26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    jah, itt a sluszkulcs is hozzá..vigyétek ezt a csigát
  • kaposi1
    Nagyon nem szerettem volna de sajnos jelen állás szerint kérdeznem is kell.
    Szeretnék komlett albumot a vinyórol kiírni wav-ban CD lemezre.
    Na most a problémám a következő.
    Ha audió CD-ként írom ki akkor ugyan minden lejátszóm (asztali DVD,HI-FI,Autoban lévő lejátszó lejátsza csakhogy ha beteszem a PC DVD írójába akkor a Total Commanderben nem jelennek meg a számok címei csak track 1.2.3.stb.
    És ugye akkor a WhereIsIt-ben is így olvassa be.
    Ami marhán nem tetszik nekem.
    Ha viszont adat CD -ként írom meg akkor gyönyörüen látszódnak a számok címei és a zenék mérete is, viszont a PC DVD íróján kívül semmibe se tudom lejátszani.
    Kérdésem tehát milyen módot válasszak a néróban hogy mindennel le tudjam játszani és az előadók és a számok címei is meglegyenek.
    Már ezzel gyökölök egy ideje.

• Zephyr Retiring
    wazze, te gyorsabb vagy mint én

kidobom ezt a rohadt trabantot..ideje lenne végre autót vennem helyette..

pedig tűrhetően néz ki az új trabant veyron 2-es
  • kaposi1
    Kispál és a Borz - Ül

1. ÜL (0:35)
    2. ŰRROCK (3:41)
    3. OLAJOS VASAK, ÉGBEN EDZETT KÖVEK (3:15)
    4. GYÓNÁS (4:30)
    5. MEGHATÁS (2:39)
    6. PRESSZÓ ROCK (4:10)
    7. SZOCIODISCO (2:54)
    8. HARMATOSLÁBÚ (2:01)
    9. ADOK EGY KULCSOT (4:22)
    10. A VADÁSZ ÉS A NYUSZIK (2:53)
    11. DAL TEÁZÁSHOZ (3:57)
    12. MODELLEZÉS ALMÁVAL (3:02)
    13. APA ANYA ÉS A KÍGYÓ (1:40)
    14. LEKVÁR (4:19)
    15. TEGYETEK EL BEFŐTTET (4:05)
    16. DAL ELALVÁSHOZ (2:06)
    17. JELVÉNY NÉLKÜL (1:47)
    Download 1.
    Download 2.
    Gyors voltam,vagy gyors voltam.

Köszi hogy elkérted várom az albumot.
  • Zephyr Retiring
    hi. elkértem. lásd lentebb..
    neki meg a kispál és a borz "ül"-je kallódott el valamerre üzeni

(mi vaok én: postás)
    te is segíts neki azt kéri..

én meg hogy valami értelmeset is mondjak ma, estére akkor feltolom ezt.
    köszönet érte tötikének és az eredeti feltöltőnek: mflexnek

• kaposi1
    Hali!

1.Légy szíves kérd el Töltikemestertöl.
    3.Nem tervezem most lecserélni a lejátszót az autóban.
    4. Nyakam rá hogy nem teszi fel senki, se úgy hogy várok a feltöltésedre türelemmel.
  • Zephyr Retiring
    ..nem rossz, de valami 80-as évekbéli aláfestő zene
    jobban illett volna mellé

javaslom az allofmusic radio-t mint zenei forrást erre a célra..

..már ha hallottál róla egyáltalán
  • Dióka
    csak hogy tudjad, mi az, amit el sem tudnál képzelni FULLHD-ben!

itt van 2 rövid sima HD minta, de a majd 30perces változatot ne kérd tőlem fullHD-ben. brutál! és ez csak az egyike a HALO videóknak....

halo wars HD s1

halo wars HD s2

• Zephyr Retiring
    de ma estére amúgy is mást ígértem már

mondjuk egy különleges csemegét. a mai esti mese felnőtteknek a laila.

vágatlan verzió :)

és aki mindenáron ragaszkodik hozzá, idekattintva lekaphatja :)

majdnem "b"- ütöttem "l" helyett
  • Zephyr Retiring
    ma semmiképpen, mert
    1) el kell kérnem tötikemestertől, ugyanis tőlem odavándorolt
    2) per pillanat az mt maxit döngetem felfelé a "szomszédba"
    3) ma már kaphatóak olyan playerek autóba, ami akár a blu-ray-t is nyomják..(nekik a dvd meg se kottyan)

(az "e" a blu-ray-ből védjegybejegyzési okokból maradt ki)

és 4) amennyiben holnap estig más nem tolja fel, akkor megkapod.
    comprende.
  • kaposi1
    "fel tudnám, de nem tudom mflex miként díjazná"

Részlet egy priviböl amit ő írt.
    "...Sokan leszedték anno, kérj meg valakit, hogy nyomja fel neked... "
    Szóval elhiheted először az eredeti feltöltőt kerestem meg.
    Ez alapján szerintem áldását adná rá.
    Ő mostanában nem ér rá,és ahogy szavaiból kivettem tömör net undorban szenved.

