26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#14066 11GB sorry...
Description: Format : Matroska
File size : 10.9 GiB
Duration : 2h 1mn
Overall bit rate : 12.9 Mbps
Encoded date : UTC 2009-06-20 19:53:04
Writing application : mkvmerge v2.8.0 ('The Tree') built on May 9 2009 18:02:06
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate : 11.1 Mbps
Nominal bit rate : 11.4 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 816 pixels
Display aspect ratio : 2.35
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.296
Stream size : 9.43 GiB (86%)
Writing library : x264 core 67 r1165 6841c5e
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / rc=2pass / bitrate=11375 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00
Language : English
Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 1.28 GiB (12%)
Technical Specs
Video Codec.......: H.264
Audio Codec.......: DTS
Audio Channels....: 5.1 -
#14065 így nézzétek meg!
http://www.speedyshare.com/736336667.html
8,5GB
-
#14064 jah és persze azt azért még leírom, hogy a II. VH a kedvencem, szinte mindent elolvastam amit csak lehetett róla.
valküre nálam 10/9
nem holmi terminator fasszságok, idióta mcg balfék rendezővel... -
#14063 szerintem a valkür rohadt izgalmas film, nem hittem volna, hogy egy egyszerű pucss-ot ennyire már már thriller kategóriába illő vágásokkal, zenével és persze szinészi és rendezői profizmussal tudnak megcsinálni.
persze ez 117-es HD tv-én és DTS minőségi hangorkánban...
a képlet meg, hogy picsba került ki ilyen hamar HD-ben?
nekem nyóc... -
#14062 mi a faxt csináltál az éjjel?
csak nem tanultál meg órákon át élvezni?
jó éjt... -
#14061 azt még oda biggyeszthetted volna, hogy only youuuuuuu -
#14060 én erre inkább nem mondok semmit, mert az elég durva lenne wazze...
talán csak annyit, hogy: KÉPMUTATÁS! -
#14059 és az italo disco "fénykorszakában" nagyon tetszett ez a zene, meg az egész túl a csúcson zenék, pedig igazából mást nem voltam hajlandó meghallgatni akkor... -
#14058 kösz cimbi, de 320-ban nekem is megvan:)
a digizéssel meg pont az a bajom, hogy nincs türelmem hozzá, se időm, inkább az utóbbi... -
#14057 no akkor, ha már dióka tanítványom nem hagyott aludni
flexx maxi special edition 4 mflex :)
..és most takarodok is aludni
jó éjt gyerekek, búcsúzik zephyrke mára -
#14056 Dioba, orommel latom, hogy átaludtad az éjszakát -
#14055 ..ez egyfaja "virtual stereo" lenne..
ha meghallgatod, majd meglátod
méghogy mono
te melyik századból maradtál itt cimbora -
nem tudom,ez melyik szám,de ha tényleg jó,akkor szívesen meghallgatom. special stereo az meg mi? csak az egyik hangszóró szól?! -
#14053 filmügyben, no persze ízlések és pofonok
de a valkűr nem is érdekel..
(össz-vissz két háborús filmet tudtam eddig végig nézni: a kelly hőseit, és az örök nagy kedvencet a g.i. jane-t)
..a képletet pedig hála ambient kollégának, már félig láttam (a másik felét elaludtam. no nem mert uncsi volt, hanem mert fáradtan is kezdtem el nézni..) addig van meg, míg nicolas (cage) az újságban felfedezi a már felnőtt csaj fotóját a halála apropóján..
..utánna basszameg filmszakadás -
#14052 "még az alsógatyád és zknjaid is jelöltek eme népszerű és elismert márkanévvel"
nos, ha jól sejtem, a "zakópulcsimat" már láttad fancy barátomon
alsógatyát nem hordok, zoknit meg azért nem, mert nem tellik rá -
#14051 ..a 4 mflex-nek valőjában két jelentése van
a másik az, hogy ha bedigizem majd és rarfájlba csomagolom, akkor kibontés után 4 flexx-el fogsz majd találkozni
..amiből kettő ráadásul flexxy
(ez a sexy szinonímája)
téged is érdekel majd egy példány ebből a limitált (special stereo) kiadványból
..csak mert akkor percig sem késlekedem, oszt digizem befelé.. -
#14050 a 4 mflex az nagyon tecccik!
by zephyrkingcsászár
van olyan tárgyad,mely nincs belogózva?! szerintem még az alsógatyád és zknjaid is jelöltek eme népszerű és elismert márkanévvel! -
#14049 okés,köszi,+sas! -
#14048 az ilyen példányok, csak pár szerencsésnek adatnak meg -
..azért lássuk be, van amit még breki úr sem tud előkeríteni
most a speciális keverésű privát kiadványokra gondolok.
mint például ez:
-
#14046 Diobá, priviben küldtem -
#14045 Nekem megvan az Over The Top OST vinyl formátumban (gondolom te is a filmből ismered), csak úgy tűnik, sajnos teljesen megadta magát a lemezjátszóm pár hete.
