DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Kösz neked is.

Nem tudom min hallgatod, de mind a kettõ ott van wazze, persze nem mindig szól, de ez direkt így akartam 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Kell-e mondanom, hogy a lossless-t letöltöttem? Nagyon köszönöm!
Most is szól a zene.

Egyetlen dolog hiányzik nekem: a "background" - azaz, a szinti háttér alap akkordokkal. S mondjuk néhol a cin-ütés.

Mike, neked ezt tényleg folytatnod kellene. Fõképp, ha még vannak "zenék a fejedben"! Sok zenésznek csak az eszköze van meg, egyedi ötlete zéró.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Kösz cimbi!

...de nyugtass meg, ha nem tetszene, akkor azt is megmondanád bammeg 😄, mert legfõképpen abból lehet tanulni és jobbat csinálni.
.

Synthleslie, akinek minden esetben adok a véleményére...

Ma kora este, döngettem itt Vácon a kocsimban ezt a csodás zenét...ÉS FOROGTAK A KOCSIM FELÉ, HOGY MI SZÓLHAT...
Rá volt "írva" az arcukra a kíváncsiság, DE EZT ÕK SOHA NEM FOGJÁK MEGTUDNI. EZ KINCSET ÉR!

Alapból nekem az EQ nincs is bekapcsolva a fejegységben...és minden "alapon" van...de ez olyan tisztán szól, hogy KIVERT A VÍZ EBBEN A HÕSÉGBEN!

What about the forests?

Italo4ever
na jo en ezt nem hiszel el xDDD
hol voltal te idaig?
nagyon dallamos gyonyoruen szol a nem reg vasarolt denon hifi oltari nagy zene haver!!!!

johet a kovetkezoXDDDDDD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Elkészült a spacesynth projekt. Minden hang, sztereó keverés, dallam, etc a sajátom. Most pihentem a komponálást, illetve nem lesz egyelõre idõm most ezzel foglalkozni.
A muzsikák továbbra is itt vannak a fejemben, tehát majd idõvel elõkerülnek. próbáltam egy olyan space zenét alkotni, amelyre nem lehet azt mondani, hogy esetleg innen, vagy onnan lopás lenne, azt hiszem ez sikerült. összesen 23 hangból épül fel, melyek mind saját keverések, nem pedig kész felhasznált hangmintákból készült. Ha lehet, akkor ne szaros pmpo lófütyiken hallgassátok/teszteljétek, hanem minõségi rendszeren, elég sokat veszõdtem vele, hogy a hangokat élvezet legyen hallgatni 😊) A videó itt csak a cimhez illõ kép.

WAV LOSSLESS

What about the forests?

pityu0718
Aztak..va, már csupasz puncikat is mutogatnak videóklippekben..? Még jó, hogy a srác nem vette elõ a farkát lóbálgatva, miközben rappelt.
Hova fajul el a világ basszus?
A zene sok szódával hallgatható amúgy, a srácnak egész jó hangja van.

mflex
Válaszd a klippek szekciót, majd balról számolva a 11 képre kattints 😊 (valahol vár rám...felnõtt verzió)

Egyébként meg a szám is tök jó. A másik száma a "várnék rád" is baromi jól hangszerelt, de azt sehol nem találtam, csak a nóta tv-ben láttam tegnap, akkor figyeltem fel, hogy ez inkább italo disco stílus, mint mulatós, bár sok ilyen zenéje is van a srácnak.

Ez meg trehány minõség.

What about the forests?

Musachy
Egyelõre még "felvételileg". Köszi.

imo :) science fiction is science fact

Dióka
gratula! remélem a bejáraton....<#nevetes1>

Musachy
Nna, akkor ez is megvan, a nagylányom bejutott a Semmelweisre! <#eljen>

Dióka
Boldog szülinapot! <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Csak hüledezek és irigykedem.
Sajnos, egyre többször 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Pardon, 58 fokot akartam írni 😊I

What about the forests?

mflex
Ugyanaz lesz, mint a tv-nél, mikor megjelenik, feldobom a ph-ra és még azon a napon elviszik, persze valamivel alá megyek a többi árnak. A 980X-et is még azon a napon elvitték, anno.Ez minden ákombákom hûtés nélkül simán vinni fogja az 5.2-öt is azt olvastam valamelyik amcsi kocka fórumon, ami nem elképzelhetetlen, mert ez is egy átlagos vízhûtéssel, 100% load (IBTEST) mellett, nem lépi túl 48 fokot ,1 óra számoltatás után sem. <#papakacsint>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
"Hamarosan érkezik az Intel új csúcsprocesszora
IPON

Az Intel felsõkategóriás Sandy Bridge-E sorozatú asztali processzorai között az abszolút csúcsot a Core i7-3960X modell képviseli, legalábbis jelenleg. A legfrissebb hírek szerint ez a helyzet az idei év negyedik negyedévében megváltozik majd, ugyanis az Intel egy új Sandy Bridge-E sorozatú processzort dob piacra, amely a család leggyorsabb modellje lesz.
A Core i7-3970X típusjelzéssel ellátott központi egység elõdjéhez hasonlóan hatmagos felépítéssel rendelkezik majd."

