DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Köszi az infót!
Leszedtem a zenét és így elsõ hallásra akár még wav is lehet.
Minden esetre én is várnám nagyon Diókától a megerõsítést,vagy a hidegzuhanyt.
Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánok a messzi távolból.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Most en erre nem nagyon erek ra, marmint lemezboltokba rohangalni, (kitalaltak a programokat rendesen itt nekem) de par oraval ezelott beneztem az ISD-re es oda Synthleslie feltette wav-ban az uj EDDY szamot, en mar letoltottem, de mivel ez nem sajat gep nem tudom ellenorizni programmal, viszont a hifi rendszer eleg jo, ezert fulre most megmondom, hogy nem wav, ha viszont az akkor kellemes csalodas lesz mindenkinek, talan Dioba lecsekkolhatnad. Na megyek alszok egyet, mert most elkapott.

majd valamikor jovok, de csak pillantasnyira<#integet2>

What about the forests?

kaposi1
Helló!
Mit röpködsz te itt oda vissza a világban!<#wow1>(irigy)
De ha már a nagyvilágot járod. Ha meglátod Eddy Huntington,Stage,vagy a Squash Gang lemezét ott ne felejtsd.<#nevetes1><#wave>

Hackerman
Sziasztok keresek egy nagyon ritka dalnak a számcímét és elõadóját ha netán tudja valaki irja le negyon megköszönném : itt a szám nemkell letölteni elég belehallgatni:katt ide

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi

mflex
A netcsomorom kezd szunni, de a repulo ut Kanadaba annal jobban kicsinalt.

Van itt valahol magyar billentyuzet is, majd megkeresem, egyelore az idoeltolodas miatt aludni sem birok, a jovo heten megyek az USA-ba, azt mar jobban varom.

Neha benezek majd...

What about the forests?

mflex
hi

What about the forests?

Zephyr Retiring
ezt a kutya sem kérte, de azért én hoztam mflexnek, aki a netcsömör lefutása után a szöveget tuti értékelni fogja<#hehe>
már a címe is hangzatos:
there is nothing right,than a slut 😊
letöltés után, de még meghallgatás elõtt kéretik minden 16 évesnél fiatalabb fiatalkorú magyarul értõ személyt a helységbõl kiküldeni<#papakacsint>

..hogy úgy mondjam, ez az egyik legválasztékosabban fogalmazott költemény, ami nem éppen a lexebb kifejezéseket használja..
gondolatban ki is tettem a 16-os karikát<#felkialtas>
a minõség: full extra hq moving picture experts group 4-es szint<#vigyor>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Dióka
egy kérés volt, ide is dobok egy linket

James Last-Biscaya (82)
AAC 320
allofmusic radio

Zephyr Retiring
<#rinya><#rinya>pejoratív dope akarok lenni<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Ken LAszlo: Everytime <1993>
1. Ken Laszlo - Everytime (5:27)
2. Ken Laszlo - Everytime (2:18)
3. Ken Laszlo - Everytime (3:16)
4. Ken Laszlo - Everytime (4:30)

Megvan ez valakinek iszonyat-brutál-über HQ minõségben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
a dope-t én a "süsü" értelmében gondoltam oda.....semmiéppen sem pejoratívabban

Musachy
Nekem csak az a kérdésem merülne fel, hogy melyik értelemben lenne dope (angol vagy amerikai szleng?).
Természetesen ez csak egy költõi kérdés részemrõl, választ nem kell adni senkinek...

imo :) science fiction is science fact

Musachy
<#hehe>

imo :) science fiction is science fact

Dióka
velem? angolul? tök felesleges. <#nevetes1>mivel nem beszélni mukkot sem, így bármit elhiszek és nagyra értékelek.<#vigyor> itt lehet kötekedni (lásd zephyrbá megrögzöttségét),nincs azonnali ban!<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem... nem kötekszem... nem kötekszem... nem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zephyr Retiring
p.s.:
"let your day be smiling if he is not..."
ezt sajnos lefelejtettem<#nyes>