Ha valaki vállalná hogy wavosítja (vagy ajánl egy megbízható szakembert, aki vetne erre a vérestorkúra egy pillantást ), szívesen rendelkezésre bocsátom, addig max ebben a HQ közeli 128-asban tudom neked prezentálni, "a semminél jobb" alapon
Kenny Loggins -
#14044 Kenny Loggins - Meet Me Halfway -
#14042 semmi különös, csak a 80ason ma elszabadultak az "érzelmek" és arra ironizáltam egy picit csucsuka előtt! -
#14041 Na megnéztem, illetve "megszereztem" a valküre-t és a knowing-ot HD-1080i-ben.
Nagyon fincsi volt -
#14040 mire ez a nagy ünneplés? -
#14039 és hagy köszönjem meg én is és itt is, hogy Breki olyan sokat tett értünk, és mindenkiért. én is sokat köszönhetek neki!
pl. jópár törölt hsz-t, az EAC-mániát, a jóaza128as mp3 de már mégsem, inkább legyen wav.....és sok-sok innnen-onnan összeszedett linket meg a sok bizbaszt és tényleg sok és okos infót.persze nem nekem,hanem a többieknek.
és ha már volt köszönömök napja,akkor tényleg nagy köszönet Mflex-nek is (meg még jópár embernek, ugye magatokra ismertek?!IGEN, legalább 20 főre gondolok),aki a saját lossless vagy jó minőségű nem hányadék példányaikkal vagy magángyűjteményükkel szórták tele már évek óta az étert! köszönjük meg nekik is!
és ünnepeljük meg magunkat is.
-
#14038 reggel koran megoldom! :) -
#14037 ja, félreértettem, csak tennéd, tehát nincs meg....azért törekednék a helyedben rá! -
#14036 van egy csomó példám, hogy miért nem, de csak egyet említek, ha az eddigiek is maxikról vannak,tehát több fajtáról, bakelit vagy cédé stb...akkor a meglévő másolatok alapján nem garantált, hogy az eredeti is jó minőségű. de ha feldobod a tiedből az általam jelölt verziókat mondjuk legalább az elejétől 2perces részletben, amit meg tudok hallgatni összehasonlításképpen, akkor máris büszke lehetek rád, hogy neked tényleg az van meg, amit én próbálok itt kicsikarni, felhajtani. addig nem hiszek neked!
-
#14035 szia shirakbá!
bitráta nem lényeg, a (hang)minőség számít csak, de mint mondtam, sokat vadásztam, de gányon kívül nem volt semmi. ha a legismertebb 20 oldalról származik, tehát a russzkik, eda, italo4you stb. féle csapatoktól,akkor valszeg már túlvagyok rajtuk....ha úgy gondolod ez speciális és jó forrásból való,akkor dobd be,aztán meghallom, legfeljebb továbbdobom.... -
#14034 ..nem lettél kissé mexállott
nem rosszszándékúan mondom, de ha ennyire fontos, neked ez a zene, miért nem veszed meg a maxiját
bocs, de önmagamból indultam ki..én biza azt tenném.. -
#14033 gyer 192-sel tudnam gyarapitani az altalad Mlitett kupacot -
#14032 koszi Zephyr -
#14031 kis feladvány
a player 1 száma és annak jobb remixei (mely egyébként nagyon bejön nekem és gondolom sokunknak is) megvan valakinek jó minőségben??! mert én rengeteg helyen kerestem (mondjuk tucatnyi példányban töltöttem már lefelé), de ennyi Hányást egy kupacban már rég nem vadásztam össze,mint amiben felrakták a "rajongók". értsd a legtöbb közismert helyet. egyetlenegy rohadt példány sem ütötte meg a minimál szintet, de hogy ezek honnan szerzik ezeket a példányokat valaki elmondhatná nekem. a 80ason Breki ugyan 3 hete belinkelt egy félig 320-ast, ami szoszo, de az a beugró szint volt.
CSAK ezek érdekelnek:
original remix, LOEP remix, clouds mix, L-Ectro Vox Mix
ha nem lesz értelmes prezentáció,akkor súlyos ellencsapást fogok mérni a világhálóra! még a távolabbi földrészeken is hallani fognak róla! -
#14030 ..rádumáltál
de jaj neked, ha mégsem lesz jó -
#14029 nézz csak ide sirak kolléga, mit hoztam neked:
keresett zenéd :)
egy pöttyet túl van vezérelve, de nem miattam..
ilyen volt a forrásanyagom..sorry -
#14028 koszi Zephyr.
en a postamba nem tudok bemenni -
#14027 ..sajnos most nem tudok feltölteni, mert már megint szaraxik a netem
..de a zenéd már be van digizve..
majd reggel feltolom, addigra csak rendben lesz a net -
#14026 mellesleg, mi lenne az a "másnaposok"
Nézd meg a filmet nem fogsz csalódni benne.
Idáig mindenki csak dícsérte.
Ez a magyar címe:Másnaposok