26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
bocsi, kimaradt,
info:mp3 q3 st 6 tracks pw: allofmusic
(a külföldi rajongók kedvéért
)
-
az alábbi előadó teljesen véletlenül került a figyelmembe, úgymond a nevén kívül sohasem foglalkoztam sem vele, sem a zenéivel. nem is egy mai csirke, de szerintem ez az album pár szám erejéig megfelelő diszkó és dallam alapokkal elkészítve egész jól összejött, melyből most minőségileg nem szentségtörésként, de egy kis bestofot összedobtam (a többi szánm felejtős), hátha más is lát-hall benne fantáziát. érdemes leszedni.....
Karda Beata-Bucsuzik a nyar album valogatas 2009
-
Ha szaggat valszeg kódolási hiba - esetleg codek próbléma.
Ha minden lejátszás esetében ugyanott szaggat inkább kódolási hiba. -
Bizony nagyom igaza van Diókának.
Ebből nem fogjuk kideríteni neked hogy mi a gond a képpel.
-
és szerinted ezekből az alap video infókból kellene hibát analizálni????!!! 

ez kábé anyira hasznos, mintha azt írnám,nem megy a netem, a böngészőm,meg fájerfoksz.mi a hiba?
esetleg, ha elérheővé teszed....mivel a szaggatás alapvetően sokmindentől lehet.
-
na akkor a közepét mégeccer :
ViDEO iNFO:
Source.....[ DVB-S
Format.....[ PAL x264
Framerate..[ 50.000 fps
Resolution.[ 1280*720 [1.78:1]
Deinterlace[ Progressive
AUDiO iNFO:
Source..[ DVB-S
Format..[ AC3 CBR
Bitrate.[ 640 kbps
Channels[ 6CH 48.0 KHz -
sziasztok! kicsit off! de muszály kérdeznem
van egy klippem :bwo-lay_your_love_on_me_(allsang_pa_skansen_07-29-08)-hdtv-x264-2008-vfi.mkv 215MB
nfo filéböl :
Ű°Ű Ű ViDEO iNFO: AUDiO iNFO: Ű Ű°Ű
Ű°Ű Ű ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Ű Ű°Ű
Ű°Ű Ű Source.....[ DVB-S Source..[ DVB-S Ű Ű°Ű
Ű°Ű Ű Format.....[ PAL x264 Format..[ AC3 CBR Ű Ű°Ű
Ű°Ű Ű Framerate..[ 50.000 fps Bitrate.[ 640 kbps Ű Ű°Ű
Ű±Ű Ű Resolution.[ 1280*720 [1.78:1] Channels[ 6CH 48.0 KHz Ű Ű±Ű
Ű²Ű Ű Deinterlace[ Progressive Ű Ű²Ű
lejátszás közben a hang tökéletes akép rettenetesen szaggat!
ja és VLC media player-ral nézném
mi a hiba oka?, hajíccsam ki a gépemet ? válcsak lejáccót? -
imre07 #16066 Az "ár nem kérdés" véletlenül került az első sorba! -
imre07 #16065 Köszönöm a válasz(oka)t! ár nem kérdés,
Mindenben egyetértek veled!
Egyébként valamilyen memóriakartyához is ki lehetne találni olyan dizájnos csomagolást, tárolási módot, amire sok mindent rá lehetne nyomtatni.Ez ma ma már nem kérdés, meg lehetne azt is szokni.
Ennek nem héztem mostanában utána, régebben a drágábbak sem tudták.
