26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#25560 1 oraja kaptam emilt a feltoltesrol sose hallottam rola,de ez a zene valami fenomal!!!!!!
ahogy te szoktad irni ez belemaszott a fuklembe, errol a csapatrol valamit olvastam nem olyan reg. le lehet tolteni jo minosegben,de ez is nagyon jol szol.
-
#25559 Origo 14 áldozatot említ, miközben az amerikai forrás írja, hogy később módosították 12-re :) -
#25558 Holi-shit! Újra kinyitották a zárt osztályok ajtajait? [Volt már rá példa a történelemben]
Hihetetlen, mit ártott neki az a pár idegen? -
#25557 God Bless America
Na az egy faxa film. -
#25556 origon is kint van már -
#25555 Ennyire jó, vagy ennyire rossz volt a film?
Hát B+, talán neki is elege lett a sok agy mosottból és a háttérhatalomból... -
#25554 Le is töröltem, mert ennek így semmi értelme. -
Az egykor csillagászatért megőrülő énem azt mondatja, hogy egy pár milliós megfigyelő eszközzel milyen nagyszerű képeket, felvételeket lehet(ne) készíteni - az arcom leszakad néha az irigységtől, amikor hobbi-űrfényképeket látok.
Én, a helyedben, azért vinném magammal a behemót gépet is, mert, részben, ha már van dolgozzon meg a pénzéért, másrészt a pillanatok elszállnak, és a minőségi képek lehetőségét is viszik magukkal.
A Youtube tömörítése pedig valóban drasztikus. -
#25552 B+, most nézem vissza, a YT annyit rontott a minőségen, hogy szinte nem is látszik a videón a folt :/
Jah, a ray ban elég jó. -
#25551 Itt meg egy napfolt látható, vagy esetleg egy bolygó van előtte? Persze szabad szemmel ezeket nem lehet látni. A videón még jobban látni, hogy nem csak egy "muslinca" került a képre :D A canon-nal sokkal szebb lett volna, de azt a nagy dögöt nincs kedvem állandóan cipelni. Ha nagyon figyelsz, akkor a háttérben lehet hallani, hogy az ipod-on épp Orjan Nilsen szól, nem gyenge hangerőn
-
#25550 Kérdőjel persze lemaradt... :( -
[Ennyire jó a Ray Ban szemüveg :)] -
#25548 Az volt, nagyon szép volt. Ezt meg úgy fényképeztem, hogy a Ray Ban-t a kamera lencse elé tartottam, különben a nap fénye miatt csak nagy fehérség lett volna belőle :D
-
#25547 Ez tényleg gyönyörű látvány lehetett!
Nekem is vannak felhős képeim, de egyik sem érhet fel ezzel. -
#25546 Az említett felhő, persze a képen nem látszik, hogy ez mennyire világított. Azért volt nálam a gép, mert nagyon szépeket villámlott, jah és nem a villámlás világította ki :D és az nem gömb villám volt, az nem repked össze-vissza, majd lelassul, utána felfelé megy, majd visszajön, etc...
-
#25545 Érdekes jelenség lehetett.
Annak idején, Nemere István "Titkok könyve" (ha jól emlékszem a címére) írásában olvastam, hogy az ilyeneket gömbvillámmal magyarázzák a "szakértők" :) -
#25544 Most is pipa vagyok magamra, mert nagyon közeli képet tudtam volna csinálni.
A másik az volt, amikor este beborult az ég, ezzel nincs is semmi gond, csak éppen az egyik felhő a fekete éjszakába hófehéren virított, már ez nagyon furcsa volt. Nem nap világította meg, mielőtt valaki ezt mondaná, mert már teljesen sötét volt, meg 10 óra körül.
Aztán ebből a felhőből egy nagyon fényes gömb jelent meg, cikázott ide-oda. Pont anyámmal voltam kint a teraszon, ő is látta. A fényképező gép nálam volt készenlétben, de ezt nem esti filmezésre találták ki, ettől függetlenül simán rajta kellett volna legyen a filmen a hihetetlenül fényesen izzó "izé", amikor a város jóval kisebb fénnyel világító fényei simán látszottak. Ez a szar pedig nem volt rajta visszajátszásnál, pedig a felvételen az LCD képernyőn végig ott volt/tartottam. -
#25543 - ezt tényleg jó lett volna egy általad megörökített képen látni :) Ahogy a lenti kép is jó lett. -
#25542 Általában mindig nálam a fényképezőgép, ha meglátok valami érdekeset, akkor lekapom. Mostanában a felhők nagyon érdekelnek. Tegnap is kint döglöttem és még párnát is vittem, úgy napoztam. Felhő egy kurva darab nem volt, ezért nem vittem ki a gépet, az egyik kezemmel eltakartam a szemem a nap miatt. Így elvoltam egy jó negyedórát, amikor felemeltem a kezem jött a döbbenet.
A Mecsek felől egy fehér "fekvő bojlerra" hasonlító valami, amiből a tetején és az alján két-két kisebb tartály emelkedett ki, a lenti képen megpróbáltam lerajzolni. Az Ufo, vagy tkm tudja mi teljes csendben szállt dél felé. A "jármű" kb 100-200 métert magasan kúszott, mint írtam hangtalanul. Kb jó 30-40 másodpercig láttam repülni, majd hirtelen fölfelé vette az irányt és egy szempillantás alatt eltűnt. "Anyám picsáztam" magam, hogy pont most hagytam bent a gépet, mert az én gépemmel erre a távolságra simán rá fókuszálok, de így csak maradt a látvány és egy óriási nagy kérdőjel, hogy B+ ez MI VOLT? ...és ez már a második furcsa eset volt 1 héten belül...
