DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
ám másokat is érdekel a hifi hangzás világa: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=55369
én egy fülesben sem bízom<#nyes>#nyes> annak idején kemény 300 forintért vettem egy (manapság inkább hangszórókban utazó céges) fülest, ami csak azért van, hogy legyen. legközelebb majd dobok egy fotót róla, hogy én min hallgatok winampot: be fogsz hugyozni a röhögéstõl...<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Yeah I, I got to know your name
Well and I, could trace your private number baby
All I know is that to me
You look like you're lots of fun
Open up your lovin' arms
I want some
Well I...I set my sights on you
(and no one else will do)
And I, I've got to have my way now, baby
(and no one else will do)
And I, I've got to have my way now, baby
All I know is that to me
You look like you're havin' fun
Open up your lovin' arms
Watch out, here I come
*You spin me right round, baby
right round like a record, baby
Right round round round
You spin me right round, baby
Right round like a record, baby
Right round round round
I, I got be your friend now, baby
And I would like to move in
Just a little bit closer
(little bit closer)
**All I know is that to me
You look like you're lots of fun
Open up your lovin' arms
Watch out, here I come
What about the forests?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
A videó linkje: http://www.youtube.com/watch?v=WakX7ul6FHc
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
A dancing together afféle "nem tetszett anno, de most kiadjuk" féle felvétel.
Szóval ezért volt itt a nagy kavarodás, hogy új-e vagy nem új..
A szám mindekinek új, tehát 2009-es, de nem ken laci-t halljuk majd 60 évesen szinte megszégyenítõ hanggal énekelni, hanem fénykorai énekhangját csodálhat(nánk)juk, ha nem lenne ilyen xar minõség, mert ezt akár monoban is kiadthaták volna.
A kédés most már csak az, hogy ezt a nagyszerû zenét anno miért nem adták ki és mi a lófasz nem tetszett nekik benne????
What about the forests?
azt a creative fülest meg hallottad már? én fülesben nem adok a leírtakra,csak a fültesztben bízom, mert összevissza hazudnak!
azt az EQ-t meg komolyan gondoltad?<#nevetes1>#nevetes1>
fogalmazzunk úgy: nem a tartalom érdekelt volna, hanem (most az egyszer) a minõség<#nyes>#nyes>
What about the forests?
sajnos az acerem hd audio outputja sem elegendõ a megszólaltatásukhoz<#eplus2>#eplus2>
vagy csak a netem túl ld -hq helyett?
esetleg egy ilyen hq technikát kéne beszereznem hozzá.. ki tudja..
addig is egy kis olvasnivaló: http://www.hqsound.com/home.html
..és egyúttal érdeklõdnék is, hogy a 80-ason kaposi kolléga által kitett 2009-es album losslessbe még nincs meg valakinek<#kerdes>#kerdes><#wink>#wink>
What about the forests?
10:30 320k
http://rapidshare.com/files/232885634/07_Walk_The_Edge__Alex_M.O.R.P.H_B2B_Woody_Van_Eyden_Intro_Vocal_Mix_.mp3.zip
What about the forests?
What about the forests?
szerintem msot hagyjunk figyelmen kívül minden "külömbséget".<#nyes>#nyes>
..máskor is, ha tehetem..
Sajnos én is észrevettem ezt, tegnap este küldték skypeon, majd beszélek az illetõvel, hogy normálisan digizze be...
What about the forests?
...azt hiszem, itt akad némi fáziskülönbség, esetleg némi véleménykülönbség, s egy csöppnyi korkülönbség<#hehe>#hehe>
..na persze nem elhanyagolható a kvantitatív különbség, sem a szintkülönbség<#guluszem1>#guluszem1>
de mindenek elõtt a különbség abban rejlik, hogy van egy árnyalatnyi különbség a minõségi különbség, és a kettõ közötti különbség közt<#nevetes1>#nevetes1>
remélem kolléga, így már érthetõ voltam<#integet2>#integet2>
a tied? ahogy látom egy cue szétvágás lehetett elõtte,mert a szám elejébõl hiányzik pár mp, a vége után meg valószínû ugyanennyivel megy át a következõ (miko mission) számba!<#nyes>#nyes>
lehetne kérni azt a pár mp-ét az elejére?mert megtartanám és remasterelném 530 megabiten.<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
Mfex kollega átirányításával idekeveredtem.<#nevetes1>#nevetes1>
Adnék nektek egy zenét amit pár hete kaptam egy kedves ismerõstõl.
