26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
ne tedd! mert sohavégetnemérő háború lesz!
-
ne BA+! egy mac-es itunes nem játszik ogg-ot és flac-ot??! 

beraktam a könyvtáradba 320as mp3ban
az ogg ~386 -
van egy laptop
van egy asztali pc (quad core)
meg egy macpro, amit anno ajándékba kaptam, de azóta feltuningoltam rendesen.
Az apple egér nálam kuka, egy fos az egész, a billetnyűzet sem nyerte el a tetszésem, viszont minőségi anyagból van, de jobban szeretem a logitech-et, de ezt szerintem már sokszor leírtam, egyébként minden fasza!
ez két hónapja készült, az pedig a "álommotorom" háttérként...
-
musichunter #15146 Az 5-ös jó lesz csak a lényeget lássuk
Alaplap
proci
másolás sebességek
memória
és kész .
kaja után elküldöm az enyémet ...nem 1 csúcs gép de amire kell arra pont elég! -
Ez kurva jó szám, de bassza meg az iTunes nem játsza le az ogg-ot, milyen bitráta volt egyébként, mert akkor átkonvertálom, vagy nyomsz nekem egy bármilyen másik formátumot csak ne ogg és flac legyen...
a vlc-vel hallgattam meg
-
nálam publikus a jelszó, ha nem lenne az, azt priviben sem árulnám el.
arról nem is szólva, hogy állandóan privikre kéne válaszolgatnom,amihez meg nem lenne kedvem.
a megoldás ott van a link felett!!!
-
musichunter #15143 Mflex!
úgyi csak viccelsz???
nem laptoppod van??
Vagy nem is pc-ről nyomúlsz?
-
neeeeemááááááár! 
és mégis, melyik everestet kellene a holtbiztos diagnózishoz használni?!
-
-
ja, azt nem mondtam, hogy a képen is sumi van, csak hogy az utolsó futamából
jólwanna, nem értek én a a sisakokhoz meg az F-1-hez sem.
vagyis hát elbasztam!
-
Tessék itt az enyém, az volt a gond vele, hogy nem tudtam megoldani a hűtését, ezért most erre használjuk 
-
musichunter #15138 Volna 1 javaslatom!
lássunk 1 résszletes Everest ripotot a gépekről hátha így megnyugszik mindenki talán!
Esetleg vissza lehetne térni a zenékhez is nem???
-
a "sumi" logóval egy baj volt...
massa volt rajta