-
#25541 -
#25540 Egy hangya szemeivel :)
-
#25539 Ha cserélgeted, és van vevő a megkímélt berendezésekre, akkor végül is csak az első beforgatott kezdőtőke fontos, utána már "gördülékenyen" mehet a fejlesztés-csere.
Szerintem, nekem nincs jó üzleti érzékem, és valószínűleg, én rosszul járnék ilyen esetekben :() -
#25538 Nyugi Imike :-D, en is csak egyszer adtam ki ra ennyit penzt, utana ha eladom, akkor az uj mar csak toredekebe kerul, ha ezt a tv-t ket ev mulva eladom, akkor is lesz meg ra harom ev garancia, es ez a nem mindegy, mert a garancia, garancia ra, hogy jol tudok kiszallni belole, mindig igy csinaltam, en ket, harom ev utan eladom ezeket a szarokat, mert utana ugyis elromlik, nem olyan, mint a vintage hifi, amely orokke jo.
Mas... Kuvva meleg van mar megint, Bolyon is befutottek :-P
-
#25537 Hát, ismerve magamat - nem tévézek, és nem is hiányzik, filmet egyre ritkábban nézek -, erősen valószínű, hogy sajnálnék kiadni 800.000 Ft-ot egy tévére, még akkor is, ha anyagilag bőven megtehetném.
Amennyi animét követek, megnézek, azt egy 27-30"-es monitoron is megengedhetem/ném magamnak :) -
#25536 én is 'sajnos csak' beszélgetek, ennyit nem akarok adni egy 65-ös tévéért,de a legfőbb problémám inkább az, hogy nem tudok! -
#25535 akkor nem volt rossz vétel. -
#25534 Olyan árakról beszélgettek, mint az én egész évi fizetésem [amikor van]... -
#25533 a panát 600-ért elvitték, erre rá kellett dobni 270-et, és már vihettem is haza, illetve hozták, és ebben az árban bent van a plusz 2 év gari, tehát 5 év. -
#25532 hát igen, ekkorában és ebben a szériában ez már a 'kellemes' kategória! mondjuk az új kisker ára már nem annyira...[#nevetes1
kamionról leesve vagy RB-ésen már 800-ért is van biztos. -
#25531 Azt eladtam, samsung ue65es8000 vettem mielőtt elutaztunk, ennek olyan éles képe van, amit én még tv-ben nem láttam. Ismerős által jóval olcsóbb volt, mint amennyit kérnek érte a boltokban. Igaz, ez is "csak" 165cm...
-
#25530 mármint a 165-ös plazma panádra gondolsz? vagy már újabb tévét vettél megint? -
#25529 Nem rossz zene, nem hallottam még, a videó látványban ott van rendesen. A 170 centis tv-én jól nézett ki. :) -
#25528 azt nem csodálom, hisz OJ feat. NK sokkal-sokkal dinamikusabb, ütősebb, energikusabb,míg a másik a hosszú líraibb betétek miatt inkább elmélkedős, már-már relaxálós. az első nekem is bejön.
és versus hoztam is egy másik (nekem nagyon) kellemes számot,aminek elég hosszú az eredete, többen is átremixelték, talán az utóbbi idők egyik legjobban sikerült (trance house) változata Pryda nevéhez fűződik,aki saját Mirage nevű alkotásába jól bele mash-up-olta a 2009-es ausztrál sikert, a we are the people-t, és a lényeg, így megszületett a 2011-es belga, gigantikus mesés díszleteket felvonultató Tomorrowland szuperfesztivál egyik vezérdala
Pryda vs Empire of The Sun - Mirage / We Are People
érdemes a látványért és a hangulatáért is végignézni fhd-ban
-
#25527 Most jöttem be kajálni, de ez a két óra elég volt, megint durván éget a nap. Viszont az, Alex Morph Walk The Edge Woody Van Eyden Mix link már régóta első toplistás számomat, Orjan Nilsen feat. Neev Kennedy...Anywhere But Here (Björn Akesson Remix) kegyetlenül letaszította. Ez egy Isten zene, gyereeeek, k jó! Vagy 10-szer meghallgattam, el is ment vele másfél óra. A csajszi angol kiejtése az énekelés mellett is nagyon szép, élvezet hallgatni. -
#25526 Jól teszed - jó csajo--- akarom mondani napozást :) -
#25525 most felnyomom az ipod-ra és tűzök ki a strandra ::) -
#25524 Jó a kép... :) -
#25523 Igen, ez mindig megtörténik velem is, amikor a saját készítésű mixeimet, remixeimet osztom meg :) -
#25522 Ahogy felment, rögtön jött a mail, hogy lehet jogot sértek, de egyelőre elérhető :D
-
#25521 Köszi, fel is töltöm a youtube-ra, hogy bármikor meglegyen, egyébként tegnap hallottam a mediamarkt-ban és kérdeztem, hogy melyik lemez, aztán mutatta a srác, hogy nem lemez, hanem ez a Trance Dance mix szól. Onnan már könnyű volt kideríteni, csak nem tudtam, hogy ez a mix az. :)