DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Valamit nagyon félreolvashattál, mert ez az "izmos" cím az MF "bújtatása" és amikor feltöltöttem akkor jutott eszembe. 😄 Egyébként kösz az elismerést.
Kösz Dióm, neked is. Az igazság az, hogy ez szerintem egy még jobb zene lenne, ha a fejemben lévõ dallamot egy igazi énekes ráénekelné, de így "csak" italo disco féle instrumentális változat lett belõle. Belevetettem magam a kották tanulásába, persze nem akarok én zenészi pályát 😄, csak már régebben is írtam, hogy a fejemben rengeteg fasza muzsika létezik. Ez a szám ezen a héten készült el, de közben meg kellett tanulnom a programot is használni a szintivel együtt, jah vettem egy használt/újszerû Yamaha PSR-3000 szintetizátort egy ismerõstõl. Amikor haza hoztam az asszony a fejét fogta 😄, de aztán tegnap már megjegyezte, hogy elég hamar tanulok, viszont a zeneszerkesztõ programokkal így elég könnyû vele komponálni, de gondolom ezt te tudod, meg Örni is 😊
Nem is szeretném magam nagyon tovább képezni, csak annyira, hogy a dallamot azonnal le tudjam ütni, néha már sikerül és ha van idõm nagy ritkán, kedvem és legfõképpen ihlet, akkor majd jelentkezek néha ilyen-olyan stílusokkal. "Az új felhõk vannak az égen" csak épp eszembe jutott, mert mostanában, mint írtam állandóan az eget, illetve a felhõket bámulom, de a tkm tudja miért.
Aztán ebbõl lett a cím és a dal, ami pontosan 19 hangból épül fel, amibõl 13-at én kevertem ki, a többi csak ilyen effekt szerûség, holnap felrakom majd a lossless változatot is. Fõleg a dallam és a dinamika, ami nálam elsõ számú cél egy projektben. Amiket használok az a ableton, cubase, fl studio és ebbõl az utolsó szerintem a legprofibb, legalábbis számomra. Ennyi lenne a történet...<#papakacsint>#papakacsint> Balról a (sok száz) hangminta, mellette a felépülõ hangokból a zene és jobbra pedig a pattern-nek. Senki ne várjon tõlem profi szintû dolgokat, ez simán csak a (legújabb) hobbim...
What about the forests?
egy jazz dobostól nem rossz, sajnos már nincs köztünk, de szóljon egy remek bemutató Danny Barcelona -tól 1959 LIVE! <#kacsint>#kacsint>
a videóban 1.36-tól!
és egy másik hatalmas mutatvány a svájci Top Secret Drum Corps csapattól
A torzítás a videó miatt van [96 kbit, 32000Hz).
A 48000 Hz-es, 134 MB-os WAV-ban én nem hallok ilyet.
Persze, az is lehet, hogy túlságosan megszoktam már a dolgot, a komponálás és a videó szerkesztése alatt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az a határozott véleményem, hogy aki nem ért a zenéhez,az ne zenéljen!!! Ilyen egyszerû!
Ez viszont nagyon jó lett, úgyhogy Te meg ne álszerénykedj csak! Egy-két sávja (fõleg a zongora részek) elég torzítos közeli (az is lehet, hogy a flash erõsíti fel csak ennyire durván a hangszintet),viszont az összkép és a hangulata nagyon jó ennek a számnak! Gratula!!!
Azon meg nem kell csodálkozni, hogy a YT mennyire rontja le a minõséget, ezt csinálja a kezdetek óta,mivel neki tárhelyre és sávszélességre kell optimalizálni a videókat,nem pedig valós fullhd élményre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tessék úgy hallgatni, hogy nem értek a zenéhez 😊
A videó képi anyaga teljes mértékben INGYENES (royalty free) videókból származik. Linkek is vannak hozzájuk a leírásban.
Jó hallgatózást, és azért kíméletesen a kemény kritikákkal 😊))
What about the forests?
ahogy te szoktad irni ez belemaszott a fuklembe, errol a csapatrol valamit olvastam nem olyan reg. le lehet tolteni jo minosegben,de ez is nagyon jol szol. <#wow1>#wow1>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Hihetetlen, mit ártott neki az a pár idegen?
What about the forests?
Hát B+, talán neki is elege lett a sok agy mosottból és a háttérhatalomból...<#gun>#gun>
What about the forests?
Az egykor csillagászatért megõrülõ énem azt mondatja, hogy egy pár milliós megfigyelõ eszközzel milyen nagyszerû képeket, felvételeket lehet(ne) készíteni - az arcom leszakad néha az irigységtõl, amikor hobbi-ûrfényképeket látok.
Én, a helyedben, azért vinném magammal a behemót gépet is, mert, részben, ha már van dolgozzon meg a pénzéért, másrészt a pillanatok elszállnak, és a minõségi képek lehetõségét is viszik magukkal.
A Youtube tömörítése pedig valóban drasztikus.
Jah, a ray ban elég jó.
What about the forests?
What about the forests?

