26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #26017
    Héjj Laci!

Ennyire már ne :DD, de örülök, ha tényleg ennyire bejön.
    A hangok kikeverésében főleg a HARMOR és a NEXUS VSTi-k voltak a segítségemre.

Összesen 37 hangból épül fel a zene, ugye, hogy fel sem tűnne?

• Italo4ever
    azok a hangok te jo edes picsam XDD
    eszmeletlen brutalis lett Mike!ez idaig a legjobb magasan!

masok felnek az ilyen hangoktol vagy mi?

1:03 ahogy indul szo szerint kirazott a hideg de jo ertelemben a tobirol nemis beszelve
  • Italo4ever

ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO !!!!!!!!!!!!

a dallamai a legnagyobb space mjuzikokkal is pariban van,sot le is pipalja itt hallgato segge szo szerin kivan nyalva!!!!
  • mflex #26014
    Most és pihenek :)
    köszi
  • Dióka

KiB@@@tt jó!
  • mflex #26012
    Enjoy!

Letöltés (lejátszó alatt a linkek)
  • mflex #26011
    Pü...
  • mflex #26010
    Viszont még mindig a LASERDANCE király , bár az első helyezett nálam, az MARCO ROCHOWSKI kozmikus reneszánsza, ami kötve hiszem, hogy a jövőben változni fog.
  • mflex #26009
    Semmi gond nincs ezzel, egyszerűen nem szeretem az olyan space zenéket, ami Laserdance hangokból, ritmusokból és effektekből készül el.

• pityu0718
    Háát, ez van

Valóban nem hasonlítható a nagy mesterek műveihez de hát nem lehet mindenkiből Marco Rochowski.. Nem így van?
  • mflex #26007
    Hamarosan kész :)
  • mflex #26006
    "Attól, hogy Neked nem jön be Mike, még lehet jó zene vagy nem?"

A lényeg, Pityubá, hogy ott a hozzászólásomban az SV, ergo saját vélemény, az meg nem más, mint hogy nekem ez a zene egy fostalicska...
  • pityu0718
    Igen, ennek dallama van. Nem remekmű, nem is mondta senki, hogy az de rendelkezik minden a stílusra jellemző fordulattal, hangszínnel. Klasszikus space track az biztos, nem olyan "új space" mint a maiak zöme. Jelzem nagyon sok a mai közt is a fostalicska..

Attól, hogy Neked nem jön be Mike, még lehet jó zene vagy nem?
  • pityu0718
    Ugye, hogy ugye?

Ezek szerint még sincs annyira elrontva ez a szám. Nekem is bejövős és valóban, ez egy klasszikus spacesynth track. Nem több, nem kevesebb!
  • Biatomi
    Helló!
    nekem tetszik
  • mflex #26002
    Ami ennek dallama??? van (ha ezt annak lehet nevezni), azt elfingom olyan egyszerű :D ...de amit írtam, mintha nem foglalkoztak volna vele, hanem ami éppen eszébe jutott laserdance dallamok más hangszínben, pár akkorddal arrébb, oszt jóvan, illetve jó lesz a barmoknak, nekem ez jött le...

A laserdance hangok "lopása" miatt meg nálam egyszerűen szóba sem jöhet.
  • Dióka
    belehallgattam. kíváncsian várjuk!
  • Dióka
    nagyon sok hang sokszor előfordult másnál is, ebből a szempontból semmi újdonság, de nekem így is nagyon bejön, jól van ez összerakva! ez egy abszolút klasszikus spacesynth, és szerintem minden a helyén van. én nem vagyok olyan szigorú,mint Májki!
  • pityu0718
    Na igen, az a fránya hang.. :)
    Amúgy szerintem nem annyira "dallamtalan" de valóban nem is egy Marco féle remekmű.
    Ettől sokkal ihlettelenebb és dallamtalanabb szerzeményeket is hallani manapság. Szerintem.
  • mflex #25998
    Kösz Laci! ...de előrebocsájtom, hogy szinte semmit nem hallottál, csak kedvcsinálónak raktam fel, a 100%-kos verzió a fejemben létezik még egyelőre, a gépen idáig kb 60%-kos állapotban van és olyan 4-5 perc körüli, ami a végén lesz 7 körül is, de ISMÉTLÉSEK NÉLKÜL! viszont erre még rengeteg simítás, váltások és új dolgok várnak "beillesztésre".
  • Italo4ever
    ize hangzas na XD
  • Italo4ever
    tok egyedi hanhzasvilag nagyon jo!
  • Italo4ever
    kesz vagyok,hogy miket muvelsz XDDD
    nagyon varos!!!!
  • mflex #25994
    Hamarosan megjelenő (Titokzatos űr)-ből mutatok két pici részletet, a dallamosabb részek a megjelenésig titkosak, bár akinek mutattam azt kérdezte, hogy még ennél dallamosabb lesz? :D Igen! Ezek annyira alap demok, hogy még szinte rendes dob, cin, háttér sincs mögötte. Csak, hogy mégis miről van szó... Üdv