tegnap nem is figyeltem, de suminak sosem volt sárga bukója -

nekem ugyan nem bassza a csőrőmet a magjaid száma, felőlem lehet ezermagos is, csak jeleztem, azaz próbáltam "megvilágítani" némi cinizmussal, sikertelenül, hogy itt nem számít a procik vagy a magok száma, a buxa vastagsága, meg hogy kinek az apukája tud több sört meginni egy perc alatt, vagy hasonló gyermeteg szintű erőfitogtatások. a legerősebb gép úgyis az enyém.
és szerintem jobban bassza a te csőrödet, ha elmondom, amíg te mindig veszegetted az új cuccokat, nekem 10 éve soha egyetlenegy hardverre sem kellett egyetlenegy fillért sem kiadnom ahhoz, hogy mindig SOHO csúcstechnikát tudhassak a közelemben....otthon is!
ezek után gondolom a ki tud messzebb hugyozni, ki a legerősebb, kinek van a legtöbb 128-as mp3-a vagy eredeti audio cédéje...és a többi témákat fogjuk körbejárni.
de annak mindenképpen örülök, ha lecseréled végre azt a szar 3110-esed!
-
Esetleg fényképezőgéped, mint olyan, nincs véletlenül? 
-
látom gyerekek, kissé baxxa a csőrötöket, hogy másnak is akad zseton ilyesmire
..bár épp úgy tesztek, mintha csak nekem lenne az egész országban 4 magos intelem
no de bánja-kánya
a fotó előtt akad még egy kis dolgocskám, mivel dióka lecikizte a telcsimet, elugrok egy újabb szériáért (azt közlöm előre, hogy nokia függő vaok és voltam, s leszek eztán is
) meglátom, melyik lesz szimpi
..csakis a hq képmincsi miatt
utánna később valamikor (talán, ha már ilyen szépen megkértél rá)
esetleg megejthetem azt a fotót balról a plexin keresztül..
sőt bónuszként esetleg az extra felső ventiről is (lehidalsz, ha meglátod mekkora..)
addig is
..maradnék még, de vár az országút, s mindszent városka... -
a plexin keresztül jöhet egy kép... a hármasról... -
honnan tuddtad, hogy szépek a szemeim?! tényleg azok. 
köszönöm a történelmet, bár nem hinném, hogy picit is érdekelné gyermekemet ez a sztori, mint engem sem nagyon, hisz hellyel-közzel ez is hozzátartozik a 4ből az egyik (informatikai) munkámhoz....így nem ártott soha némi hardverszoftver ismerete és nyomon követés.
de jólesik mindig mástól tanulni, mármint a hogyanis kell linkelni-t.....
technikailag kicsit hiányos az a történelmi leírás, sőt, mondhatni lemaradt a 3/4-e, de a te szinteden megteszi.
én meg maradok a kaptafánál.
a legtöbb okos nokiának (1-2őt kivéve) nem csak a fény az ellensége,hanem maga a fotózás is. van egy tömörített szó,amiben minden benne van,ami számít. kaki.
-
nem fogom a két szép szemedért szétkapni egyiket sem, de
legkisebb gyermekednek egy kis történelem...
jómagam az inteles 80286-os széria óta követem, és cserélem sorra nagyobbra a procikat
s amíg a dual core-osról nem készítek valamikor egy "teszt" fotót, addig
érd be ezzel, mert itt van technikai infó és fotó is róla
sajna a nokiámnak a fény-hiány qrva nagy ellensége
..és a 2 magosról talán egyszer nyomok egy profibb fotót is, de a szuper titkos 4 magosról még a szemed is levedd
ahhoz még az asszony sem nyúlhat
..miből gondoltad, hogy te "közelebb" kerülhetsz hozzá, mint ő valaha is
-
de hogy legyen mánn valami zeneszerű is, így hoztam nem is oly régről egy nem kifejezetten "a csapból is ez folyik" típusú régi,de egészen hallgatható zenét, hisz sok jó van, csak mire kihámozom a többezer szarból a 2x4magos (12MB) processzoromal
, az tart sokáig.
ha nem lesz letöltve legalább ezerszer,akkor legközelebb hozzon a szom vagy kérj közvetlen hozzáférést az aom archivumhoz. Zephyrtől pm-ben.
allofmusic radio
Chris Hülsbeck-HPP (2007)
és hogy ne mindig csak wav legyen így most ezt direkt vagy nem, de OGG-ban terítem.
-
szewa Mester!
Nagyon jók a képek és a szöveg, főleg, ha egyszer már valami normális HQ minőségű fotóval illusztrálnád a közlendődet!
Nem hiszem el sem a 2 magot,sem a 4-et,aztat bárki mondhasssa, akkor ámulok majd a meglepettségtől, ha lefotózod a cpu magokat is!
Egyébként meg kéne döbbenünk a magjaidtól vagy az aduász diszkófényes halálcsillagodtól?
Hisz sem az fsb-ét,sem kest, sem a többi meghatározó adatot nem közölted,ami így akár gyengébb is lehet,mint a legkisebb gyermekem "aknakeresőt" futattó gépe,amivel üresjáratban a NASA-nak segít be a számítási teljesítményének növelésébe.
Szóval ne hagyd magad! Küzdj!
-
és akkor a ma esti ajánlat:
..egy olyan maxi amiért 91-ben még egyenesen pestre kellett felugrani minden vidéki kollégának..
..egy olyan maxi, ami az egész világon sláger lett..
..egy olyan maxi, aminek az egyik oldalát ti is meghallgathatjátok, ha privibe jelszót kértek hozzá
s ez nem más, mint a rongyosra hallgatott
naughty by nature - o.p.p extendedje :)
-
ti aztán termeltetek hsz-eket, míg én megjártam a titkos ügynökséget (lásd 1.sz fotó) s útközben azt a bárgyú norbit-ot kellett bámuljam...
wazze, ez a murphy gyerek betegebb agyú, mint jómagam
na szóval elugrottam a főhadiszállásra, az új gépért
(lásd. 2.sz fotó) ..ami fizikailag valóban új a maga dual magos rendszerével, de technológiailag
a 3.sz fotón az ottani kollégáknak megörökítettem az itthoni 4 magos vasat, mert nem akarták elhinni, hogy már lassan fél éve ezt használom..
pedig..
megadtam az isdmusic sg-s elérhetőségét is, így innen informálódhatnak majd. közöltem, hogy ennyi fizetésért nem vaok hajlandó folyton beugrálni nekik
tudomásul vették
sok kedvem ugyan nem maradt digizni, de 1 zenét azért hoztam
(lásd kövi hsz.)
előbb a fotók a képgyűjtögető kollégák kedvéért:
1.sz kép: úton a főhadiszállásra
2.sz kép: a dual core-os itthon beüzemelve
és az adu ász: a titkos 4 magos digizés közben
-
hasonló szerény személyem sporbéli életvitele is...
igazából a titkárod nem tudom miért fellengzősködött a nevedben, de nem is lényeg...
kyokushin, thaibox és ezek ötvözete amolyan k1-es kéz-láb játék, nyilván a vasak sem maradhattak el heti 5 alkalommal az elmúlt 13 éveben...
szintén végig probálván a gyakorlatokat táplálék kiegészítőket...nincs két ember akinek ugyan az ugyan úgy jönne be, mind gyakorlatok, mind a táplálékkiegészítők terén...illetve nincs olyan akit ne érne elöbb utóbb el egy sérülés...kivéve aki folyton azt bizonygatja, hogy mindenkinél tovább vizel...
igazáből némi beszélgetés volt a cél...
-
Elolvastam és köszi, akkor majd ezek közül veszek, ha aktuális lesz.