Igen, ez tűnik a legolcsóbb megoldásnak. Normális digit kimenet, oszt vagy DAC, vagy HM vas. Köszi, mégegyszer! -
le lehetne cserélni, nem az ötlettel van gond, előbb utóbb biztos meg is fog történni, bár nyilván egy majd 1cm2 -es memókártyának (pl.amire bőven ráfér a 700 mb vagy több is) a vizuális és megfoghatási élvezete, nyomtathatósága, megszemélyesítése stb. kevésbé fog vetekedni egy gyári audio cédével, illetve hát a gyártási önköltsége is messze lesz mondjuk egy gyári préselt és nyomtatott korong kb. 100-150ftos előállítási költségével.....szóval ez egyelőre üzletpolitika, s amíg eladható (persze egyre nehezebben),addig nem fognak változtatni.
több nagyobb hifibe is be van építve a Flac lejátszása usb-ről vagy hálózatról pl. egyes Denon és Pioneer, de asszem Onkyo modellekbe is (a teljesség igénye nélkül), de ne kelljen most kilistáznom az összeset....általában nyilván a drágább cuccokba építik be, de egy konkrétum, hogy örüjjé
Denon AVR 5308CI(A) (5500$)
sokkal olcsóbb és egyszerűbb, ha olyan flac kompatibilis hálózati vagy multimédia playerrel rendelkezel amin vagy egy normális digitális kimenet és azt bekötöd a meglévő hifidbe. oszt minden el van intézve....
-
imre07 #16063 Igen, ilyesmikre gondoltam, ill. hallottam már róluk. (Én egyébként (nagyon hülye ötlet ugye?) egy másik helyen már felvetettem ötletként, miért nem lehetne leváltani a cs-d valamilyen memóriakártyával? Pustán a kiadók önös érdekei miatt. el lehetne felejteni a jittert, meg minden mechanikai problémát.
Visszatérve a vinyükra, nondjuk azt, hogy a mobil lejátszás megoldódódik. Mi ahelyzet az otthonoi, komolyabb rendszeren történő felhasználással? Marad a HTPC, vagy a Sqeeze Box? Konkrét kérdésem itt: Van olyan komolyabb Hi-Fi készülék, amely USB-n keresztül vinyóról FLac-ot, vagy APE-t támogat? -
jó reggelt neked is! ez most olyan fekete homor akart lenni?
egész este kerestelek ott, a személyes tali jegyében, de wazze olyan hogy zephyr (retiring) the king, seholsem volt feliratozva...
-
nem adom fel, hiszen ismersz
..csak adódott némi gondom, amit előbb rendeznem kell..
ha megúszom ép bőrrel, megújult erővel vágok vissza
..és ha netán mégsem:
itt mindíg megtalálhatsz..
..mert a játék mindíg ott ér véget, ahol elkezdődött
-
jujjjjjjjjjj, wazze, critical error, system rebooot....
örülünk, csak ez nem konkrét válasz, sőt még csak nem is kapcsolódik a kérdéshez.azt mindenki tudja, hogy sok eszköz támogatja...csak az nem mindegy, hogyan,mi és miről......na ez utóbbi 3 dolgot szelektálva kellett volna reagálnod.
most akarod föladni,mikor már jókedvet csinálsz?!
-
igen, jelenleg a vinyók, melyek mondjuk usb-ét fogadni képes eszközökkel kapacitásban máris meghaladják egy halandó elvárásait....cipelve sem nehezek,mondjuk egy 2,5"-osban, hogy 1,8"-ast nem is mondjam(pl itt a zsebemben a samsung s1/160giga), neadjaég 1"-os vinyón is sokminden elfér (csak el ne vesszen), usbdrive-ok és különböző memóriakártyák kapacitása is rohamosan nő, az áruk csak relatíve magas, de az is folyamatosan csökken.....pl egy 128gigás mikropendrive sem nehéz dolog, de ha csak egy másfél négyzetcentiméter felületű 1 milli vastag lapra (usb, mikro sd-hd kártyák stb....) ráfér 8-16 giga,akkor az is kielégítheti a mobilitás igényét. csak kis idő,mire ezeket már beépítve vesszük a mobil eszközökkel, de sok olyan is van,mely már ezekkel bővíthető is, szóval szerintem felejtsük el a cédét és dvd-ét,meg a blu-ray-t is,mint multimédia hordozó.
