DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
a "csak" az persze relatív, nyilván egy mostani átlag led 55"-os tévét megkapsz 260e-1200e között, ez meg 2Misi, szoszo, mert az oled egy nagyobb lépéssel még jobb, mondjuk 12-14 éve az elsõ mezei 42" plazma (1024x768!) 3milla volt, de volt 12 milláért is egy picit nagyobb, na ezekhez képest már nem is olyan drága, persze nem a kétkezû munkás embernek lesz a néptévéje.<#nevetes1>

pityu0718
Bluesolar, helyesen..<#duma>

pityu0718
Nem is tudtam, hogy magyar vonatkozású a Blusolar csapat!

Honlap

IMYke2.0.0.0
55"-es OLED a Samsungtól. "Csak" 9.000 $.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Az elsõ CD anyagát megtalálod a Youtube-n. <#nevetes1><#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Okés igazad van, szerzõi jogvédett bizony.<#worship>
Na mindegy, a lényeg az ha elérhetõvé teszik vásárlásra a koplett CD-t akkor vevõ leszek rá.

Dióka
rendelkezel-e = saját, egyedi, regisztrált szerzõi,elõadói néven futtatott

Dióka
na,látom azért alakul...<#nyes>

tehát nem az a lényeg, hogy te is tudsz cédét írni meg összeállítani is, hanem , hogy rendelkezel-e olyan audio tartalommal (akár csak egy digitális fájllal is), ami legalább szerzõi jogvédett (ez nem egyenlõ a jogdíjassal!)!

IMYke2.0.0.0
Már kezdtem volna írni, hogy érdekelnének... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Ill.azért még sem , mert most jut eszembe hogy azok mind jogdíjas zenék.<#nyes>

kaposi1
Tisztába vagyok vele, de mi az istennek kerülne a Discogs-ra ha nem árulni akarják.
Ennyi erõvel én is feltehetném oda a három maszek CD-m amiket itthon kreáltam.<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
CDr = saját maga által CD-re kíirt verzió.
A Discogs-on nem egy ilyen promo anyag is szerepel az egy-két slágeres csapatoknál.

kaposi1
Azért azt vedd figyelembe hogy a Discogs-on megjelent a CDr lemezes hirdetésük.
Én ezért keresem a Maxi dolgot megvételre.
INFO

Dióka
hát mégis mi a rossebbre gondolnék egy csak elektronikusan megjelent házi stúdióban készült egyszemélyes többálneves megjelenéseknél? aranyozott vinyl-re?
BCR egy fószer,aki unalmában max a hawerral énekelgetve direktmarketinggel több néven tálalja az alkotásait. mi ezzel a gond?majd ha nagyon kapós(i) lesz,akkor megkörnyékez egy nevesebb kiadót és rajta lesz máson, vagy belefeccöl néhányszáz eurót és csinál egy önálló kiadást.

kaposi1
Csak remélem hogy nem erre gondolsz. "Buy Now €1 EUR or more "
Na mindegy, majd írok nekik egy levelet.

Dióka
pedig azt hittem ebben te nagy májer vagy! <#vigyor5>
akkor nézz vissza ismét arra az oldalra,mert bazinagy betûvel ki van rá írva egy jó ideje! <#vigyor>

kaposi1
Nem is vettem magamra.<#wink>
Azért ha tudsz írhatnál nekem olyan helyet ahol hivatalosan meg lehet VENNI a Beach Club Records kiadványokat.
Mert a kiadó honlapján csak letölteni lehet egy egy számot.
A Discogson meg éppen nem lehet megvenni a maxikat.<#szomoru1>

Dióka
én spec. nem rád gondoltam. <#nyes>

N kreatív, csak autista módon....<#nevetes1> egyébként nem kell hozzá YT videó,hisz elérhetõk még sok helyrõl is ugyanezek,hogy a hivatalos 'lossless'-et ne is mondjam. akinek nincs meg úgy,az meg úgyis leszedi,ahogyan és amiben tudja...<#kacsint>

kaposi1
Látod ahogy felteszek ea youtube-ra egy 128-as verziót Nastarnak egy órán belül már wav-ban is megvan.<#nyes>
De amint írtátok is "megtalálta a barátokat hozzá" szóval én már nem küzdök tovább a régi nótával.
Akinek kell hadd szedje. Nehogy már én legyek a gonosz házigazda aki megakadályozza hogy minõségi felvételek kerüljenek a vinyójukra.
Fõ a barátság.<#vigyor><#wink>

