26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#25936 még egyszer:
INFO
-
#25935 Sziasztok!
Ajánló tőlem is, nálam most ez a lemez a nyerő:
-
#25934 Már régóta nem láttam a srácot, remélem valahol van és jól van! -
#25933 ja ertem,azthittem,hogy a Pistiek.
nekem se volt gondom a dataval eddig ha lassan is de lejon -
#25932 Ennek ellenére szarakodtam volna vele, de egyáltalán nem ment. Ingyenesen nagyon sok tök lassú, de mégis mind megy. Amivel gond van így, arra meg eszemben sincs előfizetni. -
#25931 Azt én nem tudom megmondani, hogy ebből mennyi lehet a külföldi és főleg mennyi a kínai, de tény, hogy sokfelé elszórtam a zenét.
"csak jobb 5-10 másodperc alatt lekapni, mint egy óra alatt..."
Gondolom, ami nekem nem jön legalább 1.5M felett, azt simán kilövöm, nehogy már a 120-as nettel órákig szarakodjak egy letöltéssel. Ami általában mindig maxon jön, azok ezek.
rapid, netload, extabit, deposit, meg most van pár új, de persze csak prémium alatt. Ha lekapok egy kb 20gigás hd filmet, akkor mindig ezeknek a linkjeit keresem, bár a tehparadox-on általában oda pakolják :) -
#25930 Előre is köszi, valójában kölcsönös unszimpátiánk van a datával, egyikünk sem bírja a másikat. Lehet, hogy csak nem tudtak szólni, ha nem ment. De azért amikor mindkettőnél az alap szolgáltatást választja akár én, akár a 200 akár kínai is, csak jobb 5-10 másodperc alatt lekapni, mint egy óra alatt... -
#25929 Nem! Régebben a közelben laktak, nekem csak szomszédok maradnak, most vendégségben vannak nálunk, aztán közben a laptopját próbálgatjuk, de ő is évek óta tag itt, be volt jelentkezve, én meg arról írtam, de már korrigáltam :) -
#25928 Hat ezt jol tetted,mert tenyleg brutalis az a resz XDD
milyen szomszed,csak nema Pistiek? -
#25927 Pedig idáig (rajtad kívül) tényleg nem panaszkodtak a datára, sőt a külföldiek is simán leszedték, mert az első chinese force-ot (majd egy hónap alatt) összesen 234-en szedték le, ott állt meg. ...de neked feltolom majd mindig ide ezután... -
#25926 Na ez már pillanatok alatt lejött! Köszi. -
#25925 -
#25924 http://www55.zippyshare.com/v/86634521/file.html -
#25923 Na az előbb sikerült a szomszéd, jó ismerős vendég nickje alatt írni, kész vagyok :)
Szóval:
Már megy máshova :)
Egyébként mint írtam a második feltöltés a jó, mert az elsőnél több dolog (hang) is "balrább" került, akinek jó a füle az hallotta, de én most kijavítottam mindent, sőt a Laci által nagyon dicsért 3.52-nél induló dobos rész is megtoldottam, de csak egy picit :) -
#25922 Most épp máson ügyködöm... -
#25921 A data miatt soha, bízom Mike-ban. -
#25920 Más, de nagyon szeretem. -
#25919 nyomjál már egy teljes oldalfotót arról a dataponthu-ról,ami bejön neked, kíváncsi lennék,mi lehet nálad a bibi... -
#25918 egy halovány árnyalatnyit más stílusban nyomja... -
#25917 én a helyedben átmennék a szomszédokhoz is! -
#25916 Így tehát hallgatom tovább Bencsik Sanyit bátyó szerzeményeit. -
#25915 Csak a data miatt nem váltok szolgáltatót, mivel amúgy semmi gondom vele. A hájtek rendszerem csak ezt a szrt nem kultiválja, legyen az bármelyik asztali gép vagy laptop itthon... bár nem próbáltam végig az összes gépet itthon, csak a sajátjaimat. -
#25914 Nem rontod a kedvem, örülök, hogy nektek jó. A lényegen nem változtat: ez az egyetlen, ami nem működik és én sem ma kezdtem a netezést. Azt sem gondolom, hogy a t-home pont ezt a magyar vackot blokkolná...
Másrészt pl. a kínaiak szerintem nem fognak előfizetni erre a jelentéktelen magyar szolgáltatásra - viszont vannak sokkal jobbak, amik ingyenesen is tudnak gyors letöltést biztosítani. Mindegy. -
#25913 hát ha Imykénél is jó,és neked variálással sem lett jobb, akkor nincs más lehetőséged: válts szolgáltatót! de most azonnal!
vagy ha szépen megkéred Májkit (vagy olvassa ezt), akkor 15-20mp alatt felrakja bárhová,ahol a te hájtek rendszereddel is lejön. esteleg egy router/modem újraindítás is szokott néha csodákat művelni...
