26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#15069 sziazstok Szakik!
Ha jól látom ez a szekció HQ support pc world fórummá alakult.
Van egy kis gondom. debian linux kernel fordításban (nem az egyik oldaláról a másikra) és 448 bites blowfish bitek paritás vizsgálatában kérném a segítségeteket. Én nem érek rá,mert épp GPS nyomkövető rendszer szerver oldali rendszerét üzemelem be. Előre is köszi a segítséget!
ha lehetne szeretnék egy parancssoros linuxon window 2000-ben futtatni egy mac-et,amiben vista alatt bútolható windows 98-on fut egy solaris,ami virtuálisan betölt egy xp-ét. mindezt úgy, hogy legalább 16 partícióról indíthassam el bármelyiket. ehhez kéne egy kis segítség,mielőtt még rátérnénk a zenére. -
#15068 A vinyl-es képekben az a jó, hogy egyiket sem lehet kivenni, tulajdonképpen mit is tartalmaz... -
#15067 ne idegelj már wazze
A másik topikban ezt írtad:
az új w7 rendszerem is fent van. aktiváltam hacker módra
..egy ideig nem lesz gond a jogtisztasággal
no igen, ebben mindíg is jó voltam
Erre írtam, válaszoltam, hogy az MS már tud a feltörésről és hamarosan lépni fognak, erre azt írtad, hogy áramszünetet generálsz, lehet nehéz a felfogásom, de direkt elbeszélsz magad mellett, most aktiváltad vagy sem?
A fenti dőlt betűs rész alapján egyértelműen állítod, hogy igen, utána cáfolod valami poénnal, amit nem vágok, de szerintem már nem is akarom érteni.
Felraktad, ügyes vagy, ennyi...
más:
Tényleg csömöröm van, tkm tudja mi ez?
majd elmúlik... -
#15066 jogtiszta jelenleg csak ez van..
..meg ez..
..na és talán ezek is, de mivel úgyis lexarod egy időre, lehet hogy visszapakolom inkább a helyére őket
..ha lesz kedved és időd, elmagyarázhatnád pontosan, hogy mihez is kellene értenem -
#15065 Ebben is vannak hq dolgok!
-
#15064 csak is munkám miatt vagyok állandó internetközelben, szóval ez miatt néha "beqkk", de egyébként csömöröm van az egésztől, meg a zenétől is.
nincs kedvem tölteni, de feltölteni sem, a következő F1-re koncentrálok, az most mindennél jobban érdekel.
a hq, meg mi a hq már az agyamra ment, majd elmúlik és újult erővel visszatérek tél körül, mármint aktívan, de addig csak olvasok néha meg pár hsz-re esetleg reagálok, de a net, fórumok, zene etc... engem kurvára nem érdekel mostanában...
-
#15063 ott pontosan azt írtad, hogy aktiváltad, mert jogtiszta és kurvára értesz ehhez is...
ezt gondolom nem lehet félreérteni, vagy igen? -
#15062 egyik kolléga odaátról is említette, hogy már tényleg ideje lenne előszedni valami jó kis vinylt
sajna tegnap bealudtam, de ma előkaparok valami jó kis mjúzikot ide is
akkor viszlát estefelé -
#15061 látom néha bekukkantasz a konkurenciához is
hát igen, néha érdekes dolgokat lehet megfigyelni amoda -
#15060 w7 aktiválás hacker módra:
elindítod az aktivációt, s kb. 96% környékén azonnali áramszünetet preparálsz (ez véletlenszerű volt, épp kiment az automata egy zárlatos mütyürkétől)..
mire újraindult a rendszer, már a képen látható nem x és nem y állapot mosolygott rám..
az aksim nem tropa, de a modemem nem műxik 230 nélkül -
#15059 jah, mert én itt azt olvastam, hogy aktiváltad... -
#15058 Helló!
Köszi szépen a privit!
Annyira ismerős volt a címe ,hát ezért.
Akkor ez most az új albumán lesz?
Lehet már tudni mikor jelenik meg?
Én még semmit nem hallottam róla.
