DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
így vicces, de hát közel 30 év már mindenkin meglátszik, nézd arról az oldalról, hogy már Te sem viszel haza minden héten új csajt! <#nevetes1>

Musachy
"Ha most ideraktad az,amit minden hülye be tud szerezni..... 😊))"

Nyilván az, nem is mondom, hogy nem. Így akár te is. <#nyes>

"ne vedd a lelkedre"

Öreg vagyok már a lelkizéshez...

imo :) science fiction is science fact

Dióka
Örni is értékelne egy ilyet, fõleg ennyiért, szinte ajándék áron...a hozzáértõknek. kafa.

Dióka
akkor ezt nagyon félreértetted, mert én semmit sem állítottam, csak feltételeztem, de majd legközelebb....<#kacsint>
'ügyesebb, okosabb, szebb...stb, mint én' ilyen az élet körforgása <#nevetes1> ne vedd a lelkedre.

pityu0718
Szia Mike!

A Garageband mondjuk úgy, hogy a Logic lebutított kistestvére. Rém egyszerû kezeléssel és funkciókkal. Persze egy csomó hasznos dolog hiányzik belõle de el lehet vele szórakozni.
Gratula a Psr3000-hez, jó hangszer és nagyon jó áron vetted.. 😊
Az egyik legnépszerûbb hangszer a vendéglátósok közt! Kicsit gyengék a dobjai de kárpótolja a megavoice-cool-live hangszínek sokasága.
Az a másik Psr233 egy játékszer gyerekeknek, nehogy valaki ilyent vegyen, nem jó semmire.
Ha igazán jó hangzást akarsz, akkor Korg-ot kellett volna venned!!

FL stúdió a belépõszint a zeneszerkesztõk közt. Nem rossz, sokan használják, meglehetõsen népszerû. Az Ableton Live már teljesen más, véleményem szerint minden tekintetben jobb is!
De természetesen mindenki használjon olyant, amit könnyen megért és tudja eredményesen használni!!
De Neked mint "Mac" user-nek a Logic pro 9-et ajánlanám, csodálom is, hogy nem azt kezdted el jobban megismerni..?

IMYke2.0.0.0
Nem bizony.
Fél vagyon lenne, ha gépet kellene újítanom.

Az Ableton a 2. legjobbnak titulált program a kategóriájában, a FL után.
Próbálok nem elfogultan nyilatkozni róla: Kurva jó program! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha otthon még mindig XP-t használnék, akkor - ne nevesd ki szegénykét! 😊 - a jól bevált, öreg SoundBlaster LIVE! 5.1 Player izzítanám.
Azzal sosem volt gondom.

De Windows 7 alatt nem lehet életre kelteni. Sokáig ugye használtam alaplapi ketyegõt, és a 90-es topik egyik törzstagja dobott meg a pincéjében porosodó Xi-Fi-jével.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

narumon
Az a baj, hogy te procit sem tudsz egyszerûen cserélni 😞
Egyébként az Abletont nem ismerem. Párszor már neki akartam szánni magam az ismerkedésnek de valahogy mindig elmarad.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

mflex
Nekem vagy egy 7.1-es audigy 4-es kártyám, ami hardveresen dolgozik, de csak xp alatt 100 százalékos, azóta a dobozában van, amióta a vista ki jött, tehát már régóta...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ableton Live Suite 8.3 + Xi-Fi Xtreme Audio ugye
A VSTi-k száma lényegtelen.
Az Omnisphere ráadásul még csak beszerzés alatt van a maga 40 GB-nyi hanganyagával...

A Latency meg az egekben, mert ahogy írtam, szoftveresen dolgozik, olyan, mintha a hangkártya nem is létezne .

mflex
Ezt a videót láttátok már?

