26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#13223 Női hülyeségek wazze :S Egyelőre amit hallottam attól égnek állt hajam, ha lett volna, mert tegnap tolattam le -
#13222 csak nem retro bárt gyártatok? -
#13221 Meg itt a következő adag, most kénytelen vagyok rendezgetni, mert el lett találva, hogy a fenti padlásszobából, valami féle bárt kell csinálni, ami hangulatos meg ilyenek wazze
grr..
-
#13220 Előkapartam a 90-es maxi lemezeim egy részét, nagy pixelben csináltam, szerintem kivehető, ha valakinek kell innen losslessben valami akkor szóljon:) Egyenlőre még mindíg rendezgetem...
-
#13219 Szerintem megérdemli :DD
http://rapidshare.com/files/237383200/isdvegyesvinyl.part1.rar
http://rapidshare.com/files/237384628/isdvegyesvinyl.part2.rar
http://rapidshare.com/files/237385915/isdvegyesvinyl.part3.rar
http://rapidshare.com/files/237387462/isdvegyesvinyl.part4.rar
http://rapidshare.com/files/237388075/isdvegyesvinyl.part5.rar
pass:isdmusic.com -
#13218 Napjainkban ezek a megoldások túl komplikáltak lennének, hogy külön meghajtó hangfalanként, meg a többi kütyü...
Sajnos szerintem is... -
#13217 Ma elkapott a hév és mac-en digiztem be pár lemezt, elég jó hangkártyía van benne és a Logic Pro programmal szinte minden sercegést el lehetett tüntetni, legfőképpen a Laid Back-re vagyok büszke, mert úgy pattogott mint a kurva picsa... Szerintem ez windows alatt nem tudtam volna megcsinálni egykönnyen...
Aztán lehet véleményezni, illetve megtartani ami kell, meg ha jól néztem mind 20khz felett van
Csak egy lemez került bele CD-ről az YANO száma, ami mindíg k tetszett nekem a többi mind vinyl... hamarosan érkezik...
Track list:
-
#13216 milyen kütyükéid cimbora?
akai gx 4000....stb....stb.... -
#13215 no akkor a relytély már meg is oldódott
szóval akkor nem titok többé...
..hogy könnyedén készíthetünk mp3-ból wavot.... -
#13214 egy kis történelem...
egyszer régen, még a hi-fi korszak kezdetén valóban épültek olyan nehéz erősítők, hogy azzal akár embert ölni is lehetett, sőt gondolom még ma is gurulnak le a futószalagokról ilyesmi monstrumok, amik kétségtelenül jól is szólnak. valszeg ezt senki nem is vitatta. (ha kicsit utánnanézek a fotóalbumomban talán van is egy kettő lefotózva) ámbár....
azóta eltelt egy kevéske idő (hiába is bizonygatom ezt trendboy kollégának)és ma már számomra is hihetetlen, de léteznek csúcskategóriás kifejezetten dvd audio szabványhoz készített erősítők is, amiknek a súlya még az egynegyedét sem éri el a múlt "vasainak".
és hogy milyen minőségben erősítik fel a hangokat? na olyan jó minőségben, aminek pl. az "ős" kettős monoaurális erősítők a nyomába sem érnek.
kamaszkorom első (két) erősítője a vermona volt és hozzá két darab regent monstrum...
hol vannak ma már a hangfalankénti erősítések ...
jól szólt, sőt mondhatni tökéletesen a maga szélessávú 3 ohmos! sugárzóival, de gyerekek őszintén: a mai 7.1-es és újabban 9.1-es hangzásvilágban kit érdekel ez mamár?
no persze trendboy kollégát leszámítva -
#13213 Nyahh én nem fogok bizonygatni semmit, de ha már felmerült eme morbid elképzelés, akkor lehet ellenőrizni (számkód), hogy ezt a linket kaptam Pü-ben és alatta amit rögtön ki is tettem TB engedélyével:
itt -
#13212 akkor ezek szerint tényleg ugyanaz a wav.
hogy egyes komolyabb cuccok mitől súlyosabbak az átlagnál,mit raknak bele amitől számodra VAS (tömeg) érzetet kelti?
annyi biztos, hogy nem az egy vagy több processzortól! :)
pl ezektől:
a merev, stabil (fém) váztól (háztól), a nagyteljesítményű toroid trafóktól (ez a fő súly!), az óriási hűtőbordáktól, a forgó alkatrészek esetében (CD-DVD stb.) a nagytömegű fém "futóműtől" (meghajtó egységtől), mely vibrációmentes precízebb kiolvasás miatt kell stb. stb.
na ilyenek miatt lesz kurva nehéz egy jó hifi cucc, nem az elektronikától meg a processzortól....
