DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
Gyerekek!

Megvan a Vyck Vyo relytéj!
videoprezentáció hamarosan!

Hatalmasat fogtok röhögni! Asszem sokmindenen!
Elöljáróban annyit: nem hiába használom csak ritkán a sony sound forge-t!<#nyes><#nevetes1>
pedig nem olyan rossz progi, na de amit hamarosan láttok,beszartok....

Dióka
ne kavarj bele már mindenbe légyszi!<#kacsint>
egyébként ha megcsinálom,az nem lesz seholsem unknown.<#felkialtas>

Dióka
részemrõl ide még roncsot nem toltam fel, de a te vyck vyo-dat még mindig nem értem.....nem lehet, hogy nálad valami agyonelbaszott dolog van ,mint pl. ahogy írtad már proci és mondjuk az SF9 elé beszúrt kedvelt "Noise Suppressor, Echancer, Limiter, Grafhic EQ 30 lépcsõs" cuccaidból valami,amitõl ez a szám csak nálad, csak neked valamiért teljes spektrumnak megfelel?
délután esküszöm megnézem SF9-el is ugyanezt a számot,már rohadt kiwi vagyok mit mutat.

a "hangkép eredetisége" témát én a helyedben nem erõltetném,mert a cuccaiddal ez mindennek mondható majd, de eredetinek nem. viszont valóban jól keverheted-kavarhatod vele a hangzást kedved szerint...jó mixeket és remasztereket is készíthetsz vele, de mindezen témák már nem kifejezetten a HQ-ról szólnak,hanem a te ügyességedrõl.

márpedig tudjuk, hogy ügyes gyerek vagy!<#hehe>
én még emlékszem,amikor 14 vagy 16 órát számoltattál 4 pécés atomerõvel,hogy visszaállítsál egy szar mp3-ból egy SACD minõséget. (kis sarkítással ugyan, de valahogy így volt) <#nevetes1>
díjaztam is, igaz a felét én 2 perc alatt letudtam.

ne értsd félre,nem hurrogtam le a cuccaidat, sõt, gratula hozzá, de végülis most mirõl is beszélünk?<#kacsint>
arról, hogy amíg nem lesz hasonlónk, addig húzzuk meg magunkat,kussoljunk és szent ivóléként szürcsöljök térítõ szavaidat?
hát nem tudom....kissé ateista vagyok, de ha jobban érzed magad tõle,akkor szívesen mondom, hiszek neked,legyen igazad....<#nevetes1>

mflex
Kiváncsian várom (várjuk)!! <#guluszem1><#wink>

What about the forests?

mflex
Nah <#hehe> Ebéd elõtt még két sláger LP-rõl:

Frankie Goes To Hollywood-Relax
The Pointer Sisters-Neutron Dance

http://rapidshare.com/files/237743620/2vinyl.zip

Most megyek, mert tökön rúgnak...

What about the forests?

Zephyr Retiring
<#worship> kösz cimbi, hamarosan meghálálom. olyan hangminõséget készülök hozni ide, amitõl leesik pár kolléga álla...
sajnos még diókáé is. kis türelem még...<#finom><#awink>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
üdvözlet trendboy kolléga!
elõször is köszönet a képekért<#worship> felidézted ifjonti gyermekkoromat, s ezért hálás vaok<#hehe>
csak a két szép szememért kicipelted a cuccost az udvarra cimbi<#kerdes>
ez mindenképp:<#taps>
sokmindent megtudtam rólad (így a pár hónapos ismeretségünk alatt<#nevetes1>)...

többek közt azt is, hogy miért is szólnak olyan szépen a mûvészi tutyikáid (már meg ne sértõdj cimbora)

akkor eljött az ideje a ténymegállapításnak:<#nyes>
1.tény = kár volt annyi pénzt feccölnöd ebbe a csodás technikába, amikor még egy vyck vyo "empéjháromból" sem vagy képes egy sokak által elvégzett teszten átmenni. (wazzeh sokakat átverhetsz, de a progikat nem könnyû) ..ám nem is lehetetlen:

2.tény = talán nem árulok el titkot azzal, hogy dióka tanítványom kb real time alatt képes akár a 128-as mp3-ból cdda-t készíteni (mégha unknown is),
s talán azzal sem, hogy a tötikemester által "prezentált" dancing together wavot is én készítettem, s bár mflex rájött, hogy átverés, de azt ma sem tudja még hogy csináltam...

