DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem tudom mi a fxé csinálja , csak nekem csinálja ,mert akkor én vagyok a balfasz!<#fejvakaras>#fejvakaras>
én nem tudom mi a fxé csinálja , csak nekem csinálja ,mert akkor én vagyok a balfasz!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Jah arra <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Huh wazze, látom beléptél <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Szia
Szia
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Vmi Iventi partyn készültek ezek a képek. Ma megpróbálom feltolni a party képeit (amiket sikerült megszerezni)
Azér egy pár pillanatig vakartam a fejem, de aztán leesett és elröhögtem magam <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Ne gondolj nekem ilyenekre wazze. Az alapelveket nem rúgjuk fel...
akkor nekem mér nincs??? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
lécci pakold fel <#worship>#worship><#worship>#worship>
jó lesz 320-ban is <#law>#law>
lécci pakold fel <#worship>#worship><#worship>#worship>
jó lesz 320-ban is <#law>#law>
Hali! <#wave>#wave> Ok! Csak azért kérdeztem ,mert néha olybá' tûnt, hogy ha nincs ritkaságom eredetiben - és abból nem tudok wavot gyúrni - akkor húzhatok a ...
Szia!
Nem, ami idáig is volt 320-1411...jöhet minden jó😊
<#integet2>#integet2>
Nem, ami idáig is volt 320-1411...jöhet minden jó😊
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
El is felejtettem kérdezni - olvasva az elõzõ 1-2 napi duhajt - hogy ezentúl csak vagy wav , vagy halál? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hali Mindenkinek!
Tök kafa az új felsõ banner. "45 éves lány vagyok..." Na ja! <#nyes>#nyes><#wilting>#wilting>
A klímaváltozásról annyit,hogy csak akkor lesz globális felmelegedés , ha kihal a nõi nem <#nevetes1>#nevetes1>
A lényeg: Gerry Rafferty - Baker Street 320
Tök kafa az új felsõ banner. "45 éves lány vagyok..." Na ja! <#nyes>#nyes><#wilting>#wilting>
A klímaváltozásról annyit,hogy csak akkor lesz globális felmelegedés , ha kihal a nõi nem <#nevetes1>#nevetes1>
A lényeg: Gerry Rafferty - Baker Street 320
What about the forests?
Állítólag 15 éven belül itt simán megterem a banán, hogy valami jót is említsek belõle😊
What about the forests?
Több Info itt :
Double You : The Blue Album
Double You : The Blue Album
What about the forests?