DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Na mindegy, a lényeg az ha elérhetõvé teszik vásárlásra a koplett CD-t akkor vevõ leszek rá.
tehát nem az a lényeg, hogy te is tudsz cédét írni meg összeállítani is, hanem , hogy rendelkezel-e olyan audio tartalommal (akár csak egy digitális fájllal is), ami legalább szerzõi jogvédett (ez nem egyenlõ a jogdíjassal!)!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennyi erõvel én is feltehetném oda a három maszek CD-m amiket itthon kreáltam.<#nevetes1>#nevetes1>
A Discogs-on nem egy ilyen promo anyag is szerepel az egy-két slágeres csapatoknál.
Én ezért keresem a Maxi dolgot megvételre.
INFO
BCR egy fószer,aki unalmában max a hawerral énekelgetve direktmarketinggel több néven tálalja az alkotásait. mi ezzel a gond?majd ha nagyon kapós(i) lesz,akkor megkörnyékez egy nevesebb kiadót és rajta lesz máson, vagy belefeccöl néhányszáz eurót és csinál egy önálló kiadást.
Na mindegy, majd írok nekik egy levelet.
akkor nézz vissza ismét arra az oldalra,mert bazinagy betûvel ki van rá írva egy jó ideje! <#vigyor>#vigyor>
Azért ha tudsz írhatnál nekem olyan helyet ahol hivatalosan meg lehet VENNI a Beach Club Records kiadványokat.
Mert a kiadó honlapján csak letölteni lehet egy egy számot.
A Discogson meg éppen nem lehet megvenni a maxikat.<#szomoru1>#szomoru1>
N kreatív, csak autista módon....<#nevetes1>#nevetes1> egyébként nem kell hozzá YT videó,hisz elérhetõk még sok helyrõl is ugyanezek,hogy a hivatalos 'lossless'-et ne is mondjam. akinek nincs meg úgy,az meg úgyis leszedi,ahogyan és amiben tudja...<#kacsint>#kacsint>
De amint írtátok is "megtalálta a barátokat hozzá" szóval én már nem küzdök tovább a régi nótával.
Akinek kell hadd szedje. Nehogy már én legyek a gonosz házigazda aki megakadályozza hogy minõségi felvételek kerüljenek a vinyójukra.
Fõ a barátság.<#vigyor>#vigyor><#wink>#wink>
sügér nastar - ex user2 hangmérnök kolléga még mindig rendületlenül jól nyomja az ipart! már-már TB és ZR minõségben....áhh tényleg szóra sem érdemes. ha már ennyire béna, legalább ne tálalná így a picit EQ-zott 128-as mp3-at.<#nevetes1>#nevetes1>
Mert a kozmoszban ez is csak egy tû a szénakazalban. <#nyes>#nyes>
What about the forests?
A galaxis mintegy 100 billió csillagot tartalmaz.
Mérete a Tejútrendszernek az 50-szerese, tömege pedig a 2000-szerese; ha a mi galaxisunk helyén lenne, akkor elnyelné a Nagy Magellán-felhõt, a Kis Magellán-felhõt, az Androméda-galaxist és a Triangulum-galaxist. Az IC 1101 a méretét a sok kisebb galaxisnak való sok ütközésnek köszönheti, amelyek körülbelül akkorák lehettek, mint a Tejút és az Androméda-galaxis."
De, az ismertek között van egy gigászi: a neve IC 1101
- Wikipédia HUN
- Wikipedia ENG
És a "képe":

S azt se felejtsük el, hogy a csillagászok által "látott" dolgok is alapvetõen a MI, azaz FÖLDI tudásunk alapján felmért dolgok.
Sok olyan anyag, jellemzõ van, amit eleve nem ismernek és így nem keresnek/hetnek egy-egy megfigyelés során - a földi fizika nem Univerzális, ugyanis - a saját tudásunk vakszemüvegén keresztül ismertük meg a szûkebb környezetünk a Tejútrendszerben.
Ja és persze azoknak a távoli csillagoknak jó része már nincs is meg vagy nem ott és úgy, ahogy most látjuk. Hiszen mire ideér a fényük, az már kurva régen indult el onnan... Vagyis jobb lenne úgy fogalmazni, hogy ott volt és olyan volt valaha az a bizonyos csillag...
imo :) science fiction is science fact
Igen, a kilökõdõ "részecskék" bizony objektumok, bolygók, kisrendszerek...
What about the forests?
b+ akkor sietnünk kell!!!!<#taps>#taps>
valakinek egy jó italója?! <#nevetes1>#nevetes1>
Tehát, elméletileg van ~4,8 milliárd évünk...
Pl, Náncsi néni picsájának a köbgyékének a négyzetreemelésével és fingásainak arányaival számolva a pattanásokat a seggén, az egyenlõ 100 millió fényévvel! Röviden NPKF, és máris könnyebben lehetne számolni a távolságokat <#wow3>#wow3>.
Androméda köd, így csak 0.5NPKF-re van.
What about the forests?
szerintem az égvilágon semmi!
What about the forests?
na, jó, hagyjuk....
na, de mi van utána és meddig és azután??? <#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc>
eddig kb. 110-120 nagy galaxyst tudtak a tudósok megkülönböztetni, a legtávolabbi eddig úgy 15MILLIÓ FÉNYÉVNYIRE VAN! <#falbav>#falbav>
köszönjük emese!
szerintem a mi galaxysunk felépítése alapján osztottak szoroztak csillagokat, fényéveket stb. és úgy dobták ki a számokat. szerintem meg mi üljünk le a seggünkre és nézzünk ki a fejünkbõl, és örüljünk, hogy a mi egünk általában kék. <#nyes>#nyes> a többi már-már csak filozófikus jelleggû.....
What about the forests?

What about the forests?
What about the forests?
Igen, tudom, hogy megígértem a fordítást, de amikor idõm lett volna rá, amibõl nagyon kevés van manapság, akkor meg kedvem nem volt nekiállni.
Néztem a filmbõl egy negyedórát, majd beletekertem és rendkívül unalmas volt a számomra, viszont a fordításokat fõleg hobbiból csinálom, ha éppen arra filmre rá vagyok kattanva és tetszik is, de ezt nem bírtam nézni egyszerûen, illetve helyesen mondva, nem tudtam figyelni sem rá.
Tehát kell valamiféle tetszés index is a részemrõl, hát ez nem tartozott bele, azt hiszem legközelebb nem teszek elõre ilyen meggondolatlan kijelentéseket, ettõl függetlenül talán egyszer nekiugrok, de mivel ez nem film az átlag 1200-1500 sorával, hanem doku, ezért folyton pofáznak, ami elérheti a 4-5000 sort is, tehát nem egyszerû eset. Egyelõre sorry részemrõl.
What about the forests?