What about the forests?
Nekem is vannak felhõs képeim, de egyik sem érhet fel ezzel.

What about the forests?
Annak idején, Nemere István "Titkok könyve" (ha jól emlékszem a címére) írásában olvastam, hogy az ilyeneket gömbvillámmal magyarázzák a "szakértõk" 😊
A másik az volt, amikor este beborult az ég, ezzel nincs is semmi gond, csak éppen az egyik felhõ a fekete éjszakába hófehéren virított, már ez nagyon furcsa volt. Nem nap világította meg, mielõtt valaki ezt mondaná, mert már teljesen sötét volt, meg 10 óra körül.
Aztán ebbõl a felhõbõl egy nagyon fényes gömb jelent meg, cikázott ide-oda. Pont anyámmal voltam kint a teraszon, õ is látta. A fényképezõ gép nálam volt készenlétben, de ezt nem esti filmezésre találták ki, ettõl függetlenül simán rajta kellett volna legyen a filmen a hihetetlenül fényesen izzó "izé", amikor a város jóval kisebb fénnyel világító fényei simán látszottak. Ez a szar pedig nem volt rajta visszajátszásnál, pedig a felvételen az LCD képernyõn végig ott volt/tartottam.
What about the forests?
A Mecsek felõl egy fehér "fekvõ bojlerra" hasonlító valami, amibõl a tetején és az alján két-két kisebb tartály emelkedett ki, a lenti képen megpróbáltam lerajzolni. Az Ufo, vagy tkm tudja mi teljes csendben szállt dél felé. A "jármû" kb 100-200 métert magasan kúszott, mint írtam hangtalanul. Kb jó 30-40 másodpercig láttam repülni, majd hirtelen fölfelé vette az irányt és egy szempillantás alatt eltûnt. "Anyám picsáztam" magam, hogy pont most hagytam bent a gépet, mert az én gépemmel erre a távolságra simán rá fókuszálok, de így csak maradt a látvány és egy óriási nagy kérdõjel, hogy B+ ez MI VOLT? ...és ez már a második furcsa eset volt 1 héten belül...

What about the forests?
Szerintem, nekem nincs jó üzleti érzékem, és valószínûleg, én rosszul járnék ilyen esetekben 😞)
Mas... Kuvva meleg van mar megint, Bolyon is befutottek :-P
What about the forests?
Amennyi animét követek, megnézek, azt egy 27-30"-es monitoron is megengedhetem/ném magamnak 😊
What about the forests?
kamionról leesve vagy RB-ésen már 800-ért is van biztos.
What about the forests?
What about the forests?
és versus hoztam is egy másik (nekem nagyon) kellemes számot,aminek elég hosszú az eredete, többen is átremixelték, talán az utóbbi idõk egyik legjobban sikerült (trance house) változata Pryda nevéhez fûzõdik,aki saját Mirage nevû alkotásába jól bele mash-up-olta a 2009-es ausztrál sikert, a we are the people-t, és a lényeg, így megszületett a 2011-es belga, gigantikus mesés díszleteket felvonultató Tomorrowland szuperfesztivál egyik vezérdala
Pryda vs Empire of The Sun - Mirage / We Are People
érdemes a látványért és a hangulatáért is végignézni fhd-ban
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?