26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    mint a fotón is látszódik, átsorolták 'életveszelyessé' a felső online user kiszolgáló szkriptet, gondolom spam-elő lett a szerverük.
  • Dióka
    Imyke!

a króm,mivel guglis, emiatt beépített paranoia-val rendelkezik (ezzel és még néhány abberáltságával már 1-2 éve is olyan gyorsan az agyamra ment, hogy tiszavirág életű volt a partnerségünk és ez azóta sem változott), ez ellen egyet lehet tenni, nem használod, de lépjünk már túl azon, hogy neked piros lapokat osztogat a böngésződ. én megint kipróbáltam és nekem nem. esetleg kapcsold ki az 'adathalászat és kártékony programok elleni védelem funkciót',talán az túlságosan is aktív akar lenni (nekem bekapcsolva sem dobott hibát)
  • IMYke2.0.0.0
    Most látogattam meg az összes, új üzenetes kedvenc témakörömet - azokkal nem volt gond.
    De az ide belépés előtt ez fogadott:

Tehát, még mindig gondja van a Chrome-nak valamilyen, az oldalon lévő tartalommal.
  • Dióka

(bocsi Imyke, másnál is makacskodott a króm)

• Musachy
    Máskor hamarabb szólj!
  • IMYke2.0.0.0
    "szerintem nálad be van kapcsolva a szokásos Paranoia-üzemmód"

Nincs. Kár, hogy nem azonnal képmentéssel szóltam hozzá...
    Érdekes módon, egész délután, az oldalra belépéskor piros lap fogadott, s miután szóltam, már nincs...
  • Dióka
    ez hasznos infó,főleg akik nem krómot használnak
    de hála az égnek van ellenszer, pl. ne használj krómot

én kipróbáltam poénból (egyébként még véletlenül sem használok chrome-ot), sem xp, sem win7 alatt semmilyen hibát vagy figyelmeztetést nem dobott. szerintem nálad be van kapcsolva a szokásos Paranoia-üzemmód!

csak szólok!
  • IMYke2.0.0.0
    Valamiért mindig szól a Chrome ennek a topiknak a megnyitásakor [piros figyelmeztető lap].
    Más topikoknál nem rinyál.

Csak szóltam.
  • gyorgy74
    A köszönöm minimum ezért a hatalmas zenei ritkaságért...Engem a szüleim így tanítottak. Azon meg egyáltalán ne csodálkozz, hogy nagy ovációt vált ki hisz mindannyian nagy ITALO DISCO rajongók vagyunk. A ritkaságokon felül meg imádjuk a slágergyanús zenéket. Ja meg a NEW ITALÓT... Ezer köszönet érte!!!!
    Majd én is dobok fel zenét, bár én nem vagyok profi. Digizni azért tudok egy kicsit.
  • Dióka
    huhh srácok, ha tudom, hogy ilyen ovációt vált ki néhány zene, akkor (csak viccesen értve) sorra dobáltam volna fel a jobbnál jobb olyan zenéket,amik még nem voltak az sg-én sem, és nem azért ritkák,mert szar minőségben zeneileg is szarok (ezekből ugye persze Dunát lehetne rekeszteni), hanem azért,mert valamiért kevesebben ismerjük vagy nem volt elég nagy az akkori felhajtás körülöttük...de egyébként meg abszolút hozzák a megszeretett stílusjegyeket.
    mindent meg nyilván senki sem ismerhet.
    egyébként jólesik ez a néhány köszönet, de tényleg nem várom, hogy ódákat zengjetek (biztos, hogy én is kaptam már tőletek 1-2 olyan morzsát,aminek tudtam örülni), általában tudom, hogy mit és milyen minőségben osztok meg, vagy minek 'mi volt az ára' (nem feltétlenül pénzben), mennyi energiámat emésztette fel stb....vissza szoktam keresgélni,ami túl sztenderd, azt még akkor is csak ritkán szoktam feldobni, ha egyébként a neten keringő minősége sokszor kritikán aluli. majd egyszer egy 'megagigaHQbestof-ban'

szóval szívesen!

Mostantól nem ritkaság....és a fél világnak meglesz.