-
figyu csak nagyarc:
" Flac kompatibilis asztali audioó lejátszót (optikai lemezről)(nem HTPC-t) említenél nekem? Nagyon szépen megköszönném. "
az általam idézett cikkben pedig ez található:
" (FLAC) – Talán a legnépszerűbb veszteségmentes tömörítésű audio-formátum. Ingyenes és már néhány hordozható eszköz is támogatja lejátszását. "
én ezennel be is fejeztem. további kellemes estét. sziasztok.
-
imre07 #16057 De máshogyan is kérdezhetem: Mondjál olyan Flac, vagy Ape gazdaságos tárolási módot, amit otthon (hi-fi és nem hi-fi módon) , valamint mobil lejátszóval (autó, egyéb) le lehet játszani. Válaszodat előre is köszönöm. (Nekem kilinkelés is jó, csak a kérdésre tartalmazza a választ) -
imre07 #16056 Igaza van Diókának, én ezt kérdeztem:#16050
Az, hogy milyen veszteségmentes tömörítési módok vannak, amit senki nem használ, emmi nem játszik le, csak valaki elméletben kitalálta a kutyát nem érdekli. -
"akkó meg nyomizzál egy fullHD klippet."
Vagy esetleg a nekem a beigért Milk Inc best off-ot.
-
imre07 #16054 Én sem tudok, azért kérdeztem. Akkor nem optikai lemez. Nagyobb mennyiség tárolására mi marad? A kisebb, nagyobb vinyók. Jó, vinyót kezelik az asztali , mindenféle lejátszók, így vagy úgy. Mobil lejátszásra vinyó? Az érdekes. Itt tudtommal a belső memória, + néhány esetben egy pár fajta memória kártya, esetleg pendrive jön szóba. Egyre nagyobb, bár nem túl nagy tárolóképességgel. (még mindig viszonylag drágán)És -bár ezeket nem nagyon ismerem - nem sok olyan van, ami veszteségmentes formátumú tömörítésű zenei fájlok lejátszásáttűmogatja.
-
jaj, ne mááááár, muszáj állandóan a faszságokat nyomni?! vagy csak visszafoghatatlan kényszert érzel rá? ezt senki sem kérdezte.esetleg valami témába vágó géniuszi zsenális rekciód van-é a tarsolyban?!
ha nincs,akkó meg nyomizzál egy fullHD klippet. -
gyerekek. akkor hát informálódjatok kicsit.
az senkinek sem árthat...nemigaz
egy kis losslesstan :) -
nem tudok olyan klasszikus asztali lejátszót (tehát optikai meghajtóval rendelkezőt), mely ROM-ról tudná ezt, de próbáljatok már meg túllépni az optikai tárolás halmozottan hátrányos képességeiről....rengeteg olyan akár otthoni, mobil, vagy autós cucc létezik, mely egyébként kezeli a flac-et, csak mondjuk nem cd vagy dvd lemezről,de ha már valaki azon tárolja, talán az sem nagy ügy, ha egy közbeiktaott cuccal másolja fel az azt kezelni képes egységre... -
imre07 #16050 Flac kompatibilis asztali audioó lejátszót (optikai lemezről)(nem HTPC-t) említenél nekem? Nagyon szépen megköszönném. -
Majd remélem megírja,ha elolvassa a privim.
-
#16044 utolsó 2 sor
-
Akkor most már csak AE barátomba bízhatok.
Talán ő majd felvilágosít arról hogy az Adat-ként kiírt DVD lemezeit hogy a fenében tudja lejátszani HI-FI-n vagy valami máson.

-
hát csak arra gondoltam, hogy az előzmények alapján ezek szerint mindkét progi annyira hülye, hogy a B megoldásban szóba hozott CD-Text-es audio cédék infóit nem tudja beolvasni, bár ezt a TC számlájára nem írnám, hisz az alapvetően fájlkezelő alkalmazás.
