26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#13824 Szép történet...Ω
-
#13823 ..addig is míg előkerül, meglett az ambinak ígért titkos akta
...mint mondtam: hamburgban járunk :)
kivonat a "hq sound booklet"-ből..
(a személyeket, a helyszínt és az időpontot is megváltoztattam, a személyiségi jogok védelme érdekében)
- gamma kontra szelíd hiúzok 85/4816/k. akta -
1986, hamburg. július 29.-e 16.32.
..az eső úgy szakadt. mintha dézsából öntenék. épp a gamma nevű formáció moldáviából volt a stúdióban, hogy mesterszalagra rögzítsék első albumuk újrakevert változatát. az ő hazájukban ekkor a lemezkiadás egy fás payton nevezetű egyén irányítása alatt áll. szimpátia és politikai nézetek hatására születik döntés egy hanglemez kiadásáról. ezért is, na meg a ma európában rendelkezésre álló legmodernebb technológia miatt választották ezt a stúdiót.
tehát épp esett, mikor 16.32-kor, közel 28 perccel hamarább a kelleténél nyílt a stúdió főbejárata, és teljesen átázva belépett carl s. breenwol a szelíd hiúzok hangmérnöke, és jake stronwalt a zenekar frontembere.
a kávé autómatát vették célba elsőnek (talán mert épp ott lógott egy nagy törülköző is akkor), majd miután megtörülköztek, kivettek két kávét a gépből, és a szigetelt hangstúdió felé vették az irányt. a gamma formáció épp ekkor játszotta fel a szalagra a "meddig" című slágerüket. jake első hallgatásra beleszeretett a zenébe.
- jó a dallama. kell a szalag nekem is. - mondta jake carlnak.
- de hát ez már vagy tíz éves sláger! - szólt közbe az egyik hangmérnök.
- kérdeztelek öcsém? - nézett rá jake, majd előszedett egy kis bőrzacskót a zsebéből.
- ne hülyülj jake! - kezdte carl, de már tudta is: a falnak beszél.
- fogd be te is! a szalagot akarom, megmondtam. - majd fogta a bőrzacskóját, tartalmát bal tenyerébe szórta, és jobb kezével zsebéből szívószálat vett elő.
(az itt következő részt, ami miatt az akta titkosítva lett, átugrom.)
17.34 perckor a szerződés a moldáviai gamma és a helybéli szelíd hiúzok sztárcsapat közt létrejött, az alábbi feltételekkel:
a gamma formáció kötelezi magát, hogy hozzájárulnak a "meddig" feldolgozásához, és idejében sajtóközleményt adnak ki, miszerint: megtiszteltetésnek tekintik, hogy egy olyan nagy zenekar, mint a szelíd hiúzok feldolgozták a "meddig" című zenéjüket.
a szelíd hiúzok kötelezik magukat hogy a gamma formáció előzenekarként fellép velük, valamint az újrakevert gamma album teljes költségét átvállalják a szerzői jogok és juttatások megtartásáért cserébe.
-bejegyzés vége.
hogy miért váratott magára ez a feldolgozás újabb közel tíz évet?
sajnálom...ez már egy másik titkosított akta.. -
#13822 áhh semmi gond -
#13821 csak nem találom a seeds-et... a tkm tudja hol lehet, talán kölcsönben lehet... -
#13820 elnézést a figyelmetlenségemért -
#13819 a player -most- első száma:
http://rapidshare.com/files/246568667/Spiral_Hands_On_MyVoice_-_Stars_Of_Eternity__Enhanced.VSTi.Remix_.rar -
musichunter #13818 Trend Boy!
Gratulálok a gyűjteményedhez!!!
A Lime lemezekhez meg pláne!