-
Tömören válaszolok.
Valóban nem "mai gyerek vagyok" edzés terén, 92-ben kezdtem és 5 évig 6 naponta jártam le 2 órákat edzeni, ez idő alatt rendesen megtanultam, milyen porok, aminosavak, vitaminok és persze legfőképp milyen kajákat kell enni, közben elkezdtem a thaibox-ot is és fél év után egy szerencsétlen ütés következtében szilánkosra tört a jobb kézfejem, de az orvos profi volt, 3 órás műtét, meg csontokba fúrt platina drótokkal összerakta kezem, ami félév után meggyógyult teljesen.
Utána már nem érdekelt body annyira, csak a thaibox és kisebb nagyobb kihagyásokkal, de 12 év után is még csinálom, sőt kb 10 hónapja rendesen elkapott a hév, de ezek mellet néha 2 órát egyszer body-zom is.
Jelenleg úgy vagyok vele, hogy a porok nem érdekelnek, csak az ásványi anyagok és a vitamin, mivel a legtöbb por laktóz tartalmú és én ezeket nem ehetem, csak kibasznék magammal, inkább rostokban próbálom pótólni.
és nem sértődtem meg...
-
Na, megyek a ruszkikhoz...
-
gyúrunk is wazze!
ne dobáld teli a sarkokat... -
valóban! én mindenben professzionális szinten vagyok!
ezzel vagy ebben nem tudok nem egyetérteni veled. 
a hszed többi részére meg érdemben nem reagálnék, mert elbeszélünk egymás mellett, vitára meg elég éretlen.
no, nem mintha vita lett volna, hisz én csak érdeklődtem...de hidd el, ha jó erősen bevágsz a távolból a sarokba egy galacsinná gyűrt papírdarabot, mindjárt jobb lesz neked is!
gyúrunk wazze?!
-
már nem tudom, csak úgy lehet-e mondani, hogy neked is! -
tudod azért mert vannak olyan forumozók, akik ajánlanak a másiknak valamit csak úgy, feltételezvén hogy mindent mindenki nem ismerthet...illetve nem mindenkit csak a tutyizás érdekel meg a lopott linkek a ruszkiktól...nyilván amit nem akarsz azt nem érted meg...ha nem érted lépj át rajta(ennyi)...ha valakit érdekel majd elolvassa.de ha annyira zavar töröld!
nyilván elmondhatod, hogy mit érsz el...de minek? kinek?miért?hogy jön ez ide?mit akarsz ezzel mondani?kérdezd meg már ezek után kit érdekel?
részemről lezárva, töröld a faszba a hozzászólásom...hozz egy kis linket a ruszkiktól az majd érdekesebb
vagy tutyiz valamit abban is professzionális szinten vagy
-
Style_Daylight Robbery.ape
http://www.speedyshare.com/443869778.html
Jó éjszakát! -
jó a téma , bár hidd el, nem volt itt sértődés. nem volt mire, csak még mindig nem értem a NAGY ajánlatot "mire fel"..... ezek semmivel sem szarabbak vagy jobbak,mint bármelyik másik a piacon. hogy kinek a szervezete melyikre hogyan reagál,ki miben és hogyan hisz, az meg nem a jelenlegi tudásodon múlik,hanem kizárólag saját, egyéni tapasztalatokon. és igen, lehet, van amelyiktől izgalomba jönnék, és igen te izgalomban vagy, hisz nem véletlenül ajánlottad nagy hévvel azt az oldalt,mint mondtam, csak nem értettem, hogy mire.....
talán elmondhatom, én is azon kevesek egyike vagyok, akiknek nincs szüksége nyalásra ahhoz, hogy elérjen valamit. bár kétségtelen, néha jól jöhet.
üdv.
-
-nem, én úgy ajánlottam mint ami nekem bevált, nem úgy mint az általad felsoroltak többsége...szart sem ér!
-hogy neked rémlett-e vagy sem erre nem tudom a választ én mike-nak írtam illetve annak aki elolvassa....nem gondoltam ,hogy nálad ez ekkora nyelvcsapásszám növekedést vált ki
.
-én nem kedvelem ha helyettem osztják meg a véleményem...
-nem jövök effélétől izgalomba, miért gondolod talán te igen?
-csupán benéztem, nem volt kiirva, hogy zártkörű csak titkároknak...
remélem mike is itt van, már csak arra lénnék kíváncsi ő is sértve érzi-e magát?ha igen feltételezem ő le fogja tudni írni nélküled is a saját véleményét...

