26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#26017 Héjj Laci!
Ennyire már ne :DD, de örülök, ha tényleg ennyire bejön.
A hangok kikeverésében főleg a HARMOR és a NEXUS VSTi-k voltak a segítségemre.
Összesen 37 hangból épül fel a zene, ugye, hogy fel sem tűnne?
-
#26016 azok a hangok te jo edes picsam XDD
eszmeletlen brutalis lett Mike!ez idaig a legjobb magasan!
masok felnek az ilyen hangoktol vagy mi?
1:03 ahogy indul szo szerint kirazott a hideg de jo ertelemben a tobirol nemis beszelve -
ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO !!!!!!!!!!!!
a dallamai a legnagyobb space mjuzikokkal is pariban van,sot le is pipalja itt hallgato segge szo szerin kivan nyalva!!!! -
#26014 Most és pihenek :)
köszi -
KiB@@@tt jó!
-
#26012 Enjoy!
Letöltés (lejátszó alatt a linkek) -
#26011 Pü... -
#26010 Viszont még mindig a LASERDANCE király , bár az első helyezett nálam, az MARCO ROCHOWSKI kozmikus reneszánsza, ami kötve hiszem, hogy a jövőben változni fog. -
#26009 Semmi gond nincs ezzel, egyszerűen nem szeretem az olyan space zenéket, ami Laserdance hangokból, ritmusokból és effektekből készül el.
-
#26008 Háát, ez van
Valóban nem hasonlítható a nagy mesterek műveihez de hát nem lehet mindenkiből Marco Rochowski.. Nem így van? -
#26007 Hamarosan kész :) -
#26006 "Attól, hogy Neked nem jön be Mike, még lehet jó zene vagy nem?"
A lényeg, Pityubá, hogy ott a hozzászólásomban az SV, ergo saját vélemény, az meg nem más, mint hogy nekem ez a zene egy fostalicska... -
#26005 Igen, ennek dallama van. Nem remekmű, nem is mondta senki, hogy az de rendelkezik minden a stílusra jellemző fordulattal, hangszínnel. Klasszikus space track az biztos, nem olyan "új space" mint a maiak zöme. Jelzem nagyon sok a mai közt is a fostalicska..
Attól, hogy Neked nem jön be Mike, még lehet jó zene vagy nem?
-
#26004 Ugye, hogy ugye?
Ezek szerint még sincs annyira elrontva ez a szám. Nekem is bejövős és valóban, ez egy klasszikus spacesynth track. Nem több, nem kevesebb! -
Biatomi #26003 Helló!
nekem tetszik -
#26002 Ami ennek dallama??? van (ha ezt annak lehet nevezni), azt elfingom olyan egyszerű :D ...de amit írtam, mintha nem foglalkoztak volna vele, hanem ami éppen eszébe jutott laserdance dallamok más hangszínben, pár akkorddal arrébb, oszt jóvan, illetve jó lesz a barmoknak, nekem ez jött le...
A laserdance hangok "lopása" miatt meg nálam egyszerűen szóba sem jöhet. -
#26001 belehallgattam. kíváncsian várjuk! -
#26000 nagyon sok hang sokszor előfordult másnál is, ebből a szempontból semmi újdonság, de nekem így is nagyon bejön, jól van ez összerakva! ez egy abszolút klasszikus spacesynth, és szerintem minden a helyén van. én nem vagyok olyan szigorú,mint Májki! -
#25999 Na igen, az a fránya hang.. :)
Amúgy szerintem nem annyira "dallamtalan" de valóban nem is egy Marco féle remekmű.