-
#13817 a 2.51-es aimp-hez is létezik plugin, ami kijelzi a hallgatott zenét msn-en?
csak az újabbra találtam :s viszont az a legtöbbször hibával elszáll win 7 alatt... -
#13816 nm:) -
#13815 alapból bunkók :) akárcsak én..
engem ki ne felejts -
#13814 Köszi, Mflex! Gyors, szakszerű, HQ, ahogy azt már megszokhattuk -
#13813 Apropó külföldiek és magyar szöveg... igaz némileg más forma, de ebben is van magyar duma:
Telex - Radio-Radio
pw:Telex -
#13812 nekem erről valamiért a depeche mode korai irányzata ugrik be.
no nem mintha hasonlítana rá zeneileg, csak a "feeling"-je olyan.. -
#13811 mit vártál tőlük?
alapból bunkók :) akárcsak én..
sorry, ha csalódást okoztam -
#13810 Köszi, ez jó. De én egy olyat hallottam, amiben kevésbé érthetően énekelnek, Bochkorék a Slágerrádióban cikizték is (sztem bunkóság volt). -
#13809 zakopower a nevük (videó itt) -
#13808 köszönöm sirak úr
mindjárt jobb napom lett -
#13807 epp ezt hallgattam
Dark Voices - Just tonight! -
#13806 Az a lengyel változat nem a halandzsa-magyarul előadott? Az nagyon ott van! Ha esetleg valaki rendelkezik vele igazán közzétehetné! -
#13805 -
#13804 addig is dobjatok valami jó kis zenét, mert a flashplayert már kívülről fújom -
#13803 hali ambi
természetesen én is ismerem a presser "pici" gábor féle gyöngyhajú lány történetét, amit többek közt a scorpions is feldolgozott 1995-ben (bár a legelső egy lengyel feldolgozás volt, ám ezt senki sem emlegeti)
igen ám, de "minden éremnek két oldala van"..
kering egy másik történet is, ami egészen más szemmel írja le a történteket...
úgy is fogalmazhatnék, hogy akadnak dolgok, melyek rejtve maradnak
..de erről bővebben, majd házigazdánk kérésére, titkosügynöki időszakomból hozok egy titkos aktát
le fogsz döbbenni. úgy is mondhatnám:
"az igazság néha keményen pofáncsap minket."
..ha megvan az akta, jelentkezem -
#13802 ezt már csípem
legalább valaki el is olvassa amiket firkálok
ez afféle teszt
természetesen tudok én helyesen is írni, oly annyira, hogy sorra nyertem a helyesírási versenyeket valaha
de még ha nem is lenne így, akkor is lenne segítségem,
mondjuk ez :)
de sokkal izgibb, ha biztosan tudod is, hogy el is olvassák amiket írsz nem
maradok továbbra is billentyű közelben tisztelettel: zephyr -
#13801 az "óvatoság" nevű növényről vagy állatról...
(így szimpla s-sel) -
#13800 mirol van szo? -
#13799 koszonom mar regota kerestem jo minosegben -
#13798 ez nem semmi -
#13797 Ez így ebben a formában leírva valami növény vagy állat lehet, amit főzni kell... -
#13796 fő az óvatoság ezt még suhanc titkosügynök koromban tanultam
na erről mesélhetnél... -
#13795 Ok. Köszi! -
#13794 Én is így hallottam, illetve így rémlik... -
#13793 Szerintem az Omega-féle jobb. -
#13792 de ha megtalálom természetesen prezentálom én is, de idáig semmi :s -
Ambient #13791 szellő barátom, dehogy nyúlták le!!
a feldolgozás a Scorpions részéről közös megegyezés alapján történt.
valamelyik omega tag mesélte egy riportban, hogy mivel Ők voltak ugyebár a Scorpions előzenekara így nem is volt kérdés, hogy szívesen adták a belegyezésüket a feldolgozáshoz, megtiszteltetésnek vették nem pedig lenyúlásnak.. -
#13790 Köszi a fáradozást, de közben breki mester is segített. -
#13789 Jól van, csak kérdés volt...
De a muszáj akkor is pontos jéééé! -
#13788 ez így igaz: közös stúdióban volt a felvétel ha jól emléxem hamburgban, és az omega zenéje megtetszett a scorpionsnak, és biza (szégyen, nem szégyen): lenyúlták
ez volt..de ez már történelem -
#13787 ..az első kép egy titkos bekötő út, a második már magánterület
fő az óvatoság ezt még suhanc titkosügynök koromban tanultam -
#13786 mucsácsó, erre csak ezt válaszolhatom :)
s mert én direkt hibázok néha, azért neked még nem muszály -
#13785 jah persze wav...