DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Denny Keith – Keep On Music 6:48
www.magnokazetta.hu
sajna most nincs idom maradni.
holnap jovok es a vendegem mindenki egy korre<#pias>#pias><#pias>#pias>
Play it loud!!
Ha már Egyesek buliznak, kell hozzá egy kis alkohol!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Kösz.
www.magnokazetta.hu
helály.....
www.magnokazetta.hu
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
Sanyaa boldog szülinapot
Az X-Ray Connection-nak van egy Replay nevû zenéje.Nagyon régen megvolt nekem kazettán ennek a Fancy által énekelt verziója,és iszonyú nagy kedvencem volt,csak sajnos az idõ eltüntette.
Nincs meg véletlenül valakinek bármilyen minõségben?
Na akkor indulok (buli 1000-rel)
Sanya Sok boldog... iszok 1 Denielt az egészségedre.
Mingyá keresek valami alkalomhoz illõt
Csak a WAV peregjen
Egészségedre Sanya!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
(de ha valaki tudja jelezze...)<#szomoru1>#szomoru1>
Sziasztok!<#wave>#wave>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
Ha szerinted ebben volt valami kiméletlenül bunkó reagálás, akkor én kérek elnézést...
az én nickem is szándékosan kezdõdik kis betûvel, mondjuk ezt a kommentedet, meg nem is "vágom" 😞
What about the forests?
KENNY THOMAS - The Best CD ripp EMY gold
1.Outstanding
2.Thinking About Your Love
3.Best of You
4.De Grooveski
5.Tender Love
6.Will I Ever See Your Face?
7.Stay
8.Were We Ever In Love?
9.Woman's World
10.Trippin' On Your Love
11.Girlfriend
12.Piece by Piece
13.The Things You Should Know
14.Wait For Me
15.Destiny
16.When I Think of You
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Boldog szülinapot saanya.
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
ha megvan valakinek 80's
????-ROSALITA végig olaszul énekel....
nagyon régi kedves szám ez nekem.....
elõre is köszönöm ha valaki tud valamit róla
Asszem nem akarok tag lenni, ahhoz én kevés vagyok.
Ja, és a nickem szándékosan kezdõdik kis betûvel.
Bocsánat, hogy erre jártam.