26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#25855 Ha már tegnap szóba kerültek, Blix és "társai"(Laroxx, dr Matteo), , akkor legyenek itt is. Ha valakik, akkor ők tudják, hogy mi az italo disco. Igaz, hogy saját stílusuk nincs zenében, mert szinte mindent "csórtak" valahonnét, de azokat a legjobb italo számokból szedték, éppen ezért nagyon frankó amiket csinálnak. A SAPKÁS, MASZKOS, BOHÓCOS imázs tetszik, jah és tök jó hangja van!
-
http://data.hu/get/5475520/Muscular_Flex_-_Mystic_Dreams.flac
http://data.hu/get/5475516/Muscular_Flex_-_Mystic_Dreams.mp3 -
#25853 Szia cimbi!
Azért, mert én a jó verziót hallgattam, miközben a hibásat szórtam el a neten, szóval győztem magam után takarítani. Majd hamarosan fent lesz a jó verzió is.
Igazából, az Imyke szólt, hogy a tempó nem stimmel, na most azzal nem volt baj, csak két akkord el volt ütve, ami miatt úgy hallatszott, hogy rossz a tempó, de igazából "csak" hamis volt. A jót dobtam a kukába, a szart meg felnyomtam, viszont én meg a jót hallgattam, ezért nem értettem, hogy mi a tkm van a tempóval.
Kicsit túl fáradt vagyok mostanában... -
#25852 Májki!
Jó az új szám! Miért szedted ki innen?
----------------------------------------
...közben a szomszédban, a 'lenni vagy nem lenni' témásban
előkerült EZ, ami csak azért érdekes számomra,mert iskolapéldája annak, hogy hogyan kell más tollával ékeskedni, bár vannak íratlan szabályok, persze a pofátlanságnak nincs határa....
tehát Baltacha felremixelte Vanello remix munkáját, azaz inkább csak cinnel kiegészítve meg hangzásban felújítva saját néven futtatja...hááát.....egészségére
-
#25851 -
#25850 pm -
#25849 Köszi a "takarítást", valóban kár volt idelinkelni érdekes oldalakat és beszélni róla, ez nem az a hely! -
#25848 -
#25847 Áhhh, el is feledkeztem róla.
Viszont lent voltam 5 napig az Adrián, öt motoros haverommal, az egyik el is esett, mert megcsúszott valami olajfolton, a motor szarrá tört, de neki csak lába tört el szerencsére, de azért fasza volt. Ennyi jó nő, akik aztán nem szívbajosak.... :D -
#25846 Hello Mike
sikerult megtalalni a filmet? -
#25845 Ernesto - Class-E egy új szám a weboldalról
letölthető az ingyenes anyagok közül ('more free' könyvtárból)
-
#25841 Szia Mike és mindenki!
Nem mese, egyre több hasonló film lesz ami ilyen témát fog érinteni!
Valahogy fel kell készíteni az embereket a közeli változásokra, a film egy nagyszerű eszköz erre a célra.
Amúgy a youtube valóban már évek óta tele van jobbnál-jobb "nyisd már fel a szemed bammeg" videókkal.. nem véletlenül!
Hogy a zsidóknak mennyi közük van vagy lesz mindehhez? Ez egy jó kérdés, elég kevés idő múlva ki fog derülni minden!! Még a mi életünkben. Hogy ez szerencse-e vagy sem..? Ki-ki döntse el az eddig megszerzett információi alapján.. -
imre07 #25840 Úgy értettem, hogy a film címének kinyomozásához kellene tudni, melyik adón, melyik nap láttad, a konkrét időpont már nem is annyira lényeges. Igen, amit linkeltem, azok csak a horvát állami adók, aztán biztosan van ott is jó pár kereskedelmi csatorna is. Arról már nem s beszélve, ha nem horvát, hanem szerb adó volt, mert elképzelhető, azt is lehet ott fogni, nincs túl messze a Duna túloldala. -
#25838 Szia Imre!
