DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imike123456-nak tuti megvan, felrakja majd nekünk <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
What about the forests?
ez az imike ez a topic konkurencia, a legnépszerübb topic statisztikajavítója vagy csak unatkozik valaki?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Keresem: Secret Service - Don't You Know, Don't You Know (12'' Version) l 5:51 l wav
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
NA IDE FIGYELJ PARASZT GYEREK MÉRT NEM MÉSZ KI A KERTBE ETESD MEG A CSIRKÉKET MEG ANYÁDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE <#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
Sziasztok! Hol van szép idõ? Itt olyan szomorkás idõ van hogy mindjárt fel kell magam vidítani<#pias>#pias>
Háj<#vigyor2>#vigyor2>
Gyönyörû idõ van!
Gyönyörû idõ van!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Na végre, már hiányoztál😊)))
Kiengedtek a gyógyóbol már megint<#kocsog>#kocsog>
Kiengedtek a gyógyóbol már megint<#kocsog>#kocsog>
What about the forests?
TRISHA-EVERYTIME YOU WANT (5:59, wav)
klikk
klikk
Jó Reggelt !!!
Szivesen megosztanám MINDENKIVEL Corona : The Rythm Of The Night c. albumát, AAC-ben, persze csak ha érdekel valaki !!!
Szivesen megosztanám MINDENKIVEL Corona : The Rythm Of The Night c. albumát, AAC-ben, persze csak ha érdekel valaki !!!
Ezt elmagyaráznád priviben...
Köszi..
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Köszi..
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Hali Mindenkinek!
Szerintem meg SoulSeek. Van User Listje. Beállíthatod, hogy csak a listában szereplõk tölthessenek, a többi nem is látja a +osztást. Közben tudsz chatelni is az éppen aktív tagokkal. Ez persze csak egy 5let...
Szerintem meg SoulSeek. Van User Listje. Beállíthatod, hogy csak a listában szereplõk tölthessenek, a többi nem is látja a +osztást. Közben tudsz chatelni is az éppen aktív tagokkal. Ez persze csak egy 5let...
Szimi, ha van idöd dobnál erröl egy tracklistát, lehet hogy érdekelne 1-2 dolog róla wav - ban......
köszi
köszi
www.magnokazetta.hu
nem de elmentem éjfél után mellette......
amugy jó reggelt, készülök sztahanowba....
amugy jó reggelt, készülök sztahanowba....
www.magnokazetta.hu
Gibsan levele:
Szia! Szertnem ha elkuldened a passot a Master Geniusokhoz,amiket feltoltottel!
Elore is kosz.
Az álltalam felírt megbizható tagok között ilyen név nem szerepel...
Sorry
Szia! Szertnem ha elkuldened a passot a Master Geniusokhoz,amiket feltoltottel!
Elore is kosz.
Az álltalam felírt megbizható tagok között ilyen név nem szerepel...
Sorry
Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!
RAPID "mizéria":
Úgy látom ez tényleg le kéne tesztelni, Napi 4GB-ot szerintem itt 10-12 ember leveri délig, de lehet elöbb is... Lehet megoldás, a két csoport is, ezt igazából felkéne mérni, hogy mi lenne a napi átlag, és abba kinek mennyi fér bele... Ha, a magam helyzeteét nézem, jelen esteben kb. 2gb-ot tudék csak ma letölteni, bár holnap már nem lenne mit...
Pass. zürzavar:
Szerintem már nagyon össze van mindenki kavarodva... Én is probálkoztam volna valami megoldással, de sajna a tagok egy harmadának nincs, a másik harmad, skyp-ozik, és csak a harmadik harmad rendelkezik "MSN"-nel... Igy sajna ez müködésképtelennek tartom az ötletem. Olyan dolgot kellene kitalálni, amit mindenki elér az internetrõl. Bigalexander felvetése nem rossz, csúpán csak az a baj vele, nem tudsz csopotosan küldeni, nem tudsz csoportokat beállitani... Bár még talán ez müködhetne a legjobban...hmm...
RAPID "mizéria":
Úgy látom ez tényleg le kéne tesztelni, Napi 4GB-ot szerintem itt 10-12 ember leveri délig, de lehet elöbb is... Lehet megoldás, a két csoport is, ezt igazából felkéne mérni, hogy mi lenne a napi átlag, és abba kinek mennyi fér bele... Ha, a magam helyzeteét nézem, jelen esteben kb. 2gb-ot tudék csak ma letölteni, bár holnap már nem lenne mit...
Pass. zürzavar:
Szerintem már nagyon össze van mindenki kavarodva... Én is probálkoztam volna valami megoldással, de sajna a tagok egy harmadának nincs, a másik harmad, skyp-ozik, és csak a harmadik harmad rendelkezik "MSN"-nel... Igy sajna ez müködésképtelennek tartom az ötletem. Olyan dolgot kellene kitalálni, amit mindenki elér az internetrõl. Bigalexander felvetése nem rossz, csúpán csak az a baj vele, nem tudsz csopotosan küldeni, nem tudsz csoportokat beállitani... Bár még talán ez müködhetne a legjobban...hmm...
CLAUDIA T-WATCH ME (6:02, wav)
klikk
klikk