-
#25912 Nem rontani akarom a kedved Musachy, de az általam használt könyvtári, hulladék-szar, vezeték nélküli hozzáférésemmel is gond nélkül lejött a data.hu-ról az anyag. Ahogy eddig az összes Mflex-szám.
-
#25911 Másik gép, opera, firefox, ie64... egyik sem ok. Biztos nálam van a baj, de érdekes, hogy minden más hasonló oldal működik ingyenesen is, a sokat szidott rapidshare pl. maxon jön. Ez a pont hú de data meg nem. Hát én mégis inkább maradnék az anyázásnál. -
#25910 ez a remix határozottan jól sikerült zenében és hangzásban is! gratula! -
#25909 hát nem tudom, nálad mi lehet a baj, de nekem a délelőtti linkek is jól működtek,én még onnan szedtem le...és a mostani is jól működik! teljesen tök simán jön, akárhányszor is megnyitom.
nálad vagy a böngésző szivat vagy a szolgáltatód.ezek egyike biztos.
egyébként pl. a rapidget-es linkeket csak olyan böngészőkkel tudok leszedni,amit alapvetően nem is használok,mert amit meg naponta és kizárólagosan használok, azon az egyik netemen nem futnak le rendesen az oldalba ágyazott szkriptek és ezért nem dobja a letöltési linket rendesen, szerintem nálad is hasonló a helyzet, míg tök másik neten ugyanaz a böngésző csdaláddal mégis működik, szóval egyelőre ne szídjuk a data-t,mert sok apró hiba a felhasználó rendszere (és beállításai) miatt is jelentkezhet, sajnos ki kell próbáli a népszerű böngészőket és utána célszerű anyázni(IE,FF,O,S stb...)
-
#25908 Asszem, nekem ki kell hagynom a zenéid élvezetét, amíg ehhez a datához ragaszkodsz. Ezektől nem lehet megszerezni, ha nem tejelsz nekik. Normáliséknál nem így szerzik az ügyfelet, mert az ingyenes szálon is lehet gyorsan és szívatás nélkül tölteni. Ez régen sem volt szimpi, de most még inkább elment a kedvem tőle. Azért köszi. -
#25907 Aha, látom már, hogy X-szel írják a nevüket :) -
#25906 Már ok :) -
#25905 Sorry, akkor még egyszer, ezek a jó linkek, az előbbiek törölve lettek...
http://data.hu/get/5504213/Muscular_Flex_-_Chinese_Forces__china_remix.rar
http://data.hu/get/5504209/Muscular_Flex_-_Chinese_Forces__china_remix.mp3 -
#25904 Jó lehet, de...
-
#25903 Hello Laci!
A BPM maradt természetesen 125, de azért tűnik pörgősebbnek, hogy a te szavaddal éljek, mert olyan sequencer dallam lett alá keverve, amelytől még dinamikusabbnak hangzik. A dob (is) saját keverés, mint szinte minden.
Olyan 90%-ban az összes eddigi projekt egyedi hangokból épül fel. mint írtam megtehetném, hogy a spacesynth.net-ről (többek közt) lerántsak 60 féle tutorial hangot, főleg laserdance utánzatokat, de attól nem lenne egyedi, ráadásul a laserdance-en kívül minden olyan space próbálkozástól okádni tudnék, ami ezeket a hangokat használja. MVDK és EVV kitalálták, kikeverték, hosszú ideig használták a mai napig a lemezeik agyonvernek minden space próbálkozást, ha azokból a hangokból készül el egy zene, melyet tőlük csórtak el.
Nagyjából ennyi. Több új is készülget, viszont most nagyon keveset tudok ezzel foglalkozni, mert alig van időm erre mostanában...sajnos. Majd apránként... -
#25902 A flashworks zenéit épp a napokban hallgattam (találtam rájuk a soundclod-on), és elég jók.
A tesla boys kivételével a többi mind bejött, egy ilyen vanbot volumenű énekes néha jól jönne nekem :) -
#25901 most hallgattam meg a denon hifimen,hat az arcom padlom van nagyon dinamikus szol,elesen es szepen elvezet hallgatni.
az a dob amit hasznalsz az valami brutalis amikor csak az szol 3:52 vagy 3:53 korul huhuuu XD -
#25900 #25896
jo zenek,egyiket se ismertem XD
koszi -
#25899 ezt akartam az elobb[#zavart2
-
#25898 IMG]/forumkepek/2012_08/200x200.jpg[/IMG]
Mike!
Az eredeti is allat jo lett de ez meg azon is tultesz, az uj hangok nagyon jok!!!!!
csak nekem tunik meg porgosebbnek? -
#25897 Holnap meghallgatom, ma nem volt időm, viszont sokan kértek egy remixet a "kínai erőkből" és elég sokan Kínából is, amióta jó pár helyen "el lett hintve", ezért most elkészült ez is
[center]
FLAC
320K