Nem tudom, hogy mi a címe (pont ez a baj) és tuti, hogy nem HRT-én ment, kb 2 hete volt ez. Bólyban bejön legalább 20, ha nem több jugó" adó, majd utána kell néznem. Helyesen úgy kellett volna fogalmaznom, hogy az EGYIK HORVÁTH adón. -
imre07 #25837 Szia Mike!
A kereséshez a cím kellene valamilyen nyelven. Ehhez pontosan kellene tudni, mikor, melyik horvát csatornán láttad, aztán innen meg lehetne tudni a címet. Utána irány a net,elsősorban az egyik gyártó ország oldalai! -
#25836 Maximális köszönet! -
#25835 Kösz Lacibá :) majd megnézem ezt a videót holnap, bírom ezt a faszit.
-
#25834 http://www20.zippyshare.com/v/14472085/file.html -
#25833 Nekem nem megy, legalábbis az ingyenesen aszongya, hogy "nincs ilyen fájl". Márpedig ilyen tré cégnek egy fillért sem adok. -
#25832 Heelo Mike
nagyon jo lett ez is gratulalok azt hiszem te nem tudsz kifogyni az otletekbol mega dallamokbol XDDD en letudtam tolteni mar
a lenti film engem is erdekelne nagyon ha ratalaltok esetleg,addig ez pont idevag es nagyon hasonlo dolgokrol beszel a hapsikam.
-
#25831 Sajnos erről a f.. tárhelyről nem tudom leszedni, most legalábbis. -
#25830 Ha valamit "nem értenétek", csak gondoljatok a címre, meg amit írtam alább :D
Jó szórakozást!
FLAC
320K
-
#25829 Na, ez érdekes lehet! -
#25828 Nem olyan régen láttam a Horváth adón egy CGI filmet (a "jugók és a ruszkik" együtt készítették), elég jól megvolt csinálva, de inkább izgalmas volt. Arról szólt, hogy egy nagy boeing belerepül egy elég sötét felhőbe és ott "átmegy" egy másik dimenzióban, több évmillió éve élő, kegyetlenül fejlett civilizáció egyik korába. Csak egy nagy csattanás volt az átlépés, viszont a gépen természetesen minden műszer csődöt mondott, csak értelmetlen angol szavak összességét hallották a rádióból. Ebből a felhőből nem tudtak kikeveredni, csak suttogásokat hallottak a fejükben, mégis értették, hogy mit kellene tenniük. A filmre akkor kapcsoltam át véletlenül, amikor már negyedórája ment. Ezért azóta is csak keresem, de még csak foszlányokban sem találtam róla semmit. :((
Na mindegy, a vége az, hogy ezek az emberek amikor kikecmeregnek a fejlett civilizáció segítségével a felhőből (mert egyébként így figyelnek minket), akkor megismerik az ő világukat, ahol mindenki egyenlő, szeretet és békesség van és onnantól kezdve már az agyuk 100%-kát tudják használni, ezáltal akár beszéd nélkül is bárkivel kommunikálni tudnak. Persze a földre visszamenni már senki nem akar ezek után. megismerik a titkokat, hogy ők teremtették az életet a földön és van egy másik dimenzióban egy hasonló fejlett faj, mely ellen már évmilliók óta harcolnak, mert ők a gonoszak, akik miatt az emberek háborúznak és ölik egymást és persze ehhez beavatottak is kellenek, akik titokban tartják a létezésüket, ezáltal ők lesznek és lehetnek a föld uralkodói, akik nem mások, mint a zsidó családok! (bildeberg?) ...és most jött el az idő, hogy ezekkel a zsarnokokkal végleg leszámoljanak, ami nem háborúból áll, hanem azzal, hogy felszabadítják az emberek tudatait, amitől mindjárt az agyuk teljes kapacitását kitudják használni és ezáltal rögtön érteni fognak mindent, azt is, hogy hogyan tudjon összeomlani ezáltal ez a mocskos rendszer. Erre az egyik "sztyu" csaj felébred álmából, aki a főszereplő és azt mondja: - már tudok mindent és elmosolyodik.... Itt lett vége.
