DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a zenét és így elsõ hallásra akár még wav is lehet.
Minden esetre én is várnám nagyon Diókától a megerõsítést,vagy a hidegzuhanyt.
Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánok a messzi távolból.<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
majd valamikor jovok, de csak pillantasnyira<#integet2>#integet2>
What about the forests?
Mit röpködsz te itt oda vissza a világban!<#wow1>#wow1>(irigy)
De ha már a nagyvilágot járod. Ha meglátod Eddy Huntington,Stage,vagy a Squash Gang lemezét ott ne felejtsd.<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
Van itt valahol magyar billentyuzet is, majd megkeresem, egyelore az idoeltolodas miatt aludni sem birok, a jovo heten megyek az USA-ba, azt mar jobban varom.
Neha benezek majd...
What about the forests?
már a címe is hangzatos:
there is nothing right,than a slut 😊
letöltés után, de még meghallgatás elõtt kéretik minden 16 évesnél fiatalabb fiatalkorú magyarul értõ személyt a helységbõl kiküldeni<#papakacsint>#papakacsint>
..hogy úgy mondjam, ez az egyik legválasztékosabban fogalmazott költemény, ami nem éppen a lexebb kifejezéseket használja..
gondolatban ki is tettem a 16-os karikát<#felkialtas>#felkialtas>
a minõség: full extra hq moving picture experts group 4-es szint<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ken LAszlo: Everytime <1993>1993>
1. Ken Laszlo - Everytime
2. Ken Laszlo - Everytime
3. Ken Laszlo - Everytime
4. Ken Laszlo - Everytime
Megvan ez valakinek iszonyat-brutál-über HQ minõségben?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Természetesen ez csak egy költõi kérdés részemrõl, választ nem kell adni senkinek...
imo :) science fiction is science fact
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"let your day be smiling if he is not..."
ezt sajnos lefelejtettem<#nyes>#nyes>
meglehet...sõt. most hogy említed, többé
semmi kétségem efelõl (már megint ez a szó. olyan mint a bumeráng: ma reggel eldobtam, de folyton visszatér<#vigyor>#vigyor>)
mellesleg zakkannom is lehet<#kerdes>#kerdes><#nevetes1>#nevetes1>
úgy megzakkannék<#felkialtas>#felkialtas><#vigyor2>#vigyor2>
zakk..zakk...<#vigyor3>#vigyor3>
abszolút értem, sõt már-már módfelett egyetértek és igazat adok. végülis ebbõl a szemszögbõl tökmindegy is, a klényeg, hogy igazad van,meg nekem is ugye. ebbõl adódóan most vagy teljesen bekattantál és ez az alap vagy valami még csak most kezdõdik?!<#nevetes1>#nevetes1> de biztosítalak róla már elõre, mindenben egyetértek veled! sõt jobban, mint önmagammal! ennyit tudok adni a projektedhez!<#hehe>#hehe><#worship>#worship>
egy a lényeg: a lényeg lényege, a lényegtelenség<#hehe>#hehe>
továbbá, lényegtelen a lényeg, ha a lényeg lényege lényegtelenségben leledzik, mert lényeg, hogy lényegesen lényegtelen a lényeg<#papakacsint>#papakacsint>
no ez mán inkább zephyres volt<#eplus2>#eplus2>
lehet, hogy xar már a szemem, és a füleim sem a régiek<#nevetes1>#nevetes1>
de nekem akkor is a felsõ vidi tûnik szebbnek (pláne hogy most már tudom is kié<#vigyor>#vigyor>)
és a hangokról meg csak annyit:
míg imyke az agyon equalizerelt hangrendszerén le nem futtatta a "hangtesztet", addig egy árva mukkot sem ejtettél arról, hogy "túl magas lenne a hangtartománya a felvételnek"..vagy bármi hasonlót<#fejvakaras>#fejvakaras>
..túl magas<#nevetes1>#nevetes1> mihez képest<#kerdes>#kerdes>
há persze hogy túl magas, ha egyszer hq minõség<#hehe>#hehe>
high quality, vagyis magas minõség..
namármost: mivel a minõség részét nem vitattuk, így az rendben is volna..
a magas hangtartomány pedig inglisre fordítva: high sound...
nincs is itt semmi gond.
az ilyesféle felvételek nem a sokol hangrendszeree lettek kitalálva<#eplus2>#eplus2>
az öntömjénezést és önsztárolást azért átgondolnám a helyedben.....zephyr the king of the everything of everywhere!<#nyes>#nyes>
de azért elmondom a véleményemet:
a két videó közül (bármelyik is az enyém<#wow3>#wow3>) nekem a felsõ mutat szebb képet (lehet, hogy az lcd monitorom miatt<#fejvakaras>#fejvakaras>) az alsó meg pont olyan, mintha babráltak volna a fényerõszabályzóval...
szóval akkor, melyiknek is kéne lennie a hq minõségnek a kettõ közül<#kerdes>#kerdes>
no persze így utólag már könnyû a dolgod:
kijelented, hogy a felsõ vidi a tiéd, oszt le is zártuk a vitát gondolom<#hehe>#hehe>
de a végén nem lepõdtem meg, pont ilyesmire számítottam tõled<#papakacsint>#papakacsint>
én ezt öntömjénezésnek hívom<#vigyor>#vigyor>
de azért: ügyes....látom fejlõdsz<#eplus2>#eplus2>
<#wave>#wave>
nem, azért annyira nem vagyok fanatikus, sajnos egyéb elfoglaltságaim is vannak, illetve most épp a "voltak" miatt maradtam ki kicsit.
