DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Az elõzõ hszk-hez kapcsolódva ez a film is érdekes témát boncolgat:

(ehhez keresek feliratot)

Dióka
aki csak bámészkodni akar, vagy megpróbálja elképzelni,mi a fenét csinálunk mi itt a világban,
annak felrakom a jelenlegi feltréképezett részt, aztán lehet osztani-szorozni térben-idõben, bármiben...<#nevetes1>

milky-way-universum 23Mpx

pityu0718
Régebben gondolkodtam itt az sg-n egy a témát érintõ topik nyitásán de emlékszel a régi ISD fórumon, a magyarság eredete-kutatása téma is csak odacsalta a kötekedõ, okoskodó, mindent jobban tudó embereket, akik hozzátenni nem csak kritizálni tudták a hozzászólásokat.

Mi emberek egy kozmikus terv részei vagyunk, csak valamikor "félrecsúszott" a dolog és belekerültünk a jelenlegi anyagsûrûségünkbe, rezgésszintünkbe.
Ez a rezgésszám nagyon durva nagyon nyers és nagyon messze van attól, ami az eredeti volt, ennek köszönhetõ a rövid életkor és az a rengeteg embertelen tett, amiket elkövettünk az évszázadok során.

Erõsen bízom benne és hiszem, hogy ez rövid idõn belül változni fog!
Nem, nem világvégére meg ilyenekre gondolok, 2012 meg hasonlók.
De tagadhatatlan tény, hogy egy korszakváltás egy ciklus végén vagyunk.
Ez tény, ráadásul fizikailag bizonyított tény, hogy mást ne mondjak a sarkkörökön végzett jégminták elemzése több ilyen ciklusváltást mutattak ki és mi egy ilyen ciklus végén vagyunk.
Megoszlanak a vélemények a számítások, hogy ez mikor fog bekövetkezni és mennyi idõ alatt fog lezajlani de abban minden a témával foglalkozó kutató egyetért, hogy nagyon rövid idõn belül, még a mi életünkben!!
Na majd látjuk 😊 Én várom, bármi is lesz a mert az emberiség rossz irányba halad.
Erre szokták mondani, hogy "látom már az alagút végén a fényt, de mi dudál..?"

Dióka
néhány 'kedvenc' és sokszor ismétlõdõ közérthetõbb fogalom:
szupernóva
törpenóva
fehér törpe
vörös törpe
barna törpe
fekete törpe
vörös óriás
nagy bumm vs nagy reccs
fekete lyuk
albedo
andromeda (köd) galaxys
kvazár
neutroncsillag
sötét anyag
sötét tömeg

na ezek szinte mindben megvan. <#nevetes1> ezeket még értjük, viszonylag megjegyezhetõek, de ha már ilyenekt mondanának, hogy Wolf-Rayet-csillag vagy Hertzsprung-Russell-diagram, akkor biztos csak néznék ki a fejünkbõl.<#nevetes1>

Dióka
igen, de ha sokat nézed a hasonlókat, igazából már sok újat (és ezt tényleg csak általános értelemben értem) egyikben sem látsz vagy hallasz, megismered a csillagászok kedvenc fogalmait és eljutsz annak a végére, hogy a halandók által megfogalmazott nyelvezettel leírhatóan (azaz, hogy mi is megértsük a hasonló filmekbe rakott koncepciókat és tényeket) mennyi a gyakorlati technikai infó az univerzumról....

mflex
...és ezt a filmet láttad már?

What about the forests?

mflex
Nyugodtan lehet beszélni róla, most menjünk és keressünk egy topikot mindannyian, hogy beszéljünk róla?
Ha kitárgyaltuk és úgy találom, akkor kitakarítom a topikot, de most én is rákattantam a témára, bár a vége mindig az, hogy mekkora a világegyetem és mi van "mögötte?????", etc...

A végén meg kapom a kényszerzubbonyt. 😄D

What about the forests?

Dióka
az én elméletem egyszerûbb, túl rövid az emberiség, de akár a Földi élet x. ciklusa is arra, hogy bármilyen más "közelebbi" (néhány száz vagy néhány ezer fényéven belüli <#nevetes1>) értelmes civilizációval kapcsolatba kerülhessünk, kivéve, ha 'azok' ismerik a "tér-idõ" pikk-pakk ugrást. <#kacsint>
az elmúlt bõ 50 évben (univerzum szinten egy pislogásnyi idõben) szumma dollárezermilliárdokat költött az emberiség eddig arra,amit tudunk az univerzumról, azért érdemes lenne azon is elgondolkozni, ennyi mindenbõl (vagyy csak ennek töredékébõl) mit és mennyi ember, ország, földrész javára lehetett volna mást tenni (a csillagászati és ûrbeli kutatások másodlagos tech hasznain felül).de valóban ne vigyük el a témát egy zenei fórumban.szóval érdekes és legalább mi ezeket már megtudtuk. <#kacsint>

pityu0718
Teljesen igazad van!