Hogy kitõl a rar-ban meglátjátok.<#eplus2>#eplus2>
Zene
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Brian Martin - Sex Tonight.
5:12 wav
KÓD
http://rapidshare.com/files/232418097/Brian_Martin_-__Sex_Tonight.wav.zip
What about the forests?
..esetleg, ha valakinek még nincs meg..
part1 (flac)
part2 (flac)
..és mivel ez egy tök régi maxi már (2008 decemberi)<#nevetes1>#nevetes1>
így már lejelszavaznom is felesleges...
..illetve csak siettem és lemaradt, mint a múltkor,
mikor épp csak kikapcsoltam a kiscsaj melltartóját, erre õ benyögi, hogy igyekezzek már, mert a mûvész pasija mindjárt hazaér a feketeöves harcmûvészeti vizsgájáról<#whatever>#whatever>
hát a qva életbe<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
az elmúlt 3 évben, ha nem is ezrével, de több tucatjával raktam fel saját archivumból is dolgokat, (linknyerõhelyek által meg többezret is hoztam<#nevetes1>#nevetes1>) igaz nem elájulós minõséget, de tartózkodtam a mû320-as és 128-as meg a SOKOL hangzás kategóriáktól is. Többnyire a sg90-es és ISD fórumon vagy valahol prezentáltam.....<#nyes>#nyes>
Sajnos a 80asban és 90-esben még mostanában is ömleszteve hozzák páran az olyan 320-asokat (külön kiemelve, hogy az 320!), amik egy mai (értsd: 5-6 éve elérhetõ minõségû) normál 128asnak éppen megfelelnek. Persze lehet, hogy ezt sokan nem tudják, nincsenek vele tisztában, de már meg sem említem,mert akkor mindennapi téma lenne.
-----------------------------------
Pont nemrég hallgattam meg egy rockbanda original HDCD ripjét (annak wav változatát),amitõl nem voltam elájulva, miután összevetettem az azonos zenéket a meglévõ 320-as mp3-aimmal. Ugye elvileg várhatóan be kellett volna hugyoznom a hangélménytõl, de az elvárt melegség (így utólag belegondolva szerencsére) nem öntötte el testemet.
hát nem túl egyszerû ez a HQ-dolog....<#kacsint>#kacsint> ,de azért hallani kéne valamit belõle.
<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
erre összedobhatnál egy jó kis logót és azt majd névjegyként használnánk!
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Format: CD
Audio: APE (IMAGE+CUE+LOG+ART)
Size: 428 MB
Time: 79:05
..sorry..
Akiknek ezek még hiányoztak a gyûjteményükbõl, íme:
lossless1
lossless2
lossless3
lossless4
lossless5
Jelszavak korlátozott számban igényelhetõek priviben nálam.
Az érintetteknek már elküldtem...a többiek se késlekedjenek!<#mf1>#mf1>
"Az 1970-es esztendõ végefelé új irányzat alakult ki, melynek egyik követõje a Landscape nevû zenekar. Stílusuk új divatot alapított, melyet az elektronikus tánczene és a synthpop határolt be.
Elsõ stúdióalbumuk közel 9 év elteltével jelent meg Landscape címmel.
Az ezen hallható Einstein A Go Go, és a Norman Bates címû számok, meghozták számukra a várva várt sikert.
2. 1981-ben megjelent albumuk, az Egyesült Királyság akkori hivatalos zenei toplistáján az elõkelõ 13. helyet foglalta el.
Az együttes 1983-ig volt aktív. Zenéjük mindmáig kuriózum."
Jó anyag, semmi hiba nics bennük. Az utóbbi 3 év alatt nem láttam ennyi linket tõled (tudod, sutyorogták nem is olyan rég hogy régebben Italocarlos néven futottam errefelé, innen tudom)<#mf1>#mf1>
Tartsd meg a jó szokásodat továbbra is, és minden héten mutathatnál valami hasonló prezentációt.
Ismételten meghajlok nagyságod szelleme elõtt:<#worship>#worship>
..jaj, a derekam..<#mf2>#mf2>
pedig mint a példák is mutatják, a kölcsönzés nem egyedüli jelenség....<#vigyor0>#vigyor0>
ez már sose megy ki a fejembõl <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?