Na B+! Hatalmas és gyönyörű történetű mese?, vagy inkább nagyon belenyúltak valamibe? Nagyon tetszett, honnan a picsából lehetne ezt a filmet előkeríteni? Az amerikaiak állandóan nyomják az agymosó mozijaikat, holott közben ilyen kincsek is teremnek :)
Nos, ebből fakadt az ihletem is, amelyből elkészülni látszik a vadiúj projekt, már csak a simítások vannak hátra. -
#25827 Hatalmas tériszonyom van, és rendkívül kényelmetlenül éreztem magam a videó megnézése alatt - de megnéztem: ezek elvetemültek! :)
Ha csak egy "kisebb" széllöket oldalba kapta a srácot... inkább bele sem gondolok. -
#25826 Jah, láttam már régebben ezt a videót, még így ezen keresztül nézve is "tériszonyom" lett, mert egyébként nincs :) -
#25825 Ezek nem normálisak!
-
#25824 Ajánló!
picit electro-s, nagyon ütős bassline, jó kis Nu-Disco a 'szokott' minőségben
Punks Jump Up feat. Dave 1 - Mister Overtime (Gigamesh Remix) (12)
Dionigi - Electro Vibes (Macho mix) (10)
Dionigi - UFO At 42000 Feet (12)
a cuccok itt
-
#25823 Igen, Éva hatalmasat úszott!
Nézzük, a pólós csajokat. -
#25822 Várható volt, ilyen játékkal nem lehet nyerni, főleg nem aranyat. Szerintem, Kemény lemond és az öregek visszavonulnak, aztán lehet építkezni.
Viszont az előbb, Risztov Éván lefagytam bazze, óriásik gratula neki!
-
#25821 ...és eddig tartott. Legalábbis a férfi.
Viszont a kézimeccsen szétizgultuk magunkat, idegtépő volt! -
#25820 Ezek kellenének, de csak is lossless . 320-ban mind megvan. Thx
[b] -- Ian Boddy – Pulse
– Starcluster – Winter of Ice
– Mistral – Jamie
– Young Monday – Zaire
– Scratch Massive feat. Jimmy Somerville – Take Me There
– Charles Lindberg N.E.V – Peinlich Peinlich
– Terminal Twilight – The Lovers
– Hyboid – Requiem For Hyboid
– Xeno & Oaklander – Desert Rose
-
#25812 Jók voltak ma, remélem az aranyig meg sem állnak! :) -
#25811 Na végre az igazi formáját mutatja a magyar vizilabda! -
#25810 Ha eljut a kínaiakhoz, akkor lesz igazán látványos a siker. -
#25809 ...és hákúisdé az az egyik legdurvább vírus, jobb ha máris kivágjátok a kukába a számítógépeiteket. -
#25808 Egyébként nálam semmi figyelmeztetés nem volt. -
#25807 Bassz rá, kit érdekel! -
#25806 Májki új "kínai erői" most futott le a spacedream radio-ban, gratula!
Köszi :) Hihetetlen, de bárhova ahova "elterítettem", ott elképesztő nagy siker lett. Egy albumra valót talán összedobok, de "töltelék faszságok" nélkül. Ami kb 8 max 10 számot jelent, tehát mindegyik legyen jobb és jobb, minthogy általában egy album 60%-kát eltekerjem és soha többé ne hallgassam meg.
A dallamokkal nincs gond, sem az elképzelésekkel, mert tényleg nagyon jó dallamok keringenek már régóta a fejemben, és bármikor előcsalogatom, meg most már pikk-pakk le is ütöm és kikeverem, ahogy szerintem a legjobban hangzik, de most tényleg kurvára nincs időm erre. :) Majd apránként... -
#25805 Tehát nem értetted meg, hogy megfertőződhet a géped, mert csak beléptél... Most már megkaptad a "hákúíesdé" vírust, mint mi.