DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vidééék ? Viharnegyed Wazee. Szerintem sehol máshol nem esett az esõ csak Ott. Hazafele (18:30) már köd is volt.
De egyébként Tuti ..
Csak a WAV peregjen
íme
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Elsõ emelet
Napoleon BLV
ha valakinek van ,vagy belinkeli ,megköszönném
<#worship>#worship>
italo jöhet minden mennyiségben
Shakin Stevens - Give Me You'r Heart Tonight
What about the forests?
gyorsan felnyomtad szerintem.......
What about the forests?
(hátha ilyen lenne otthon is)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Nekem már egy wav 450 kbps körül jön le 😊
Kb 5-7k-val megy felefelé😞((
5:41-es változat van meg..
What about the forests?
Ezért próbálja írással kompenzálni a dolgot 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
What about the forests?
Otthon minden oké? Készül a vasárnapi ebéd? Milyen zenéket szeretsz wazze?
Mert ha nem akkor szimplán hülye aki azért b@ssz@ el az idejét olyan dologra aminek hamarosan se híre se hamva nem lesz...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
valszín libalageltetés közben útbaesett neki a kultúr és gondolta a heti zsebpénzét netezésre költi. De,hogy némi sikerélménye is legyen vitte Gazsit is és most frenkizik neki "ÕÕÕreg most sasold, nekkora csávó vagyok ,nekem mindenki visszaüzen".
És tényleg többünk visszaüzen neki ...
Csak a WAV peregjen