26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #15109
    nem tudom, mint írtam, nekem oda kell figyelnem mit eszek meg, régen (15 éve) halálba zabáltam magam ilyen porokkal, szerintem egy jól összeállított egészséges (bőséges) diéta, nem ér fel semmivel.
  • mflex #15108
    a mogyoró egyébként sem tartozik a könnyen emészthető nasikhoz, és a múltkor olvastam a só allergiáról, amit sokan nem is tudnak róla, hogy van nekik, mint pl a tej.

Puffadást meg görcsöket okoz etc...

Mindjárt átnevezem a topikot
  • mflex #15107
    3 gép, mindegyik kábelen, csak néha wifi, ha én vagy a párom megy valahova a házban a laptoppal.
    főleg HD film gyűjtés céljából kell a gyorsaság...

• zsoltford
    üdv, edzéshez tudom ajánlani:

ezek közül

azonban itt is faszok, mivel nem pontos a leíás, nem beszél a tájékoztató a feltöltési fázisról és a pihenő napokon való mennyiségről...
    rákérdeztem a bodyfaszom...oldalon...na pontosan annyit válszoltak...mint amikor hangszedő ügyben érdeklődtem a zaj dj.oldalán...válasz semmi azonban az automata azonnal megköszönte a levelemet és azóta minden faszsággal bomázzák a email-em...csak éppen a válasszal nem...ratyi-markating-fasztalicskák vannak mindenhol...
  • Musachy
    OFF
    Érdekes, nekem is előjön ilyesmi időnként. Rájöttem, hogy amikor földimogyit eszek (főleg sósat), akkor jön elő egy durva hasgörcs-sorozat. Lehet, hogy allergiás vagyok a földimogyoróra? Nem tudom megemészteni. De semmi mástól nincs ilyen.
    ON
  • Dióka
    ne várjuk meg a szakértők válaszát?! asszem itt vannak jópáran. kiwi lennék az igazi érvekre. már látom,amint leírok valamit és sokan egyből pont szó szerint ugyanazt gondolják.....
    annyit elöljáróban, hogy ez feleslegesen túl drága és ahhoz képest "gagyi". nem kell külföld, otthonra lehet kapni itthon is optimálisat.
    nem úgy sok más (nekem kellő) eszközzel,,amit itthon csak 2 év késéssel kezdenek forgalmazni....
    alapkérdés, hogy főként vezetékesen vagy wifin fogod-e használni.hány gép lesz rajta általában és max. és általában milyen alkalmazások mennének szumma a hálózaton át.

• mflex #15103
    Igen!
    Óvjanak is meg, meg attól is, hogy ha teszem azt "kifagy" egy program, akkor tudjak is belőle kilépni, ne pedig a proci pörögjön fel 100%-ra, meg óvjanak meg, hogy éjjeli magömlésem legyen, meg óvjanak meg -ha megélem-, hogy 80 évesen nem kell pelenkázni, meg óvjanak meg H1 virustól, de legfőképpen az OP rendszerüktől.

Ha ténylegesen olyan kódót írnának rá, amit nem lehet feltörni és nem lenne warez, akkor az "ablakok" már béka segge alatt lennének rég, érdekes, hogy a GOLD RTM 1 nappal már elérhető volt pl a honkongi székhelyű warezz-bb.org-on a rapidra feltöltve, mint ahogy ők a kiváltságos embereknek "oda ajándékozták"!

• Musachy
    "...a Microsoft illetékesei azt nyilatkozták, hogy már tudnak a sikeres kísérletről és hangsúlyozták, hogy továbbra is mindent elkövetnek azért, hogy megóvják a felhasználókat a kalózmásolatoktól és a hamisított szoftverektől."
    MUHAHA

A felhasználókat akarják megóvni!!!

• mflex #15101
    Inkább abban adj tanácsot, hogy milyen routert vegyek a FIBER-nek, egyet ajánlottak 50 ezerért.

4 munkanap alatt hoznák be, bár kint olcsóbb :(

• Dióka
    50 fekvőtámaszt?!

nem muszáj, csak úgy elmélkedtem,mert tegnap óta csomó érdekes téma került előtérbe.
    épp kérdezni akartam, hogy kell-e valakinek 2db hibás tft monitor?!
    jár hozzá még kb. 30 kiló informatikai selejtcucc is.
  • mflex #15099
    Ami a kezembe akadt, I Love 36-os lemezről LISA száma.

[b]Rocket To Your Heart (full extended)

9:32 WAV

RAR= átnevezni WAV
  • mflex #15098
    Ok ennyi OFF után mindjárt nyomok valamit
  • Dióka
    tudom, hogy komoly dolgok ezek, Májki kórtanát részletekben már megismertem és rohadtul nem irigylem, de viccet félretéve, nem is merem megsaccolni,mi lesz a következő antizene témakör ezen fórumon belül! esetleg egy patológiai tanulmány vagy a globális felmelegedés hatásai környezetünkre és az emberiség jövőjére....
  • mflex #15096
    Bár olvastam most ezt a protonexa gyógyszert, nekem először quamatelt írtak fel, amiről kiderült, hogy szart sem ér, ezért írták fel a refluxont, de csak néha szedem be, ha tényleg szükségét érzem.

