26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#25764 Fejhallgatóval nagyon jó, rövidesen hf-on is meghallgatom...
Csak a téma: nehogy beigazolódjon az épp most zajló női pólómeccsen, ugyanis már 3:1-re vezetnek a kínaiak ellenünk!...... -
#25763 Jól fogadták, az olaszok főleg. -
#25762 Latom a FACEN is maris siker D -
#25760 Kösz cimbi, pont ez volt a céééél :D -
#25759 Elmondom meg mit gondolk
majden 6 perc a zene,de ez olyan hamar elmegy mintha demo lennre mert ahogy jonnek a jobbnal jobb dallamok es megoldasok azt kivanom barcsak sose lenne vege es ahogy szol az brutalis
olyan mint egy techdemo,hogy tessek ilyet is lehet ezert irtam,hogy hihetetlen azok a melyek is aaaahh -
#25758 Minnyá' megsasoljuk... -
#25757 polon kersztul tenyleg szexis melle van a csajnak Xddd
addig mig nem mutatja meg nem hisszuk el,hogy van valami ott xD -
#25756 eszmeletlen utos dinamikus dallamos kibebaxott jo!!! Xdd
nalam ez ugy szol mint meg idaig semmi,sajnos most sem tudok rosszat mondani sot ez idaig a legdurvabb
hihetetlen -
#25755 Az ihlet onnan eredt, hogy a kínaiak az olimpián szinten agyonvernek mindenkit, ezért lett a címe CHINESE FORCES. Persze nemcsak a címe sejteti ezt, hanem a dallama is. Próbáltam olyat kreálni, ami szinte feldobja az embert és az italo disco stílus is keményen jelen van. A cin most jobban hallatszik és aki megteheti nyugodtan használja a mély hangszórót bővebben, mert egyébként lemarad pár dologról. Ez most a komolyabb technics erősítővel készült és a jbl ls 80-as párra volt kötve, plusz a fejemen a Sennheinser HD 700, amit most vettem az USA-ban. Tehát el nem tudom képzelni, kinél hogy fog szólni, mert ezeken készült, tehát ezeken állati jól szól. Ennyi :)
Flac lossless
-
Biatomi #25754 ez nagyon gyenguszzzzzzzz -
#25753 Hát ez az! Amíg csak annak tűnik, addig akármi is lehet. Például teniszlabda... -
#25752 Így pólón keresztül annak tűnik :) -
#25751 "Monika Novak csöcsei jók"
Sőt, még azok sem... -
#25750 A Traveller-rel plusz az a gondom, hogy ezeknek a számoknak egyszerűen "nem áll jól", ha minimum nincs meg 115 BPM, maximum 130, ennél feljebb is lehet nyomni, de az szintén nem hangzik jól. Mert így nem tudom eldönteni, hogy mi ez, mert lassúnak gyors, talán pont ezért altató, semmi extra, felejthető ez is...
Az biztos, ha nincs ihlet, akkor olyan fosokat tud összerakni az ember, mint ez a kettő is... -
#25749 ehhez csatlakozni tudok. kihagytam volna, nem is értem, ez mire volt jó a vonagláson kívül?! a traveller meg zeneileg nem köt le (uncsi), bár a dallammal még nem lenne gondom...de mindjárt elalszom rajta. -
#25748 A The Traveller sem tetszik?
Nekem ez kimondottam bejön .
Galaxy Hunter - The Traveller - new album 2012
-
#25747 Hát ez ge*i szar lett, nem ilyet várok el GH volumenű együttestől. Zibi is elmehet a picsba, ha nincs már ötlete, vagy inkább ihlete, hogy normális spacesynth-disco zenét rakjon össze. A hangszerelése sem lett valami jó, illetve nem jó hallgatni. Monika Novak csöcsei jók, talán az egyetlen, ami jó ebben a videóban, mert egyébként végig az volt az érzésem, hogy hamis az egész ének. Sandra féle felújítás ezerszer jobb volt...
-
#25746 Mindent az ellenőrzésük alá akarnak vonni, én már semmin sem csodálkozom, pl induljunk ki [URL=http://2.bp.blogspot.com/-kvWK0GlT-l4/UA66deLL1-I/AAAAAAAACeA/uCSjV_K40YQ/s640/Bankers.jpg]ebből, ami ALAP, hogy a "birkákat" a karámban tartsák[/URL], vagyis minket... -
#25745 Egy régi multiuploados linkre kattintva bejön egy oldal, nem tom láttátok-e már:
The internet vs. Hollywood
-
#25744 hát 2-3 millát simán forogtat.
mondjuk nem egy külső dizájn a csávesz, de normálisnak tűnt, nem tudtam végig nézni, mert valamiféle fészbukra akart állandóan beléptetni,
de jót mosolyogtam,amikor mondta a csajnak, hogy "Ö Opinion" , az meg nézett ki a fejéből, hogy 'mi van'?! egyébként egész jó ez az oldal.
