26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
á, még csak 12-en szedték le, így bírja még
mellesleg te nem utaztál el 4-én, vagy tán már vissza is értél
wazze kolléga, mégiscsak megfogadlak fuvarosnak
az én sofőrjeim bezzeg napokig odavannak
-
vinylbakker #15871 a sok leszedéstől nem kopik el nagyon?? 

-
vinylbakker #15870 Hello Everybody!
Ez volt kolléga a legnagyobb segítség.Ezekre a progikra elsősorban azoknak van szükségük akik az internetről szerzik be a gyüjteményüket.
Akik eredeti forrásból táplálkoznak azoknak csak a fülükre van szükség.(de arra rendesen
)Szerintem nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani ezeknek a kütyüknek,mert a használatuk során néha az ember szörnyű dolgokkal is találkozhat.
-
leszedted már a cooleditr pro-t odaát
azzal menni fog valamennyire.. -
Most aztán sokat segítettél ... -
szewa wind
neked sehogy
ezt inkább hagyd a szakértőkre..
te inkább csináld azt, amihez értesz, vagyis készíts kiváló felvételeket továbbra is
nem tudom, számodra ez az újdonság varázsával hat-é, de járt már nálam pár felvételed, s azok közt én xart még nem találtam
csak így tovább kolléga.. -
nos a keveredés oka tök egyszerű:
sokan azért írják helytelenül a thrash metal-t trash-nek, mert
alice cooper 1989-ben létrehozta egyik addigi legnagyobb sikerét elért albumát a "trash"-t.. mindmáig sokakat ez kavar meg
talán furcsa lesz ezt pont tőlem hallani, de a kezdetekkor 1981-ben a metal church nevű banda tette le a thrash metal alapköveit, s bizony akad abból az időből még egy - két dallamosabb nóta is..
(mi mindenre nem jó egy ex-rocker csajszi, mi
)
sajnos mamár számomra ez a vonal (thrash/death) metal hallgathatatlanná vált...
ha buzivá válsz egyszer, légyszi nyilvánosan ne mutatkozzunk együtt
tudod: vigyáznom kell a nem létező jóhíremre
-
ment.
ennyi privit rég nem írtam már egymás után
-
üdvöz légy újra "itthon"
kedves, ma cseppet sem kedves
tanítványom
én magam is nagy komolyzene guruként tartom magam számon
mozart - d-dúr koncertrondó zongorára a zongoraverseny No.5 új fináléjára (3.tétel K.382 1782. február)-al kelek, beethoven örömódájára pedig alszom
természetesen a lemez (vinyl, cd) kiadási évére voltam kíváncsi, nem pedig a zeneszerzés időpontjára
(de jót röhögtem már megint)
a privi persze mindjárt indul, a többi kért infót (mivel rád is gondoltam jó előre) megtalálod a rar fájlban
-
Mesterek !
hogyan (mivel)lehet kell) ilyen analizálást szakérteni?
Láma vagyok az ilyesmihez.
Megérkezett az új tű az esztergához, felkapnám újból ezt a mjúzikot és kíváncsi lennék a qlönbségre.. -
musichunter #15862 Mflex!
Köszi a múzikot..FINOM már hallgatom is!

-
Ha már a másik topikban szó esett Fancy-ről, akkor itt egy általa írt és készült zene:
[b]Charlie G. - Liama L'amor
WAV extended 5:50
pass:isdmusic.com
-
Már 12-en leszedték
-
Szívesen mindenkinek! :) -
Köszi, ez nagyon szól! -
Wicked Belzebub #15857 OMG, de rég hallottam ezt a számot. A címe már nem is mondott semmit.
köszi, hogy fölraktad :) -
Hogy legyen már valami zene is, egy ritka és egyben nagy kedvencem:
[b]Danielle Deneuve - The Rising Sun 1985
WAV extended
pass:isdmusic.com
-
Még nem tervezem :) -
Akkor az idei melegfeszten nem vonulsz még?
-