Én egyszer olvastam egy olyan "elméletet" és tetszett is, mert elgondolkodtató volt. A cikk arról szólt, hogy a mai általunk ismert univerzum egy olyan rezgés szinten van, hogy hiába is keresünk-kutatunk, nem fogunk találni "értelmes" életet mert az értelmes élet nem ebben a rezgés közegben mozog..
Ezért nem találunk egyik ismert bolygón sem értelmes életet, miközben ott vannak.. 😊 Csak éppen nem látjuk õket.
Na de nem akarom a fórumot ebbe az irányba vinni, erre megvannak a megfelelõ helyek.
Csak érdemes elgondolkodni, hogy miért is hasztalan a keresés hasztalan a technológia.
Megérne egy misét ennek boncolgatása, mert a jelenlegi irány zsákutca, csak rá kellene jönni már..

Dióka
havi egy-két hasonló rövidebb-hosszabb ilyen csillagászati témájú filmet, sorozatot nézek meg kb., mert imádom a csillagászatot, azonkívül hogy felfoghatatlan idõ és távolságmértékekrõl beszélnek mindben, hisz ezt tudjuk is (csak a többszázezer- vagy millióéves látványos vizualizációk néhány másodpecre sûrtett nézegetése közben errõl elfelejtkezünk), soha nem firtatja egyik sem, hogy mi van a 'jelenlegi' technikai szinten ismert határokon és a sok saccoláson túl/mellett és hogy lehet értelmezni a felfoghatatlan minden irányba végtelen teret és idõt, gyakorlatilag létezésünk atomi elemét...na és mi volt azelõtt vagy mi van most azon túl, erre ugye sokfajta bumm-elmélet is van, de ez szerintem a legkisebb mértékben sem érdekli az univerzumot,ami kitudja mióta és még meddig teszi a dolgát...
azokon a fikciókon viszont mindig mosolygok,amik a másik bolygón való letelepedést vagy új élethelyünk felkutatását taglalnák.....egy "szimpla" néhány fõs ûrséta is olyan technikai és anyagi hátteret kíván,ami ezt a lehetõséget gyakorlatilag lenullázza, a másik sok nullát meg a távolságok leküzdhetetlensége adja hozzá, úgyhogy szerintem mi örüljünk annak,ami itt van és élvezzük ki,amíg van mit...a világegyetemnek a mi világunk az elejétõl a végéig csak egy VÉLETLEN pukival egyenlõ...

pityu0718
Megvenném Én dvd-n is de a <#kocsog> magyar média nem forgalmazza. Bezzeg ha egy szaros brazil fos szappanoperát akarnék megrendelni, akkor még ingyen ki is hoznák házhoz. F@sz kivan. <#levele>

mflex
Jah, és Alec Baldwin nagyon jó narrátor.

What about the forests?

mflex
Megnéztem, elképesztõ alkotás, bár ebben is van bõven találgatás. (szerintem)
10/10 simán.

What about the forests?

mflex
Szerintem meg kimondottan jó film, én moziban néztem meg.

What about the forests?

pityu0718
Amúgy fent van magyarul is a Youtube-on de persze egy ilyen filmet nem szabad ilyen sz@r minõségben megnézni: Utazás a... stb

IMYke2.0.0.0
A Phantom Protocol tényleg nem volt egy tüzes film, de unalmasnak sem nevezném - én azért jól szórakoztam a nézése közben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Mert már nem kötnek le a filmek se úgy mint régen.
Igaz már nincsenek is olyan jó filmek.
Két napja néztük meg a Mission Impossible Fantom Protokoll-t.
Ha már az elsõ hármat láttuk alapon.
Alig vártam már hogy vége legyen.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Én nem tudnám megunni.

Tucatszám létezik olyan film, amit akár 3-4x is képes vagyok megnézni.
Taxisofõr, Szarvasvadész, Alienek, Terminatorok, Robert De Niro gyûjtemény (mind orig.DVD) és még tonnaszám olyasmi, amit újra néznék, ha 120-as netem lenne, 4-5 TB-nyi kapacitás mellett.

S akkor nem beszéltem a már most 3 TB-nyi anime gyûjteményemrõl, melynek egy részét - a 90-es évekbelieket - le is cserélném azonnal fú-de-hádéra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Öööö... én február óta már háromszor láttam a filmet 😊

mflex
Mert?

What about the forests?

kaposi1
...."és a PC-rõl lökném a filmnézõ maratont."