Pedig az egyik nagy kedvencem. -
#15057 igazából én még nem aktiváltam, mert ez amúgy is csak a híres neves béta 7000-es széria. csak tesztelem egyenlőre. jónak tűnik, de sok progi nem műxik még vele..gondolom ezt a 7600-as rtm-nél már orvosolták.
engem egyenlőre az érdekel, hogy amiket bevesz a gyomra, azok mennyire stabilak
az mán hót ziher, hogy az opera 10 pont passzol hozzá
elvileg a héten vártam az új tesztgépet is, de eddig semmi
valszeg futársrácnak is bejön
bár os nélkül nem tom mire hasznosítja
ha egyszer ideér, kap egy linuxot és egy rtm 7600-ot is, hagy szóljon
a leopard egyetlen egy qrva nagy hátránya, hogy tudtommal csak mac-esek élvezhetik..vagy rosszul tudom
sokaknak elérhetetlen egyenlőre.. -
musichunter #15056 nagy]John Keating_Space Experience 1[/nagy]
John Keating_Space Experience 1
320-as bitráta! -
#15055 látszik az új opera :)
mindenesetre a MS már kezdi "kilőni" a warez aktivátorokat, frissítés ezekre már nem lesz, illetve csak olyanok amik álltal kiszűri a kalóz W7-et, de hát mint tudjuk a hackerek sosem állnak le. :DD
Én ezért nem is aktiváltam, végülis 120 napig kitolható legálisan, utána meg úgy is megveszem, meg aztán hamarosan itt a SNOW LEOPARD 10.6, ami állítólag 2X gyorsabb lesz a mostani 10.5.7-nél, amire kurára kiváncsi vagyok, mert ez is olyan mint a villám.
Gép bekapcsolástól a boot-tol számítva a desktop, kb 5-6 sec! és utána bármit megnyítok azonnal a pofámba vágja, na ez az amit a MS sosem fog tudni elérni, vagy én azt már nem élem meg.
Ahhoz az alapoktól kellene írniuk egy új OS-t.
-
#15054 a linux naon cool
hamarosan rakok össze egy másik gépet is, arra azt telepítek majd..
közben rájötem miért nem volt hangom. minden rendszer azt jelezte, hogy minden o.k., de mégsem szólt. annyi volt csupán, hogy két audio drivert ismert fel. a speaker-t és a headphone-t. a speaker-t le kellett tiltanom, erre ő letiltotta viszonzásul a handszóró ikonomat a tálcáról, de visszaadta a hangot
ja, mindkét rendszerem továbbra is stabil..
donbig-nek üzenem: a telepítéskor csak ki kell választani az új partíciót (vagy meghajtót) és már mehet is.. kb. 15 perc alatt felment.
ezzel ezt a témát most már akár le is zárhatnánk
-
#15053 -érdekességképp megemlíteném, hogy a linux alapból felismerte és telepítette is a drivert hozzá..erről ennyi-
és még szebben is szól, nekem is fent van a linux már régóta... -
#15052 no itt valák
ímhol vala a w7 a d:\ partíción:
egyenlőre hang nincs, de most kutatom a netet hd driver-ért w7 alá..
hát igen. a soundcardom annyira hq, hogy az már hd
a realtek külön drivert gyárt hozzájuk, hogy winfos alatt is üzemeljenek..xp és vista alatt sem volt hang telepítés után..
érdekességképp megemlíteném, hogy a linux alapból felismerte és telepítette is a drivert hozzá..erről ennyit -
#15051 most szólt az asszony, hogy halasszam el kicsit a mai sörözést, mert a kerti tó mögötti pázsitot le kéne nyírbálni
s azt is mondta, ha nem esek neki azonnal, akkor estére az egérlyukkal gyakorlatozhatok, mert ő biza a nappaliban fog aludni
ezt mégsem hagyhatom..
a nappaliban ma én alszom
kárpótlásul a sör helyett, később dobok fel egy fotót a kicsikémről
(fűnyíró, nem az asszony)
..és talán az egérlyukról is -
#15050 ugorj át vásárhelyre cimbora
a szántó kovácson akad pár közértecske, ahol beszerezheted olcsóbban is a nedűdet
és ha már itt jársz, legurítunk egy söröcskét is, ez után a fárasztó nap után
...itt elfordulsz jobbra, majd kétszer balra..onnan 3 utca és aztán már csak 3 szor kell jobbra fordulnod
tök egyszerű idetalálni
-
#15049 akkor ez nem te vagy azt állítod
s a telefonszámod sem kezdődik 06/66...-al
a francba! már megint félreinformélt valaki -
#15048 no akkor ezt még kicsit gyakorold cimbi -
#15047 Nem vagyok én olyan fenevad! , hogy ezeket a szavakat kell olvasnom ahhoz, hogy elélvezzek baszki -
#15046 napi 4 litert én is bevágom, de nem az 70-100ft-os minőségi ásványvíznek nevezett szódából wazze.
A kurva anyjukat, hogy ezzel is mennyi embert vágnak és rengeteget keresnek vele, hiába nagy bisznisz az ásványvíz, főleg a HAMIS!!
-
#15045 az annyira első, hogy a link elsőre nem is sikerült! -
#15044 na vahogy így kell ezt csinálni..
a b) pontról talán még ma tolok fel egy txt fájlt, így annyira nem lesz off
holnap pedig eljön az ideje egy kis vinylpörgetésnek is,
hagy mosolyogjon kicsit a totyik gazdija is pár link láttán -
#15043 ja, én kérek elnézést. -
#15042 mivel mint mondtam én vagyok a legokosabb, igaz a legszerényebb is, csak azzal nem kérkedtem, szóval én nonstop, ha kell, ha nem, kúva sok vizet iszom!!! mást nem is.