Tömegnövelő porokat én nem szedek, de azt észrevettem, hogy ha minnél többet eszem, annál jobban vagyok.

érdekes, és ez több év tapasztalata már...

pesze most megint kevesebbet eszem, mert akinek görcsöl a hasa, nem hinném, hogy van kedve enni
  • donbig
    Hát igen, erről olvastam is egy könyvet. Ha izomban szedted fel az jó.
    Erre kéne nekem is gyúrni, csak keveset eszek, a tömegnövelő porok meg rámrohadtak. Na tényleg
  • mflex #15094
    így is jó, de mit vársz az SG-től wazze?
  • mflex #15093
    én ilyeneket soha nem is szedtem, sőt úgy gondolom, hogy az egész kibaxott gyógyszermaffia direkt olyan gyógyszereket "írat" fel az orvosokon keresztül, amivel csak hiszed, hogy esetleg jobban leszel.

vitaminokat és bélflóra szarságokat szoktam szedni és bár mindig azt írják, hogy az ibs gyengít meg fogyaszt, én most híztam tavaly óta 12 kilót izomban és erős is vagyok, de a hasgörcstől, mindenki padlót fogna.

• mflex #15092
    köszke!

fasza, mert sumi lázban égek, sosem gondoltam, hogy még láthatom versenyezni!
  • donbig
    Sok egyéb bélrendszeri mellett igen. Protonexát nyomok rendszeresen, Domperidont is írtak fel utoljára, de nem szedem.
  • Dióka
    ez a buzi sg nem igaz, hogy még mindig csak 20 kilóbájtos logóknál tart, agyvérzés,pedig milyen jópofa lenne, ha egy egész futamot lehetne logó gyanánt nézni!
  • Dióka
    sumi egykori utolsó futamából Mflexnek
  • mflex #15088
    neked is az van?

• donbig
    Hóó közös pont az IBS ! Részvétem !
    Ha erre gondolsz: irritábilis bélszindróma
  • mflex #15086
    valami még forróbbat wazze
  • donbig
    mint például: ás, tó, lát, mindig ?
    A lényeg, hogy tudunk szórakozni
    Valami muzsikát is dobok fel később, mégis arról szólna....
    De szólít az asszony, ebben a melegben mit akarhat...
  • Dióka
    én is az "eggyettértést"!
  • mflex #15083
    jó, de én az alapvető mindennapos szavakra értettem...
  • Dióka
    okés köszi,de ha lehet HQ wav-ben dobd fel.
    valahol vannak még régi kagylóim is!
  • mflex #15081
    ezen behaltam
  • Dióka
    olvastam.egyetértek vele!én is ápolom anyanyelvünket!bár már unok szólni.....
  • mflex #15079
    na ez nálam egyik sincs, viszont olyan hasgörcseim vannak, hogy néha a falat kaparom, érdekes, hogy amikor edzek-szinte mindennap-akkor nem érzem, vagy csak néha, de akkor simán megtudnék ölni bárkit a teremben, kibaszott ibs ellen semmit nem tudnak csinálni, csak okoskodni, pedig nyáron nem jellemző, inkább a hideg téli időkben szoktam vele szenvedni, ezért is furcsállom, most egész nap járjak thaiboxozni?

Amerikában vettem erre sok természetes gyógyszert, de annyit ér, mint halott kurván a napszemüveg, megtanultam vele együtt élni, ennyi...

óóó a faszom kivan az orvostudománnyal ...(is)
  • donbig
    Erre tessék odafigyelni, mflex nem tűri a pontatlanságot
    lásd: 80-as #70327
  • donbig
    Ha nem sürgős este txt.-ben feldobom valahova lépésenként.
    Addig a Damn Small Linux-ból csinálok Damn Large Linuxot úgy, hogy NLite-al integrálok bele Vistát, Xp-t, meg Symbiant - ha lúd legyen kövér. Ehhez régi bakelit telefonkagylót keresek.
    Azért a solaris helyett puncit ajánlanék, úgy biztos a 16 partíció.
  • Dióka
    polongya=pongyola
    özszeivszsa bezsélke
  • Dióka
    hát igen, a cikkírót felnégyeltetném ezért a polongya szalagcímért, ugyanis így kellett volna:
    "Zephyr the Hacker King segítségével törték fel a Windows 7 aktivációs rendszerét"

• IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy szimplán meleged van?

"Hétvégén igazi nyári időre számíthatunk. Sok napsütés, gyenge szél, frontmentes idő lesz, de a kánikula megterhelheti szervezetünket. Az érzékenyebbeknél bágyadtság, szédülékenység, álmatlanság jelentkezhet, a reakcióidő csökkenhet."
    [idojaras.hu - orvosmeteorolgia]
  • Dióka
    szewa Májki!

ebben biztos vagyok!

látom, csömöröd van megint, nem gond, együtt érzek veled, hasonlóképpen érzem magam.....plusz egy jót fingani sincs időm,annyi a melóm.
    kicsit pihenek a hétvégén.
  • Zephyr Retiring
    1) ez szerinted kiről szól?
    (több, mit ügyes vaok)
    2) most mennem kell..
  • mflex #15071
    Zephyr mester mindjárt küldi a választ szerintem

Szerintem még gép sem kell majd hozzá, eme egyszerű művelet(ek)hez...

• Dióka
    OEM vagy nagy dobozos??