DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõzõ hszk-hez kapcsolódva ez a film is érdekes témát boncolgat:
(ehhez keresek feliratot)
annak felrakom a jelenlegi feltréképezett részt, aztán lehet osztani-szorozni térben-idõben, bármiben...<#nevetes1>#nevetes1>
milky-way-universum 23Mpx
Mi emberek egy kozmikus terv részei vagyunk, csak valamikor "félrecsúszott" a dolog és belekerültünk a jelenlegi anyagsûrûségünkbe, rezgésszintünkbe.
Ez a rezgésszám nagyon durva nagyon nyers és nagyon messze van attól, ami az eredeti volt, ennek köszönhetõ a rövid életkor és az a rengeteg embertelen tett, amiket elkövettünk az évszázadok során.
Erõsen bízom benne és hiszem, hogy ez rövid idõn belül változni fog!
Nem, nem világvégére meg ilyenekre gondolok, 2012 meg hasonlók.
De tagadhatatlan tény, hogy egy korszakváltás egy ciklus végén vagyunk.
Ez tény, ráadásul fizikailag bizonyított tény, hogy mást ne mondjak a sarkkörökön végzett jégminták elemzése több ilyen ciklusváltást mutattak ki és mi egy ilyen ciklus végén vagyunk.
Megoszlanak a vélemények a számítások, hogy ez mikor fog bekövetkezni és mennyi idõ alatt fog lezajlani de abban minden a témával foglalkozó kutató egyetért, hogy nagyon rövid idõn belül, még a mi életünkben!!
Na majd látjuk 😊 Én várom, bármi is lesz a mert az emberiség rossz irányba halad.
Erre szokták mondani, hogy "látom már az alagút végén a fényt, de mi dudál..?"
szupernóva
törpenóva
fehér törpe
vörös törpe
barna törpe
fekete törpe
vörös óriás
nagy bumm vs nagy reccs
fekete lyuk
albedo
andromeda (köd) galaxys
kvazár
neutroncsillag
sötét anyag
sötét tömeg
na ezek szinte mindben megvan. <#nevetes1>#nevetes1> ezeket még értjük, viszonylag megjegyezhetõek, de ha már ilyenekt mondanának, hogy Wolf-Rayet-csillag vagy Hertzsprung-Russell-diagram, akkor biztos csak néznék ki a fejünkbõl.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha kitárgyaltuk és úgy találom, akkor kitakarítom a topikot, de most én is rákattantam a témára, bár a vége mindig az, hogy mekkora a világegyetem és mi van "mögötte?????", etc...
A végén meg kapom a kényszerzubbonyt. 😄D
What about the forests?
az elmúlt bõ 50 évben (univerzum szinten egy pislogásnyi idõben) szumma dollárezermilliárdokat költött az emberiség eddig arra,amit tudunk az univerzumról, azért érdemes lenne azon is elgondolkozni, ennyi mindenbõl (vagyy csak ennek töredékébõl) mit és mennyi ember, ország, földrész javára lehetett volna mást tenni (a csillagászati és ûrbeli kutatások másodlagos tech hasznain felül).de valóban ne vigyük el a témát egy zenei fórumban.szóval érdekes és legalább mi ezeket már megtudtuk. <#kacsint>#kacsint>
Én egyszer olvastam egy olyan "elméletet" és tetszett is, mert elgondolkodtató volt. A cikk arról szólt, hogy a mai általunk ismert univerzum egy olyan rezgés szinten van, hogy hiába is keresünk-kutatunk, nem fogunk találni "értelmes" életet mert az értelmes élet nem ebben a rezgés közegben mozog..
Ezért nem találunk egyik ismert bolygón sem értelmes életet, miközben ott vannak.. 😊 Csak éppen nem látjuk õket.
Na de nem akarom a fórumot ebbe az irányba vinni, erre megvannak a megfelelõ helyek.
Csak érdemes elgondolkodni, hogy miért is hasztalan a keresés hasztalan a technológia.
Megérne egy misét ennek boncolgatása, mert a jelenlegi irány zsákutca, csak rá kellene jönni már..
azokon a fikciókon viszont mindig mosolygok,amik a másik bolygón való letelepedést vagy új élethelyünk felkutatását taglalnák.....egy "szimpla" néhány fõs ûrséta is olyan technikai és anyagi hátteret kíván,ami ezt a lehetõséget gyakorlatilag lenullázza, a másik sok nullát meg a távolságok leküzdhetetlensége adja hozzá, úgyhogy szerintem mi örüljünk annak,ami itt van és élvezzük ki,amíg van mit...a világegyetemnek a mi világunk az elejétõl a végéig csak egy VÉLETLEN pukival egyenlõ...
10/10 simán.
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igaz már nincsenek is olyan jó filmek.
Két napja néztük meg a Mission Impossible Fantom Protokoll-t.
Ha már az elsõ hármat láttuk alapon.
Alig vártam már hogy vége legyen.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Tucatszám létezik olyan film, amit akár 3-4x is képes vagyok megnézni.
Taxisofõr, Szarvasvadész, Alienek, Terminatorok, Robert De Niro gyûjtemény (mind orig.DVD) és még tonnaszám olyasmi, amit újra néznék, ha 120-as netem lenne, 4-5 TB-nyi kapacitás mellett.
S akkor nem beszéltem a már most 3 TB-nyi anime gyûjteményemrõl, melynek egy részét - a 90-es évekbelieket - le is cserélném azonnal fú-de-hádéra...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én már ezt is unom.<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Rohadt gyorsan begyûjtenék beszerezhetetlenül régi klasszikusokat - Robert De Niro-tól a nagy kedvenc sci-fiken át animékig...
Mondjuk úgy 10 TB-nyi adatmennyiségben.
Ezután bevetném magam egy 42"-es tévé elé, és a PC-rõl lökném a filmnézõ maratont 😊
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
Ami nekem rémlett, hogy kapok egy torrent file-t, azt beillesztem a uTorren-be és letöltöm, ezért nem értettem, hogy miért nem lehet feltölteni a file-t. Na, errõl ennyit. 😊
What about the forests?
What about the forests?
Ne haragudj, kérlek!
Miért nem lehet feltölteni nekem ezt a szaros torrent file-t? Most komolyan érdekel, hogy ahelyett, hogy folyton hsz-t kapok, hogy mit hogyan, már rég kirakhattátok volna ezt a kiszabott file-t?
Vagy mi olyan nehéz ebben a kérésben? <#zavart1>#zavart1>
What about the forests?
A képen is látható, hogy nincs mit elmentenem...

What about the forests?
Amit a netem bír, annyival jön is, 6,36 GB
imo :) science fiction is science fact
Pont ez a bajom, hiába kattintok a get this torrent-re, semmit nem csinál, remélem nem azt gondoltátok, hogy azt nem találom? 😄
Tehát valaki dobja már fel nekem a torrent file-t egy megosztóra légy szíves.
Várjunk csak, lehet, hogy a chrome baxakodik?
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
1. lépés:
2. lépés:
S bár nem látsz ott semmit, amikor megkezdõdik a tényleges letöltés ott lesz minden a helyén.
Mondjuk, seed lehet hogy nincs, de várni érdemes rá. Neked meg jó neted van, gyorsan lenn lesz.