Hát szarrá röhögtem magam. Nagy sörhas, hamis (half live) hang, és már nem szépfiú, mint a buzi idõkben! 😄D

What about the forests?

narumon
No várj és milyen progival? Ezzel emlékeim szerint FL Studio nekem elég jól ment, csak nem a legjobb minõségû kimenetre kell állítani a szintiket. Most egy Core i5-el nyomom ezzel biztosan jól megy rohadt sok bonyolult sáv is.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

IMYke2.0.0.0
Intel Core2Duo E8400 (2 mag, 3000 MHz) nem jó?
Mert ilyenem van.

4 GB DDR2 (1066 MHz, alaplap miatt 800 MHz-en, tuningol a franc)
HD 4850 (512 M😎
3,3 TB
27" Samsung (1920*1080)

narumon
Ezt megoldhatod egy jó CPU-val is.

mflex
Talán majd eljutok odáig, hogy gép nélkül a szintin csak úgy kertben, telken eljátszogassak 😊 Egyvalamit észrevettem, ha kezded megérteni az akkordokat, akkor ez nagyon jó stresszoldó.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Csakis azért, mert a mostani az gyakorlatilag szoftveresen gyorsít - érdemes utána olvasni a neten, mennyire nem kedvelik -, míg egy hardveres gyorsítást nyújtó hangkártyával sokkal könnyebb dolgom lenne, több sávval is tudnék dolgozni, mint most (bizony kompozícióknál bizony beakad, recseg a hang, de rendereléskor jól szól stb.), nem lenne 90-100%-os CPU terheltségem, és nem tartana 15-20 percekig a render...

mflex
Jah, én kösz, csak a rapid szopat, valamiért nem müxik premiumban, de próbálkozom.

What about the forests?

narumon
irreleváns

narumon
Viszont az itteni beszélgetésünk miatt kérdezném, hogy miért kéne egy komolyabb hangkártya? Kis túlzással csak élõ felvételekhez kell jó hangkártya amúgy "szinte irreveláns"

narumon
Persze ha van hely akkor elfér 😊
Nekem a midi bill-en kívül már csak egy Ensoniq SQ1 maradt meg érzelmi alapon (ez volt az elsõ komoly szintim), de minden más eladásra került már évekkel ezelõtt. Akkor még normális pénzt lehetett értük kapni, ma már nagyon nehéz lenne bármi ilyesmit eladni. Nincs értékük. A Yamaha azért jó max mert a bárzenészek mind azt használják, tehát azt majd még lehet hogy el lehet adni ha akarod 😊

Musachy
Tudom, hogy amirõl Te azt állítod, hogy nincs az NINCS. Már megszoktam, hogy mindig van ügyesebb, okosabb, szebb...stb, mint én. Nem is arra akartam reflektálni, amit írtál, csak épp ez jutott eszembe.
Egyébként meg: aki kérte, ahhoz eljutott. S, ha mégsem tetszik, akkor mindenki ismeri a DEL gombot...

mflex
Igen ezt én is tapasztaltam, bõven elég egy bika pc. Tudom, de ezt majd egy éve 400 felett vette a srác, és kétszer bekapcsolta pár órára. Több helyen én húztam le a fóliát róla, szóval nem volt ez rossz üzlet érte.

What about the forests?

Musachy
<#eljen> Látom, vannak itt okos magyarok is. De legalábbis nem harapják le a fejem, csak azért, mert akartam segíteni.

narumon
Annyiért lehet kapni zsírúj midi billt is, az meg szerintem manapság bõven elég zenélésre.

mflex
Akkor sorry, nem szóltam, egyébként az elõbb sikerült ráborítanom egy pohár sört, de úgy néz ki megúszta.<#zavart1>

What about the forests?

narumon
Nálam sajna csak 0404. A régi idõkben még egy csomó hardver kellet (szintik, effektprocik, dobgép), ma elég egy jó számítógép, FlStudio meg VSTi-k oszt hajrá 😊 Sokszor a Midi billt sem veszem elõ 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem 500 Ft is pénz - sajnos. 😞

mflex
Ilyet vettem, 1 éves, alig használt, 100 ezer.

http://www.youtube.com/watch?v=p-UWd1BJJ0k

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
30 rongyért már elég jó szintiket lehet kapni bizományikban. Az meg nem pénz...