Ezek szerint, hamarosan váltasz 😊

mflex
#25648 ment...

What about the forests?

mflex
Nekem fõleg a video konvertálások miatt lett belepakolva a 3960X, meg szeretek tuningolni, most 4800-on fut, szóval nincs ellenfele még, na meg néha játszani is szoktam és akkor azt szeretném, hogy simán, maxon menjen minden, ahhoz meg bika gép kell egy 2560X1600-as felbontáshoz.

Bár amire mostanában használom, arra elég lenne egy szar p4-es is, sajnos alig van idõm.

What about the forests?

mflex
Én csak azt írtam, hogy több év alatt sosem volt gondom vele, és most zeneszerkesztés alatt sem vettem észre semmit, idáig.

What about the forests?

narumon
Mhm nekem 4 vagy 5 éve van meg az EMU0404-em, de még soha nem röcsögött, pattogott, semmilyen gondom nem volt vele. A driver gond alatt azt hittem azt érted, hogy a Patch szoftverében kell mindig mindent beállítani ami nem tagadom idegesítõ, de ha egyszer megvannak már a profilok akkor mindig csak azokat kell betölteni. (Más profil kell digitalizáláshoz és más lejátszáshoz). Ezen kívül én nem találkoztam más gonddal; zeneszerkesztõként FL Studio megy régóta, de Reason és Ableton alatt sem volt gondom bár azokat keveset használtam. Ilyet, hogy recsegés, pattogás meg még nem is hallottam pedig van pár másik "zenész" társamnak is. (Operndszer mindenkinél Win7 asszem)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

IMYke2.0.0.0
Minden szavaddal egyet tudok érteni.
Én is írtam valahol hasonlót 😊

pityu0718
A "bármit" nyilván költõi túlzás de biztos elõny ha jó a hardver összeválogatás egy pc-ben. Habár, erre is van ellen példa. Sokszor találkozom olyan zenészekkel, akiknek bika hangszerük és pc-jük van mégsem tudnak mit kezdeni vele ihlet vagy tehetség hiányában nem használják ki az elõnyeit. És van ellen példa, akiknek meg alig telik olyan masinára, amivel már lehet zenét szerezni és mégis olyan zenéket kreálnak, hogy eszem megáll.
Az örök igazság: nem a pc vagy a szinti zenél a zenész helyett..<#papakacsint>

IMYke2.0.0.0
Tegyük hozzá: Mike gépe 20x erõsebb, mint bármelyikünké - ha kell, akkor "izomból" megcsinál bármit az a masinéria.

IMYke2.0.0.0
Én pont ezeket a projekt mozgatás és lejátszás (jellemzõen 10+ sáv) közbeni recsegéseket, ropogásokat, akadásokat akarom elkerülni - a Xi-Fi Audio kártya ilyen szempontból tragédia.
Hétköznapi célokra tökéletes, de munkára fogva rémálom.

pityu0718
Mike!

A problémákat az Emu nem zenehallgatás-filmnézés során hozza, hanem zeneszerkesztés közben Asio szabványt használva.
Akad, recseg, indokolatlanul pattog stb.(nem zenehallgatás közben) Nekem is volt és még sok ezer magyar zenész embernek és mindenkinek ez volt a véleménye.
De lehet mindegyikünk kártyája szar volt, ez esetben elnézést kérek és akkor valóban jó egy emu0404 kategóriájú fostalicska is.

Csak feltételeztem, hogy Imyke valóban jó kártyát akar venni majd, ami bizonyított is már szakmai körökben. <#wave>

narumon
Én csak azért nem értem ezt mert én régen egy Audigy 2-vel szórakoztam annak sem volt ilyen gondja. (Vagy az jobb kártya mint az X-FI?)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Szerintem vegyél egy használt EMU0404-et rendszeresen van eladó és otthoni zenélgetéshez nem kell több.

mflex
Igen vezérlésre vettem, de csak azért, mert jó árban volt. Bammeg! Többször nem írom le. 😊

What about the forests?

mflex
Az bizonyos,hogy Emu kártyák kilõve, sok a driver gond velük.

Soha nem tapasztaltam ilyesmit, sõt mindig kapok frissítést, ha emiatt szar lenne a gépem, már kivágtam volna a francba az emu-t. A 1616M-mel semmi gond.

What about the forests?

pityu0718
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Korábban én is a Juli@val szemeztem. 😊

pityu0718
Típusra vagy tudásra érted?
Ár-érték arányban mindenképp az Esi kártyákat ajánlanám nyugodt szívvel!

