DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Nem gyenge zenei páros.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
írta: Fancy és Elvin! <#kacsint> whooa!

IMYke2.0.0.0
Akkor valószínûleg csak az emlékek játszadoztak velem, mert nekem szövegelés nem, de a "Ferrari" elem nagyon is derengett a számból.
S mint most kiderült, a Spencer-féle az. De azt nem is tudtam, hogy "rappelnek" is benne... illetve, elfelejtettem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
<#nyes> Három kiadványomon van rajta de mindegyiken ez az 5:32-es.<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Csak egy érdekesség:

"A(z) "Modern Talking...You're My Heart You're My Soul (i2k'010's Re-Mastered-mix)" címû videódban olyan tartalom lehet, amelynek licencével vagy tulajdonjogával Muyap rendelkezik, ám továbbra is elérhetõ a YouTube-on! Egyes esetekben hirdetések jelenhetnek meg mellette."

Na most, a Modern Talking adott lemezét a Hansa adta ki. Mi van akkor voltaképpen most?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szóval, a Spencer...Ferrari az 😊
Rövid verzió nincs ebbõl?

IMYke2.0.0.0
Váu... Ez az Extended mix csalóka volt! Nem ez szólt a Kívánságmûsorban akkoriban!!!!
Most hallgatom teljesen végig a Spencer-t és ott van a mély hang - 3:40 környékén!!!!
Beszarok 😊

kaposi1
Egy élõ lexikon elhiheted nekem.<#wow1>
Ha valaki hát õ tudja.<#taps>

IMYke2.0.0.0
Hát, bízom benne, hogy a druszám tudja a választ 😊

kaposi1
Most írtam Haluska Iminek kérdéseddel kapcsolatban .
Nem sokára okosabbak leszünk.<#wink>

IMYke2.0.0.0
Sajnos, közelebbit nem tudok 😞
Azt tudom, hogy nem T. Spencer, és nem Mara Nell.
Bár, a T. Spencer nagyon jó, és nagyon gyanús, de azt tudom, hogy a mély hangú "Ferrrrari" benne van a számban, amit keresek...

kaposi1
Leírásod alapján az is megvan , de kellene a cím hogy rá tudjak keresni a katalógusomban.
Mert nem biztos hogy a címében is benne van a márkanév.<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem ez az...
Amit én keresek, az pörgõsebb, és a szám bizonyos részein egy nagyon mély hang ezt mondja: "Ferrraaari!" - és természetesen motorhang meg ilyenek...

Ez a szám sem rossz azonban 😊

kaposi1
Tom Spenser - Ferrari

Valószínûleg ezt keresed.<#nevetes1>

Ha ez az és kell feltolom neked.<#wink>

IMYke2.0.0.0
Csak azért írtam, mert tudom (sejtem, érzem stb.), hogy a többiek az Italo/Euro alatt nem a Modern Talking-ot értik, és/vagy nem annyira kedvelik azt, amit õk mûveltek...
Ahogy már párszor, korábban írtam, bár ugyanaz a korosztály vagyok mint Ti (talán picit fiatalabb), nekem nem állt módomban egészen a 2000-es évekig saját "gyûjteményt" létrehozni, és a régieket sem pótolni - így, számomra az akkoriban, a Magyar Rádióban hallgathatók jelentették a slágereket... 😊

Pl. azóta is keresek is "Ferrari" c. italo számot, de fogalmam sincs, hogy ki az elõadója...

kaposi1
Ne mentegetõzz Imi!
A Modern Talking nagyon is jó zenét játszott.
Nekem a sorlemezeivel nincs is bajom.
Egyedül az nem tetszik hogy Bolen bácsi is 100 lemezen ugyan azt akarja eladni kisebb nagyobb változtatásokkal már évek óta.
Ez már csak egyszerû "rókabõr lehúzás".

IMYke2.0.0.0
Tudom ,sejtem, érzem (jól emlékszem), hogy sokatok szívében nem nagyon bérelt magának állandó helyet a csapat, de nekem bejön néhány számuk. S tudja mindenki, hogy rohadt nagy hatása volt az együttesnek a kilencvenes évekbeli zenék hangzására.

Ez még akkoriban - 2010 december - készült, amikor az Ableton és én csak barátkoztunk.

