26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
sultan71 #14708 Jol meg lehet tanulni az angolt, a muszaki dolgok felaron - a ruhak harmad aron megvehetok az otthoni arakhoz kepest, nagyon elore vannak haladva az HD musorszorassal (kb. 40 csatornam van jelenleg), barmilyen DVD-hez hozzajutni a Netflix-en keresztul, az eBay-en nincs szallitasi problema, konnyen elerhetoek a jobbnal jobb autok (itt nem statuszszimbolum, hanem hasznalati cikk - zuzzak is oket rendesen!), a forgalmi ado 9.25%, a szorakoztato ipar nagyon fejlett es nem utolso sorban - innen konnyebb (es sokkal olcsobb) eljutni Hawaii-ra es a Karib-ra. -
#14707 -Milyen az élet "odaát"?
-Jó.
-Bővebben?
-Nem jó.
-
#14706 Imyke, ne aggódj, persze lehet azért valszeg jobb odaát, mint neked "odalent"... -
#14705 semmi. mármint a helyzet. jaj, hülye voltam, hogy nem nyitottam egy külön témakört ennek a tau+audiochecker stb. fazonú progiknak.....mert már szarrá írtam ebben a témában magam, és így mindig ismételgetnem kell....
szóval bármi lehet, akár pancsika vagy egy külső analóg forrás (rossz vagy annyit tudó) digitalizálása stb....a program sztenderdeket vizsgál, így valami vagy meg felel annak vagy nem, de ez nem elég a 100%os azonosításhoz, jó azt részleteiben is látni meg hallani.
azt is mondhatnám, hogy ami se ez se az, az lehet hogy
CDEG CDMP DAMP DAEG -
#14704 Azért ennyire szar nem lehet odaát... -
#14703 hát ez már túl realisztikus! tiszta Amerika!
igazából nem irigyellek! vagy tudsz olyat mondani, pár vizuális látványon és a tengeren kívül, amiért lehetne?! -
#14702 Mi a helyzet akkor, ha a tau azt írja, hogy ismeretlen, a spektrum viszont 20kHz fölé is megy. Se CDDA, se MPEG. -
#14701 -
sultan71 #14700 Es meg nem emlitettem, hogy a radiok vagy a fos RNB-t jatsszak, vagy a megfosabb Reggaetont, a teveben 3 percenkent van 5 perces reklamblokk, most minden hirmusor (foleg a CNN) Michael Jacksonnal foglalkozik, West Hollywood 95 %-a buzi v. leszbi, minden etel edes, vagy mezzel v. fahejjal kombinaljak, barhol jarsz - 2 percre van egy junk-food "etterem"' a fiatal csajok ugy neznek ki, mint a vagosulyban levo disznok es a velur hotaposo kinezetu szoros csizmat rozsaszin mackoalsoval hordjak telen-nyaron...
-
#14699 Nekem is. Főleg, mert még sosem jártam arra. -
#14698 Bocs, úgy értettem, ha délen jár, üdvözölje Floridát a nevemben, mert hiányzik nagyon -
#14697 Ha valaki Dél-Baranyában jár, akkor sürgősen cseréljen GPS-t és szemüveget... mert qrvára elvétette az irányt Amerika felé! -
#14696 Májki, ha Magosligeten jársz,akkor hívj fel!
....mert vélhetően eltévedtél! -
#14695 de jó, hogy mindenki tengerparton sütkérezik! -
#14694 hmm a felét nem gondoltam volna, a másik fele,meg csak szimplán objektíven hihető, hogy nem tudnak vezetni, azon nem is csodálkozom. nemrég mesélte egy ausztrál ismerős, hogy náluk a mienkhez képest katasztrófális a vezetési és szabálykövetési technika, azaz szinte nincs.....és mi meg mindig panaszkodunk.
-
sultan71 #14693 Rajtam kivul allo okokbol, viszont ami kesik, nem mulik!
Nagyon nagy erobedobassal dolgozom az ugyon!
De hogy ne csak offoljak, ime egy kis zene, amit egy itteni Dj-tol kaptam teljesen veletlenul (azert megiscsak van valami jo is ebben a varosban).