-

jah, igen,akartam írni, hogy kimaradt egy betű, fent van a tépéden, bár nem tudom hányszor "remixelték"
, egyelőre ezt tudom adni....szerintem nem gond, ha több stlus is bejön neked.....én nekem is van kábé tucatnyi,amit szeretek az italo-n kívül is....azért agyilag vigyázzál,nehogy rossz irányba ferdüljél!
-
Dióbá, hát nem 80-as évek :D
Egyébként sorry, de elírtam SARABANDE helyesen, azt hiszem ez a zene pont nem azok közé tartozik, amit nyomorítva kellene hallgatni, tegnap megnéztem a filmet és qrvára megtetszett.
Mi a fasz van velem, egyre több stílus kezd tetszeni, eddig csak italo meg space, majd jött a trance , és most egyre több klasszikus, de persze a nyivákolósakat ki nem állhatom, inkább mindenből a dallamos ami tetszik.
Azért trash vagy thrash metal rajongó, (tkm tudja melyik a helyes, az első nálam inkább mérvadó, meg odavaló), azért nem leszek, bár ki tudja, lehet pár éven belül buzi leszek vagy bi :DDD
Az ember sosem tudhatja, hogy a fejében lévő agynak nevezett csoda, mikor gárgyul meg teljesen, aminek állítólag csak 10%-át használjuk, most vagy szándékosan egy magasabb rendű akárki butított le minket, vagy csak simán hülyék vagyunk, hogy rájöjjünk...
Na ebben most volt zene, szexológia, tudomány meg minden, tényleg hülyülök
-
jelszó jöhet nekem is:) -
Ha Handel meg klasszikus is, akkor valszeg nem a 80-as évek, wazze, egyem az éles eszedet ZR-bá!
nem mindegy, hogy 1700 vagy 1730?!
Ha azt kérded, hogy C molban, F durban vagy csak durr bele, akkor mégiscsak viccesebb lett volna a kérdésed.
bár mostanában a tökömnek sem volt kedve, de ma épp van 10 percem, így majd szívesen meghallgatom,mit műveltél már megint, te losslessguru!
csak tudnám, mé nem írod ki az előadó+számcímet?!
nem kérek passzt,küggyé te, de kérem az eredetit is.
az lenne a legjobb, ha ide ki is írnád egyből,, csak-e kettővel együtt vagyok hajlandó a műalkotásodat füleimhez emelni és szag-véleményezni!
-
a zene évjáratáról tudunk bármit is 
-
furcsa kérésem lenne, az alábbi videóban hallható, HANDEL-SARABANE klasszikus zenét keresem, de kimondottan full hq-ban, egyébként Palma megdöbbentő filmjéhez nagyon passzol.
thanks
-
sziasztok. csak beköszöntem..
titeket érdekel
losslessteszt :)
a résztvevőknek ajándék italo ritkaság kiváló minőségben
-
hi all -

-
Na akkor itt halgatózhatsz!
-
itt semmi nincs, csak dalszöveg, meg régi videók. -
hali!
Nem tudom hol tudsz belehallgatni ,de nézz körül itt is. -
tegnap hallottam a rádióban este a groovehouse, talán új számát, basszus, de nem tudok róla semmit :(
valszeg új lehetett, mert nem hallottam még, de ez nem 100%, hol a francba tudnék belehallgatni a számaikba?
thx -
hi all -
Hát ki is kaphatta volna más?
Igazad van csak a GTR2 2006-os most meg mindjárt 2010 van.
Szóval a korához képest igen csak jól néz ki.
Realisztikában pedig még mindíg nincs párja, és ellenfele se.
-
Na jó, de azért ezen látszik, hogy rajz, akármennyire is kidolgozták, de a GT autói szinte a realisztikusság határait súrolják.
A szolgálati autóban nem vágom a kérdést... -
Ilyenem nekem is van vagy 40 féle a játékban.
Nagyon durva gép.
Kép 1
Kép 2
Egy találos kérdés:
Na kikapott ilyet szolgálati autónak???
-
Azt tudom, hogy itt a B a helyes
wazze
-
Én meg 8-at.
-
ok