26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#13263 szerintem ki, hisz jól mutat a füvön, a kövön és a padlószőnyegen is.
gondolom zeneszerzéshez vagy vendégDJ munkákhoz is kifejezetten jól jöhet hasonló felszerelés, de valszeg egy hi-end showra nem engednék be ezekkel a cuccokkal. -
#13262 Tény és való, hogy profi cuccok!
Kérdés most már csak, hogy ezt ki is tudja-e használni?
Szerintem nemigazán... -
#13261 engem kicsit ez aggaszt: DD proc. előtt Noise Suppressor, Echancer, Limiter, Grafhic EQ 30 lépcsős.....
ezek nem a HQ-hoz kellenek (ott semmi keresnivalójuk), hanem a kültéri kihangosításhoz vagy hulladékból elviselhetőt varázsláshoz....
alapvetően a képeken lévő rack szerű cuccok is profi hangosítástechnikai kellékek, legfeljebb zenekari hangtér megalkotásához használnám, nem a hi-endhez vagy hasonlóhoz. de amúgy jól néz ki. egy jó monoblokkos rendszer tényleg jó, de az ára....
-
#13260 Kategorizálás? Na ez aminek sose állnék neki, ha valakinek kell valami, ha van kedvem átbogarászom, ha nincs akkor nincs, de azért elég jó a memóriám és nagy %-ban képben vagyok, hogy milyen eredeti lemezeim vannak. -
#13259 azt idáig is tudtam, hogy hol vagyok, csak idáig ennyire nem merültünk el a hangok paramétereiben, ami jó, mert sokat tanulok én is, bár nem érzem magam totál hülyének, hiszen jó pár dolgot tudok , de azért néha lesek én is... és ez jóóó -
#13258 a digout persze nem maradt ki, de a támogatás és a használat mint fogalom nem ugyanaz. -
#13257 A második képen az a csavaros megoldás eléggé rontja az összképet... -
Trend Boy #13256 KIZÁRT!!! Max a Blahán, a full amatőröknek ezt eladhatod, nagyon ne raklámozd ezt, mert rád nézve elég egő...
-
Trend Boy #13255 Részvétem...
-
Trend Boy #13254
Akár én is írhattam volna...
Én jelenleg is totál monoblokkos rendszert használok. Így volt igazán összevonható a zene, és a házimozi, egy olyan konfigurációba, hogy mind a kettő nagyon állat legyen... (((Előerősítők-Központi ADDA jel, és Hangkép stabilizátor-DolbyDigital Processor-Végfokok-Hangfalak) A DolbyDigital Proc. előtt kikerülőben: (Noise Suppressor, Echancer, Limiter, Grafhic EQ 30 lépcsős) Házimoziban a 6.2, Zeneileg a 4.2 saját kialakitású rendszert használom. Aktív Mélyek, Monoblokkos erősitők, 6,5 kábelek, mind a végfokokban, mind a hangfalakban, illetve közöttük.)
-
Trend Boy #13253 Sajna nem így hívnak, másrészről erősen kétlem, hogy ismernél... (arra alapoznám ezt, hogy pár hónapos sg's pályafutásod alatt ,elég sokszor mellé trafáltál)
-
Trend Boy #13252 Jók ezek, de a rendben tartása, katalogizálása, nem kis pálya
-
Trend Boy #13251 Sajna amio volt, attól még 1994-ben sajna végleg megváltam. Illetve a szalagos világot 1998-ban végleg ott hagytam, nagy hiba volt... 2002-ben eladtam az utolsó vasat is, amit szobadíszként, felújításra várt, várt, és várt...
Kűtyűk??? Hát az van dögivel körülöttem...
-
Trend Boy #13250
-
Trend Boy #13249
-
#13248 na akkor:
tötike: hát eléggé cimbora. mindkettő fontos. sőt...
mflex: csak lesel, hogy hová kerültél mi
bigivan: mivel láthatóan nem hallottál még ilyen sugárzót szólni, ezért ma a tudatlanságodat elnézem
dióka: az "s/pdif" támogatása rész látom kimaradt az olvasnivalóid közül. pedig trendboy kolléga kedvéért direkt kiemeltem a 13198-as hsz-ben
nyugtass meg, hogy a kedvedért az "s/pdif"-et kihagyhatjuk a "mi is a hq valójában"-ból
...bár... -
#13247 SzeWavsztok gyerekek! Kicsit lemaradtam, mert sokat tőtiztem. Akkor az a fehér hangszóró most jó, vagy nem? Nem értem....
Eddig azt hittem, mindegy milyen hangszórón szól a zene, csak a doboz mérete számít. Rosszul tudtam? -
#13246 -
#13245 Ezekkel azért ne röhögtesd ki magad !!
13239-re pedig : kinek kinek ízlése szerint ! -
#13244 most fel ne húzd már magad!