picit súgok "kihaénnem" kolléga: nem kellett más hozzá, csak egy szaros acer laptop, egy faxa kis progi, meg öt és fél perc az idõmbõl.
neked édes aranyszívem egy hónap sem lenne elég hozzá, hogy utánam (vagy dióka)után csináld ugyanezt....

lehet neked több millás kütyüd is, amíg nem érted meg, hogy mi a hd audió lényege, addig szerintem felesleges is nekünk errõl a témáról eszmét cserélni<#eplus2>

tudod cimbi: a tudás: hatalom..

majd elfelejtettem: addig jó a világnak (legalábbis az sg-nek) míg ragaszkodsz a magad igazához. addig is jó próbálkozást, és tudd részemrõl nincs harag. szimpatikus gyerek vagy. volna rajtad mit csiszolni, de azért alakulsz...

dióka kolléga már ismer. én így kötexem. szándékosan ejtek hibákat, hogy legyen téma...ha van téma, tudunk okosodni..mert azért én legalább belátom, néha tanulok még újat vén kecske létemre is...<#integet2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

mflex
Tanulgatom én, csak az idõ kevés hozzá, de talán azért idáig sem voltam teljesen hülye hozzá <#wink>

What about the forests?

mflex
Kösz a véleményt! 😊

What about the forests?

mflex
Akkor Zephyr kérésére a nagy "öreg" SANYO-ról Laura-val szórakoztam egy kicsit <#hehe>

SELF CONTROL,SATISFACTION----WAV VINYL

What about the forests?

Nos:

A kihasználtság éppen itt lép be... Digitalizálsz lemezeket, melyek, így-úgy szólnak, és persze tudható, a kiadó által készítettet anyagok, vagy jók, vagy kib...szot szarok. Tehát Lp, és Lp között a félelmetes különbségre jók a "kiegészítõ kütyük", illetve arra is használható, hogy remixekben kipróbálj hatásokat... Fõleg abban az esetben a 4x digitális visszacsatolással dolgozol... De nem fel adni, tanulni ezt csak "végrehajtás" közben lehet igazán... Sok sikert!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Zavarjon, bár nem neked írtam, és ott van "kikerülõ" ami arra akar utalni, ki illetve be iktatható a rendszerbe. Nézd, nekem jó ez így, hiszen amíg itt laptop bajnokok HQ-ban vívódnak, addig kismiskák vagytok, bármi roncsot is tolsz fel ide... A fûvõn, meg igen is jól mutat a cucc, fõleg ha éppen építés alatt... Egyébként meg nem a desing az elsõ, hanem a hangképp eredetisége, és a technika teljes mértékben történõ kihasználtsága... Úgyhogy ajánlom a mihamarább monoblokkos felépítést, aztán beszélgethetünk a többi technikáról is...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Dióka
én leszedtem, szerintem a digizéssel az égvilágon semmi gond nincs, jelentõs tartalékok vannak benne a jelszintet illetõen, tökéletes alapanygok késõbbi mahináláshoz is akár, a minõséget itt már sokszor az eredeti lemezek állapota és minõsége határozza meg.
személy szerint 3 számot emelnék ki minõségben:
1 - 10 - 11

Dióka
O2!<#worship><#kacsint>

mflex
Nem tudom ki szedte le, a rapid szerint idáig 5-en, ha valaki közületek leszedte, mondjon már véleményt róla, az se baj a rossz, inkább tanuljak még a digizésrõl, de bele adtam apait anyait <#hehe><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Az ISD-én most vettem észre a PÜ-t, nekem nagyon tetszik a dolog!<#eljen>

What about the forests?

mflex
és a mix elõadók:

What about the forests?

mflex
Most már csak az kérdés, hogy mi a rák van ezzel Vyck Vyo-val?
Dear TB légyszí mondj már valamit, mert a te állításod szerint lossless, viszont a képek teljesen mást igazolnak.

Bár a nagy hifin még nem hallgattam meg egyelõre.

Egyáltalán megjelent ez losslessben?

What about the forests?

Dióka
szerintem ki, hisz jól mutat a füvön, a kövön és a padlószõnyegen is.<#nevetes1>
gondolom zeneszerzéshez vagy vendégDJ munkákhoz is kifejezetten jól jöhet hasonló felszerelés, de valszeg egy hi-end showra nem engednék be ezekkel a cuccokkal.

mflex
Tény és való, hogy profi cuccok!
Kérdés most már csak, hogy ezt ki is tudja-e használni?
Szerintem nemigazán...