nagyon jó az út témakör, de szerintem kicsit suta emiatt újat nyitni, elenleg legalább 300ezer adó van. de ha bárki bedobna egy ezres listát,máris unalmas lenne az egész....talán az találóbb, hogy kedvenc rádióid vagy valami hasonló....de a marketing fontos része az ismertségnek,ez tény. <#vigyor>#vigyor>
vip tagságot tudok intézni, bár a kérdés, milyen elõnyöket lehetne neked kicsikarni?!<#vigyor>#vigyor>
a video HQsítás kész van, bár teljesen elbaszott méretarányban és nem HQ bitrátán kellett dolgoznom (ahogy te adtad az avit), hogy egyébként optimális összehasonlítás lehessen. pár képet majd dobok belõle.és néhány (csak) video részletet, egyébként az alap dvd rész kalap kaki.
nagyon eltûntél..remélem, nem a hq-n adott feladat miatt vagy ily soká távol<#nevetes1>#nevetes1>
na mindegy..eljött az ideje, hogy arany vip tagságot kapjak az allofmusicnál<#hehe>#hehe>
miért is<#whatever>#whatever> katt ide, és meglátod 😊
akkora hallgatottságod lesz, hogy még<#papakacsint>#papakacsint>
a lényege az lenne, hogy az egynémely akusztikailag gyengébb minõségû (nem hangerejû<#whatever>#whatever>) felvételeket a mai digitális hangzáshoz igazítsanak..
jó pár analóg felvétel sajnos elég kaka minõségben lett rögzítve hála pár hangmérnök fülgyulladásának, és pár hangstúdió felvétel közbeni porszívózásának<#hehe>#hehe>
bizonyára ezek miatt a zavaró tényezõk miatt nem sikerültek ama nemes felvételek...
másra gondolni sem tudok<#vigyor5>#vigyor5>
S igazad is van.
A helyzet az, hogy a remasterelés jó ideje mindössze abbol áll, hogy "normalizálják" (de megutáltam ezt a szót egy ideje) a korábban kiadott anyagokat, legtöbbször torzúlásig.
Hogy mi a lényege nem tudom. Az viszont nyilvánvaló, hogy a fiatal generációt sikerült totál behülyíteniük evel az ostoba, destruktiv mûvelettel. <#wilting>#wilting>
In Lak\'ech Ala K\'in
én késõbb vacsizok, ha érted mire gondolok<#vigyor5>#vigyor5>
What about the forests?
inkább ezt ajánlanám 😊 <#eljen>#eljen>
nézd csak 😊 <#nevetes1>#nevetes1>
de azért a becenevemet inkább ne emlegesd, mert nem nagyon szeretem:
zephyr "google" retiring (of the king)<#eplus2>#eplus2>
Erre tessék itt a hír, 2011-re GOOGLE OS várható, természetesen ingyenesen, több angol fórumon azt beszélik, hogy a haiku linux és a mac osx keveréke lesz, érdekes, hogy egyesek milyen kurva jól informáltak. <#eplus2>#eplus2>
Majd kiderül, ha olyan jó lesz, mint a telefonja, keresõje, vagy éppen a böngészõje és kenterbe vágja a többi OS-t, akkor nagy pofára esések lesznek itt, tulajdonképpen a guglinak van egy hatalmas elõnye, szinte az övé az internet ha úgy nézzük és lóvé is van dögivel, meg okos programozók is, vagy rosszul gondolkozom?
What about the forests?
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
S külön köszönet a Michael Jackson klip feltöltésekért: <#worship>#worship>
legjobb esetben is max dolby surroundban. vagy tévednék<#fejvakaras>#fejvakaras>
azért a részletekre is figyeljünk oda<#papakacsint>#papakacsint>
a cikkek jók , bár az überalluszszuperlatívuszokból azért gyorsan kiderült, hogy miért nem életképes a csúcstechnológia és miért maradtunk a hangfalnál.<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem van egy AAD-s "Divine: Greatest Hits" CD-m...
Sony CD-Player + Vivanco SR-50-es fülessel simán gyengének hallom, bármilyen DDD-s felvételhez képest.
S ugyanezt tapasztalni 5.1-es szetten, azaz, nem fülesen hallgatva.
Pedig ugye az "AAD"-bõl az utolsó "D" azt jelenti "digitalized"...
Mert ha nem, akkor holnap le is tudok tõtikézni 4 MBites nettel... 😊
ki tudja mi lesz 5-10 vagy 50 év múlva..
hallottál már például az elektroncsöves plazma hangszóróról, ami tulajdonképpen egy láng, ami "megszólal"<#kerdes>#kerdes>
én alig két éve tudok a létezésérõl, pedig már az 1800-as évek végén létezett<#ravasz1>#ravasz1> (a tkm sem érti, miért nem tanítják ezt az iskolákban<#fejvakaras>#fejvakaras>)
itt lehet informálódni 😊
vagy ki gondolta volna még pár évvel ezelõtt, hogy még maga a levegõ is alkalmas hangszórónak<#nemtudom>#nemtudom>
ilyen agyament ötlet ugyan ki másnak, mint egy magyar gyereknek juthat az eszébe. megcsinálta, és mûködik. meg is érdemelte azt az elsõ díjat azon a bizonyos versenyen.
aki nem tudja mirõl beszélek, az itt okosodhat kicsit 😊
látod wescone, az ilyen dolgok miatt mondom, hogy ne ítélj elhamarkodottan..
talán ma még igaz is, amit állítasz, na de holnap...
ki tudja..<#integet2>#integet2>