Modern Talking...You're My Heart You're My Soul (i2k'010's Re-Mastered-mix) - 08:41, 121 BPM

Original release date: 1984
Remastered remix release date: 2010
Total Time: 08:41
BPM: 121 (original: 117)
Sound source(s): WAV
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop

Copyrights: Dieter Bohlen & Thomas Anders (Hansa label)
Website: http://www.discogs.com/artist/Modern+Talking - http://www.modern-talking-online.de/

Italo4ever
hello Mike

most nagyon meglepodtem mert a szamod nagyon jo es egyedi ha van idod ra mindenkep folytasd

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Az üvegnek extrém hõmérsékletet kell(ene) kibírnia, csakúgy, mint a többinek, de talán ez tényleg megadta magát az évek során...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Á, értem... 😊
Akkor marad az anyag elfáradás - nem bírta a fõtágulást.

mflex
Igaz ezt nem írtam, de ide nem lehet dobni semmit, hacsak nem tud dobni 70 métert (telek hosszúság), hogy az 15 méter magasan nyílegyenesen bebassza az ablakot, ami pont az égre néz 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szerintem, egy lurkó odadobott valamit, amitõl "szerencsésen" nem tört ki teljesen...

mflex
Itthon a még a meleg is szarabb, biztos szmogosabb a levegõ, mert 37 helyett legalább 40-nek érzem, klíma megy ezerrel. A házat most néztem meg tüzetesebben meg, erre a padláson a hõszigetelt ablak külsõ üvege simán kitörve, a belsõ ép. A kérdés, hogy mi a faxtól?!!! Ennek az üvegnek egy dió nagyságú jeget is ki kell bírnia, ráadásul tudtommal, nemhogy jég, vagy esõ, de még felhõ sem volt mostanában.

What about the forests?

mflex
Majd iparkodom <#papakacsint>

What about the forests?

Dióka
de azért várjuk,mert tényleg kellemes meglepi volt így! <#kacsint>

Dióka
mit? hogy a 93ban elõvették 83at? ezt már akkor gyakorlatilag mindenkinek feltûnt,aki ismerete a rans-x-et is, de már akkor sem kellett rajta meglepõdni, hisz nem újdonság, sõt bevett gyakorlat, hogy egy számnak egy másik korábbi az alapja....még akkor sem, ha akkoriban az U96 ezt nem verte nagy dobra.

mflex
Szia Cimbi!

Hát, hogy lesz-e folytatása, azt nem tudom, mert kotta ismeret hiányában elég nehéz komponálni, de össze lehet azért rakni sok idõ alatt, na az meg nekem nincs 😊

What about the forests?

Dióka
Szia Májki!

Örülök,hogy elõkerültél!!!<#kacsint>
Az élményeidre átlag magyar halandóként (jó értelemben) csak nagyon irigykedni tudok és remélem lesz még élménybeszámolód!

A zeneszerzõi pályafutásod elsõ momentumához is nagy grat, nekem is tetszik, és nagyon kíváncsi voltam már, hogy ki van mögötte, de így már nagyon várjuk a folytatást!

Örni meg biztos jó néven fogja venni a véleményed! A számcím igen, talán, sugallhat némi irányvonal kitérést vagy váltást....inkább a változás szelét, de ez persze majd elválik.<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
A bootlegben meg a Version 1-2 elemei vannak felhasználva. S mindkettõ ugyanúgy a Trans-X-en alapszik. A Version 2 kicsit arcátlanabbul, a Version 1 kevésbé úgy.

IMYke2.0.0.0
Nekem ez a verzió van meg: Discogs - Nem látok rajta "remixet", csak két verziót.

mflex
De a "gyári kiadás" nem használja, csak a remix. A remix meg nem számít gyárinak.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Innen származik minden: 90-es topik
coldseed-nek megírtam, hogy nem csak azon zene alapjait használja, hanem a Trans-X-ét is, és aztán be is bizonyítottam neki a Bootleg mixemmel.
Csak ennyi.

Nem az a baj, hogy lopkodnak, hanem inkább az, hogy az eredetit vagy meg sem említik, vagy az emberek nem is tudják, hogy létezett... ilyenkor nem árt tisztázni a helyzetet.

mflex
Nem értem ez most, hogy jött elõ. Anno a zenekar vezetõje nyilatkozta, hogy készülõben van egy remix, amely 80-as évek egyik nagy diszkóslágerének az alapjait használja. Nem mondta ki, hogy ez a trans-x, de az a remix felüdülés volt a sok gagyi, unalmas 90-es között. Ergo a radio edit-nek meg köze nincs a living on video-hoz, akkor most mirõl beszélünk?

Senki nem lopott senkitõl, ha az eredetit vesszük alapul, ha meg a remixet nézzük, akkor a zenék 90 százaléka össze van lopkodva. Viszont most is azt mondom, hogy LSNC trans-x remixe az egyik legjobb zene még manapság is.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hát igen, a "paradicsom" után a magyar valóság nem kicsit lehet kontrasztos... 😞

IMYke2.0.0.0
Más is észrevette:
U96 - Love Sees No Colour Vs Trans X - Living On Video - John Birbilis Remix
Ha történetesen csak "így" rakom össze a két számot, akkor meg az lett volna baj(a néhány emberkének)... 😊
A ~11 percrõl nem is beszélve.

mflex
Hát itthon nem érzem jól magam egyáltalán az biztos...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szia!!!! 😊

Köszönöm az élménybeszámolót [esz ám a sárga irigység <#hehe>], és a képet is - tényleg kezdtem azt hinni, hogy "odakinn" maradsz egy életre 😊)

mflex
Hi!