What about the forests?

Dióka
engem kicsit ez aggaszt: DD proc. elõtt Noise Suppressor, Echancer, Limiter, Grafhic EQ 30 lépcsõs.....
ezek nem a HQ-hoz kellenek (ott semmi keresnivalójuk), hanem a kültéri kihangosításhoz vagy hulladékból elviselhetõt varázsláshoz....
alapvetõen a képeken lévõ rack szerû cuccok is profi hangosítástechnikai kellékek, legfeljebb zenekari hangtér megalkotásához használnám, nem a hi-endhez vagy hasonlóhoz. de amúgy jól néz ki.<#nyes> egy jó monoblokkos rendszer tényleg jó, de az ára....<#vigyor>

mflex
Kategorizálás? Na ez aminek sose állnék neki, ha valakinek kell valami, ha van kedvem átbogarászom, ha nincs akkor nincs, de azért elég jó a memóriám és nagy %-ban képben vagyok, hogy milyen eredeti lemezeim vannak.

What about the forests?

mflex
azt idáig is tudtam, hogy hol vagyok, csak idáig ennyire nem merültünk el a hangok paramétereiben, ami jó, mert sokat tanulok én is, bár nem érzem magam totál hülyének, hiszen jó pár dolgot tudok , de azért néha lesek én is... és ez jóóó<#hehe>

What about the forests?

Dióka
a digout persze nem maradt ki, de a támogatás és a használat mint fogalom nem ugyanaz.<#nevetes1>

mflex
A második képen az a csavaros megoldás eléggé rontja az összképet...<#wilting>

What about the forests?

KIZÁRT!!! Max a Blahán, a full amatõröknek ezt eladhatod, nagyon ne raklámozd ezt, mert rád nézve elég egõ...

Részvétem...<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Akár én is írhattam volna...
Én jelenleg is totál monoblokkos rendszert használok. Így volt igazán összevonható a zene, és a házimozi, egy olyan konfigurációba, hogy mind a kettõ nagyon állat legyen... (((Elõerõsítõk-Központi ADDA jel, és Hangkép stabilizátor-DolbyDigital Processor-Végfokok-Hangfalak) A DolbyDigital Proc. elõtt kikerülõben: (Noise Suppressor, Echancer, Limiter, Grafhic EQ 30 lépcsõs) Házimoziban a 6.2, Zeneileg a 4.2 saját kialakitású rendszert használom. Aktív Mélyek, Monoblokkos erõsitõk, 6,5 kábelek, mind a végfokokban, mind a hangfalakban, illetve közöttük.)
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Sajna nem így hívnak, másrészrõl erõsen kétlem, hogy ismernél... (arra alapoznám ezt, hogy pár hónapos sg's pályafutásod alatt ,elég sokszor mellé trafáltál)<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Jók ezek, de a rendben tartása, katalogizálása, nem kis pálya <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Sajna amio volt, attól még 1994-ben sajna végleg megváltam. Illetve a szalagos világot 1998-ban végleg ott hagytam, nagy hiba volt... 2002-ben eladtam az utolsó vasat is, amit szobadíszként, felújításra várt, várt, és várt...

Kûtyûk??? Hát az van dögivel körülöttem...

<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Zephyr Retiring
na akkor:
tötike: hát eléggé cimbora. mindkettõ fontos. sõt...<#whatever>
mflex: csak lesel, hogy hová kerültél mi<#kerdes><#nyes>
bigivan: mivel láthatóan nem hallottál még ilyen sugárzót szólni, ezért ma a tudatlanságodat elnézem<#hehe>
dióka: az "s/pdif" támogatása rész látom kimaradt az olvasnivalóid közül. pedig trendboy kolléga kedvéért direkt kiemeltem a 13198-as hsz-ben<#felkialtas>
nyugtass meg, hogy a kedvedért az "s/pdif"-et kihagyhatjuk a "mi is a hq valójában"-ból<#nyes>

...bár...<#nevetes1>

Tötikemester
SzeWavsztok gyerekek! Kicsit lemaradtam, mert sokat tõtiztem. Akkor az a fehér hangszóró most jó, vagy nem?<#fejvakaras> Nem értem....
Eddig azt hittem, mindegy milyen hangszórón szól a zene, csak a doboz mérete számít. Rosszul tudtam?