Dióka
nagy a szerelem!<#puszi>

Musachy
Megtalálta a barátját... <#hehe>

imo :) science fiction is science fact

Dióka
<#hehe>
sügér nastar - ex user2 hangmérnök kolléga még mindig rendületlenül jól nyomja az ipart! már-már TB és ZR minõségben....áhh tényleg szóra sem érdemes. ha már ennyire béna, legalább ne tálalná így a picit EQ-zott 128-as mp3-at.<#nevetes1>

Dióka
hát igen, gyönyörû, fõleg az eredeti, nem YT butított minõségben!<#kacsint>

pityu0718
Ez is tök jó, persze a legnagyobb felbontásban!

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Az ismertekhez képest - írtam is 😊

mflex

What about the forests?

mflex
Mihez képest gigászi? 😄 A többi galaxishoz?
Mert a kozmoszban ez is csak egy tû a szénakazalban. <#nyes>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
"A galaxis átmérõje körülbelül 5,5 millió fényév, ami jelenleg (2011) a legnagyobb ismert galaxis, széllességét tekintve.
A galaxis mintegy 100 billió csillagot tartalmaz.
Mérete a Tejútrendszernek az 50-szerese, tömege pedig a 2000-szerese; ha a mi galaxisunk helyén lenne, akkor elnyelné a Nagy Magellán-felhõt, a Kis Magellán-felhõt, az Androméda-galaxist és a Triangulum-galaxist. Az IC 1101 a méretét a sok kisebb galaxisnak való sok ütközésnek köszönheti, amelyek körülbelül akkorák lehettek, mint a Tejút és az Androméda-galaxis."

IMYke2.0.0.0
Nos, az a 30.000 fényév is k sok.

De, az ismertek között van egy gigászi: a neve IC 1101

- Wikipédia HUN
- Wikipedia ENG

És a "képe":

mflex
Tejútrendszer közepe a Földtõl, 30 ezer fényév...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én a hatalmas távolságoktól szédülök - döbbenetes, hogy mi minden rejtõzhet rohadt messze.

S azt se felejtsük el, hogy a csillagászok által "látott" dolgok is alapvetõen a MI, azaz FÖLDI tudásunk alapján felmért dolgok.
Sok olyan anyag, jellemzõ van, amit eleve nem ismernek és így nem keresnek/hetnek egy-egy megfigyelés során - a földi fizika nem Univerzális, ugyanis - a saját tudásunk vakszemüvegén keresztül ismertük meg a szûkebb környezetünk a Tejútrendszerben.

Musachy
Visszaköszön az a kor, amikor 10 éves voltam. Akkoriban érdekelt ez a téma és ugyanezeket a kérdéseket tettem fel magamban. Egy idõ után leszoktam errõl, mert nem akartam teljesen begolyózni... <#nyes>

Ja és persze azoknak a távoli csillagoknak jó része már nincs is meg vagy nem ott és úgy, ahogy most látjuk. Hiszen mire ideér a fényük, az már kurva régen indult el onnan... Vagyis jobb lenne úgy fogalmazni, hogy ott volt és olyan volt valaha az a bizonyos csillag...

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Kiskoromban brutális-módon érdekelt. 😊

IMYke2.0.0.0
Nos, valami ilyesmire számíthatnánk, ha akkoriban még élnénk:

Igen, a kilökõdõ "részecskék" bizony objektumok, bolygók, kisrendszerek...

mflex
Elméletileg a nap is, kb eddig bírja majd. Szóval akkor lesz egy nagy badabumm rendesen.

What about the forests?

Dióka
látom, csillagászok ereje van elnyomva benned!

b+ akkor sietnünk kell!!!!<#taps>
valakinek egy jó italója?! <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Érdekes - végeztem is egy számítást.