Lacibá, köszi a Köszit, de azért ne túlozzunk, tudom, nagyon oda voltál ezért a számért (ezt éreztem). Igaz, hogy régi gyűjtő vagyok (mint Ti is), de csak azt,ami valójában (nem csak picit vagy elmegy alapon) tetszik, és amit legalább kétszer meg is hallgatok, így nincs 5-10 tera 'Akármim vagy Mindenem', és tőlem szinte csak nagyobb gyűjtemények vannak (ez nem feltétlen jelent persze jobbat vagy minőségibbet), a gyűjtői köröm az utóbbi években leredukálódott 0 és alkalmadtán 1-2 közé... , nem járok csapatokba és nem cserélgetek minden jót minden szarra. Szinte már csak néhány sg fórumot látogatok, és egyéb pénzes, nem pénzes gyűjteményekből, megjelenésekből csipegetek. Itt ebben jól érzem magam, hisz van még rajtam kívül is néhány emberke,aki már szinte csak a minőségre megy...ami az én egyik publikus perverzitásom.
    Amit neked írtam azt úgy értettem (így utólag mindegy is), hogy meg kellett 'magammal beszélni, mit tehetnék ezért az ügyért', hisz a számért nem kellett semmerre sem mennem, mert ott vot eddig is a kuporgatott (nem a letorrentezett vagy netről böngészett) többi 'JÓ' mellett.
    ...amennyire ismerem a 'gyűjtők' gyűjteményeit, már ritkán sem kell kérnem tőlük, van több példám is, de csak egyet futtában, múltkorában 2 állítólagos abszolút italo gyűjtőnél (mi köreinken kívülről) kerestem 3 db italo ritkaságot, egyik bevallása szerint több,mint 60ezer! , a másiknak ennél szerényebb italodiszkó(nak gondolt) és 80-as évek diszkó felvétele volt a hőskorból és ennek ellenére fingjuk sem volt a keresett dolgokról (pedig nem volt extrém, azóta beszereztem), hát ennyit (sem) jelent a gyűjtés. :)) persze nem akarok általánosítani.

...de szerintem lesz még kedvem 1-2 jót megosztani és ezt teszitek majd Ti is!
  • kaposi1
    Szia Dióbá!

Valóban lehengereltél basszus.

Az hogy teljesítetted az általam kért Convoy zene beszerzését csak megerősített abban a hitemben amit idáig is tudtam hogy óriási zenei repertoárral és egyben gyűjtői baráti körrel rendelkezhetsz.

Én is futottam pár kört ez ügyben nagyjából Lengyel, Dán ,Chilei,Brazil, Perui,Argentín ,Mexicoi lemezgyűjtő barátaimat mozgattam meg ez ügyben.
    Sajnos ők sem tudták beszerezni nekem ezt a ritkaságot,akinek megvolt az meg nem adta.
    Van ez így megértem az ő álláspontját is.
    Szóval az hogy ahogy írtad priviben ..."egyelőre. de gondolnom kell az utókorra is, így futok néhány kört az érdekedben"...
    Úgy gondolom egy ilyen zenei ritkaság beszerzése után nem elég egy egyzserű "köszi" mint ahogy már én annyiszor megkaptam.
    Természetesen letöltöttem mind a három nótát amit felajánlottál.
    Mert a másik kettőt sem ismertem,mert én sem kattintok minden féle linkre ami hozzám bekerül.
    Nos meghallgatás után azt kell hogy mondjam nagyon sajnálom hogy a felsorolt érveid miatt lemaradtam egyenlőre ezekről a nótákról. (You Are My Magic )
    Visszatérve Osztrák lemez ritkaságunkhoz nagyon szépen köszönömhogy felhajtottad nekem ezt a meglehetősen drága ritkaságot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem valahogy így kell megköszönni ha valaki teljesíti az általam teljesíthetetlennek vált kérést.
  • Biatomi
    valakinek egy évtized is kevés hozzá hogy ezeket beszerezze,Te meg tessék....
    köszönöm szépen!
  • gyorgy74
    Mostanában nem szoktam töltikézni, viszont ezt az Osztrák formációt nem tudtam kihagyni....Convoy-Don't Turn Back (86). Egy ritkásság ami nem igen van VM-ben elérhető. Nagyon szépen köszönöm neked, hogy önzetlenül megosztottad velünk.
    Ha már megemlítetted az ALBA lemezt az is egy nagyon nagy zene, bár azt volt szerencsém esztergálni sanyo71 barátom jóvoltából.
    Mondanom sem kel Kaposi Laci menyire fog örülni...A másik két alkotást is leszedem, és még egyszer köszönöm, hogy elérhetővé tetted.
  • sanyo71
    Szia Dióbá!!1000 köszönet mindhárom zenéért
    Engem lehengereltél.....szerintem Kaposi Lacit is
  • Dióka
    jófej vagyok , szóval a hqaudience.com-on

az X menüpont alatt

• Dióka
    Májki új "kínai erői" most futott le a spacedream radio-ban, gratula! biztos lesz még!

