DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak ellenére, hogy nem mondható nagy valaminek a hifim, az Onkyo erõsítõm volume gomját felére tekertem és küldte a gyomrosokat. Nagyon jó.
imo :) science fiction is science fact
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
na ez nekem uj xd
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Csak a téma: nehogy beigazolódjon az épp most zajló nõi pólómeccsen, ugyanis már 3:1-re vezetnek a kínaiak ellenünk!......
majden 6 perc a zene,de ez olyan hamar elmegy mintha demo lennre mert ahogy jonnek a jobbnal jobb dallamok es megoldasok azt kivanom barcsak sose lenne vege es ahogy szol az brutalis
olyan mint egy techdemo,hogy tessek ilyet is lehet ezert irtam,hogy hihetetlen azok a melyek is aaaahh
addig mig nem mutatja meg nem hisszuk el,hogy van valami ott xD
nalam ez ugy szol mint meg idaig semmi,sajnos most sem tudok rosszat mondani sot ez idaig a legdurvabb
<#integet2>#integet2> hihetetlen
Flac lossless
What about the forests?
Az biztos, ha nincs ihlet, akkor olyan fosokat tud összerakni az ember, mint ez a kettõ is...
What about the forests?
Nekem ez kimondottam bejön .
Galaxy Hunter - The Traveller - new album 2012
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
What about the forests?
The internet vs. Hollywood
<#hawaii>#hawaii>
mondjuk nem egy külsõ dizájn a csávesz, de normálisnak tûnt, nem tudtam végig nézni, mert valamiféle fészbukra akart állandóan beléptetni,
de jót mosolyogtam,amikor mondta a csajnak, hogy "Ö Opinion" , az meg nézett ki a fejébõl, hogy 'mi van'?!<#nevetes1>#nevetes1> egyébként egész jó ez az oldal.
What about the forests?
a szinkron is jó volt.
rágcsálni a csontot. <#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
De ha veszed esetleg a fáradságot és visszaolvasol, akkor magad is rájöhetsz, hogy éppen Mike volt, aki konkrétan kérte, hogy õszintén fogalmazzunk az alkotását illetõen. Idézet Mike-tól: "mert legfõképpen abból lehet tanulni és jobbat csinálni" Sorry!
Nyilván Én is más füllel hallgatok meg egy zenét és Te is.
Elég érdekes lenne, ha csak az írhatna le véleményt, aki hogy a szavaiddal éljek: " le tett valamit az asztalra". Úgy mint Te is gondolom..?
Ráadásul most még dicsértem is de látom kivívtam a közellenség szerepkört. <#nevetes1>#nevetes1>
Egy zene nem attól lesz jó, hogy ha ismered a szerzõjét és jó (virtuális)kapcsolatot ápolsz vele, akkor agyon dicséred tök mindegy az jó vagy sem, hallasz-e benne hibát vagy sem. De gondolom megint egyedül maradok ezen véleményemmel. <#wave>#wave>
Bocsi Mike, érzem ez is cinikus hangvételûre sikeredett, pedig ha ismernétek... <#papakacsint>#papakacsint>
Természetesen csinálok akkor egy vokálmentes verziót este ha FL Studio közelbe kerülök 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
nem tudom mirt igy masolta be<#miaz>#miaz>
Jobb is ha nem mesz bele mert az nem kiertekeles volt hanem kioktatas
en nem tudom hogy te ki vagy de ha majd leteszel valamit az asztalra akkor kiertekeles utan majd talan adok a szavaidra addig meg semmit nem jelent senkinek. XDDD
Nem fogok belemenni a kielemzésébe, (nehogy megint balhé legyen belõle) majd megteszi helyettem más ha akarja.
Csak így röviden akkor: jó kis synthpop zene, gratulálok! <#eljen>#eljen>
Nekem nem volt unalmas, mert ahogy már írtam, jobban szeretem a szöveg/ének nélkül kiteljesedõ zenét.
Ha van még, jöhet ezerrel minden alkotás! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jobb szeretem a szöveg/ének nélküli jó zenéket 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.