26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
itt van a nick john, ami kifogástalanul szól pl:
-
vinylbakker #15630 Szerintem nem is szerénykedi Windkolléga.(gondolom az oldal bővítés alatt áll vagy egyszerűen ez csak névrokonság?
-
Elvileg Sultan vagy Wind-től megkapjuk, ha minden igaz :D -
Ez olyan mintha valaki "belenyúlt" volna, egy hangszerkesztő programmal, túl is van vezérelve, meg meg is vágva a magas, de a programod nem hazudott, ez valóban mp3..kb 256 max. :S
-
Jah, de már nem emlékszem, hogy hol kell kitörölni... -
sultan71 #15626 Ezt a hatterinfot eddig nem ismertem. :-)
Nagyon elkeserito volt amikor a kedvenc eloadoim "felporogtek" es attertek Japanba bohockodni. Odaat egyebken a para-para mindmaig kozkedvelt mufaj. -
:( -
És ezt felnyomtad valahová? -
mindjárt megsasolom... -
sultan71 #15622 Csakis Losslessben! :-)) -
most már mindegy :) -
hurrá!
meg is kapom majd?
-
ja nem tőlem kérdezted, bocsi -
wavba
-
sultan71 #15617 Kozben akadt itt egy ujabb erdekesseg.
A multkor a '80-as forumon Fulcsimano eredeti cd-rol berippelte es felrakta Roberto Zanetti - The Best Projects 1984-1995 albumat, rajta 2 eleg nehezen megszerezheto zenevel. Ezuton koszonom meg neki a feltoltest!
Az audiochecker 1 szam kivetelevel cd-nek hozza ki, viszont pont a szamomra legfontosabb zene mpeg lett. :-((
Elkepzelheto, hogy ilyen sz@ar minosegben kerult az eredeti bakelitre is, amibol a Discogs szerint 300 peldany keszult, es az elado 400 Euroert vesztegeti??!!
Ha valakinek van ideje es/vagy turelme, ranezhetne, hogy mi a baj a felvetellel.
Ghery M. & Ocean D. - Love's Emotion (WAV?) -
szerintem, ahogy a divat meg minden előbb vagy utóbb visszatér, most ez történik az italodisco-val, az embereknek szükségük van rá, és erre rájöttek, legalábbis remélem, hogy jó irányban gondolkozom... -
Ezzel majdnem egyet értek, csak a Hi-nrg (angol disco) más műfaj.Az igazi disco tényleg 82-83 ig tartott, majd a gyökér németek rászoktak az olasz tengerparti nyaralásra (mármint a pénzesebbek mert a csórók a balatonon voltak)és belopták az italiai ritmust a german hangzásba igy lett az euro irányzat és maradt az italo irányzat is. Mivel a legnagyobb a japán piac volt már a 70 es évektől és kellet a pénz (bevétel) a büdös kapitalista lemezkiadónak így úgy gondolták ötvözik az italot a japán tamagocsi (200bpm) zenével, így kialakult az euro beat a 90-es évektől. És ami ennél is rosszabb volt később a Trance..... -
neked milyen minőségben van meg? -
ne szerénykedj :DDD -
vinylbakker #15612 Hello Everybody!
Lassan eljutunk arra a szintre, hogy annyi italo lesz mint regen! :-)
Csak most mar sokkal konyebb beszerezni oket.
Az italo mint műfaj a közel szűk 30esztendőben folyamatosan élte fénykorát,hol gyorsítottak illetve lassítottak rajta,de nem tűnt el csak a köztudatból.Szerintem manapság talán még nehezebb hozzájutni a kincsekhez.(már nem mintha régen könnyű lett volna)
Természetesen kincseken nem azt a tételt értem amit manapság egy 6éves gyerek is letud kapni valahonnan.(pl a netről)
-
no nem kell ez a része.... -
sultan71 #15610 A multkor beszelgettem egy itteni Dj-vel az italorol, szerinte Italo Disco '83-'84-ig tartott, azutan mar Hi-Nrg lett a stilus neve, majd a '90-es evektol EuroBeat. Allitasa szerint az italo jellegzetessege a melankolikus hangvitel, kezdetleges szintetizator hangzas, lassu bpm. Hat, ki tudja, nekem mas a definiciom erre. -
Hidd csak el ! mi a pecs az a lossless? Ha már veszteség mentes akkor minek tömöríteni, spóroltál pár kbite helyet ? -
sultan71 #15608 Ez nagyon nagy zene, maig az egyik kecvencem! Az egyik haverom dupla refrennek nevezte el.
-
az hát, ezt nyomtam fel én is, meg lassabb is
-
Amiről beszéltem:
-
sultan71 #15605 Most mar eleg nagy lett a kaosz Sauvage teren, ez a ZYX Vol.5-rol van:
Sauvage - Do You Want Me (WAV - mono?) -
örök hála!!
-
sultan71 #15603 Kozben Nick es tarsai felszaladtak a rapidra.
Nick John - Planet Nine (WAV)
Rational Youth - City Of Night (WAV)
Ez utobbi eleg ritka zene, hatha mast is erdekel. -
Na erről írok a blogomba, de össze kell gyűjtenem az infókat még :O -
Köszi cimbi, olyan minőségben nekem is megvan :) -
Jah Spanyolok, de már régi motorosok a szakmában, régen volt a Living In Your Eyes című számuk, de az nem volt ennyire durva, ez a szám maga csoda komolyan mondom, ez valami rettenet fülbemászó, és a szinti hangok annyira durvák, hogy nincs rá szó.
AZ ITALODISCO-BAN MINDIG ILYEN FERGETES FÜLBEMÁSZÓ SZINTI DALLAMOKAT AKARTAM HALLANI.. jah capslock bocs, ez a lemez kell nekem!!!
-
sultan71 #15599 Lassan eljutunk arra a szintre, hogy annyi italo lesz mint regen! :-)
Csak most mar sokkal konyebb beszerezni oket.
Ha a Buckingham Palace meg mindig eredekel, mpfosban 2 verziom van 128-160 koruli bitrataval. En is keresem mar jo regota, es csak nehany honapja vettem eszre, hogy az I Venti ujra kiadta. Persze akkorra mar az osszes elkelt. -
Szeretettel várom őket.
Ha minden igaz ők Spanyolok ,ugye?
Egyébbként az italo-disco.net oldalon már kint van a lemez.
Az a 9 lemez amit ott most reklámoznak borzasztó erős felhozatal.
-
-
-
-
Ez a két zene van készülőben, ami állítólag nagy durranás(ok) lesz(nek)!
Most olvastam utána egy külföldi disco fórumon...
[b]City of Ligh
Five4it -
mi van itt?
tényleg feltör az italodisco, mert ezek már nem egyszerű próbálkozások, és hát a mai technikával, nagyon szép szintetikus hangokat tudnak előcsalogatni... -
kurva jó!