Ettől sokkal ihlettelenebb és dallamtalanabb szerzeményeket is hallani manapság. Szerintem. -
#25998 Kösz Laci! ...de előrebocsájtom, hogy szinte semmit nem hallottál, csak kedvcsinálónak raktam fel, a 100%-kos verzió a fejemben létezik még egyelőre, a gépen idáig kb 60%-kos állapotban van és olyan 4-5 perc körüli, ami a végén lesz 7 körül is, de ISMÉTLÉSEK NÉLKÜL! viszont erre még rengeteg simítás, váltások és új dolgok várnak "beillesztésre". -
#25997 ize hangzas na XD -
#25996 tok egyedi hanhzasvilag nagyon jo! -
#25995 kesz vagyok,hogy miket muvelsz XDDD
nagyon varos!!!! -
#25994 Hamarosan megjelenő (Titokzatos űr)-ből mutatok két pici részletet, a dallamosabb részek a megjelenésig titkosak, bár akinek mutattam azt kérdezte, hogy még ennél dallamosabb lesz? :D Igen! Ezek annyira alap demok, hogy még szinte rendes dob, cin, háttér sincs mögötte. Csak, hogy mégis miről van szó... Üdv
http://soundcloud.com/mflex/muscular-flex-mysterious-space -
#25993 Nem tetszik, megint ott az a hang, ráadásul szinte semmi dallama nincs és ezáltal unalmas., olyan mintha leültek volna a szinti elé, és ami éppen jött az lett rögzítve, szóval olyan semmilyen (SV). -
#25992 -
#25991 ...más...
(1 perc a klip, de nálam vitt mindent, azok a szuper lassítások és hála, de ez nem óvódásoknak készült) Megnézzük :))
-
#25990 Simán és ne legyünk szívbajosak, hanyatt is vágnám! :D -
beva02 #25989 köszi vittem -
#25988 Hűha Loreen dalát így előadni nem semmi.
Köszönöm az élményt. -
#25987 Májki! Bevállalnád a csajt?
Mármint énekesnek!
...alakul és látok benne némi tehetséget,nem csak magamat.
-
#25986 semmi gond...megbocsátjuk.
és igen, volt mire felfigyelni rá, valóban kellemes zenéket kreált korábban is. -
#25985 Na, közben megtudtam, Tamásnak hívják. -
#25984 Van egy magyar srác, nem tudom a nevét de nagyon korrekt space zenéket kreál. Ha ismertétek már, akkor sorry.
SZMC
Videó változat.
Honlap: Honlap
-
#25983 Egyetértek! Nekem sem jön be az a hangszín mégis elég sokan használják, sajnos. Eredetileg egy Prophet 5-ből jött ez a hang, de azóta több szintibe is "belecsempészték" ezt a sound-ot.
Ugyanakkor szerintem szinte kényszeresen ragaszkodik 1-2 előadó ehhez ill. a műfaj egynéhány jellegzetes hangzásához, ki tudja miért?
Persze érthető is valahol, hiszen a spacesynth mint műfaj eléggé korlátozott lehetőségekkel bír az újításokat illetően.
Vannak ugyan "úttörők", akik meglehetősen eltérnek a kliséktől de ugyanakkor ezzel el is vesztik a valódi spacesynth feelinget. Ők azok, akik spacesynth-ként jelölnek meg italo vagy synth-pop szerzeményeket!
1 kezemen meg tudom számolni azon előadókat, akik valóban új színt és új hangzást vittek bele a műfajba, megtartva annak jellegét!!
-
#25982 Ez egy elég jó szám (lenne), de én máris kukáztam, amikor 40 másodpercnél az a (laserdance) space hang megszólalt, amitől okádni tudnék, számomra ez majmolás jelent. Nem tudom miért gondolják (egyre kevesebben hála az égnek), hogy a space egyenlő ezzel a hanggal. Annyi csodálatos szintetikus hang létezik, amivel helyettesíteni lehetne. -
#25981 Hm, nem ismertem ezt a nótát, Ti igen?
Megint egy Finn srác.. De ráérnek ezek a Finn-ek. :)
-
#25979 -
Papferi #25978 Helló! Köszönöm e remek melódiát, és persze az eddig közzétett szerzeményeidet is! -
#25977 köszi :)