"mellesleg miért nem jó neked dvd-n"
    Mert jelen állás szerint hiába tenném be az autóba az bizony Invalid disc-et írna ki
    Comprende?
    Szóval ,felnyomod?
  • Zephyr Retiring
    fel tudnám, de nem tudom mflex miként díjazná

mellesleg miért nem jó neked dvd-n

az már legalább fel van töltve

igaz, nem két perc míg leér, de xerintem megéri..
  • kaposi1
    Hamár itt vagy Zephyr kollega.
    Nem tudnád nekem feltölteni a Milk Inc Best off lemezét?
    Amit annak idején még Mflex mutatott be itt,és neked is nagyon tetszett a minősége.
    Sajnos azóta a link már nem él.
  • Zephyr Retiring
    ezt a halo4-et alkalom adtán én is meglesném

majd valahogy intézd el, hogy hozzám is eljusson
    ügyes tanítványom vagy te, menni fog

..mellesleg a beígért esti mese felnőtteknek szóló változata is érkezik hamarosan

hogy stílszerű legyek: ez lesz a szerelem hullámhosszán sg változata
  • Dióka
    ja, mertem remélni, hogy ez még csak a bemelegítés!
    nem rossz, a hi-speed felvételek szinte bármiben jól mutatnak, de azért nem tudja leverni a HALO 4 egyik fullHD demo videóját. na attól tényleg csorgott......
  • Zephyr Retiring
    ..természetesen gondoltam a nagyfelbontással nem rendelkezőkre is:

[URL=http://rapidshare.com/files/280647929/Inna_-_Love_-_mp4.rar]ugyanez "valós" mp4-ben :)[/URL]

s így azok is élvezhetik a szétrobbanó üvegcserepek és vízcseppek lassított felvételét, akiknek csak az 1280 x 720 adatott meg
  • Zephyr Retiring
    ..irigyelni meg nem kell, hiszen tudod jól:

mindíg csak részleteket tárok fel..

..s a kedvenc mondásom pedig továbbra is ez:

"és akkor te még semmit sem láttál.."

viszont van egy javaslatom a számodra. ha nem akarsz nyáladat csorgatva a nagyfelbontású tévéd előtt kigúvadt szemekkel ülni (mint ahogy nemrég én is tettem), semmi esetre sem javaslom a következő klipp megtekintését

inna - love part 1
    inna - love part 2

..bár ha az 1920 x 1080-as számadat mond neked valamit, akkor talán

és hogy valami értelmeset is mondjak: megmaradunk egyenlőre a 44.1 khz-nél
  • Dióka
    Kedves Zephyrke!

Olyan szépen írtál most, hogy egyszerűen nincs szívem lekontrázni, így engedd meg, hagy ömlengjek egy kicsit, no.....

Köszönjük a klippet, a minőség követendő!

(persze nem te tehetsz róla, de a zene és a video feldolgozás valami okádék....erről nem az eredeti érzés jut eszembe, csak egy mattrészegen belőtt igénytelen gruppenparty sok köcsöggel és ribanccal...citromdíjat a videostory kiagyalójának.)
  • Zephyr Retiring
    hi "kedves" dióka
    tudod jól, hogy mindíg odafigyelek arra amit mondasz..
    néha még okosságokat is leírsz

pl.most is, bár tudhatnád már jól:
    amiket írok abban mindíg van logika, csak kevesen értik meg

segítségképpen: a klippet azért kaptad 48 khz-es hanggal, mert hogy mostanában szóba került ilyen tartomány is errefelé attól függetlenül, hogy sokan azt sem tudják eszik-e vagy isszák

természetesen (bár nem vagyok teljesen kompetens ez ügyben) hoztam neked egy 44.1 khz-esben rögzített idei muzsikát is..

ezt pár szerencsés már priviben is megkaphatta tőlem

egy 1993-as, talán egyik legnagyobb sláger mai tolmácsolásban :)

..talán ez is eléri a 20-ast
  • Dióka
    a képminőségre a mérethez képest egy szavam nincs, szerintem ott van a toppon, ha meg ez szatelit rip,akkor irigyellek is.....a hang viszont semmi különös, jó -10db-es elnyomás van rajta és a frekiben sem jobb bármilyek 44,1-esnél, ugyanis kb. 20kiló a teteje,ergo felesleges a 48 kiló......de hasonló minőségű klippet bármikor hozhatsz,ha kedved tartja.
  • Zephyr Retiring
    ..és még egy, mert ezt még én is szeretem

