26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #25976
    37 évesen, biztosan ugyanazt a nyugdíjt kapja ma is, mint itt pár utcával lejjebb az a nyugdíjas néni, akinek szoktunk vinni kaját, hogy a következő fizetéséig éppen ne dögöljön éhen...
  • pityu0718
    Kellemes synth-pop muzsika, gratula Mike!
  • Dióka
    hát nekem féltucat ismerősöm ment el 37-38 évesen nyugdíjba (katonaságtól, rendőrségtől), nem kell mondanom, hogy emiatt basztatom is őket!
    mi már valszeg meg sem fogjuk élni.
  • Dióka
    reggel olvastam, én is megdöbbentem! sajnálom nagyon, én nagyon jó színésznek tartottam!
  • mflex #25972
    off:

Na b+! Bírtam a "srácot" Rip :(

M.C.Duncan
  • mflex #25971
    pm
  • mflex #25970
    Átlagos, melodikus trance zene, jó ez, de favorit nem lesz :)
  • mflex #25969
    Jó lenne, de pénzt kell keresni még jó sokáig, ráadásul egyre többet.
    42 évesen nyugdíjba?
  • Dióka
    én azt hittem, már rég nyugdíjas vagy!
  • mflex #25967
    #25963 ment, sorry :/
  • mflex #25966
    Nyugdíjba kellene mennem, akkor tudnék vele igazán foglalkozni!
  • mflex #25965
    Szia Betti!

Ilyen dicséret olvasása közben majdnem nekem is :), bár távol álljon tőlem, hogy azért készítettem a zenét, hogy sírjanak rajta, meg ezért főleg pénzt kérjek, bár támogatni lehet, aki akar. A minimum összeg 1 millió forint, vagy ennek megfelelő értékű valuta , de ha a zene, a jó miatt váltja ki, akkor még inkább örülök. Brand "tanárbácsi" remélem jól van (talán emlékeznek rá páran, régen a 80-asban aktív italos volt), add át üdvözletem, és köszi! :)
  • Dióka
    nekem ez jobban bejön a lebegő zonorabill miatt!

az új számhoz privátban már megtettem, de így publikusan is hagy gratuláljak! tényleg jó lett, na!

még pár ilyen és kiadót kell keresni neked!
  • Brand
    Kedves, Mike és Mindenki! :)

Bár elég rég nem írtunk, ugyan látogattuk, de nem voltunk aktívak, a férjem és én, de most megteszem, mert ez a zene annyira szép, hogy rossz kedv alatt is szép dolgokra gondol az ember, néhol könnybe lábadt a szemem a dallamán. Talán, mert érzékenyebb lelkű nő lennék, ezt nem tudom, de nagyon örülök, hogy egy ilyen gyönyörű dal egyáltalán napvilágot látott, és pont tőled! :)) Mi nálunk is szinte folyton szól.

Köszönjük és bárki, akinek egy parányi köze volt hozzá, egy nagy virtuális puszi az arcára.

Betti
  • Italo4ever

hat en nem tudom ez egy uj winfos 8 telo es neha csinal ilyeneket,de tenyleg schone akart lenni XDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden:

OFF - Trance, mert szerintem ezt is hallanotok kell: Avernus...Sirya (Original mix) - Youtube
    Nagyon ajánlott min. 320-as MP3 belőle, mert házat mozgató basszus is van.
  • mflex #25960
    na jah, az is lehet .
  • Musachy
    A sok keszekusza karakter még félreérthetővé válik. Persze nyilván a szépre gondolt!
  • mflex #25958
    Gondolom, hogy az schöne akart lenni.
    Hogy a francba tudsz ilyen karaktereket leütni?
  • Italo4ever
    Thomas az egyik kollegam ebben a percben csak ennyit mondott

sehr schöne musik!
  • mflex #25956
    nm:)
  • mflex #25955
    Amolyan happy end
  • Musachy
    Köszi, az alternatív dl lehetőséget főleg!
  • Italo4ever
    szep minda ketto
    most hallom csak hogy a vegen a dallam mas lett meg jobb XDD
  • mflex #25952
    Ez meg saját, de a lenti sokkal szebb, szerintem...

• mflex #25951

Egyébként meg...
    Cover: By Dió

• Italo4ever
    csodalatos csodalatois csodalatos zene tenyleg meg szebb lett
    a borito is!
  • mflex #25949
    Akkor végre elkészült, már előbb is tudtam volna publikálni, de elaludtam a monitor előtt bammeg :D
    Szóval akkor jó szórakozást.

A lejátszó alatt találhatóak a letöltő linkek, zippy is...

