DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S mint most kiderült, a Spencer-féle az. De azt nem is tudtam, hogy "rappelnek" is benne... illetve, elfelejtettem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"A(z) "Modern Talking...You're My Heart You're My Soul (i2k'010's Re-Mastered-mix)" címû videódban olyan tartalom lehet, amelynek licencével vagy tulajdonjogával Muyap rendelkezik, ám továbbra is elérhetõ a YouTube-on! Egyes esetekben hirdetések jelenhetnek meg mellette."
Na most, a Modern Talking adott lemezét a Hansa adta ki. Mi van akkor voltaképpen most?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rövid verzió nincs ebbõl?
Most hallgatom teljesen végig a Spencer-t és ott van a mély hang - 3:40 környékén!!!!
Beszarok 😊
Ha valaki hát õ tudja.<#taps>#taps>
Nem sokára okosabbak leszünk.<#wink>#wink>
Azt tudom, hogy nem T. Spencer, és nem Mara Nell.
Bár, a T. Spencer nagyon jó, és nagyon gyanús, de azt tudom, hogy a mély hangú "Ferrrrari" benne van a számban, amit keresek...
Mert nem biztos hogy a címében is benne van a márkanév.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Amit én keresek, az pörgõsebb, és a szám bizonyos részein egy nagyon mély hang ezt mondja: "Ferrraaari!" - és természetesen motorhang meg ilyenek...
Ez a szám sem rossz azonban 😊
Valószínûleg ezt keresed.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha ez az és kell feltolom neked.<#wink>#wink>
Ahogy már párszor, korábban írtam, bár ugyanaz a korosztály vagyok mint Ti (talán picit fiatalabb), nekem nem állt módomban egészen a 2000-es évekig saját "gyûjteményt" létrehozni, és a régieket sem pótolni - így, számomra az akkoriban, a Magyar Rádióban hallgathatók jelentették a slágereket... 😊
Pl. azóta is keresek is "Ferrari" c. italo számot, de fogalmam sincs, hogy ki az elõadója...
A Modern Talking nagyon is jó zenét játszott.
Nekem a sorlemezeivel nincs is bajom.
Egyedül az nem tetszik hogy Bolen bácsi is 100 lemezen ugyan azt akarja eladni kisebb nagyobb változtatásokkal már évek óta.
Ez már csak egyszerû "rókabõr lehúzás".
Ez még akkoriban - 2010 december - készült, amikor az Ableton és én csak barátkoztunk.
Modern Talking...You're My Heart You're My Soul (i2k'010's Re-Mastered-mix) - 08:41, 121 BPM
Original release date: 1984
Remastered remix release date: 2010
Total Time: 08:41
BPM: 121 (original: 117)
Sound source(s): WAV
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop
Copyrights: Dieter Bohlen & Thomas Anders (Hansa label)
Website: http://www.discogs.com/artist/Modern+Talking - http://www.modern-talking-online.de/
most nagyon meglepodtem mert a szamod nagyon jo es egyedi ha van idod ra mindenkep folytasd
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
Akkor marad az anyag elfáradás - nem bírta a fõtágulást.
What about the forests?
What about the forests?
Hát, hogy lesz-e folytatása, azt nem tudom, mert kotta ismeret hiányában elég nehéz komponálni, de össze lehet azért rakni sok idõ alatt, na az meg nekem nincs 😊
What about the forests?
Örülök,hogy elõkerültél!!!<#kacsint>#kacsint>
Az élményeidre átlag magyar halandóként (jó értelemben) csak nagyon irigykedni tudok és remélem lesz még élménybeszámolód!
A zeneszerzõi pályafutásod elsõ momentumához is nagy grat, nekem is tetszik, és nagyon kíváncsi voltam már, hogy ki van mögötte, de így már nagyon várjuk a folytatást!
Örni meg biztos jó néven fogja venni a véleményed! A számcím igen, talán, sugallhat némi irányvonal kitérést vagy váltást....inkább a változás szelét, de ez persze majd elválik.<#kacsint>#kacsint>
What about the forests?
coldseed-nek megírtam, hogy nem csak azon zene alapjait használja, hanem a Trans-X-ét is, és aztán be is bizonyítottam neki a Bootleg mixemmel.
Csak ennyi.