Tegnap három kommentet is írtam, aztán éjfél körül beszabadult ide egy reklám troll...

Nyomom a törlés gombot, semmi, megint, semmi, megint és újból semmi.
Csak éppen a háttérben a motor már az enyéimet is törölte, de ezt csak f5 után láttam. Fasza!

Mindegy, mert a múltkori miatt, rögtön mentem a sajátjaimat. Az elsõ neked szólt Imyke (#25420) a második Diónak és Ernestonak, meg Lacinak...

1
2

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A bootleg mix a "90-es évek zenéi" topikban coldseed kolléga üzenetére készült, és az volt a célja, hogy bemutassa: a U96 gyakorlatilag 1:1-ben a Trans-X számot koppintotta

A feltöltéseim adatai azért ilyenek, mert így tartom helyesnek - engem mások feltöltéseinek spártaisága szokott meghökkenteni: gyakorlatilag csak felhányják a Youtube-ra az anyagot és kész.
Én viszont, szeretem tudni, hogy mibõl, mivel, és hogyan készült az adott anyag - fõképp akkor, ha magam is kedvet kapok egy olyan elkészítéséhez.
Netszolgáltatóm nincs - nem saját net-hozzáférésrõl írok.

Akit érdekel, az úgyis elolvassa az adatokat, akit meg nem - történetesen, a jelek szerint Téged, az meg nem nézi meg.

Dióka
ha szavazni kéne, akkor nehezen, de nálam talán 3,2,1 lenne a sorrend, de ilyenbe nem mennék bele. <#nevetes1>

a 'hozzáférést' szívesen, de nekem ez csak egy 'linknyi' erõfeszítésembe került. <#kacsint>

Dióka
Imike!

Szerintem itt az sg vezetõ 3-4 zene témakörébõl senkinek sem ismerõs egyik zene sem! <#nyes>

Ez a mix nekem tetszik, bár bõven a transx érzés dominál u96 alapokon.....talán kicsit döbbet is átrakhattál volna u96 dallamokból is, de egyébként jó. <#kacsint><#wave>

(elismerem és szeretem is a preciztásod, de a YT állókép video alá ,ami hangban épphogy megüti a hallgatható szintet berakni, hogy flac+wav a forrás az nekem vicces (hát nem tök mindegy?! ennyi erõvel írhattál volna audio cd, sacd, dts truehd, m4a, wma mp3 vinyl vagy akármit is...) a photoshop és sony-vms meg a másik extraüber lényegtelen momemtuma ennek a mixnek...de ezeken az apróságokon túlteszem magam, viszont kiírhattad volna, hogy ki az áram és net szolgáltatód és pontosan hány másodpercig készült a mix! <#nevetes1>)

IMYke2.0.0.0
Trans-X vs. U96...Love Sees No Video (i2k'012's Bootleg mix) - 03:48, 138 BPM

Original release date: 1986 (Trans-X), 1993 (U96)
Bootleg release date: 2012
Total Time: 03:48
BPM: 138 (originals: 131 (Trans-X), 133 (U96))
Sound source(s): WAV, FLAC
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop

Copyrights: Cerstin "Cessy" Strecker, Lady D, Pascal Languirand (Trans-X) & Alex Christensen (U96)
Website: http://www.discogs.com/artist/Trans-X - http://www.discogs.com/artist/U96

Made with Ableton Live 8

It's a fanmade mix!
I'm not making money from these remixes and always respect original copyrights. Do the same You too!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the remix's creator - .:i2k:. / RealIMYke2000, link to my Youtube profile - and of course the original copyrights owners!

Thanks, and respect for Youtube uploaders!

Szerintem, sokat tudtátok, hogy a U96 honnan lopkodta össze az alapokat, és íme a bizonyíték is 😊

Köszönöm szépen a hozzáférést!
Külön köszönet Ernesto mesternek,a nagyszerû (EP)hez!!!
T2 talán a legfantasztikusabb számomra,így második hallásra.<#worship>
Dióka
egy kis hazai csemege, már letölthetõ a honlapjáról

Ernesto - Space Force (EP) (2012)

IMYke2.0.0.0
Igyekszem 😊

narumon
Lelkesedj be mert nincs kedvem angolul nézni 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Dióka
ERNESTO is készülõdik egy újabb SPACE FORCE 'csemegével', remélehetõleg már a hétvégén kijön.

Dióka
most megleptél! remek! ezt valamiért anno a rádiókban sem nagyon lehetett hallani....

IMYke2.0.0.0
Életemben nem hallottam még, de pótoltam 😊 Nagyon jó zene 😊

IMYke2.0.0.0
Mike augusztusban jön majd vissza magyarisztánba?