-
#13211 ha ez így van,akkor nem értem mi a bránerről regél TB,mert az a vicky vio akkor tényleg egy kotyvalék (és ezt 28 kg VAS nélkül is meg lehet állapítani), de legalábbis nem eredeti wav..... -
Trend Boy #13210 de akár itt is...
de ha nem lelnél itt semmit, azért ezt érdemes értelmezni...
..na mentem, várnak a kis kűtyűkéim...
-
Trend Boy #13209 De ha kicsit okosodni akarsz ugorj be ide, hiszen ez ma a csúcs...
-
Trend Boy #13208 Sajnálom, de tényleg! Ha ezen a masinán próbálkozol zenélgetni, és csoda módon HQ dumákat terelgetsz emitt, akkor részvétem, a profik között... Max zenészek használnak Laptopokat, és ők is csak vezérlésre... Sajna amiről regélnék itt az maga egy Laptopba bele sem fér. Maga a Laptophoz gratulálok, mivel pc szinten a Laptopok között vannak kiemelkedő funkciói. A képből ítélve, sejtem melyik gép ez.
Kérdésetekre meg egy egyszerű kérdés sorral válaszolnék, hátha magatok is rájöttök a megoldásra:
Egy házimozi térproceszorában, amiben elméletileg csak áramkörök, kijelzők, gombok, és maga a kaszni van, mi rajta 24kg???
Egy totál felső kategoriás DVD lejátszóban, egy HQ-s DVD Audiora is képes lejátszó, miért éppen 28kg körüli???
Illetve, miért van az, hogy a világon mindenhol a PC, Mac-et, csak vezérlésre, használják, és külső adat rögzítőt, külső konvertereket használnak, iszonyú pénzekért???
Mi lehet az, ami minden profeszionális gépben (nem pc) ekkora helyet, és ekkora súlyt, illetve ekkora elkülönitést igényel???
-
#13207 miért tettem volna? mi előny származott volna nekem abból?
a te linked lett először kirakva, miután 10-en lekapták, utána én töltöttem újra...
már gondolat is morbid, szóval az a te saját feltöltésed, minden buhera nélkül...
üdv -
Trend Boy #13206 Flexit trükkös emberkének ismerem, de alsó hangon sem feltételezem, hogy az általam feltöltött, és számára priviben elküldött wav-on okoskodott, illetve mást tett volna fel...
S mi az a HARDWARE??? Vas tesó, vas!!! De...
-
Trend Boy #13205 Fingom nincs ez miről szól, és sok közöm sincs ehez, másrészről, ezekkel a program "buherációk"-ban nem hiszek, de...
-
#13204 jah, lehet én kérdeztem rosszul, szóval annak a "szörnyládának" mik a méretei, mert a képből nem lehet kivenni...
-
#13203 Hi, jó a csörgőd -
#13202 eredetileg 1280x1024. legtöbbször lecsökkentem, de ez a lépés mostanában kimaradt...sorry.
ezentúl figyelmesebb leszek, bár elég nehéz lesz így a csörgőmmel a kezembe...
-
#13201 a méretek egyébként mekkorák? képből nem lehet kivenni? -
Cyber Space - Future on Mars
Audioenergy Music Productions
Catalog ID
AE 12005
Release Year
2009
320kbps
Tracks (14 tracks, total play time 1:13:19)
1. Electronic Dream of a Robot (Ambiente Version) 5:34
2. Dreams 4:28
3. We Fly into Another Galaxy 5:21
4. Give It to Me (Dance Version) 5:25
5. Music to My Ears 5:06
6. Feel the Music 5:43
7. Dogg Me Out 5:11
8. Feel the Rythm of Space 5:03
9. Flying Over the Planet 5:19
10. Take It Higher 5:18
11. Future on Mars (Dance Version) 5:03
12. We Dance Through the Night 5:21
13. The Last Battle (The End in Cyberspace) 5:32
14. Space Explora 4:55
Composed and Produced by Andreas Mohr
Notes Lyrics & Vocals by Zbigniew Danielewicz (Galaxy Hunter)
320kbps rs.com -
#13199 nálunk egyáltalán nem ismert. garyweli. 45-ös mély. a magas árát el sem árulom, mert néha az asszony is bekukkant ide
de ha én mondom, elhiheted hogy minden területen felveszi a versenyt vele(az árat leszámítva)
mikor "kész" állapotban beüzemeltem, a döbbenettől a szavam is elállt, olyan szépen és dinamikusan szólt. eddig ilyen "erőt" csak a kétszer ekkora reflex falaknál és a jó öreg vermona cuccokkal tapasztaltam.
