DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom min hallgatod, de mind a kettõ ott van wazze, persze nem mindig szól, de ez direkt így akartam 😊
What about the forests?
Most is szól a zene.
Egyetlen dolog hiányzik nekem: a "background" - azaz, a szinti háttér alap akkordokkal. S mondjuk néhol a cin-ütés.
Mike, neked ezt tényleg folytatnod kellene. Fõképp, ha még vannak "zenék a fejedben"! Sok zenésznek csak az eszköze van meg, egyedi ötlete zéró.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...de nyugtass meg, ha nem tetszene, akkor azt is megmondanád bammeg 😄, mert legfõképpen abból lehet tanulni és jobbat csinálni.
.
Synthleslie, akinek minden esetben adok a véleményére...
Ma kora este, döngettem itt Vácon a kocsimban ezt a csodás zenét...ÉS FOROGTAK A KOCSIM FELÉ, HOGY MI SZÓLHAT...
Rá volt "írva" az arcukra a kíváncsiság, DE EZT ÕK SOHA NEM FOGJÁK MEGTUDNI. EZ KINCSET ÉR!
Alapból nekem az EQ nincs is bekapcsolva a fejegységben...és minden "alapon" van...de ez olyan tisztán szól, hogy KIVERT A VÍZ EBBEN A HÕSÉGBEN!
What about the forests?
hol voltal te idaig?
nagyon dallamos gyonyoruen szol a nem reg vasarolt denon hifi oltari nagy zene haver!!!!
johet a kovetkezoXDDDDDD
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
A muzsikák továbbra is itt vannak a fejemben, tehát majd idõvel elõkerülnek. próbáltam egy olyan space zenét alkotni, amelyre nem lehet azt mondani, hogy esetleg innen, vagy onnan lopás lenne, azt hiszem ez sikerült. összesen 23 hangból épül fel, melyek mind saját keverések, nem pedig kész felhasznált hangmintákból készült. Ha lehet, akkor ne szaros pmpo lófütyiken hallgassátok/teszteljétek, hanem minõségi rendszeren, elég sokat veszõdtem vele, hogy a hangokat élvezet legyen hallgatni 😊) A videó itt csak a cimhez illõ kép.
WAV LOSSLESS
What about the forests?
Hova fajul el a világ basszus?
A zene sok szódával hallgatható amúgy, a srácnak egész jó hangja van.
Egyébként meg a szám is tök jó. A másik száma a "várnék rád" is baromi jól hangszerelt, de azt sehol nem találtam, csak a nóta tv-ben láttam tegnap, akkor figyeltem fel, hogy ez inkább italo disco stílus, mint mulatós, bár sok ilyen zenéje is van a srácnak.
Ez meg trehány minõség.
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
Sajnos, egyre többször 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
IPON
Az Intel felsõkategóriás Sandy Bridge-E sorozatú asztali processzorai között az abszolút csúcsot a Core i7-3960X modell képviseli, legalábbis jelenleg. A legfrissebb hírek szerint ez a helyzet az idei év negyedik negyedévében megváltozik majd, ugyanis az Intel egy új Sandy Bridge-E sorozatú processzort dob piacra, amely a család leggyorsabb modellje lesz.
A Core i7-3970X típusjelzéssel ellátott központi egység elõdjéhez hasonlóan hatmagos felépítéssel rendelkezik majd."
Ezek szerint, hamarosan váltasz 😊
Bár amire mostanában használom, arra elég lenne egy szar p4-es is, sajnos alig van idõm.
What about the forests?
What about the forests?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én is írtam valahol hasonlót 😊
Az örök igazság: nem a pc vagy a szinti zenél a zenész helyett..<#papakacsint>#papakacsint>
Hétköznapi célokra tökéletes, de munkára fogva rémálom.
A problémákat az Emu nem zenehallgatás-filmnézés során hozza, hanem zeneszerkesztés közben Asio szabványt használva.