Nem az a baj, hogy lopkodnak, hanem inkább az, hogy az eredetit vagy meg sem említik, vagy az emberek nem is tudják, hogy létezett... ilyenkor nem árt tisztázni a helyzetet.
Senki nem lopott senkitõl, ha az eredetit vesszük alapul, ha meg a remixet nézzük, akkor a zenék 90 százaléka össze van lopkodva. Viszont most is azt mondom, hogy LSNC trans-x remixe az egyik legjobb zene még manapság is.
What about the forests?
U96 - Love Sees No Colour Vs Trans X - Living On Video - John Birbilis Remix
Ha történetesen csak "így" rakom össze a két számot, akkor meg az lett volna baj(a néhány emberkének)... 😊
A ~11 percrõl nem is beszélve.
Köszönöm az élménybeszámolót [esz ám a sárga irigység <#hehe>#hehe>], és a képet is - tényleg kezdtem azt hinni, hogy "odakinn" maradsz egy életre 😊)
Tegnap három kommentet is írtam, aztán éjfél körül beszabadult ide egy reklám troll...
Nyomom a törlés gombot, semmi, megint, semmi, megint és újból semmi.
Csak éppen a háttérben a motor már az enyéimet is törölte, de ezt csak f5 után láttam. Fasza!
Mindegy, mert a múltkori miatt, rögtön mentem a sajátjaimat. Az elsõ neked szólt Imyke (#25420) a második Diónak és Ernestonak, meg Lacinak...
1
2
What about the forests?
A feltöltéseim adatai azért ilyenek, mert így tartom helyesnek - engem mások feltöltéseinek spártaisága szokott meghökkenteni: gyakorlatilag csak felhányják a Youtube-ra az anyagot és kész.
Én viszont, szeretem tudni, hogy mibõl, mivel, és hogyan készült az adott anyag - fõképp akkor, ha magam is kedvet kapok egy olyan elkészítéséhez.
Netszolgáltatóm nincs - nem saját net-hozzáférésrõl írok.
Akit érdekel, az úgyis elolvassa az adatokat, akit meg nem - történetesen, a jelek szerint Téged, az meg nem nézi meg.
a 'hozzáférést' szívesen, de nekem ez csak egy 'linknyi' erõfeszítésembe került. <#kacsint>#kacsint>
Szerintem itt az sg vezetõ 3-4 zene témakörébõl senkinek sem ismerõs egyik zene sem! <#nyes>#nyes>
Ez a mix nekem tetszik, bár bõven a transx érzés dominál u96 alapokon.....talán kicsit döbbet is átrakhattál volna u96 dallamokból is, de egyébként jó. <#kacsint>#kacsint><#wave>#wave>
(elismerem és szeretem is a preciztásod, de a YT állókép video alá ,ami hangban épphogy megüti a hallgatható szintet berakni, hogy flac+wav a forrás az nekem vicces (hát nem tök mindegy?! ennyi erõvel írhattál volna audio cd, sacd, dts truehd, m4a, wma mp3 vinyl vagy akármit is...) a photoshop és sony-vms meg a másik extraüber lényegtelen momemtuma ennek a mixnek...de ezeken az apróságokon túlteszem magam, viszont kiírhattad volna, hogy ki az áram és net szolgáltatód és pontosan hány másodpercig készült a mix! <#nevetes1>#nevetes1>)
Original release date: 1986 (Trans-X), 1993 (U96)
Bootleg release date: 2012
Total Time: 03:48
BPM: 138 (originals: 131 (Trans-X), 133 (U96))
Sound source(s): WAV, FLAC
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop
Copyrights: Cerstin "Cessy" Strecker, Lady D, Pascal Languirand (Trans-X) & Alex Christensen (U96)
Website: http://www.discogs.com/artist/Trans-X - http://www.discogs.com/artist/U96
Made with Ableton Live 8
It's a fanmade mix!
I'm not making money from these remixes and always respect original copyrights. Do the same You too!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the remix's creator - .:i2k:. / RealIMYke2000, link to my Youtube profile - and of course the original copyrights owners!
Thanks, and respect for Youtube uploaders!
Szerintem, sokat tudtátok, hogy a U96 honnan lopkodta össze az alapokat, és íme a bizonyíték is 😊
Külön köszönet Ernesto mesternek,a nagyszerû (EP)hez!!!
T2 talán a legfantasztikusabb számomra,így második hallásra.<#worship>#worship>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu