26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    annyit mondhatok: fbi magyarországi főhadiszállása..

helyszínt nem árulhatok el (bár azt már tudod, hogy gyulán van)

fegyverfotókat nem szívesen mutogatok, de privátba te és vb kérhettek..
  • kaposi1
    Tudod nálunk mindent szeretnek túllihegni már egy egyszerű szaros Polgármesteri hivatal is felszerelkezik ilyennel.
    Mert ott olyan kurva fontos emberek vannak.
  • Zephyr Retiring
    akkor majd kerítek valahonnét a csopimról egyet. asszem arról is lőttem egy strandpapucsos sorozatot egyszer

..talán az jobban bejön neked (bár az sem lesz idevaló)

..ám mindjárt jön két idevaló fotó is..
  • kaposi1
    Hm..
    Zephyr kolléga úgy gondolja mi még sosem hagytuk el kishazánkat.
    Itt most a Fémdetektorra gondolok.
    Inkább a beígért privimet küldené már.
  • mflex #15667
    ezt a fegyver dolgot nem értem, milyen háznak a belépője az ott?
  • mflex #15666
    én utálom a sportmotorokat, és nem is ide valók...
  • mflex #15665
    hi all
  • Zephyr Retiring
    mielőtt még a fórumgazdi leharapná a fejemet a sok ide nem illő kép miatt, még mutatok kettőt vb kedvéért, aztán ejthetjük is a témát, ha gondoljátok..

a dolgaim elintézése után, pár órával később, már csabán (békés) voltunk. talán ezt a helyet sem kell senkinek sem bemutatnom...

ez pedig a túloldalon által parkoló tötike utazógépe (bár nem naon szereti ha fotózzák)...

..és ha már lúd..témazárásként egy bónusz két kolléga bicójáról..
    (helyszín: még mindíg békéscsaba)..

no akkor ezzel remélem a gyulai/csabai kérdéskör megolódott
  • Zephyr Retiring
    ..mivel az eddigi fotók akár hmvhelyen is készülhettek volna, íme pár gyulai feeleng igazolásképpen..

a híres vízi boltív..

..ez pedig a "becsobbanós" oldal. ez sem megszokott utcai látkép...

..és az egyik nagy kedvencem, a fémdetektor...

..aki személyesen ilyenen még nem haladt át, elmondom a menetét:
    1) minden fémezközt, kanálgépet, kulcsokat, fémkeretes szemüveget (az érzékenyebbeknek) fegyvert (kés, pisztoly etc..) a biztonsági őrnek áthaladás előtt át kell adni.
    2) áthaladás után mindent visszakapsz (egy igazolvány felmutatása után) akár az éles lőfegyvert is.

akkor viszont minek a detektor
    no jó, mondjuk nekem olyan flepnim van, hogy az országban bárhová bevihetem a fegyveremet vele, de a valódiságát ezidáig még sehol senki nem ellenőrizte...

két dologra tudok gondolni..
    1) rajtam kívül más nem mutogat ilyesmit, s ezért tanácstalanok, de nem szólnak,
    2) qrva sokan szaladgálnak fegyverrel és engedéllyel a zsebükben, és ezért nem szólnak..
  • Zephyr Retiring
    s most a beígért képek, pár rövid kommenttel:
    először is (mivel vb nagy képguru, csak jelzem, hogy mostantól egy ideig ezekkel a walkmanmobilokkal kattogtatok.) belenyomták a fülembe a bassreflexes fülcsijével, bekapcsolták a megabass funkciót, s döbbenten hallgattam...megveszem. 4 db-ot kérek. csak ez hagyta el a számat..

gyula. vmikor tegnap délelőtt. ilyet se látni mindenfele..

a híres tesco-s fotó a parkolóban, ami már bemutatás előtt port kavart..

• Zephyr Retiring
    penge agyam az este kissé belassult, de már vettem az adást

tesco. gyula. hanghordozóim vásárlásának helye

untam magam itthon, szóltam tötikemesternek, hogy pattanjon fel a mocijára, s mutassa az utat gyuláig

erre ő megkérdezte: most miért kell mennünk gyulára

mire én: há cédéjér.. mi másér
  • Szimistyle
    Köszi Wind :)
  • vinylbakker
    úgyhogy nem igazán értem a kérdést

Mit nem lehet ezen érteni?(az eredeti zárjegyes audió cd is hanghordozó csak az üres és tök mindegy hogy Gyulán or Hódmezővásárhelyen vásároltad a Tescoban az attól hanghordozó marad.Vágod??
    További hasznosat mindenkinek.
    Üdv:VB
  • mflex #15658
    dm-ben évek óta nem voltam, most a coop üzletekből vásárolom az eredeti cd-ket
  • Zephyr Retiring
    ..úgy látom lejött már közbe rég sultan71 i love szériája is..

úgyhogy léptem

csááááááááá.............
  • Zephyr Retiring
    én holnapra még nem ígérem a digizést neked és italo4evernek, mert valamikor pihennem is kell, de hamarosan rászánom végre magam...

és ha már digizek, akkor az ne csak 1 zene legyen úgy vaok vele..
  • Zephyr Retiring
    az ottani felhozatal cd ügyileg/darabszámilag oly silány, hogy inkább hagytam..

mellesleg vettem már a helyi tescóban eredeti zárjegyes audio cd-t, úgyhogy nem igazán értem a kérdést

én nem mflex vaok, hogy a dm-ben visszatutyikázott eredetinek látszó (a zárjegy az imént még megvolt, csak leesett) audio cd-t vásároljak
  • mflex #15654
    holnap megnézem.
  • Zephyr Retiring
    de azért lossless nem

mert ha eléri legalább a 20 khz-et akkor jöhet...
  • mflex #15652
  • vinylbakker
    Tesco?? Gyula??...csak nem ott vásárolod papa mostanában a hanghordozókat?
  • mflex #15650
    nekem van egy válogatás cd-ém, amin rajta van, de elég gányul szól...
  • Zephyr Retiring
    cimbi. asszem holnap leesik az állad, ha bekukkantasz ide, mert ha jól emléxem a gyulai tesco parkolójában is kattintottam egy fotót, amin egy része látszik az én kicsinyemnek is

..látod, látod: mégsem felejtettelek el egészen...még
  • Zephyr Retiring
    természetesen az 1967-es eredeti dal nekem is jobban tetszik egy fokkal, de annak sajna nem bukkantam még rá a lossless-ére

így marad az r.g. mert az legalább eredeti. holnap erről is dobok egy fotót, ma már ahhoz sincs kedvem..
  • vinylbakker
    ...remélem, senkit sem hagytam ki...
    csak engem a kamionos és vinylimádó kollégát(no meg azért a szép képeket is szeretem) rémlik?
  • Zephyr Retiring
    és a másik album egyik ismertebb zenéje:

• mflex #15645
    Ha már szóba került:

• mflex #15644
    Megmondom őszintén, de ez csak magánvélemény, a Herman's Hermits - No milk today számának a meggyalázása ez!
  • mflex #15643
    hát egy párat csak egyelőre :)
  • Zephyr Retiring
    két általam régóta keresett albumot kaparintottam meg ma gyulán.
    ha valakinek még losslessben nem lenne meg esetleg, jelezze..

egy dal az elsőről:

• vinylbakker
    Nincs mit kolléga.Egyébként a multkor feltüntetett illetve keresett zenékből sikerült mindent beszerezned?Ritkán érek rá fórumozni és ennyi hsz-ből kideríteni hogy mi történt szinte lehetetlen.
  • Zephyr Retiring
    jó estét mindenkinek

hát ti meg mi a túrót csináltok
    annyi a hsz, hogy alig győzöm olvasni

haladjunk érkezési sorrendben

mflex és italo4ever: hamarosan...
    mflex 15541-re: nana ha nem vagy teljesen biztos valamiben, akkor tedd hozzá: "legalábbis én úgy tudom"
    (s itt csendben megjegyezném: rosszul tudod. de nem mondtam semmit..)
    mflex 15542-re: mint azt már említettem tegnap is: gyulán voltam ma. természetesen kattintottam pár képet is, majd holnap feldobom közülük a hq-bbakat..
    (s itt csendben megjegyezném: meglepit is hoztam. de erről majd később..)

sultan71: ..természetesen no problem és persze:
    musachy 15558-ra: csak neked...

mflex 15586-ra: ..tudom nehéz elhinni, de idővel akad majd más, aki a helyébe lép...bár attól még nem fogod elfelejteni. nem is kell. nekem (most hülyének fogsz nézni, de) két ismerősöm halt meg a nem rokoni körömből: egyikük nagyon-nagyon jó barát volt, a másik meg a 2. legnagyobb ellenségem. furamód ő is hiányzik...csak ő épp másnak, nem nekem :)
    (az 1.számú legnagyobb ellenségem még él, de messziről kerül ha meglát. egyszer besokalltam, s töltött fegyvert nyomtam a gyomorszájához. kis híjja volt, de használat nélkül tettem a tokjába vissza. azóta nyilvánosan nem kellett újra elővennem..)

...remélem, senkit sem hagytam ki...

fél lábbal már az ágyban vaok..de előbb, a meglepi felkonfja..
  • mflex #15639
    Pedig nálam müxik :)
  • kaposi1
    Frissíted a player-ban a zenéket?
    Most jelenleg nem látok benne semmit.
  • mflex #15637
    azért leszedtem :) kösz, hogy fáradtál vele!
  • Wind 67
    closed.rar
  • mflex #15635
    Halvány fogalmam nincs, hogy ez a szar minőségű felvétel, hogy kerülhetett bele...
  • mflex #15634
    Akkor ez is tárgytalan, kösz, hogy szóltál, nem emlékszem, hogy az ILDD-on már milyen zenék vannak, de átnézem!

thx
  • sultan71
    Koszonom hogy foglalkoztal vele!
    Most akkor hogy is van? Savage nem rendelkezett a master szalaggal es felrakta az albumra mpfosban? Vagy a ritka peldanyszam miatt direkt lebutitottak? Ki erti ezt...
  • vinylbakker
    itt is rajta van.Azt mondtad a multkor hogy neked megvan a lemez eredetiben.Gondolom nem baj hogy szóltam?