DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Neked, bármit! 😊
Szerintem is remek mix - tucatszor jobb, mint az eredeti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
<#law><#worship> nagyon nagy remix.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ezt a verziód keresed:

Orjan Nilsen feat. Neev Kennedy...Anywhere But Here (Björn Akesson Remix) - 09:31, 22,1 MB, 320 kbit/s
Bocs, ha idõközben meglett 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm szépen

mflex
Orjan Nilsen Feat Neev Kennedy - Anywhere But Here

kb 1:04:00-tõl kezdõdik, de rögtön toplistás trance lett nálam, CSAK ebben a változatban kellene, ha valaki tud linket.

Nagyon szép, dallamos trance , a csaj hangja is állat!

What about the forests?

Dióka
a többség véleménye a lényeg, legalábbis ha közönségrõl van szó mindenképp. 😊 én meg csak 1 kritikus voltam. <#nevetes1>

(a reggeli hiba oka: a honlapot kiszolgáló szervereknél volt egy kis hardver hiba,de már megcsinálták.)

mflex
Ment pü...

What about the forests?

mflex
Rendben, köszi! Majd elválik 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ableton-témában, a Youtube és a net majdnem végeláthatatlan tutorial-áradatán felül, ha kell és ha tudok, állok a rendelkezésedre 😊

mflex
Nekem sem, ennyire nem merültem bele. Nekem jobban tetszik az ableton, ha a késõbbiekben még rászánom magam valamire, akkor az a program lesz.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nincs kedved MIDI-be dolgozni ezt a dallamot és elküldeni nekem 😊

mflex
Nem, ez teljesen alapról készült. A dallam megvolt már rég a fejemben, csak hangokkal kellett helyettesíteni<#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ááááá...
Azt hittem, hogy kész hangminták azért voltak... Így viszont egy remix lehetõsége kizárt :==(

mflex
Semmilyen zenei alap nem volt, minden hangot én találtam és kevertem ki, a szinte egy-két hangot tartalmazó house mintákból, majd fokozatosan az fx, delay stb funkciókkal teljesen egyedivé tettem. A house szekcióban lévõ keverõpulton készült minden a garageband programmal. Szakértõk szerint ez jobb az ableton-nál is.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Csak azért pofátlankodtam megkérdezni, mert tényleg izgat a lehetõsége egy remixelésnek...

IMYke2.0.0.0
Milyen zenei alapokból készült amúgy az elsõ verzió?
Valamiféle "csomag" elemeibõl, vagy speckó, MAC-es dologból?

mflex
nm 😊

What about the forests?

mflex
Neked csinálok egy olyat, amiben nincs benne 😄, a többségnek egyelõre tetszik, és én hallgatok mindenkire. <#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mega-giga-hála. Már csorog is lefelé az elsõ, superior verzió 😊))

mflex
Imyke és Beva02!

Nektek is köszönöm a kritikát, komolyan elgondolkoztam rajta, hogy TANULNOM kell a zenei részét, kották, ütemek, etc...

Az oldal betöltése meg azért lassú, mert a css script a spacesynth.hu oldalamról töltõdik be, ami jelenleg a tkm tudja miért, de egyáltalán nem mûködik, mármint a spacesynth.hu sem, ha megjavul, akkor gyors lesz és megint a régi lesz a dizájn, de addig folyamatosan keresi a script-tet a motor, majd mikor megunja, akkor így töltõdik be, addig kitörlöm az egészet alapra.

http://data.hu/get/5330939/Mflex_-_Brigt_Space.wav

http://data.hu/get/5327989/Mflex_-_Brigt_Space_long_dancer_remix.wav

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én letiltottam a hátteret az AdBlock-kal - így már elég kellemes a betöltõdése a lapnak. A túl nagy méretû háttér megette a sávszélességemet minden frissítéskor.

Italo4ever

az egyik legjobb resz szamomra pont az a dalresz <#taps>
az forum nagyon lassan toltodik be :áá((

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Dióka
hát én már meghallgattam párszor,de a (long dancer remix) 1,33-2,03-ig lévõ résszel akkor sem tudok megbékülni,még ha ez az egész világnak tetszik is. sõt meg is vagyok lepve hogy ez a rész bejön nektek (kellemes, fülsimogató, érzelmi töltés ad? vagy fingom sincs miben). csak ebbõl a részbõl kérnék egy kétperces extended-et a részetekre. <#kacsint>
a többi O.K.

IMYke2.0.0.0
Engem az elsõ verzió érdekelne lossless - a Remix már megvan 😊

Italo4ever
© beva02

a youtube oldalra képj fel és a videoablak alatt ott van a wav lossless linkje. telefonrol sajnoss nem tudom ide masolni.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Szia ez nekem tetszik szívesen venném veszteségmentes példányba tuti jól szólhat a kicsi technics asztali hifimen

IMYke2.0.0.0
Vélemény:
1. (Extended) verzió: Nagyon kár, hogy nem MIDI-bõl készült, mert azonnal kérném el õket, és remixelném 😊
Szerintem: 5/5
2. A remixben mintha kicsit túlvezérelt lenne a dob , amúgy meg nagyon jók a fantáziadús hangok - az említett, és Dióka által kifogásolt hang <1'34"> nekem bejön. Viszont, ez a szám kicsit már hosszú. 4/5

Dióka
ebbõl lesz majd a stabil rajongói tábor! 😊
rég hallottam szimistyle-ról,de ezek szerint még él! 😊 üdvözlöm!

mflex
Jött még pár értékelés...