én úgy gondolom, hogy egy laptopba integrált (tehát nem külső egységként csatlakoztatott) nem átlagminőségű hangprocesszor ugyan paramétereiben valóban tudja teljesíteni ezt a szintet, de nem az analóg kimenetén, csak digitálisan, és nem a belső cd-dvd lejátszójával, csak a hdd-ről olvasva.
végülis...... -
#13243 az épkézlábot gondolom a "hifi" minőségűre értette....s ebben talán közelebb van a valósághoz. -
#13242 ez pontosan így van! mintha csak én írtam volna (bár most lusta voltam ennyit írni)! -
#13241 és végezetül kolléga:
mondd csak hiába írtam le a hd audiós cikkemet?
pont az a lényeg, (amit már ketten nem értetek trendboy-al)
hogy ma már a laptop is képes "hájhkúaliti-hájhend" minőségre.
ha ezt nem képes a szürkeállományod felfogni, akkor itt veled le is zárhatnánk ezt a témát -
#13240 azért ezzel kipróbálhatnád kolléga, hogy valós-e az állításod :) -
#13239 nem figyeltél jól picinyem. annyi lett volna a lényeg...
naná, hogy kiváló a hangfalankénti erősítés...
sőt továbbmegyek a hangszórónkénti még jobb (mert hogy ilyen is létezik)
naná, hogy a világ legszínvonalasabb (és legdrágább) erősítői "csöves" és monoaurális (hangfalankénti) erősítésűek..
ki mondja, hogy nem?
de azt is tudomásul kell venni, hogy az ilyen egyerősítős rendszerek is olcsóbban, és high end színvonalon nyújtják ugyanazt (sőt néha jobb) minőséget, mint a hangfalankénti erősítésű társaik!!!
..na persze, ha neked van félmillád (vagy több) egy ilyen általad felvázolt rendszerre, akkor nyugodt lélekkel vedd csak meg cimbora
én inkább haladok a korral, s beérem az olcsóbbal is, merthogy a minőség terén ((hidd el nekem)) ez is tökéletes -
#13238 Műanyag hangszóróból sem fogsz soha épkézláb hangot kinyerni ! -
#13237 Szevasztok Tagok !
Nem akarnék belefolyni a társalgásba, de ezzel a megjegyzéseddel kapcsolatban vannak némi kételyeim:
hol vannak ma már a hangfalankénti erősítések ...
jól szólt, sőt mondhatni tökéletesen a maga szélessávú 3 ohmos! sugárzóival, de gyerekek őszintén: a mai 7.1-es és újabban 9.1-es hangzásvilágban kit érdekel ez mamár?
Ha körbenézel a High-End Audió világában, ami persze nem a laptopokról és a pc-kről meg a Sonyról és tsa szól, ott bizony minden szinten a több dobozos megoldás a divat, a külön előerösitővel, külön monoblokkokkal, külön phonofokozatokkal az mm-nek és az mc-nek
teljesen szétcsomagolt cd-játszókkal, ugye külön a futómű, külön a tápegység, külön az elektronika. A analóg lemezjátszökról nem is szólva.
Néhány cég: Krell, Mark Levinson, Audio Research, Jadis, Micromega, Oracle, SME, Linn stb.
Kb. ők állanak az audio és high end lejátszás csúcsain.
Hogy miért is voltak nehezek ? Mert mindegyikben a tápegység tette ki a súly 60-70 %-át, hiszen a jó hanghoz erős alapok kellenek, s teljesítményt csak jól és masszívan megépített tápegységből lehet kinyerni. Ez ma is áll: 3 kg-os erősitő sohasem fog kellő energiával működni, ez sicher! -
#13236 jól néz ki!
-
#13235 De azért itt egy lista is:
Természetesen 3 remixtől akár 8 remixet is tartalmazhat egy CD, ezért akár 500MB is lehet.
Egyelőre ennyi -
#13234 tudom,hogy 7-et tud (7,1-et),azért írtam! -
#13233 7-et tud, majd újból csinálok egyet rendes fénynél -
#13232 hát mondjuk ne 4Megásban,hanem vagy 10-ben fotózz! ja, annyit nem tud ez a géped, de 7-et azt igen, szóval akkor használd ki (feltöltés előtt ne méretezd át). és több fénynél, mert az általad használt márka kicsit zajos képeket csinál,ha kevés a fény. -
#13231 jól van Májkikám! kicsit pihenjél ebben a nagy melegben, aztán majd folytasd! de ne add fel! -
#13230 Wazze nem vagyok egy nagy fotós -
#13229 hamarosan nyomok egy listát róla -
#13228 40GB-t már felmásoltam.. rosszul is lettem tőle ez milyen pepecs meló, ha "nagytételben" nyomatom a vinyóra, pedig mac-en ez elég gyors.. -
#13227 wazze flexi kolléga: a 20-as és a 21-es hsz-nél szar se látszik
így hogy válasszak közülük? -
#13226 ...hát engem ugyan nem, mert én már vagy 15 éve ismerem tibikét
legalábbis egy régebbi hsz-e szerint..
no persze ki tudja, az sg-n valaha regizettek vagy fele, lakhat akár a "szomszédunkban" is -
#13225 ha ezt TB is látta,és ő is tudja nagyon jól, hogy mit dobott fel,akkor még mindig nem értem, hogy mire volt jó? vagy csak szivatni akar valakiket vele? -
#13224 ne fáraszd magad. szerintem most kezd el felmásolni vinyóra mindet és nemsoká átugrom érte!