DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Inkább gyûlöltetik, a hülye birka nemzet meg ezáltal gyûlöli is.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Északon egyenesen gyûlölik a déli popzenét - így õk nem mérvadók. 😊)

Csak az lepett meg, hogy a feltöltés gyakorlatilag tûzforró volt még, és egy ellenõrzõ F5 után ez fogadott = kibaszott Youtube script áll mögötte.
Érted, a megnevezett "cég" nincs is billentyûzet közelében sem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Dél Koreában le van tiltva, de Északon meg nem?
Mivel ott azt sem tudják az emberek, hogy van net, ezért lényegtelen.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ma reggel feltettem egy koreai számból készült remixet - 10 mp múlva ez fogadott a Videókezelõben:

BÁRMIT EL TUDOK képzelni a Youtube-ról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Kíváncsi vagyok, letiltanak-e a nagyokosok?!

What about the forests?

Musachy
ááálatok!

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

Némelyik "trükk" azonban tetszett, szinte filmbe illõ volt.
S ez a sport náluk menõ 😊

mflex
Joy Peters - The Passion Of Love.

Héjj b+! Qrva nagy zene <#csodalk><#nyes><#eljen>

What about the forests?

mflex
Barmok, atomot nekik! 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Kell-e mondanom, hogy érdemes végignézni?

IMYke2.0.0.0
Na ki tud így driftelni? 😊

pityu0718
Helyes

mflex
Tegnap kiveséztük, ma kitakarítottam a topikot ferraristól..

What about the forests?

mflex
Igen, tudom, hogy Marco valamiért engedi neki, hogy a saját komponálásait, õ is elénekelje,
Star in heaven, most meg ez az RV szám, de azt kell mondjam, hogy mind a kettõjüknek nagyon jó hangja van.

What about the forests?

kaposi1
Mike!

Ugye ismerõs ez a szám és hang?<#ravasz1><#vigyor>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Kösz, késöbb mehallgatom. <#worship>

What about the forests?

kaposi1

mflex
<#nyes><#law>

What about the forests?

shirak
örülok cimbi <#puszis><#vigyor>
fölmásoltam a dalt a gépre legyen klikknél ha megint kell <#nyes>

Play it loud!!

mflex
<#taps><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Musachy
Biztos, mivel az a buzi kinyírta azt a ruszki faszt a családjával együtt...

imo :) science fiction is science fact

mflex
Ez még aktuális?

Vagy már okosabb lett az aimp? <#nevetes1>

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#ravasz1><#nevetes1>

Dióka
hát lehet, hogy ezzel a borítóval ismertebb és sikeresebb zene lehetett volna...<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Hú basszus...
Na, "olyan közegben" sosem mozognék - pénz lehetõsége ide vagy oda.
Inkább szegényen, de biztonságban, mint gazdagon, de rettegésben.

kaposi1
Anno még írtam is róla.
Hát van itt egy két érdekes vállalkozó aki törvények felett áll.
Az egyik például most épített egy komplett AQUA parkot a háza mögé.<#wow1>
És ne ám valami kicsire gondolj.<#wink>
Na ott hétvégén érdekes autókat láthatnál, és érdekes arcokat is.
Õk már így mulatnak.

IMYke2.0.0.0
Hát ez durva!
Ott ilyen gazdagság van? Eladom a kutyámat és megyek oda lakni 😊

Viccet félretéve:

Csak a hétköznapi embereknek drága egy 30-60 milliós autó.
Remek fizetéssel, vagy durván brutális munkával, megfelelõ elõképzettséggel nem elérhetetlen egy olyan csodajárgány-játékszer.

IMYke2.0.0.0
Pedig a csini lány neve azt sugallta - remek szám!
Mennyire space synth analfabéta vagyok, úristen - sok, rengeteg jó számot nem ismerhetek 😊

mflex
A végén még népautó lesz.

What about the forests?

kaposi1
Látod IMYke és mind ezek ellenére írd és mond .
Két fekete és egy piros már van belõle Komárnoban is.<#nevetes1>
Pedig az nem egy nagy város ám.<#csodalk>

mflex
Nem, Lengyel...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
"Galaxy Hunter feat. Monika Novak - Running High" --- ez magyar produkció?

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg nagyon kellemes - általam sosem hallott - szám! <#worship>

mflex
Mivel idáig senkinek nem jutott eszébe, ezért kizárólagos joggal én felnyomtam a youtube-ra, ha már anno én indítottam el az OBI WAN õrületet. <#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Tényleg, ez eszembe se jutott 😊))) <#vigyor2>

mflex
Jó sokszor meghallgattam ma 😊

What about the forests?

mflex
<#nevetes1><#nevetes1>

Úgy kellett volna "kihoznod", hogy akkor már egyezzen a nevével az évszám: 458 italia év 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nos, gyors fejszámolással, munka melletti megtakarítás esetén:

* Havi 10-12.000 Ft-ot félretéve, évente 120-132.000 Ft-ot tud megtakarítani a magyar polgár.
* Jótékonyan 60.000.000 Ft-ot számolok... 454 év!

Értelemszerûen, ha évente 1,2 milliót tud egy hétköznapi polgár az autóra félretenni: "csak" 50 évet kell várnia a piros csodára.

Ja. Igen, vegyen egy magyar ilyet 😊

mflex
Azt mondják, hogy érdemes rá gyûjteni és utána majd megvenni <#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
ÉRdekesen mûködik mostanában az SG.

A 21 perces videót is megnéztem.
Egyértelmû, hogy a srácokat megvette kilóra a 458 Italia - kit nem venne meg -, és szuperlativuszokban zengtek ódát róla.
Csak kár, hogy baromi drága autó, így álmodozni lehet róla, megérinteni nem. 😞

mflex
Az elõbb megint bekerült ide olyan hsz, ami másik topikba írtak, furcsa.

What about the forests?

mflex
Jah, mert miért ne😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Vazzer, az 550 milliós autót tönkrevágták... 😞)

IMYke2.0.0.0
Tényleg Õ AZ! 😊

IMYke2.0.0.0
Elolvastam. Most a videó 😊

Italo4ever
Ki ez a ket majom,direkt elkertem egy laptopot hogy megnezzem a videot,de ezek tesztelo ujsagirok? XDDD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Bader-nek hívják, közben eszembe jutott, itt is mi más szervezõje lehet, mint a luxusautóké.

videa

What about the forests?

mflex
Lehet, hogy pont õ az, megint ide ette a fene Bahrein-bõl. Hogy is hívták? nem jut eszembe, de az biztos, ha valami durva sportautó megjelent a világban, akkor pár hétre rá már ott virított vele a Széchenyi téren.

Van itt egy cikk errõl az autóról, magyarok tesztelték, érdemes megnézni a videót 😄

klikk

What about the forests?