http://soundcloud.com/mflex/muscular-flex-mysterious-space
  • mflex #25993
    Nem tetszik, megint ott az a hang, ráadásul szinte semmi dallama nincs és ezáltal unalmas., olyan mintha leültek volna a szinti elé, és ami éppen jött az lett rögzítve, szóval olyan semmilyen (SV).
  • pityu0718
  • mflex #25991
    ...más...

(1 perc a klip, de nálam vitt mindent, azok a szuper lassítások és hála, de ez nem óvódásoknak készült) Megnézzük :))

• mflex #25990
    Simán és ne legyünk szívbajosak, hanyatt is vágnám! :D
  • beva02
    köszi vittem
  • kaposi1
    Hűha Loreen dalát így előadni nem semmi.
    Köszönöm az élményt.
  • Dióka
    Májki! Bevállalnád a csajt?

Mármint énekesnek!

...alakul és látok benne némi tehetséget,nem csak magamat.

• Dióka
    semmi gond...megbocsátjuk.
    és igen, volt mire felfigyelni rá, valóban kellemes zenéket kreált korábban is.
  • pityu0718
    Na, közben megtudtam, Tamásnak hívják.
  • pityu0718
    Van egy magyar srác, nem tudom a nevét de nagyon korrekt space zenéket kreál. Ha ismertétek már, akkor sorry.

SZMC

Videó változat.

Honlap: Honlap

• pityu0718
    Egyetértek! Nekem sem jön be az a hangszín mégis elég sokan használják, sajnos. Eredetileg egy Prophet 5-ből jött ez a hang, de azóta több szintibe is "belecsempészték" ezt a sound-ot.
    Ugyanakkor szerintem szinte kényszeresen ragaszkodik 1-2 előadó ehhez ill. a műfaj egynéhány jellegzetes hangzásához, ki tudja miért?
    Persze érthető is valahol, hiszen a spacesynth mint műfaj eléggé korlátozott lehetőségekkel bír az újításokat illetően.
    Vannak ugyan "úttörők", akik meglehetősen eltérnek a kliséktől de ugyanakkor ezzel el is vesztik a valódi spacesynth feelinget. Ők azok, akik spacesynth-ként jelölnek meg italo vagy synth-pop szerzeményeket!
    1 kezemen meg tudom számolni azon előadókat, akik valóban új színt és új hangzást vittek bele a műfajba, megtartva annak jellegét!!
  • mflex #25982
    Ez egy elég jó szám (lenne), de én máris kukáztam, amikor 40 másodpercnél az a (laserdance) space hang megszólalt, amitől okádni tudnék, számomra ez majmolás jelent. Nem tudom miért gondolják (egyre kevesebben hála az égnek), hogy a space egyenlő ezzel a hanggal. Annyi csodálatos szintetikus hang létezik, amivel helyettesíteni lehetne.
  • pityu0718
    Hm, nem ismertem ezt a nótát, Ti igen?
    Megint egy Finn srác.. De ráérnek ezek a Finn-ek. :)

• mflex #25979
  • Papferi
    Helló! Köszönöm e remek melódiát, és persze az eddig közzétett szerzeményeidet is!
  • mflex #25977
    köszi :)