-
musichunter #15041 Sziasztok!
1 kis csemege???a 70 -es évekből kb 4-5 éve lett bakeliről átmentve az első ''munkái'' voltak a cinborámnak.
első munkák -
#15040 Eligazított, tudtam mi a teendőm
-
#15039 tévedés te a legszerényebb vagy
a legokosabb cím elnyeréséhez, még pár pohár vizet meg kell innod
..de nem tőlem tudod: jó úton haladsz -
#15038 a számot még nem hallgattam meg, de a kép az nem rossz! -
#15037 huhhhh, ár épp kérdezni akartam, hogy a téma most valamilyen hardverszoftver szupportos bazárrá meg kisokossá fog-e alakulni, mert azt már csináltam évekig,míg bele nem fáradtam a körkörösen visszatérő ugyanazon kérdések és problémák megválaszolásába....szóval örülök, hogy sok okos ember között lehetek (bár a legokosabb akkor is én vagyok ),meg annak is, ha visszatérünk majd a zenéhez....nemsoká....bár látom zephyrbá máris igazított
-
#15036 Ezt inkább rád bíznám, de megszívlelve bölcs tanácsod - szerényen hq nélkül, nehogy itt mindenféle spektrumok legyenek....
Phil_Collins_Something_Happened_on_the_Way_to_Heaven.flac
Bónuszként pedig
-
#15035 s most, mielőtt még mflex egyet pislantana, dobhatnál ide neki valami hq zenét is, biztos, ami biztos alapon
..vagy már mindent nekem kell csináljak -
#15034 flexy bátyót nem zavarja miről is írkálunk, de azért néha a mondandódban rejtsd el a következő kifejezéseket is (biztos, ami biztos alapon)
isdmusic, (ezt különösen kedveli)
spacesynth,
ernesto,
allofmusic,
vagy az örök adu ász:
hq
ha erre odafigyelsz, nem lesz gond
vegyél példát rólam: összehordok itt 7-et (w7) - havat, meg csupa sületlenséget, de azért naon tetszik ez a loco loco - manana zene, amit most hallgatok az egyik kedvenc rádiómban
hoppá.. ennek nem is mflex, hanem dióka örül
sebaj, a szándék a fontos..
a b) pontról hamarosan kapsz is élménybeszámolót, bár még nem tudom melyik fórumon is, mert ez nem igazán zenei totyik téma
-
#15033 Bár az első három is vonzó alternatíva a b pont érdekelne majd, valamit olvastam ami kedvemet szegte, de már nem tudom hol ( és mit ). Talán valami olyat, hogy eltávolításkor kavar be valamit
Bár erre találtam ezt a cikket, igaz, hogy még fel sem raktad, de hátha hasznát veszed.
http://i4s.hu/2009/04/windows-7-eltavolitasa-masik-rendszer.html
virtuálnál drag&drop be lehet dobni a mási xp-be fájlokat, ez itt biztos nem műxik.
A virtuális hd-t egyszerűen letörlöm mint egy mappát, azzal nincs ilyen gond, igaz mint írtam nem is nagyon élvezhető, kisebb progik, vírusgyanús egyedek kipróbálására használom, nem szemeteli össze a host gépet.
Na tényleg szét offoltuk.
Bocs mflex -
#15032 mint programról hallottam már róla, csak eddig még nem próbáltam ki
de így, hogy átfutottam az infót () már világos, mint a vakablak
no persze, én voltam a szamár, hogy megkérdeztem, hogy mi is az, hiszen benne van már a nevében is
hasonló elven műxik, mint a virtuális meghajtó, csak a virtual pc több memcsit zabál fel
nos: én maradok továbbra is az "éles rendszernél" mert mint már azt többször is elmondtam a két rendszer nem bántja egymást érdemben.
telepítés után kockázat minimális, de tapasztalat és élmény maximális -
#15031 szívesen megosztok veled akármit (leszámítva az asszonyt,a hátsó sínemet és a bankszámláim pinkódját)
de most nem naon is értem, hogy mi is érdekel:
a) az eddigi tapasztalataim az 1 winyó több partíció több oprendszer telepítésről,
b) vagy az új mostanában megszületendő 1 winyó több partíció 1 xp and 1 w7 telepítés utáni állapotokról
kicsit konkrétabban ha lehetne kolléga az érdeklődési kört meghatározni -
#15030 Áhh ezt nem mondod komolyan...
http://spongedoc.extra.hu/virtual.php