What about the forests?

mflex
Akár én is mondhattam volna ezt, valahogy az FL STUDIO (számomra) a legprofibb a GARAGEBAND mellett, viszont mostanában winfos-t használok többségében, az meg csak mac alatt van. 😊 A mac laposomban meg gyári hangkártya van, a desktop pc-én meg emu 1616m.

What about the forests?

kaposi1
Én nem szedtem le de erõsen sanszos jelszónak a : frankon <#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
Ugye ez még véletlenül sem az Ella Fitzgerald-al énekelt változat,vagy egy sima album verzió, hanem a 4 perces dobszólós?!

Ha most ideraktad az,amit minden hülye be tud szerezni..... 😊))

Mielõtt azt mondod, hogy "mégis csak", azért gyõzõdj meg róla, tudod-e mirõl mondod....mondja a mûvelt franciának az okos magyar. 😊))

Nos, én nem tudok róla meggyõzõdni, mert jelszavas, azt meg nem adtál hozzá, gondolom majd 55 év múlva (egyébként Armstrong-tól az eredeti min. 57 éves,a még eredetibbet meg még külhoni ükanyáink dúdolászták,de ez már csak apróság)...szóval, ha nem az,akkor már jelszót se adj a titkos feltöltéshez, ha meg az, akkor pötyögj még néhány karaktert hozzá.

narumon
Szintén. Még anno én ilyen PC-s trackerekkel kezdtem: ModTracker, ScreamTracker, Fastttracker II. Annak a koncepciónak nagyon jó tovább gondolása az FL Studio. A Cubase és társai annyira más vonalon készülnek, hogy én azt soha nem tudtam megszokni 😞

Musachy
Ennek megfelelõen a link...

Musachy
pardon: stompin' at the savoy

Musachy
"Never say never" mondja a mûvelt francia...
Stompin' At Savoyy

Persze biztos nem olyan, mintha a mai technikával rögzítették volna, hiszen mégiscsak 55 éves az orig. rec.

IMYke2.0.0.0
A kártyát is ajándékba kaptam, a Neoton remixek fejében.

IMYke2.0.0.0
Nekem még drága egy MIDI-billentyûzet is, nem hogy egy szinti 😊
Meg aztán, akkor kellene egy jobb hangkártya is .

mflex
Igen és az elõbb kikevertem egy olyan hangot szintivel, ami k jó lett...😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nekem, a saját dallamom elkészítése majdnem fél napomba került - olyan disszonáns hangokat még életedben nem hallottál, amiket közben produkáltam.
Pedig letöltöttem, elolvastam mindent, amit a türelmem lehetõvé tett a Major, Minor Chordokkal kapcsolatban. 😊
Végül, ezért is maradtam meg az egyszerû, lépcsõzetes akkordok mellett - mert azokat könnyedén be tudtam kattintgatni az Abletonba 😊

Te viszont szintivel nyomtad be, s gondolom, hallás után.

mflex
Nekem ez jött be a legjobban 😊

What about the forests?

mflex
Miféle hallás?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én éreztem, sejtettem. Neked ráadásul van hallásod, nem mint nekem 😊)

narumon
+1 az FL Studionak 😊

mflex
Gondoltam, kár 😞

What about the forests?

Dióka
elég necces,akkor ezek még talán sztereóban sem voltak meg....ebben az idõben 1-2 évvel korábban kezdtek elterjedni az elsõ sztereó felvételek (már amit meg lehetett venni)

mflex
Mondjuk a királytól messze vagyok, talán egy koldus lehetek zenei körökben tudásilag, aki talán majd lesz még paraszt is <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
<#nevetes1><#worship>

Jó a kép 😄

What about the forests?

Dióka
hát bakker, megígértem:

<#nevetes1>

NAGY GRATULA!KIRÁLY VAGY!