....tudhatnád illetékes létedre, hogy a dizájn elbújhat a picsába, ha a hangminőség olyan tökéletes, hogy abban egy mikronyi hibát sem találsz -
#13198 ajánlom szíves figyelmedbe a multimédiás részt, hamár a múltkori írásomat nem futottad át alaposabban
valszeg ez még kicsit sok is -
#13197 hardware ember na akkor lássuk:
életnagyságban pedig ugyanez :) szerintem egy kis ideig még megteszi...
és akkor még semmit sem mutattam
...ennyit a hardware-ről -
#13196 hát fingom sincs. ettől a harmónikus és világegyetemleges strapabíró formavilágról nekem csak a "láda" jut eszembe,nem egy márka vagy a hifi....de nagyzenekari kihangosításra is alkalmas. 45-ös mély?
lehet szépen szól (mondjuk ez a lényeg), de ez sem a dizájnról marad emlékezetes.
ne zsibbaszd az agyam, ismerek jópár hifimárkát, de végülis meg még többet nem....
-
#13195 itt pedig, a kemény igénybevételnek kitett nemrég felújított láda,
amit feladványként kaptál.
vigyázz kolléga, ne dönts elhamarkodottan, mert a látszat ellenére ebből sok ládát megszégyenítően gyönyörű szép tisztaságú, és kellemes gyomorrengető basszusú hang száll ki egyszerre
-
#13194 akkor megkíméllek a paraméterektől, amúgy sem mondhatnám el de ha kell a desszert, akkor kelljen az ebéd is kolléga
kénytelen vagyok egy képet küldeni a hangváltóról, merthogy (jelenleg) csak azon szerepel a márkajelzés
..de hogy végképp ne maradj doboz nélkül, megmutatom helyette az egyik régebbi napokban felújított zajládámat a második képen...
...profiként, a márkát (erre) neked kell megmondanod, merthogy direkt nem ragasztottam vissza még eddig rá
ha pediglen ezen a teszten is átmész, (vagyis elárulod nekünk a hangfal márkáját) akkor "esetleg" megfontolom hogy megmutassam a hangváltóhoz tartozó ládákat is
akkor kezdetnek íme a nevezett hangváltó:
-
#13193 a hangváltó nem érdekel, sem az unalmas műszaki paraméterek, de azért a (márka)neve csak nem szupertitkos?! akkor majd nyomj képet, ha lefutott a titkos laborteszt futam. -
#13192 sajna nem tehetem cimbora, mert hivatalosan nincs is ilyen széria belőle sem magyarországon, sem angliában, de....
mivel ilyen szépen kérted, a hangváltóról majd délután nyomok egy képet... na az se semmi
bocs kolléga, de a hivatalos bemutatóig (mivel én tesztelem a ládákat) semmi infó nem szivároghat ki
...még a végén valamelyik konkurens gyártó ipari kémeket küldene rám -
#13191 na akkor beszélgessünk kolléga, ne tököljünk:
empéjháromból tutyikáztad ezt a wavot is, avagy nem
és légyszi segíts már ki, hogy mit is láthatunk ezen a képen:
kicsit segítek kolléga: van némi köze a wavodhoz
tudod, nem is foglalkoztam volna az egésszel, ha egy régebbi hsz-edbe nem öcsisajtozol le öcsisajt
mellesleg a három közül az első képet minek tetted fel? annak meg mi a jó túró köze van a khz-es frequenciához -
#13190 dobhatnál a frontokról egy képet. -
#13189 milyen hardver TiBi? a CD szintet már 13 évvel ezelőtt is alapból támogatta minden pc,nem kell speckó hardver alá.
ugyanarról a szám ugyanazon wav-jéről van szó, mint ami itt van belinkelve,mint a te képeiden? ellenőrizd már le légyszi (mondjuk letöltéssel), mert lehet, csak durva félreértés az egész..... -
#13188 -
#13187 Betáraznád újra 10 lövésre cimbora? Lemaradtam róla. -
#13186 Tippelhetek? Mióta anyám a világraszart.. -
#13185 SzeWavsztok! Én már öreg vagyok hozzá, de biztos, hogy mindketten ugyanarról a felvételről beszéltek? http://rapidshare.com/files/235979032/Vyck_Vyo_-_Angelina__Extended_Mix_.zip Erről van szó? Csak mert akkor én is leszedem és letesztelhetem. Sajna addig míg nem tudom a választ, nem segítetek. Most mennem kell, visítanak a malacok. -
Trend Boy #13184 Akarsz róla Beszélni???
HARDWARE EBMER!!!