Zephyr Retiring
<#whatever> bekattantam volna<#fejvakaras>
meglehet...sõt. most hogy említed, többé
semmi kétségem efelõl (már megint ez a szó. olyan mint a bumeráng: ma reggel eldobtam, de folyton visszatér<#vigyor>)

mellesleg zakkannom is lehet<#kerdes><#nevetes1>
úgy megzakkannék<#felkialtas><#vigyor2>

zakk..zakk...<#vigyor3>

Dióka
né mánn mit találtam<#nevetes1>

Dióka
<#nevetes1><#nyes><#falbav>
abszolút értem, sõt már-már módfelett egyetértek és igazat adok. végülis ebbõl a szemszögbõl tökmindegy is, a klényeg, hogy igazad van,meg nekem is ugye. ebbõl adódóan most vagy teljesen bekattantál és ez az alap vagy valami még csak most kezdõdik?!<#nevetes1> de biztosítalak róla már elõre, mindenben egyetértek veled! sõt jobban, mint önmagammal! ennyit tudok adni a projektedhez!<#hehe><#worship>

Zephyr Retiring
lényegtelen milyen felvételrõl is van szó..
egy a lényeg: a lényeg lényege, a lényegtelenség<#hehe>
továbbá, lényegtelen a lényeg, ha a lényeg lényege lényegtelenségben leledzik, mert lényeg, hogy lényegesen lényegtelen a lényeg<#papakacsint>

no ez mán inkább zephyres volt<#eplus2>

Dióka
bár a HQ=túl magas=magas minõség logikád pedig kifejezettemn zephyres! erre nem is tudok mit mondani, böfff <#vigyor>

Dióka
várj,mert elvesztem a fonalat! nekem mindegy melyik tetszik neked, ez szubjektív, örülök ha tetszik a tied,annak is, ha tetszel magadnak, rajtam ne múljon a boldogságod, mindenkinek az tezsik,ami , ezt nem is lehet jobban megtárgyalni....de milyen felvétel magasáról van szó,mert nem tudom.....

Zephyr Retiring
hangrendszeree=hangrendszerre<#wow3>

Zephyr Retiring
csak a vita kedvéért<#hehe><#awink>
lehet, hogy xar már a szemem, és a füleim sem a régiek<#nevetes1>
de nekem akkor is a felsõ vidi tûnik szebbnek (pláne hogy most már tudom is kié<#vigyor>)
és a hangokról meg csak annyit:
míg imyke az agyon equalizerelt hangrendszerén le nem futtatta a "hangtesztet", addig egy árva mukkot sem ejtettél arról, hogy "túl magas lenne a hangtartománya a felvételnek"..vagy bármi hasonlót<#fejvakaras>
..túl magas<#nevetes1> mihez képest<#kerdes>
há persze hogy túl magas, ha egyszer hq minõség<#hehe>
high quality, vagyis magas minõség..
namármost: mivel a minõség részét nem vitattuk, így az rendben is volna..
a magas hangtartomány pedig inglisre fordítva: high sound...
nincs is itt semmi gond.
az ilyesféle felvételek nem a sokol hangrendszeree lettek kitalálva<#eplus2>

Dióka
a felsõ a tied, úgy hittem megismered, bár ha csak fényerõ különbséget látsz, akkor vagy a moncsid rossz,vagy a szemed is olyan, mint a füled,persze most mindegy is, hogy világosabb vagy sötétebb a mihez képest, hisz az állítható,mint ahogyan a hangerõ is...az lcd-éd nyilván nincs kalibrálva semmihez sem, olyan,amilyenre gyárilag belõtték vagy te átállítgattad....szóval ezek külön témakörök, a mintával csak azt próbáltam illusztrálni, hogy lehet szép a felsõ (kicsit zöldeskés a színe), de az hiányzik belõle,ami az alsóban megvan. az élesség és a kontraszt. persze ez nem referencia volt, csak egy példa. nyilván két szélsõség mindig tábort oszt.<#kacsint>
az öntömjénezést és önsztárolást azért átgondolnám a helyedben.....zephyr the king of the everything of everywhere!<#nyes>

