DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvárjuk, hányan vannak benne,aztán elõfizetünk...
A multkor a Szimi odaadta a kodokat<#law>#law>,mert olyan rendeske, szal simán használtam a rapidot az én gépemrõl is...
Tehát nem gépfüggõ..
What about the forests?
De nem úgy, mint Joe szokott <#hehe>#hehe>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
is elfogadja a kódot?
Támogatom!
Vagyis én elõfizetek mondjuk 6 hónapra-vagy valaki más(SZIMI)<#mf1>#mf1>-és akkor ugye én korlátlanul tudom használni a rapidot, ergo semmi várakozás stb..
Ti jelzitek, hogy ki akar ebben is " tag" lenni, minél több annál kevesebbet kell fizetni...
6hó=30 euro =az kb 7.600.-ft, ami ugye ebben az esetben már 8 embernél csak egy 1000-es kiadást jelent,de többen vagyunk.
Szerintem igy megoldódna a várakozás és a feltöltések is örökösök lennének, ami nem rossz!
Az egészet úgy képzeltem , hogy mondjuk én vagy bárki más elõfizet, tök mindegy ,annak az embernek pedig küldjük a pénz, persze jelezni kell, hogy ki lenne ebben benne,mert mint írtam minnél többen vagyunk annál kevesebbe kerül és akkor aki megkapja a pénz (elõfizetõ), az kiadja a szükséges premium kódokat..
vélemény?
What about the forests?
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
A disco zene mellett figyelmetekbe ajánlom kedvenc együttesemet.
Aki szereti a reneszánsz hangulatú de modern hangzású gitárzenét az töltse le.Szerintem nagyszerû zenét játszanak,kiválóan.Csak wav-ban!!! töltöm.
ugyhogy privizek...
Sajnálom, hogy nincs megoldás... akkor marad a stoper, a hesz, aztán töltés... ez van...
Fix IP nem nagyon van megoldás, csak különféle IP HIDE programok, proxy szerverek, de sokat kell ügyeskedni.
A modem kihúzás-bedugás FIX IP nél azért nem mûködik, mart a szolgálatató mindig ugyanazt az IP címet osztja ki Neked, a Rapid
pedig az alapján azonosít be.
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
www.magnokazetta.hu
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Rapidshare-rõl kellene leszednem elég sok dolgot...
Ahol lenne sebeségem is, ott fix az IP. Van valami trükk, hogy ne keljen 70-80 perceket várnom? hmmm... Vagy várjak szép rendesen a soromra?...
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Q-ra unom már e pakolást fel, de még van kettõ... Fel azért nem adom...
www.magnokazetta.hu