-
Szia!
Az egész mondandód érthető és logikus csak az első mondat nem világos.
"...de ha mégis, akkor ez a súlyos tc és whereisit probléma"
ezzel mire gondolsz?
-
nem látom a problémát....de ha mégis, akkor ez a súlyos tc és whereisit probléma
engem szerencsére nem érint,mert nekem minden egy főkönyvtáron belül van rendszerezve évjáratra és stílusra felosztva, és persze csak merevlemezen (természetesen pár biztonsági másolat is van belőle,amit pár klikkel lehet szinkronizálgatni), így max egy klikk a keresésre és legyen szó bármilyen lekérdezésről, legrosszabb esetben is néhány mp az eredményig. az optikai tárolással tököljön az,aki nagyon ráér és szeret pepecselni.....
a többiek meg gondolom úgy csinálják, hogy van wav,flac,wma stb. komopatibilis asztali és mobil/autós lejátszójuk, vagy legrosszabb esetben audio cédét írnak, ha feltétlenül szükséges....
-
Persze ezzel nincs is semmi gond.
Amint láthatod nálam is ugyan így megjeleníthető.
Most épp az eredeti Celine Dion Cd van bent a lejátszóban.
Csak a probléma az hogy tudok olyan gyüjtőkröl ( megvan a WhereIsIt katalógusuk)akik a wav lemezeket adat CD ill.DVD formában írják ki.
Minden előadó szám cím sőt a számok mérete is ki van írva.
Márpedig ha Audio CD-ként cda kiterjesztéssel lennének akkor a WhereIsIt -ben sem látszódhatnának.
Akkor ők hogy tudják ezek után meghallgatni ezeket a lemezeket CD lejátszóban ill.Hi-Fi-n?
-
..ugyanez html listában, amit az aimppal csináltam:
-
helyes ne is vitatkozzunk. egyébként a cd text funkciót vágod nem?
ímhol vala. értelemszerűen az "e" meghajtó a cd..
-
Nézd ,látatlanban nem akarok vitatkozni de szerintem az a kulcs tuti hogy egy EB 110-nek a kulcsa.
Gondolom aki írta a cikket annak fogalma sem volt mit jelent az az árulkodó EB a Bugatti felirat felett.
Kellet egy kulcs a cikke mellé ezért valahonnan be tette ezt.
De volt nekem ilyen autóm valaha is?
-
Azt hiszem kapunk a fejünkre Myke-tol ha benéz hogy ilyeneket beteszünk a fórumba.
De ha belegondolok a kategóriájába ez is HQ.
Olasz villádba pedig egy ilyen való.
Hidd el nagyobb sikered lenne vele.
-
biztos ez 
-
mondjuk nem is ide gondoltam, hanem az olasz villámba
arrafelé vannak faxa autópályák
amúgy 1 millió euró jelenleg nincs a zsebemben, de
vannak szponzoraim, és barátaim így megoldható lenne..
tudod: nem is én lennék, ha ilyesmi gondot okozna
-
Na na ne keverjük a szezont a fazonnal ehhez a kulcshoz egy ilyen EB 110-es jár nem a veyron. 
-
no igen. rábukkantál te is az örök kérdésre:
wav, vagy cda
a cd text lehetne az egyik orvosság erre..
bár a total commander és a where is it azt is track-nek látja sajna..
a veszetégmentes wma lehetne a tökéletes megoldás, csakhogy azt meg sajna az asztali és az autós wma lejátszók sem ismerik fel..tkm tudja miért..
talán dióka most is kiötöl valami jót erre a problémára
-
Szép szép a Bugatti Veyron de mi a fenét kezdenél 1001 lóerővel a magyar utakon.
Mellesleg 1 millió euro még lehet hogy téged is érzékenyen érintene.