Tehát, elméletileg van ~4,8 milliárd évünk...

mflex
Ha meg így van, akkor dobják kukába a fényévet és találjanak ki valami másik utazási sebességet. Tehát a találjanak ki lényegen van a hangsúly 😄

Pl, Náncsi néni picsájának a köbgyékének a négyzetreemelésével és fingásainak arányaival számolva a pattanásokat a seggén, az egyenlõ 100 millió fényévvel! Röviden NPKF, és máris könnyebben lehetne számolni a távolságokat <#wow3>.

Androméda köd, így csak 0.5NPKF-re van.

What about the forests?

Dióka
....van némi alapja, de ezeket is általában valószínûségszámítás alapján mondják, szerintem meg csak 99 milliárd, de nem, inkább olyan 103milliárd! <#nyes> a kérdés az, van-e ennek bármilyen jelentõsége akár a Föld elemi létezése, akár az azon élt, élõ, vagy élni fogó (gondolkodó) élõlény szempontjából....
szerintem az égvilágon semmi!

mflex
Egyszer olvastam egy olyat, hogy egy tudós szerint a világegyetem amiben vagyunk, az is csak egy a sok 100 milliárd közül. Hogy ezt csak hasra ütés szerûen mondta, vagy/volt van neki alapja, vagy õ a teremtõ maga, azt nem tudom, de sem mellette, sem ellene mondani senki nem tud semmit. <#zavart1>

What about the forests?

Dióka
bocs, ezek csak a közeli galaxysok, a távoliak akár 200MILLIÓ FÉNYÉVRE VANNAK! <#nevetes1>
na, jó, hagyjuk....

na, de mi van utána és meddig és azután??? <#idiota><#bohoc>

Dióka
hát igen, no komment....<#nevetes1>

eddig kb. 110-120 nagy galaxyst tudtak a tudósok megkülönböztetni, a legtávolabbi eddig úgy 15MILLIÓ FÉNYÉVNYIRE VAN! <#falbav>

köszönjük emese!

szerintem a mi galaxysunk felépítése alapján osztottak szoroztak csillagokat, fényéveket stb. és úgy dobták ki a számokat. szerintem meg mi üljünk le a seggünkre és nézzünk ki a fejünkbõl, és örüljünk, hogy a mi egünk általában kék. <#nyes> a többi már-már csak filozófikus jelleggû.....

mflex
Az Androméda galaxis ma 2,2 millió fényévre van a Tejútrendszertõl, de folyamatosan közeledik hozzánk, és a távolság óránként 500 ezer kilométerrel csökken.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
És a Tejútrendszer ráadásul még nem is a legnagyobb galaxisok egyike 😊

mflex
Tehát, ha csak ezen a "KIS KÖRÖN" belül szeretnék valahova menni, akkor is minimum 3000-6000 fényévet kellene utaznom...Az Antares, kb 1200-ra van csak, faxa, nincs több kérdésem. 😄

What about the forests?

mflex
Talán annyi, hogy valahonnét onnan kerülnek elõ, a legtöbb teória szerint.

What about the forests?

mflex
Szia Lennonbá!

Igen, tudom, hogy megígértem a fordítást, de amikor idõm lett volna rá, amibõl nagyon kevés van manapság, akkor meg kedvem nem volt nekiállni.
Néztem a filmbõl egy negyedórát, majd beletekertem és rendkívül unalmas volt a számomra, viszont a fordításokat fõleg hobbiból csinálom, ha éppen arra filmre rá vagyok kattanva és tetszik is, de ezt nem bírtam nézni egyszerûen, illetve helyesen mondva, nem tudtam figyelni sem rá.

Tehát kell valamiféle tetszés index is a részemrõl, hát ez nem tartozott bele, azt hiszem legközelebb nem teszek elõre ilyen meggondolatlan kijelentéseket, ettõl függetlenül talán egyszer nekiugrok, de mivel ez nem film az átlag 1200-1500 sorával, hanem doku, ezért folyton pofáznak, ami elérheti a 4-5000 sort is, tehát nem egyszerû eset. Egyelõre sorry részemrõl.

What about the forests?

Italo4ever
ez a film ufokrol szol vagyis nem sok koze van a csillagaszathoz.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"