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

mflex
<#pardon1><#wow3>

What about the forests?

bigivan
Ezekkel azért ne röhögtesd ki magad !!
<#ejnye1><#ejnye1>
13239-re pedig : kinek kinek ízlése szerint !

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Dióka
most fel ne húzd már magad!<#nevetes1>
én úgy gondolom, hogy egy laptopba integrált (tehát nem külsõ egységként csatlakoztatott) nem átlagminõségû hangprocesszor ugyan paramétereiben valóban tudja teljesíteni ezt a szintet, de nem az analóg kimenetén, csak digitálisan, és nem a belsõ cd-dvd lejátszójával, csak a hdd-rõl olvasva.
végülis......<#hawaii><#kacsint>

Dióka
az épkézlábot gondolom a "hifi" minõségûre értette....s ebben talán közelebb van a valósághoz.

Dióka
ez pontosan így van! mintha csak én írtam volna (bár most lusta voltam ennyit írni)!<#nevetes1><#kacsint><#eljen>

Zephyr Retiring
és végezetül kolléga:
mondd csak hiába írtam le a hd audiós cikkemet?
pont az a lényeg, (amit már ketten nem értetek trendboy-al)<#falbav>
hogy ma már a laptop is képes "hájhkúaliti-hájhend" minõségre.
ha ezt nem képes a szürkeállományod felfogni, akkor itt veled le is zárhatnánk ezt a témát<#nyes>

Zephyr Retiring

Zephyr Retiring
nem figyeltél jól picinyem. annyi lett volna a lényeg...
naná, hogy kiváló a hangfalankénti erõsítés...
sõt továbbmegyek a hangszórónkénti még jobb<#nyes> (mert hogy ilyen is létezik)
naná, hogy a világ legszínvonalasabb (és legdrágább) erõsítõi "csöves" és monoaurális (hangfalankénti) erõsítésûek..
ki mondja, hogy nem?
de azt is tudomásul kell venni, hogy az ilyen egyerõsítõs rendszerek is olcsóbban, és high end színvonalon nyújtják ugyanazt (sõt néha jobb) minõséget, mint a hangfalankénti erõsítésû társaik!!!

..na persze, ha neked van félmillád (vagy több) egy ilyen általad felvázolt rendszerre, akkor nyugodt lélekkel vedd csak meg cimbora<#hehe>
én inkább haladok a korral, s beérem az olcsóbbal is, merthogy a minõség terén ((hidd el nekem)) ez is tökéletes<#eljen>

bigivan
Mûanyag hangszóróból sem fogsz soha épkézláb hangot kinyerni !

bigivan
Szevasztok Tagok !
Nem akarnék belefolyni a társalgásba, de ezzel a megjegyzéseddel kapcsolatban vannak némi kételyeim:
hol vannak ma már a hangfalankénti erõsítések ...
jól szólt, sõt mondhatni tökéletesen a maga szélessávú 3 ohmos! sugárzóival, de gyerekek õszintén: a mai 7.1-es és újabban 9.1-es hangzásvilágban kit érdekel ez mamár?
Ha körbenézel a High-End Audió világában, ami persze nem a laptopokról és a pc-krõl meg a Sonyról és tsa szól, ott bizony minden szinten a több dobozos megoldás a divat, a külön elõerösitõvel, külön monoblokkokkal, külön phonofokozatokkal az mm-nek és az mc-nek
teljesen szétcsomagolt cd-játszókkal, ugye külön a futómû, külön a tápegység, külön az elektronika. A analóg lemezjátszökról nem is szólva.
Néhány cég: Krell, Mark Levinson, Audio Research, Jadis, Micromega, Oracle, SME, Linn stb.
Kb. õk állanak az audio és high end lejátszás csúcsain.
Hogy miért is voltak nehezek ? Mert mindegyikben a tápegység tette ki a súly 60-70 %-át, hiszen a jó hanghoz erõs alapok kellenek, s teljesítményt csak jól és masszívan megépített tápegységbõl lehet kinyerni. Ez ma is áll: 3 kg-os erõsitõ sohasem fog kellõ energiával mûködni, ez sicher!

Dióka
jól néz ki!<#taps><#nevetes1><#hehe>

mflex
De azért itt egy lista is:<#hehe>

Természetesen 3 remixtõl akár 8 remixet is tartalmazhat egy CD, ezért akár 500MB is lehet.

Egyelõre ennyi<#wilting><#papakacsint>

What about the forests?

Dióka
tudom,hogy 7-et tud (7,1-et),azért írtam!<#wave><#nevetes1>