-
más.
elég jó cuccok vannak a kezei alatt...
ON -
#25742 most volt időm megnézni, hát olykor levegő után kapkodva könnyesre röhögtem magam.
a szinkron is jó volt.
-
#25741 Jah néztem, nagyon jó :D -
#25740 Most is ez a sorozat megy a CC-on. -
#25739 Érdemes megnézni az egészet, csak 20 perc
egy
kettő -
#25738 Laci, te se ragozd tovább bammeg! -
#25737 Del... -
#25736 Ez magyar specialitás, hogy bárhol éljenek is a világban egykettőre össze tudnak veszni, vagy csak szimpla emberi dolog? -
#25735 Rendben főnök, csak ez vonatkozzon mindenkire ám! -
#25733 Ez így van, abból lehet tanulni, de én most is azt mondom, hogy több dallammal ez csak rosszabb lett (kipróbáltam). Viszont emiatt többet ne koptasd az ujjaidat és már tegnap akartam írni, hogy főleg ne szedd pontokba az irományaidat, mert itt nem hülyék vannak. Magamat sem tartom annak. Többet jelent számomra, hogy nagyon sok gratulációt kaptam, jelenleg is 118 letöltéssel. A "kritikus állapot" kiértékelve, nem kell tovább
rágcsálni a csontot. -
#25732 Semmi gond haver, Én sem ismerlek, mint ahogy itt sokan nem ismerik egymást személyesen. Ha Te kioktatásnak is vetted, elhiheted, hogy nem az volt, arról nem tehetek, hogy Te annak láttad vagy olvastad.
De ha veszed esetleg a fáradságot és visszaolvasol, akkor magad is rájöhetsz, hogy éppen Mike volt, aki konkrétan kérte, hogy őszintén fogalmazzunk az alkotását illetően. Idézet Mike-tól: "mert legfőképpen abból lehet tanulni és jobbat csinálni" Sorry!
Nyilván Én is más füllel hallgatok meg egy zenét és Te is.
Elég érdekes lenne, ha csak az írhatna le véleményt, aki hogy a szavaiddal éljek: " le tett valamit az asztalra". Úgy mint Te is gondolom..?
Ráadásul most még dicsértem is de látom kivívtam a közellenség szerepkört.
Egy zene nem attól lesz jó, hogy ha ismered a szerzőjét és jó (virtuális)kapcsolatot ápolsz vele, akkor agyon dicséred tök mindegy az jó vagy sem, hallasz-e benne hibát vagy sem. De gondolom megint egyedül maradok ezen véleményemmel.
Bocsi Mike, érzem ez is cinikus hangvételűre sikeredett, pedig ha ismernétek...
-
#25731 Köszi mindenkinek a kritikákat.
Természetesen csinálok akkor egy vokálmentes verziót este ha FL Studio közelbe kerülök :) -
#25730 #25728
nem tudom mirt igy masolta be -
#25729 #25727
Jobb is ha nem mesz bele mert az nem kiertekeles volt hanem kioktatas
en nem tudom hogy te ki vagy de ha majd leteszel valamit az asztalra akkor kiertekeles utan majd talan adok a szavaidra addig meg semmit nem jelent senkinek. XDDD -
#25728 Ilyen ákom-bákom betűket én nem írtam, hogyan másolsz te? :D -
#25727 Emelem kalapom! Nekem is volt egy DM vagy Bonanza dejavu érzésem a hallgatása alatt de ez mit sem von le az értékéből!
Nem fogok belemenni a kielemzésébe, (nehogy megint balhé legyen belőle) majd megteszi helyettem más ha akarja.
Csak így röviden akkor: jó kis synthpop zene, gratulálok! -
#25726 Én is ezen az állásponton vagyok, bár többször meghallgatva már nem annyira zavar a vokál. Azért mégis jó lenne egy instrumental. -
#25725 Még hogy nincsenek tehetségek? Nekem mindkettőtök szerzeményei tetszenek. -
#25724 Nem tudom miért, de nekem Bonanza Banzai-érzésem támadt a hallgatásakor - és ez elismerés, mert tényleg nagyon jó!
Nekem nem volt unalmas, mert ahogy már írtam, jobban szeretem a szöveg/ének nélkül kiteljesedő zenét.
Ha van még, jöhet ezerrel minden alkotás! :) -
#25723 Akkor, ha lehetek olyan arcátlan, egy vokálmentes MP3-at kérhetek belőle?
Jobb szeretem a szöveg/ének nélküli jó zenéket :)