Zephyr Retiring
kissé megnehezítetted a dolgomat (gondolom szándékosan)<#nevetes1>
de azért elmondom a véleményemet:
a két videó közül (bármelyik is az enyém<#wow3>) nekem a felsõ mutat szebb képet (lehet, hogy az lcd monitorom miatt<#fejvakaras>) az alsó meg pont olyan, mintha babráltak volna a fényerõszabályzóval...
szóval akkor, melyiknek is kéne lennie a hq minõségnek a kettõ közül<#kerdes>
no persze így utólag már könnyû a dolgod:
kijelented, hogy a felsõ vidi a tiéd, oszt le is zártuk a vitát gondolom<#hehe>
de a végén nem lepõdtem meg, pont ilyesmire számítottam tõled<#papakacsint>
én ezt öntömjénezésnek hívom<#vigyor>
de azért: ügyes....látom fejlõdsz<#eplus2>

Dióka
na ezt most találtam neked. persze csak lekicsinyítve a te és én HD mintájából pár másodpercnyit. csak, hogy lásd, hol kezdõdik a HQ.<#nevetes1> az elején jól figyelj, a legvégén meg vigyázz, nehogy meglepõdj.<#nyes>
<#wave>

Dióka
szia!
nem, azért annyira nem vagyok fanatikus, sajnos egyéb elfoglaltságaim is vannak, illetve most épp a "voltak" miatt maradtam ki kicsit.
nagyon jó az út témakör, de szerintem kicsit suta emiatt újat nyitni, elenleg legalább 300ezer adó van. de ha bárki bedobna egy ezres listát,máris unalmas lenne az egész....talán az találóbb, hogy kedvenc rádióid vagy valami hasonló....de a marketing fontos része az ismertségnek,ez tény. <#vigyor>
vip tagságot tudok intézni, bár a kérdés, milyen elõnyöket lehetne neked kicsikarni?!<#vigyor>

a video HQsítás kész van, bár teljesen elbaszott méretarányban és nem HQ bitrátán kellett dolgoznom (ahogy te adtad az avit), hogy egyébként optimális összehasonlítás lehessen. pár képet majd dobok belõle.és néhány (csak) video részletet, egyébként az alap dvd rész kalap kaki.

Zephyr Retiring
szewa dióka<#integet2>
nagyon eltûntél..remélem, nem a hq-n adott feladat miatt vagy ily soká távol<#nevetes1>
na mindegy..eljött az ideje, hogy arany vip tagságot kapjak az allofmusicnál<#hehe>
miért is<#whatever> katt ide, és meglátod 😊

akkora hallgatottságod lesz, hogy még<#papakacsint>

Zephyr Retiring
az igazi remaster nem normalizálásból áll, bár tényleg sokan akként értelmezik helytelenül..
a lényege az lenne, hogy az egynémely akusztikailag gyengébb minõségû (nem hangerejû<#whatever>) felvételeket a mai digitális hangzáshoz igazítsanak..
jó pár analóg felvétel sajnos elég kaka minõségben lett rögzítve hála pár hangmérnök fülgyulladásának, és pár hangstúdió felvétel közbeni porszívózásának<#hehe>
bizonyára ezek miatt a zavaró tényezõk miatt nem sikerültek ama nemes felvételek...
másra gondolni sem tudok<#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Így már értem, hogy mire utaltál: <#worship>
S igazad is van.

Wescone
Tudod Imike bármilyen rendszeren létezik egy pótméter vagy "slider" amely alatt (fölött, mellett) az áll: "volume" és hangerõsítésre szolgál. <#hehe>
A helyzet az, hogy a remasterelés jó ideje mindössze abbol áll, hogy "normalizálják" (de megutáltam ezt a szót egy ideje) a korábban kiadott anyagokat, legtöbbször torzúlásig.
Hogy mi a lényege nem tudom. Az viszont nyilvánvaló, hogy a fiatal generációt sikerült totál behülyíteniük evel az ostoba, destruktiv mûvelettel. <#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
<#nevetes1>jó étvágyat..
én késõbb vacsizok, ha érted mire gondolok<#vigyor5>

mflex
Nem rossz, de most megyek enni, mert éhes vagyok <#nevetes1><#hehe><#beka3>

What about the forests?

Zephyr Retiring
ám a motorok szerelmeseként..
inkább ezt ajánlanám 😊 <#eljen>

Zephyr Retiring
az attól függ, hol<#hehe>
nézd csak 😊 <#nevetes1>

mflex
A gugli szerint ez a nap csaja

<#wow3>

What about the forests?