-
igen, néha egymás személyi titkárai vagyunk.
kellő iróniával írtam a tejbepapit,mint GAINER anyagot.
úgy gondolod, hogy Májki nem ismer vagy tucatnyi hasonló márkakereskedést vagy forgalmazót,akik kinyalnák a seggét hazáig is?!
scitec nutrition, biotech, universal, stb....stb...még vagy 15, akik ugyanezeket a táplálék kiegészítő vagy helyettesítő metabolikus anabolikus mindeféle....likus amino performance energizáló védő növelő regeneráló satöbbiféle cuccokat nyomják. csak arra utaltam, hogy ha kell ilyen Májkinak, tudja hol keresse. úgy ajánlottad,mintha Májki újonc lenne a témában,mint aki még sosem hallott ilyenekről.
ne haragudj,gondolom (kondi edzésekre lejáró aktív egyénként) izgalomba jöttél a dologtól, de nekem nem rémlett, hogy Májki tudatlanságát fejezte volna ki a témában vagy épp tápszert keresett volna.sőt, gyógyszerekről volt szó.

-
isd privi ment -
-miért kell megvenni pár utcával alrébb, ha helybehozzák?
-amennyiben régi motoros annál inkább érdemes elolvasnia!persze ha érdekli, de gondolom önállóan el tudja dönteni, mint bárki más aki elolvassa...
-tejbepapitól lófaszra se mész!
-hozzászóláson sem a sportember mivoltát, sem a fing-ban létét a témában nem vonta kétségbe!
-egyébként ma személyi titkárként működsz?:-)
-nem ám úgy jársz mint draskovics-cu-cu, mondja a véleményét mert ért hozzá aztán, szakérti a véleményét alkotó szakértőket... -
ezt az edzéshez írtam...hát igen diéta...azonban radikális teljesítmény, erőcsökkenéssel jár...legalább is nálam. -
akkor mindjárt megrom priviben, hogy vitatkozni tudjak majd később itt mások esetleges badarságaival!
-

szerintem Májkinak nincs ilyen shopokra szüksége, amit akar,azt meg tudja venni pár utcával arrébb, gondolom náluk is van bodyshop meg hasonló pump up the tejpor és a többi....régi motoros, már nem tejbepapizik!
vagy úgy jött le, hogy fingja sincs a dolgokról. nem kezdő testépítő, sőt nem is az, hanem sportember.