• Zephyr Retiring
    ahogy akarod. nyomok 1 zenét:

s extra bónuszként, mivel voltál oly szíves vitáva szállni velem,
    vagy legalábbis tettetni, hogy okosabb vagy mint egy ötödikes
    íme egy kis extra, csak neked, csak ma és csak most

48 khz/mp4-es tömcsivel a fenti zene
    [URL=http://rs133.rapidshare.com/files/280634990/Inna_-_Hot__Live_at_music_awards_2009_.rar]az idei music awardsról "élőben" :)[/URL]

hogy legyen mit kuksiznod addig is, míg a holnapi micimackó felnőtteknek szóló változatát elmesélem majd
  • Dióka
    "a we killnek a 15999-hez annyi köze van, hogy a frekigörbe 20khz feletti része hasonló (mp3 tömcsi alatt) ha eddig nem tűnt volna fel"

és egyébként akkor mi van?!
    ehhez még legalább 3millió hasonló szám is hasonlíthatna....ez kábé annyira értelmes, mintha azt mondtad volna, minden zene csönddel kezdődik és csönddel végződik. brávó!!! fantasztikus felismerés!!!! új mérföldkő a hangtechnikában! valószínű ez bizonyítja azt is, hogy ha valami előtt és mögött csend van,akkor az akár zene is lehetne.....

na ne már, szerintem menj ma már aludni, pihend ki magad, aztán mesélj holnap valami izgit micimackóról.

• Dióka
    mint ahogy musachy kolléga is mondta, nekem is kéne ennyi önbizalom. amivel nincs is gond egyébként,annyi különbséggel, hogy nekem némi önkritika és ész is társul az alapokhoz, így most úgy látom, jobb, ha tényleg feladom....system error....reboot...resetting....reinstall...udpate progress....checking....sytem updated, start OS.ok.

a legnagyobb poén az egészben,hogy trexxhunter bácsi meg sem említette a hq szót, ez csak a kicsi fejecskédben kezdett el felbugyogni (az okokat szerintem ne vesézzük ki,mert tök felesleges),....bár ettől függetlenül azt a bizonyosat akár hq-zhatnánk is,de könyörgöm, ne tegyük,mert akkor ez még legalább 15 teljesen értelmetlen hozzászólást generálna ki nálad,amire nincs időnk,nekem meg kedvem válaszolgatni!
    úgyhogy közös szavazással eldöntöttem(tük), nyomj egy zenét, aztán lássuk mire képes a benned rejtőző MAGICHQMASTERAUDIOPHILE hallgató.

• Musachy
    ÁÁÁ... KÖSZI! De azért tedd fel a rapidra is, biztos, ami biztos, majd néha letöltöm!
  • Zephyr Retiring
    várj, már küldöm is:

...ment
  • Musachy
    Na ebből az önbizalomból kéne nekem is!
  • Zephyr Retiring
    semmi gond cimbi
    szokás szerint már megint egészen másról beszélünk

azé legközelebb, ha megszólítlak hq ügyben, inkább az esőről kezdj el beszélni

..mert ennyi erővel akár

a we killnek a 15999-hez annyi köze van, hogy a frekigörbe 20khz feletti része hasonló (mp3 tömcsi alatt) ha eddig nem tűnt volna fel

most 1 órácskára elhúzok pancsikolni, osztán öszehozhatunk egy jó kis vitát, ha gondolod..

igaz, fel is adhatod rögtön az elején kiscsillag
  • Dióka
    az a baj, hogy a logikád olyan,mint a viharos tenger, úgy hullámzik, hogy cunamijelzővel sem tudnám követni épp melyik irányba szeretne menni....
    mi köze a we kill-nek a 15999-hez? passz. természetesen amiről én zagyválok, azt le is szedtem, bele is hallgattam, meg is néztem, és az pont az,aminek lennie kell. teljesen tökmindegy épp hol áll az időkijelző, a beszúrt spektrumkép és frekikép is a teljes zenehosszra vonatkozik és megegyezik. nincs itt semmi probléma sem, szerintem túl sok összeesküvés elmélettel foglalkozó filmet néztél mostanában.
  • Zephyr Retiring
    figyelek. iszom szavaid

akkor sorban: nem méltattam én semmit. ez mint magad is láthatod, egy alig 192-nek sem nagyon nevezhető empéjtrének a "feljavított" verziója..

..és éppen olyan fosul is szól, mint ahogy kinéz (mármint a 15999-es)
    egyébként nagyon jól ismered te nélkülem is a kódolókat, minek magyarázzam?

