DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ok!
Megvárjuk, hányan vannak benne,aztán elõfizetünk...
A multkor a Szimi odaadta a kodokat<#law>,mert olyan rendeske, szal simán használtam a rapidot az én gépemrõl is...

Tehát nem gépfüggõ..

What about the forests?

sanyaaa
Oké Cimbi! Felõlem mehet a dolog, ha megvalósítható.

mflex
ok:-)

What about the forests?

mflex
Igen elfogadja...

What about the forests?

Szimistyle
Késõbb visszanézek! <#puszis>
De nem úgy, mint Joe szokott <#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Csak meg ne ártson. Én meg megyek lefexem, mert így vagyok: <#szomoru1><#wilting><#zavart2><#shakehead>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Samson 68
Én benne vagyok. Nem gépfüggõ. Mármint olyanra gondolok, hogy másik géprõl
is elfogadja a kódot?

sanyaaa
Na most ment el Wind cimbora tõlem a kocsmából, de nem piáltunk semmit mert Õ volt a soför. Meglepett egy cd-vel amit majd csak otthon tudok megnézni, mert itt nincs dvd olvasóm. Megyek és iszok egyet az egészségére.<#pias><#eljen>

Szimistyle
Ez ismerõs 😊
Támogatom!

mflex
SZERINTEM A MEGOLDÁS AZ LENNE , HA ÖSSZEDOBNÁNK RÁ A PÉNZT..

Vagyis én elõfizetek mondjuk 6 hónapra-vagy valaki más(SZIMI)<#mf1>-és akkor ugye én korlátlanul tudom használni a rapidot, ergo semmi várakozás stb..
Ti jelzitek, hogy ki akar ebben is " tag" lenni, minél több annál kevesebbet kell fizetni...

6hó=30 euro =az kb 7.600.-ft, ami ugye ebben az esetben már 8 embernél csak egy 1000-es kiadást jelent,de többen vagyunk.

Szerintem igy megoldódna a várakozás és a feltöltések is örökösök lennének, ami nem rossz!

Az egészet úgy képzeltem , hogy mondjuk én vagy bárki más elõfizet, tök mindegy ,annak az embernek pedig küldjük a pénz, persze jelezni kell, hogy ki lenne ebben benne,mert mint írtam minnél többen vagyunk annál kevesebbe kerül és akkor aki megkapja a pénz (elõfizetõ), az kiadja a szükséges premium kódokat..

vélemény?

What about the forests?

Samson 68
Ha jól emlékszem vmi olyasmit írtak megjegyzésbe, hogy 2-3szor el kell indítani a progit és utánna elvileg lehet tölteni.

Samson 68
Ha valikinek mûködik, jelezze.

Szimistyle
Havi 5 dollár!

Samson 68
Nálam valószínûleg a fix miatt nem mûködött, vagy balfék voltam hozzá.

mflex
Ez müxik is?

What about the forests?

Samson 68
wav

Samson 68
Samson 68
Samson 68
Most tudtam csak leülni, mert délelõtt kihangosítót szereltem, utánna meg a fiam bringáját.

Samson 68
Samson 68
Én is kipróbáltam mindenféle progit köztük a time reset, de valószínû a fixip miatt nem mûködik.

akit kihagytam volna írjon...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

mflex
Nekem is tetszenek az ilyenek..köszi😊

What about the forests?

Samson 68
Retro Buli

johnlennon
<#integet2>

mflex
Szia! 😊

What about the forests?

johnlennon
<#integet2>

mflex
Köszönjük!<#worship>

What about the forests?

johnlennon
Blackmore's Night wav
A disco zene mellett figyelmetekbe ajánlom kedvenc együttesemet.
Aki szereti a reneszánsz hangulatú de modern hangzású gitárzenét az töltse le.Szerintem nagyszerû zenét játszanak,kiválóan.Csak wav-ban!!! töltöm.

végre vége...

ugyhogy privizek...

Sajnálom, hogy nincs megoldás... akkor marad a stoper, a hesz, aztán töltés... ez van...

Samson 68
Sziasztok!

Dj Funny - Superdisco 80' Vol.16.rar

mflex
Hali😊

What about the forests?

mflex
Hát igen ,ezt írtam én is , csak egyszerûbben...😊))

What about the forests?

Pocimix
Szia MFLEX!

Fix IP nem nagyon van megoldás, csak különféle IP HIDE programok, proxy szerverek, de sokat kell ügyeskedni.

A modem kihúzás-bedugás FIX IP nél azért nem mûködik, mart a szolgálatató mindig ugyanazt az IP címet osztja ki Neked, a Rapid
pedig az alapján azonosít be.

Atomfix
üdv a csapatot...

Dj Funny - Superdisco 80' Vol.15.rar

koko71

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

én is ebben a cipöben, járok, óránként egy zene, de jó igy......csak a jókra megyek....na léptem pár órára.......

www.magnokazetta.hu

mflex
Fix IP-re, nem tudok semmi megoldást...😞

What about the forests?

koko71
Olyat hallottam,hogy ki kell húzni a csatlakozót a modembõl,majd vissza és mikor újra helyreáll a kapcsolat akkor elvileg nem kell várni! Nálam nem jött be,bár lehet,hogy én qrtam el valamit!

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

Más:

Rapidshare-rõl kellene leszednem elég sok dolgot...
Ahol lenne sebeségem is, ott fix az IP. Van valami trükk, hogy ne keljen 70-80 perceket várnom? hmmm... Vagy várjak szép rendesen a soromra?...

<#fejvakaras><#fejvakaras><#nemtudom><#nemtudom>

Dj Funny - Superdisco 80' Vol.14.rar

Q-ra unom már e pakolást fel, de még van kettõ... Fel azért nem adom...

mflex
köszi, viszont..

What about the forests?

mflex
Ok!
Várjuk😊

What about the forests?

mflex
qrva sok!

What about the forests?

johnlennon
Jóétvágyat az ebédhez Mindenkinek!

sztem kezd a bizományikkal, meg a bolhapiacosokkal......ott vannak csak igazán kincsek.....<#eljen><#eljen>

www.magnokazetta.hu