Én már ezt is unom.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Italo4ever
az nem semmi

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Ennél résznél, majd néztek ki a fejetekbõl 😮

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nekem nem is kellene másra <#nyes><#ravasz1>
Rohadt gyorsan begyûjtenék beszerezhetetlenül régi klasszikusokat - Robert De Niro-tól a nagy kedvenc sci-fiken át animékig...
Mondjuk úgy 10 TB-nyi adatmennyiségben.

Ezután bevetném magam egy 42"-es tévé elé, és a PC-rõl lökném a filmnézõ maratont 😊

mflex
Pont erre jó a 120-as net, egyébként semmi másra.

What about the forests?

Italo4ever
tobb mint 30gb mar lejott?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Nekem már negyedórája lent van, belenézegettem, hát szóval biztos jó lesz, a többit majd este, mert dolgoznom kell tovább, bár gép elõtt, de a mocizásnak lõttek.

What about the forests?

Italo4ever
Köszi Imyke! ez nekem kelett

IMYke2.0.0.0

mflex
Valahol nincs fent a magyar fordítás?

What about the forests?

mflex
Egyébként erre visszatérve, pont ennyire hülye vagyok a torrent-hez, mert ezt sem tudtam, hogy nem lehet lementeni, mivel egyáltalán nem szoktam torrentezni, utálom az egészet! 😄

Ami nekem rémlett, hogy kapok egy torrent file-t, azt beillesztem a uTorren-be és letöltöm, ezért nem értettem, hogy miért nem lehet feltölteni a file-t. Na, errõl ennyit. 😊

What about the forests?

Italo4ever
mar en is toltom le a kalozobolbol,de akkor magyar feliratot ebbe holo talalok?

mflex
Semmi gond, nem tudom, hogy mi a pics van nálam, de lényegtelen. Full BD iso-ban megtaláltam a rapidon. 37GB ez kell nekem és onnan legalább pikk-pakk lekapom. <#law>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hidd el, ha le tudnám menteni a torrentet, elküldtem volna - de a Magnet linket nem lehet lementeni, épp ezért használja a Kalózöböl 😊
Ne haragudj, kérlek!

mflex
Na jó, elmentem motorozni, felhúztam magam 😄

What about the forests?

mflex
Azt írja a megadott téma nem létezik, de most kérdezek valamit.

Miért nem lehet feltölteni nekem ezt a szaros torrent file-t? Most komolyan érdekel, hogy ahelyett, hogy folyton hsz-t kapok, hogy mit hogyan, már rég kirakhattátok volna ezt a kiszabott file-t?

Vagy mi olyan nehéz ebben a kérésben? <#zavart1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
https://forum.suprbay.org/showthread.php?tid=115481 - talán ez segít.

mflex
Most szedtem le a 3.1.3-ast, már csak a torrent file, töltsétek már fel valahova.
A képen is látható, hogy nincs mit elmentenem...

What about the forests?

Musachy
Nálam Opera + uTorrent 3.1.3 = ok

Amit a netem bír, annyival jön is, 6,36 GB

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Nálam: Chrome + uTorrent 3.1.2 = like a charm

mflex
Sajnos másik böngészõkkel sem tudom letölteni!

What about the forests?

mflex
Imyke és Mucsacsó 😊

Pont ez a bajom, hiába kattintok a get this torrent-re, semmit nem csinál, remélem nem azt gondoltátok, hogy azt nem találom? 😄

Tehát valaki dobja már fel nekem a torrent file-t egy megosztóra légy szíves.
Várjunk csak, lehet, hogy a chrome baxakodik?

What about the forests?

Musachy
Na pont errõl beszéltem. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Így van és tökéletesen, érthetõen artikulál - érdemes megnézni úgy.

mflex
Ez is egy elég jól bemutatja, hogy milyen kis faszkalapok vagyunk 😄

What about the forests?

Musachy
Amit a #255002-ben linkelt Imyke mûxik, a Get this torrentre katt és már jön is, ha persze van kliensed.

IMYke2.0.0.0
Megtekintés után törölhetõ 😊

IMYke2.0.0.0
Ott van az.

1. lépés:

2. lépés:

S bár nem látsz ott semmit, amikor megkezdõdik a tényleges letöltés ott lesz minden a helyén.

Mondjuk, seed lehet hogy nincs, de várni érdemes rá. Neked meg jó neted van, gyorsan lenn lesz.

Musachy
Alec Baldwin a narrátor.

mflex
Én értem, de a torrent file-t magát nem tudom letölteni, ha meg az nincs, akkor baxhatom az egészet 😄
Vagy magától letölti a program a filmet torrent file nélkül is? 😄DDD

What about the forests?