Voices In The Air
WAV
1 Abecedarians - Smiling Monarchs (6:46)
2 The Hitmen - Bates Motel (3:18)
3 B-Movie - Nowhere Girl (Full 12" Mix) (6:30)
4 Plus One - Nevermore (Extended Club Mix) (6:24)
5 Cetu Javu - Help Me Now (Extended Club Mix) (6:16)
6 Counterfeit - The Good Samaritan (4:08)
7 Secession - Sneakyville (3:44)
8 Hard Corps - Lucky Charm (Extended Club Mix) (6:56)
9 Ken Heaven - The Calling (Full Extended 12" Mix) (7:36)
10 Celebrate The Nun - Patience (3:26)
11 Secession - The Magician (4:22)
12 Cetu Javu - Don't Leave Me (Special Radio Edit) (4:04)
13 Hubert Kah - Military Drums (3:38)
14 Celebrate The Nun - You Make Me Wonder (3:54)
Rapidshare1
Rapidshare2
Rapidshare3
Rapidshare4
Rapidshare5
Rapidshare6
-
#14692 Jó nyaralást, mflex. Ha délen jársz, 'Say hi to Florida for me' -
#14691 Ha olyan rossz ott neked, miért nem jössz haza? Itt még a kolbász is kerítésből van -
Szép és jó reggelt!
Saját termés vinylről, remélem megfelel a követelményeknek:
Inner City - Good Life (Steve Hurley's House Of Trix) wav 8:22 -
sultan71 #14689 Nem tul rozsas...
Nincs kolbaszbol a kerites, keves a feher ember, mindenki nagykepu, minden csak alca, semmi sem olyan mint a filmeken, tobb spanyol beszedet hallani, mint angolt, valamint NEM TUDNAK VEZETNI ezek az idiotak!!!
Nagyjabol ennyi, bar tudnek meg meselni (inkabb rosszat, mint jot)... -
#14688 milyen az élet(ed) L.A.-ben?! -
sultan71 #14687 Szeva Mflex!
Ha L.A. kornyeken jarsz (vagy legalabbis Kaliforniaban), dobj egy privit!
Udv,
Sultan -
#14686 mivel a vihar néhol kisebb-nagyobb áramkimaradást is okozott, emiatt pár nagy szerver is lehalt, így most itt vagyok és ezt hoztam,mert ezt is szeretem. kicsit más a stílus, de azért még zenének lehet hívni.
Michael Bolton - Hold On, I'm Coming
flac 21,8 MB
-
#14685 KURVAJÓ!!!
óriási köszönet!
nekem bejön, igaz 1-2 szám már korábbról is volt, de nagyon jó a hangzás és a minőség is! olyan mflex audio tm-es....
ezt lehet kapni odakint??!
-
#14684 engem is vár az egyik hobbym a sok közül:
..és ez a hobby nem a lomtalanítás
..hanem az, hogy ezek pár napon belül vidáman munkába álhassanak
ez a "kép" fogadott a hegyaljai borozgatás után itthon...
azóta is éppen így várnak rám
ideje ezt a hobbyt is gyakorolni megint...
..merthogy a borozgatás már egész jól megy -
#14683 ..akkor majd később kapok választ.. -
#14682 a "próbámat" most hagyjuk
..de most vmit nem értek
neked lehet, de ha más tesz a topicba 320-at, az mér is gond
mellesleg: nem szó szerint "wavban" van meg, mert sajna "ezek" csak audio cd-t esznek losslessben (bár lehet, hogy a veszteségmentes wma-t is)
cdda faló 1:
cdda faló 2:
..két szösszenet a "fotótesztelők" kedvéért a 3110c-mről -
#14681 na tovabbo jo szorakozast mindenkinek, holnap du-an megyunk tovabb az usa-ba, egy ideig nem leszek... -
#14680 ugyes gyerek vagy te, foleg, hogy szajbaragosan mar elsore ment is -
#14679 eleg regota es ez hq topik -
#14678 na szep hosszu nap volt ez a mai,tele sok kibaxott joves menessel es mindjart ejfel van.
Dioba amirol irtam felert, majd irj rola, hogy tetszett. -
#14677 kösz pajtikám -
#14676 kösz szépen, akkor ki is próbálnám, ha nem gond
..mondjuk egy fülbemászó dallammal..
-
#14675 már mér ne volna
de mióta zavar téged a 320-as empéjtréééé -
#14674 Na leptem -
#14673 wav-ban nincs meg? -
#14672 mindig az src linket kell flash tagek koze tenni, vagyis a kiemelt szovegen latszik...
<embed src="http://www.4shared.com/embed/118758204/28637dfa" width="420" height="250" allowscriptaccess="always"></embed> -
#14671 -
#14670 elvileg be -
#14669 jo ebedhez szol a nota itt 1:34 pm-kor :D, bar esik az eso es van legalabb 16 fok is baxxus :s