Akad, recseg, indokolatlanul pattog stb.(nem zenehallgatás közben) Nekem is volt és még sok ezer magyar zenész embernek és mindenkinek ez volt a véleménye.
De lehet mindegyikünk kártyája szar volt, ez esetben elnézést kérek és akkor valóban jó egy emu0404 kategóriájú fostalicska is.
Csak feltételeztem, hogy Imyke valóban jó kártyát akar venni majd, ami bizonyított is már szakmai körökben. <#wave>#wave>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
What about the forests?
Soha nem tapasztaltam ilyesmit, sõt mindig kapok frissítést, ha emiatt szar lenne a gépem, már kivágtam volna a francba az emu-t. A 1616M-mel semmi gond.
What about the forests?
Ár-érték arányban mindenképp az Esi kártyákat ajánlanám nyugodt szívvel!
A hardveres gyorsítás és a komplexebb munka lehetõségének hiányát már említettem.
Az a baj, hogy nem tudom mennyit szánnál rá max?
10-ért biztos nem lesz valamirevaló, 15-18-tól felfelé használtan már ki lehet fogni 1-1 jó bizniszt.
Elsõsorban PC-s zene-kutyuláshoz lenne a hangkártya. Annyit már megtanultam a srácoktól, hogy az 5.1 és a minõségi (ASIO) zenélés egy kártyában nem valósulhat meg.
Attól függ mire van szükséged (ki-bemenetek, külsõ usb- vagy belsõ pci)?
Az elérhetõ kategóriáknál maradva és elsõsorban külsõ kártyák közül:
Az bizonyos,hogy Emu kártyák kilõve, sok a driver gond velük.
M-audio kártyák elég jók, amolyan belépõszint.
Volt egy Alesis iO2 usb-s karim, szerettem, biztos cucc volt.
Nagyon jó minõségûek az Esi Maya kártyák!! (külsõ-belsõ) Ezt bátran ajánlom. Pld!
Nekem jelenleg most ilyen van de ez nem éppen az olcsó kategória:
TC Electronic Konnekt 8 firewire
Te milyen hangkártyát ajánlanál, ha lenne rá pénzem? 😊
A billentyûzete csapnivaló, igaz dinamikus de pld. nem utánnyomás érzékeny(aftertouch).
Ha csak "vezérlésre" kell, akkor kár volt még annyit is adnod érte. (azért ha eladóvá válik, szólj mindenképp!!!) <#wink>#wink>
Az a "jó" hangkártya, ami alapból tudja az Asio szabványt, jók az A/D konverterei és rendelkezik megfelelõ ki és bemenettel.
Az Asio szükséges az alacsony latency érték miatt (Imyke tudja mirõl van szó).
baszus Mike,ezt nem hiszem el te palyat tevesztettel oreg <#rolleyes>#rolleyes>
biztos valami muscular hasonlo nevuvel kevertem akkor,nem is talaltam semmi,remelem hamarosan jon a kovetkezo.
<#law>#law>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Félreérted, én egyáltalán nem akarok sehol játszani, csak azért vettem meg ezt a szart, hogy rátudjak kötni valamit a gépemre, meg jó árban volt. Tõlem akár lehet elektronika is márkája. Ebbõl a szempontból még a gyereknek való 233-as is jó lett volna, csak ez kapóra jött. A logic is fent van, de én mostanában win-t használok. Hadd dolgozzon a 3960-as proci, bár ezt a "kisujjából" kirázza, nem faladat neki.
Meg ebben a gépemben van jó hangkártya is.
Üdv
What about the forests?
What about the forests?
Ha olyan hülye lennék, hogy a könnyen beszerezhetõ (bár nem a konkrét dologhoz kapcsolódó) linket dobtam volna egybõl az ostoba 'feltételezések' helyett,akkor valóban igazad is lehetne, akár....de ez jelen esetben (sem) nem így volt. Sebaj Tóbiás meg Móka Miki. <#kacsint>#kacsint>