Háttérmunkálatok:dió
  • mflex #25948
    Kib...szott jó!
  • IMYke2.0.0.0
    Zenei OFF - Mike-nak, aki hallgat Trance zenét is: Ferry Tayle...Revanche (Karybde & Scylla Intro mix) 10:33 - Youtube
    Full HD-ban töltöttem fel, de - természetesen, nem több száz megás a fájl, így érdemes a meghallgatás után jobb verziót keresni a neten :)
  • Italo4ever
    Nagyon varom es ami meglepo,hogy a felesegem is dudolja! XDDD beszarok
  • mflex #25945
    A teljes verzió 6:40 lesz (csak így jött ki, amit elképzeltem), ezt idáig csak is Dióbá hallhatta. Ő mondja ki a végső szót, aztán, ha ok, akkor publikáljuk...a vezérdallamot háromszor képzeltem bele más hangszínekben és szinti hangokban, de az elsődleges mindenképp a csodálatos PIANO hang. e
    Most is hallgattam többször is, de részemről elkészült, ha Dióka is rábólint, akkor publikus lesz. Na, léptem motorozni, amíg még jó az idő.

• Italo4ever
    ezt nem gondoltam hogy igy elotre latod tehat akkor meg ennel is jobb verziot kapunk az enyem 5:10nal lehalkul. szetdongetem a hazat XDDD

a 4.35 tajban indulo resznel borsozik a hatam annyira brutal ott a volume gomb az egekben de annyira gyonyoruen szol hogy kivanja a maxot a szomszednal is az bombolXDDD
  • mflex #25943
    Amikor leírtad, tudtam, hogy mire gondolsz. Igen, amikor készül a zene, nagyon sokszor meghallgatom és akkor már úgy is hallom, hogy oda mi kell, mikor még nem is kerültem a szinti, vagy a pc elé. bár kikeverni nem volt könnyű, mire azt mondtam, hogy ez tényleg jó és kiegészítik egymást.

Hamarosan azt a verziót, dobhatod a kukába, mert jó pár változtatással végleg elkészült a (számomra) végleges verzió, kíváncsi vagyok, Dió mit mond majd rá, mert egyébként ő hívta fel figyelmem pár hibára, ezek mind ki lettek javítva, illetve rá is vár egy-két dolog még, ne unatkozzon már a sok meló mellett

• Italo4ever
    Mike!

ne szerenkedj mert merges leszek XDDD
    ez a zene tenyleg allat brutal,tegnap ota nagyon sokszor meghallgattam es nem lehet betelni vele

fejhalgatoval is hallgattam es nagyon szep mert apro dolgokra is figyeltel,peldaul a kedvencem a csodalatos par utemu zonora dallam mellett 4:58 tajban folyamtosan felerosodik egy csodaszep hatterzene ez a ketto annyira brutalisan hangzik egyutt,hogy az hihetetlen pedig kb 10 sec beszelunk.
  • johnlennon
    Ja, és itt is frankón riszálják a pipik...tudtommal pécsiek. Nekem határozottan tettszik ez a szám.(de csak ez)

• johnlennon
    Sziasztok!
    Ezzel nincs semmi baj, azért nekem bejön az egész album! Nem vagyunk egyformák...ízlések és pofonok...
    "tonnadonna" énekhangja pedig szerintem szintén OK.Sokkal xarabb énekespacsirtákat futtatnak jó pézért..."gagától" mondjuk hányingerem van, "adélt" meg kifejezetten unom, annyit lehet hallani a rádiókban mindkettőt. (Én "MR2" párti vagyok).

Apropó, ha érdekel valakit az alábbi, szóljon.Megvan lemezen:

• mflex #25939
    Laci!

Köszi, de túlzásba ne ess, egyébként még finomítás alatt áll :)
  • Italo4ever
    kaptam egy meglepit Miketol nem mondta,hogy nem irhatok rola de ha esetleg nem akkor bocsanat kenytelen vagyok,mert itt kint meg 2 nemet csalad is nem tud betelni vele
    az uj szam amit alkotott egyszeruen lenyugozo elvezet halgatni annyira dallamos nagyon szep,foleg amikor a zongoras resz van de ugy az egesz egyben van folyton folyvasthallgatjuk.
    egyszer valaki irta,hogy talan elfogult lennek nem vagyok az megmondom a velemenyem de ilyen zenek mellett ez mar valami hihetetlen,hogy ilyeneket tud.

Italo4ever a kedvencem,de ez barmelyik szamat leiskolazzza XDDDD
    Remelem nem baj hogy irtam es hamarosan elerheto lesz

• Dióka
    ezen a klippen azóta röhögök,mióta először megláttam pár hónapja...ahogy tonnadonna rázza (jópofa,na), így a jól megcsinált klippel együtt tetszik ez a szám, bár Gossipet nem nagyon fogok hallgatni, szerintem a csajnak énekhangban sokat kellene fejlődnie, előadásmódra meg mindig olyan érzésem van,mintha Adele bele akarna bújni Gaga szerepébe.