IMYke2.0.0.0
Iszonyúan zavaró, hogy az Ableton-ban, a project arrangement-ben nem tudom pontosan vagdosni a dolgokat, és késve is hallom a hangokat a vizuális megjelenítéshez képest.
A hardveres gyorsítás és a komplexebb munka lehetõségének hiányát már említettem.

IMYke2.0.0.0
Latency szempontjából - a frappáns "legdrágább"-on felül - melyik a jobb választás?

pityu0718
Ez teljesen biztos!

pityu0718
Itt is érdemes körbenézni!

Az a baj, hogy nem tudom mennyit szánnál rá max?
10-ért biztos nem lesz valamirevaló, 15-18-tól felfelé használtan már ki lehet fogni 1-1 jó bizniszt.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információkat. 😊
Elsõsorban PC-s zene-kutyuláshoz lenne a hangkártya. Annyit már megtanultam a srácoktól, hogy az 5.1 és a minõségi (ASIO) zenélés egy kártyában nem valósulhat meg.

pityu0718
Szia Imi!

Attól függ mire van szükséged (ki-bemenetek, külsõ usb- vagy belsõ pci)?
Az elérhetõ kategóriáknál maradva és elsõsorban külsõ kártyák közül:

Az bizonyos,hogy Emu kártyák kilõve, sok a driver gond velük.

M-audio kártyák elég jók, amolyan belépõszint.

Volt egy Alesis iO2 usb-s karim, szerettem, biztos cucc volt.

Nagyon jó minõségûek az Esi Maya kártyák!! (külsõ-belsõ) Ezt bátran ajánlom. Pld!

Nekem jelenleg most ilyen van de ez nem éppen az olcsó kategória:
TC Electronic Konnekt 8 firewire

IMYke2.0.0.0
Igen, és sajnos azt is, hogy egy ilyen jó kártya nem 10.000 Ft.
Te milyen hangkártyát ajánlanál, ha lenne rá pénzem? 😊

pityu0718
Okés, értem Én 😊 Sejtettem, hogy nem csapsz fel billentyûsnek egy éjszakai lokálban de a PSR300 már nem gyerekjáték, persze ha nem arra használják, amire való akkor semmit nem ér.
A billentyûzete csapnivaló, igaz dinamikus de pld. nem utánnyomás érzékeny(aftertouch).
Ha csak "vezérlésre" kell, akkor kár volt még annyit is adnod érte. (azért ha eladóvá válik, szólj mindenképp!!!) <#wink>

Az a "jó" hangkártya, ami alapból tudja az Asio szabványt, jók az A/D konverterei és rendelkezik megfelelõ ki és bemenettel.
Az Asio szükséges az alacsony latency érték miatt (Imyke tudja mirõl van szó).

Italo4ever
<#ijedt>

baszus Mike,ezt nem hiszem el te palyat tevesztettel oreg <#rolleyes>
biztos valami muscular hasonlo nevuvel kevertem akkor,nem is talaltam semmi,remelem hamarosan jon a kovetkezo.

<#law>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Szia Pityu!

Félreérted, én egyáltalán nem akarok sehol játszani, csak azért vettem meg ezt a szart, hogy rátudjak kötni valamit a gépemre, meg jó árban volt. Tõlem akár lehet elektronika is márkája. Ebbõl a szempontból még a gyereknek való 233-as is jó lett volna, csak ez kapóra jött. A logic is fent van, de én mostanában win-t használok. Hadd dolgozzon a 3960-as proci, bár ezt a "kisujjából" kirázza, nem faladat neki.

Meg ebben a gépemben van jó hangkártya is.
Üdv

What about the forests?

mflex
Az nem kifejezés 😊

What about the forests?

mflex
Itt WAV lossless élérhetõsége, a név ezután ez lesz, nem lesz változtatás.

Download
No pass

What about the forests?

Musachy
Ezt a katyvaszt is csak te érted... <#wink>

Musachy
szépek

pityu0718
Faxom kivan ezzel a beágyazással.. Töröld Mike légyszi!

pityu0718

Dióka
A lelkizés nem kor kérdése, hanem egy állapot. De Te már ehhez is öreg vagy!<#nevetes1>

Ha olyan hülye lennék, hogy a könnyen beszerezhetõ (bár nem a konkrét dologhoz kapcsolódó) linket dobtam volna egybõl az ostoba 'feltételezések' helyett,akkor valóban igazad is lehetne, akár....de ez jelen esetben (sem) nem így volt. Sebaj Tóbiás meg Móka Miki. <#kacsint>

Dióka
picit kerekítettem, hogy szebb legyen <#nevetes1>, mondjuk a 86-os stúdió felvétel elõtti fél évben,amit még az énekórán töltött,szumma 26 év,ami sokkal közelebb van a 30-hoz,mint a húszhoz. teccik érteni?!

Musachy
30? Közel - honnan számítva? <#smile>