Zephyr Retiring
vágod cimbi<#eljen>
de azért a becenevemet inkább ne emlegesd, mert nem nagyon szeretem:
zephyr "google" retiring (of the king)<#eplus2>

mflex
Egészségedre! :-)

What about the forests?

mflex
Pont 2 héte mondtam testvéremnek, hogy a google mögött már akkora vagyon van, amit be is valllanak közszemlére, mint a májkrofosnak... szóval mondtam az öcsémnek, aki egyébként pc-ben eléggé agytröszt, (tanít, tervez, programoz), hogy szerintem hamarosan a böngészõ és minden más után hamarosan lesz egy OS a guglitól, azt mondta szerinte ez hülyeség...

Erre tessék itt a hír, 2011-re GOOGLE OS várható, természetesen ingyenesen, több angol fórumon azt beszélik, hogy a haiku linux és a mac osx keveréke lesz, érdekes, hogy egyesek milyen kurva jól informáltak. <#eplus2>

Majd kiderül, ha olyan jó lesz, mint a telefonja, keresõje, vagy éppen a böngészõje és kenterbe vágja a többi OS-t, akkor nagy pofára esések lesznek itt, tulajdonképpen a guglinak van egy hatalmas elõnye, szinte az övé az internet ha úgy nézzük és lóvé is van dögivel, meg okos programozók is, vagy rosszul gondolkozom?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Akkor nekem már elõre is bejövõs lesz a zene. Tõtike lesz holnap.
<#eljen><#worship>

S külön köszönet a Michael Jackson klip feltöltésekért: <#worship>

Zephyr Retiring
hát ha valóban cd az a cd, akkor az még véletlenül sem szólhat 5.1-ben, ha jól sejtem...
legjobb esetben is max dolby surroundban. vagy tévednék<#fejvakaras>

Zephyr Retiring
...miért nem életképes még...
azért a részletekre is figyeljünk oda<#papakacsint>

mflex
szívesen...

What about the forests?

mflex
nem énekelnek😊

What about the forests?

kaposi1
Köszi szépen!<#worship>

Dióka
na végre valami érdekes és értelmes is.

a cikkek jók , bár az überalluszszuperlatívuszokból azért gyorsan kiderült, hogy miért nem életképes a csúcstechnológia és miért maradtunk a hangfalnál.<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom...
Nekem van egy AAD-s "Divine: Greatest Hits" CD-m...
Sony CD-Player + Vivanco SR-50-es fülessel simán gyengének hallom, bármilyen DDD-s felvételhez képest.
S ugyanezt tapasztalni 5.1-es szetten, azaz, nem fülesen hallgatva.
Pedig ugye az "AAD"-bõl az utolsó "D" azt jelenti "digitalized"...

IMYke2.0.0.0
Nem kötözködés: de ugye ezekben nem énekelnek?
Mert ha nem, akkor holnap le is tudok tõtikézni 4 MBites nettel... 😊

Zephyr Retiring
soha ne mondd, hogy soha kolléga<#ejnye1>
ki tudja mi lesz 5-10 vagy 50 év múlva..
hallottál már például az elektroncsöves plazma hangszóróról, ami tulajdonképpen egy láng, ami "megszólal"<#kerdes>
én alig két éve tudok a létezésérõl, pedig már az 1800-as évek végén létezett<#ravasz1> (a tkm sem érti, miért nem tanítják ezt az iskolákban<#fejvakaras>)
itt lehet informálódni 😊

vagy ki gondolta volna még pár évvel ezelõtt, hogy még maga a levegõ is alkalmas hangszórónak<#nemtudom>
ilyen agyament ötlet ugyan ki másnak, mint egy magyar gyereknek juthat az eszébe. megcsinálta, és mûködik. meg is érdemelte azt az elsõ díjat azon a bizonyos versenyen.
aki nem tudja mirõl beszélek, az itt okosodhat kicsit 😊
látod wescone, az ilyen dolgok miatt mondom, hogy ne ítélj elhamarkodottan..

talán ma még igaz is, amit állítasz, na de holnap...
ki tudja..<#integet2>