az alábbiakban tőlem megszokottan nem saját szerzeménnyel kívánok közös kedvünkre lenni , hanem mások tollával ékeskednék , de néhányan majd az alábbiaknak is örültök, ha másnak nem,majd a minőségnek.

mivel a "napjaink italo" témában felröppent, gondoltam végre egy jó ötlet és foglalkozzunk nyilvánosan is egy kicsit vele....viszonylag kis felhajtással, de mégis számtalan jó és dallamos zenét produkál a német szerző-producer,aki több mint 15 éve számtalan formáció mellett mostanában Keen K / Infinity Night néven jelenteti meg jobbnál jobb számait,aminek talán az erőteljes szinti és electro hangzáson felül annyi a jellegzetessége és kuriózuma, hogy (bevallása szerint) teljesen analóg szintikkel készülnek.
    Csak hogy legyen egy ismert dolog is tőle, ő állt az
    ALBA feat. Fred Ventura - Without You
    produkció mögött is és az egyik francia szpész rádióban is gyakorlatilag törzshelye van nem is ritkán italo beütésű zenéinek.

Most nem kívánok egy teljes diszkográfiával lehengerelni senkit sem (pedig biztos vagyok benne, hogy nagy lenne az újjongás), de hoztam a majdnem legutóbbi terméséből 2 számot:

Keen K feat. Infam-Night Dancer (11)
    Infinity Night-Another Lead (11)

a "You Are My Magic" pedig szintén befutó, de mivel 'italóvé' megannyni hasonló minősége mellett ezt is már megosztotta "süketeknek remaszterelt youtube ripjeként" így ezzel nem is fáradnék. :))

és búcsúzóul Kaposi kollégának is egy csemege (ezt nem akarom sírba vinni )

Convoy-Don't Turn Back (86)

Minden a néhai Allofmusic Rádió emlékére minőségben.

• mflex #25788
    Idáig elég gyenge sajnos :(
  • Musachy
    Felesleges erőlködés ez már. Észre kell venni, hogy azok az idők elmúltak. A régi lemezeket elő kell venni és hallgatni, mert azok jók. De ezzel a majomkodással azt is nevetségessé teszik.
  • Musachy
    Ne legyen igazam, de ez a férfi v.póló csapat nem OK... Lehet, hogy megártott a sok Soproni?
  • mflex #25785
    Hát B+! Ez teljesen hülyét csinál magából manapság. A "hisztis" Tom Hooker eredetijét azt hiszem még stúdió hanggal sem tudná felülmúlni, de így meg aztán kész röhej!

• mflex #25784
    Szép csaj :)
  • Musachy
    Ja, láttam az indexen! Tényleg nagyon szép.
  • IMYke2.0.0.0
    Magyar úszónő az olimpiák legszebbje - fotók
    Jakabos Zsuzsanna. Pécsi.
  • mflex #25781
    Gratula a csajsziknak!
    Végre.
  • Musachy
    Na most kéne egy Hungarian Forces is!
  • Musachy
    Végre vezetünk!
  • mflex #25778
    Talán, talán...
  • Musachy
    8:8 !
  • mflex #25776
  • mflex #25775
    m2-ön is kínai döntő, ez nő? fúbazze
  • Musachy
    Na közben meghallgattam és azt kell mondjam, hogy ezt is rendesen megcsináltad!
    Annak ellenére, hogy nem mondható nagy valaminek a hifim, az Onkyo erősítőm volume gomját felére tekertem és küldte a gyomrosokat. Nagyon jó.
  • mflex #25773
    Sajnos...
  • Musachy
    Pedig, ha vizilabda, akkor Magyarország, mondanám... De sajnos már ez sem evidens.
  • Italo4ever
    Itt kint nem adják sajnos a magyar vonatkozasokat :(
  • mflex #25770
    Aha és már megint gólt kaptunk :/

4:1
    Mire leírtam dobtunk egyet :) 4:2
  • Italo4ever
    Kina Magyar noi vizilabda?
    na ez nekem uj xd
  • mflex #25768
    Minek ejti azt a labdát? annyira jól állunk?
  • mflex #25767
    Nicolasbá eltűnt rendesen, semmi infót nem tudok.
  • mflex #25766
    Köszi :)
    Jah, nézem én is nem sok jót várok...
  • Italo4ever
    Italo4ever gyerekrol lehet valamit tudni?