brigt_Space.wav
http://data.hu/get/5327989/Mflex_-_Brigt_Space_long_dancer_remix.wav -
#25500 Én letiltottam a hátteret az AdBlock-kal - így már elég kellemes a betöltődése a lapnak. A túl nagy méretű háttér megette a sávszélességemet minden frissítéskor. -
#25499 #25498
az egyik legjobb resz szamomra pont az a dalresz
az forum nagyon lassan toltodik be :áá(( -
#25498 hát én már meghallgattam párszor,de a (long dancer remix) 1,33-2,03-ig lévő résszel akkor sem tudok megbékülni,még ha ez az egész világnak tetszik is. sőt meg is vagyok lepve hogy ez a rész bejön nektek (kellemes, fülsimogató, érzelmi töltés ad? vagy fingom sincs miben). csak ebből a részből kérnék egy kétperces extended-et a részetekre.
a többi O.K. -
#25497 Engem az első verzió érdekelne lossless - a Remix már megvan :) -
#25496 © beva02
a youtube oldalra képj fel és a videoablak alatt ott van a wav lossless linkje. telefonrol sajnoss nem tudom ide masolni.
-
beva02 #25495 Szia ez nekem tetszik szívesen venném veszteségmentes példányba tuti jól szólhat a kicsi technics asztali hifimen -
#25494 Vélemény:
1. (Extended) verzió: Nagyon kár, hogy nem MIDI-ből készült, mert azonnal kérném el őket, és remixelném :)
Szerintem: 5/5
2. A remixben mintha kicsit túlvezérelt lenne a dob [a hallásom sem a régi?], amúgy meg nagyon jók a fantáziadús hangok - az említett, és Dióka által kifogásolt hang [1'34"] nekem bejön. Viszont, ez a szám kicsit már hosszú. 4/5
-
#25493 ebből lesz majd a stabil rajongói tábor! :)
rég hallottam szimistyle-ról,de ezek szerint még él! :) üdvözlöm!
-
#25492 Jött még pár értékelés...
-
#25491 Ennek én csak örülök, de azt is vedd (majd) figyelembe, hogy 8-9 house hangmintából készült az egész hóbelevanc :] -
#25490 Mike klipeit meg most töltöm le [JDownloader], és majd otthon meghallgatom [az elsőt félig már hallottam], és holnap kíméletlenül véleményt írok :) -
#25489 Nekem van egy chill out stílusban íródott saját szerzeményem - holnap feltöltöm, és kíváncsi leszek a véleményetekre :) -
#25488 "a nőknél is vannak beszámíthatatlan állapotok"
helyesen fogalmazva:
a nőknél állandóan vannak beszámíthatatlan állapotok, főleg mikor vásárolni kell menni, a tkm tele van az egésszel...
töröltem. -
#25487 a nőknél is vannak beszámíthatatlan állapotok,szerintem épp azon merengett,mit főzzön vacsorára. azt meg tudjuk, hogy a nőknek milyen rossz a térérzékelése, sokszor azt sem tudják,melyik bolygón vannak.
(az előző hszemből a képet töröld légyszi, nagyon nagy lett...) -
#25486 De ennyire?
Ha ezt az én párom játszaná el komolyból, akkor nagyot csalódnék, hogy milyen hülye van mellettem. -
#25484 nagyon durvák, nem szeretek ilyeneket nézni, mert egynéhány egy darabig vicces, de a legtöbbnél még én is összerezzenek az átélés miatt! -
#25483 Na még egyet...
1:04, na én ezt nem hiszem el... -
#25482 1:43??? :OOO
-
#25481 Kösz, neked is. -
#25480 helo Mike
Nekem ez is nagyon tetszik sot ez jobb lett mert diszkosabb. sajat velemeny