What about the forests?

mflex
Ennek én csak örülök, de azt is vedd (majd) figyelembe, hogy 8-9 house hangmintából készült az egész hóbelevanc :]

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mike klipeit meg most töltöm le , és majd otthon meghallgatom , és holnap kíméletlenül véleményt írok 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem van egy chill out stílusban íródott saját szerzeményem - holnap feltöltöm, és kíváncsi leszek a véleményetekre 😊

mflex
"a nõknél is vannak beszámíthatatlan állapotok"

helyesen fogalmazva:

a nõknél állandóan vannak beszámíthatatlan állapotok, fõleg mikor vásárolni kell menni, a tkm tele van az egésszel...

töröltem.

What about the forests?

Dióka
a nõknél is vannak beszámíthatatlan állapotok,szerintem épp azon merengett,mit fõzzön vacsorára. <#nevetes1> azt meg tudjuk, hogy a nõknek milyen rossz a térérzékelése, sokszor azt sem tudják,melyik bolygón vannak.<#nyes>

(az elõzõ hszembõl a képet töröld légyszi, nagyon nagy lett...)

mflex
De ennyire?
Ha ezt az én párom játszaná el komolyból, akkor nagyot csalódnék, hogy milyen hülye van mellettem.<#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
nagyon durvák, nem szeretek ilyeneket nézni, mert egynéhány egy darabig vicces, de a legtöbbnél még én is összerezzenek az átélés miatt!<#nevetes1>

mflex

What about the forests?

mflex
1:43??? 😮OO

What about the forests?

mflex
Kösz, neked is.

What about the forests?

Italo4ever
helo Mike

Nekem ez is nagyon tetszik sot ez jobb lett mert diszkosabb. sajat velemeny

mflex
Szia!
Sajnos nem tudok segíteni ebben, mert soha nem használtam ilyet, de majd oszd meg a tapasztaltaidat, ha kipróbálod, mert kíváncsi lettem 😊

What about the forests?

narumon
Bakelitezik itt még valaki?
Milyen protraktort használtok a hangszedõ beállításához? Mondjuk Technics SL1200 sorozat esetén mit ajánlotok? A gyári mûanyaggal van most odamérve, de sokan ajánlják a Baerwald protraktort, de eléggé macerás a beállítás. Valaki próbálta már?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

mflex
Azt mondják jön a lehûlés, ahhoz képest meg 37 fok van itt árnyékban. <#wow3>

What about the forests?

mflex
kösz a kritikát, érdekes nekem meg pont az a dallam jön be <#wave><#nyes>

What about the forests?

Dióka
akkor kezdem én: zenét nem tudok szerezni, sem így, sem úgy, egyelõre, úgyhogy mindig elismerésem,ha valaki létrehoz egy számot. szóval csak az élményeimet és érzéseimet tudom közvetíteni 'tetszik vagy nem' alapon....,az 'eredeti' továbbra is favorit marad, de ez nekem szumma nem jön be, gyakorlatilag érzésében alig-alig néhány ponton tudom a másikhoz kötni, hasonlót nem ad (bár tényleg vannak benne olyan részek,amik újak és tetszenek), de összhatásban totál más szám és az 1'34" -nél megjelenõ és menet közben sokszor visszatérõ hang engem kínoz, szerintem ebbõl a számból egyáltalán nem hiányozna! <#kacsint><#wave> de kiváncsian várom mások véleményét, ha van.<#kacsint>

mflex
Mivel még Ernesto cimbinek is tetszett nagyon, ezért 60-70%-ban újra komponáltam pár érdekesebb hanggal. Nyugodtan kritizáljátok 😄

What about the forests?

kaposi1
Digimax-nak mindig is jó dolgai voltak.
Nagyon tud a srác.<#worship><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
Múltkor nem is mondtam, de egy gondolat erejéig visszaugrok a témához a Living On Video mixekhez,remixekhez, így mindenképpen idevaló a rengeteg közül talán az egyetlen valóban újragondolt és ütõs space remix, ami nekem nagyon bejön, melyet a mexikói szuper-remixer Digimax követett el még 2010 második felében, igaz azóta néhányan felvértezték mindenfajta hülye kiegészítéssel a szám címét és korát is (lásd pl. video), de ez akkor is csak a

Digimax vs Trans-X - Living on Video (digimax remix 2010)

és pont.<#kacsint>

mflex
Off, hát ezek csajszik tudtak valamit...

What about the forests?

mflex
Ott suttognak a háttérben, le sem vakarhatja magáról a Fancy stílust, anno rongyosra hallgattam, de csak a refrént, mert a többi egy kalap szar.

What about the forests?