..öreg vaok, fáradt vaok, belexarok

letöltötted egyébként azt a bizonyos boney-m zenét amiről szó volt először?
    nem? akkó hajrá!
    le? akkó meg mi a faxró beszélünk egyáltalán

mert ugye: a valóság nem egészen ugyanaz, mint amit trexxy barátunk 0 perc 26 másodpercnél "kiragadott"..

igazam van, vagy igazam van
  • Dióka
    kis nasi, csak neked! na, meg akinek nincs meg wav-ben.....

valós 256 mp3 JS

139,8 MB (146 567 460 bytes)
    NASI
  • musichunter
    Various - Synthesizer Tribute To Depeche Mode

A lemez címe!
    Az előző hozzászólásból kimaradtt!
  • musichunter

Sziasztok ezt az albumot keresném!
    Ha valki tud linket azt megköszönném!
  • Dióka
    nos idefigyu te jószág!

ha segíteni szeretnél,akkor ne írj baromságokat, illetve ha már nagy a lendület, akkor legalább konkrét kérdésre válaszoljál.
    még mindig nem tudom,mitől egyszerűbb vagy bonyolultabb önmagában egy kódoló,aminek ráadásul a verziószáma is megegyezik az általad méltatott remekműved készítésével.

hogy neked csak ezt sikerült kihoznod egy wav/mp3 kódolásból,az egyben szomcsi és vicces is, de tény, hogy talán egyszer majd sikerül úgyis belőni (értsd kódolási beállítások elvégzése) a "sima kódolódat", hogy hasonló képet produkálhass, mint trexxhunter (a vélhetően nem maga által gyártott mp3 számból általa készített spektrum képen), ugyanis ha egy két-három klikkes programot használsz,akkor nagyon sok olyan beállítás rejtve marad,amire egyébként még az a "sima fos egyszerű" kódoló is képes.....és pont a hasonlóan elterjedt általonosan egyszerű, de szar kis progik miatt tartunk ott, hogy egy 320 mp3-nak csak ezt a képét ismeri a tömeg,ezzel szórja tele a világhálót, mint amit te itt ellenprezentációban példaként szimulálni akartál.....de hidd el, ez a te példád, nálam a "bullshit" minőségű mp3 kategóriába tartozik és tartozott már úgy bő 9 évvel ezelőtt is......

szerintem még mindig nem késő, hogy felzárkózz, ha már okoskodni szeretnél.

• Zephyr Retiring
    reggelt neked is
    nos, mint már annyiszor, most is segítek kicsit

ami fotót trexxy hawerunk feldobott, egy egyszerű lame 3.93-as kódolóval készült..

remélem, eddig érthető vaok...itt szokott jönni a rész, amit rajtam kívül csak kevesen értenek, tehát figyelj jól

amit én feldobtam fotót válaszként (15997 sz. hsz) az is avval készült. csak éppen senki sem tutyikázott bele.
    a jó fotó titka a megfelelő pillanatban rejlik

egyébként nem is jó képet dobtam a szöveghez, mert az "csak" egy 44 khz-es kép...a 48khz-es (amit xerettem volna) még csak most jön

..és hogy válaszoljak is: ez készült "nem sima" kódolóval

• Dióka
    valóban hozod a régi formádat, végülis nem csalódtam benned, de kicsit megint túlliheged a témát, ami most engem kicsit jobban fáraszt az átlagosnál, így nem kezdem megindokolni, hogy sikerül pár mondatodban is több hülyeséget írni,mint alanyt vagy állítmányt.

tényleg csak egy apróság, hogy a többit ne is feszegessük, újabb aranyköpésed:
    "kódoló sima lame 3.93-as." - mi az, hogy sima?! milyen a nem sima?!

üdv.

• Zephyr Retiring
    majdnem kifelejtettelek

a "normális" 320-as mp3 valahol 48 khz/16 bitnél kezdődik, csak hogy tudd, miről is beszélsz

..ha ragaszkodsz a linkhez is, megoldható

..és persze bitrátát meg csak azért nem írsz, mert hogy fingod sincs róla
  • Zephyr Retiring
    letöltöttem. szövegelek. a kódoló sima lame 3.93-as.
    a 20khz feletti görbe statikus zaj, semmi egyéb.
    ennek a felvételnek a hq-hoz az égvilágon semmi köze.

mit is felejtettem el

jah: köszöntsük nagy szeretettel az "első" tutyika mp3-at az sg-n

a wavot mégcsak megértem, de mp3-at tutyikázni, hát gratula hozzá, akárki műve is. no minden jót
  • Zephyr Retiring
    ..amint látod: hozom a régi formámat
  • Zephyr Retiring
    ez nem annyira egyszerű..
    először is: még csak most érkezem leszedni, sorry..
    másodszor: engem nem sűrűn hallhatsz bármit is elkérni. ám ha mégis előfordul ilyesmi, az csakis a véletlen műve lehet..

nekem semmi közöm hozzá

vetíteni meg a moziban szoktak..biztosan jó helyen jársz ma este